homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-66

#1236 2009-08-05 14:31:52

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Da, o sa tot aveti dureri/intepaturi; luati no spa, asa e indicat. Daca nu aveti sangerari ( sange roshu ) e ok smile

Pt bebe eu am mai cumparat 2 lenjerii, i-am facut eu aparatori, pt ca cele din comertz sunt mult prea scumpe...; am mai luat aspirator pt nasuc smile , un nush cum ii zice din 6 piese - bavetica, pantalonashi, tricouash, body, caciulitza si maieutz... si cam atat; acum caut caditza si pompa pt san  rodnar

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-08-05 14:34:51)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1237 2009-08-05 15:42:48

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

pai sa le faci niste pozici , sa vada si ochiul nostru smile

si cred ca la aspirator ii spune,, batista bebelusului,,

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-08-05 15:43:18)

9 ani de copilarie ....

#1238 2009-08-05 20:09:27

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

wow crssy dar ai luat ceva nu gluma...eu mai incet....ca treb sa iau totulx2  big_smile
... mi-a spus o colega ca ea pt fata ei a chelt aprox 10mil (biberoane,hainute,paturica, cadita, scutece, creme....) asa ca ma preg sufleteste  wink .... pt patuturi am facut calcul ma duce la 8 mil (260 patutul, 100 salteaua si restul lenjeria pe buc  chicot )

fetelor la voi cum se misca piticii? la mine au zile cand se misca toata ziua...azi 1 ora pe ceas s-au miscat in continuu...nu mai puteam...obosisem eu si ei nimic ....daca as bea cafea, cola sau sa mananc cioco f multa as mai spune (oare ar treb sa reduc cioco de tot?!)

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-08-05 20:13:12)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1239 2009-08-05 22:35:37

Crssy85
Hero member
Site

Fleur, la mine se misca de cate ori stau pe scaun, in pat... noaptea e teroare lol; cand stau pe scaun in metrou mi-e si rusine, ca face burta mea valuri valuri lol

Adina, o sa pun poze, acum am venit de la cump si sunt fff obo. Da, e batista bebelului si e cea mai eficienta; pompitzele alea cica sunt f proaste.

Azi am mai cumparat caditza, un biberon de plastic, unul de sticla, suzeta si niste tetine.

Fleur, le cumpar din timp, pt ca vor fi ff multe de cumparat, ar eu nu sunt in stare sa strang bani.. deci cand am, cumpar! big_smile ; plus ca n-o sa am timp... sunt multe de cump!

Pup puss

Editez : hai ca nu m-am dus ink la culcare; al meu n-a avut rabdare si le-a desfacut pe toate sa le probeze lol si le-am facut si poze big_smile.

Caditza e clasica; initial am vrut din aceea cu scaunel inauntru, dar costa cam 100 lei si poate fi folosita doar in primele 6 luni.. am zis ca nu se merita.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17122_img_2463.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17122_img_2464.jpg

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-08-05 23:01:34)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1240 2009-08-05 23:49:38

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Crssy, daca gasesti, cumpara un suport pt baie.. o sa iti fie foarte greu sa ii faci baie intr-o cadita simpla.

Uite cam asa arata suportul

http://www.mothercare.com/Mothercare-Fo … p;mcb=core

si vezi ca o sa ai nevoie de muuulte biberoane si tetine... eu am 6 mici si tot nu imi ajung lol

Si asa e... timpul e scurt, e bine sa le cumparati din timp, eu in ultimele luni nici nu mai aveam chef de cumparaturi...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#1241 2009-08-06 01:32:14

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fleur, camera va fi verde deschis si un perete din ea va fi un vernil mai inchis. O sa fac poze cand ne apucam de lucru si le postez aici. Ideea de verde este ca eu-s nebuna dupa verde si domnul sot nu vrea sa stim sexul copilului. Pana acum cateva saptamani ardea de nerabdare si l-au convins prietenii ca este foarte emotionant cand afli atunic, la nastere ce copil o sa ai.
Daca el a hotarat asa, o sa fie si pentru mine "secret baby" ca ma scap si zic; nu pot sa fac surpize ca spun tot  skitarg

Criss, cat ai luat; sa fie cu noroc.Imi place cadita. PE aici nu am vazut asa model, dar am prietene in tara care au cadita ca a ta si au pus prosop pe fundul ei atunci cand faceau baie copilului...daca poti fa-mi si mie , te rog, o poza la "batista bb" ca sa stiu si eu cum arata. Promit ca la 25 de saptamani ma apuc si eu de cumparaturi smile.

Fetele sa ma sperii ca la mine nu prea se simte ca se misca. Am simtit eu ceva, ca niste bule, dar nu simt cum descrieti voi; cand simt si eu ca misca ca la voi?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1242 2009-08-06 08:07:34

adinagrig
Insomniac member

cryssy, sunt foarte frumoase ce ati cumparat,

iar legat de cadita ,, banuiesc ca tu o ai pe mama ta sa te ajute , asa ca nu va fi problema cu spalatul....

de abia astept sa cumparati si restul si sa le vedem si noi...smile

9 ani de copilarie ....

#1243 2009-08-06 09:52:02

vreau-bebe-sonia
Full member
De la: italia
Inregistrat: 2009-07-20

crssy imi place ca ai inceput sa faci cumparaturi pe mine ma tenteaza inca de pe acum ...hi hi...
  ally , faith shi eu am dureri de burtica shi sunt putzin ingrijorata...pe mine ma doare cand fac miscari brushte shi le fac cam tot timpul pt ca inca muncesc...nu am luat medicamente de nici un fel pt ca durerile nu sunt permanente.
  flower , al meu e foarte nerabdator sa afle daca e gagica sau ficior...eu nu cred ca ash rezista atatea luni in dilema.felicitari!!!tre sa fi foarte puternica chicot ...spor la zugravit !!!
  eu am gasit o clinica particulara shi maine sau poimaine merg insfarshit la dr...
     va pup shi sper sa intru cat mai curand...lucrez mult shi seara nu reushesc sa imi fac timp...dar voi sa nu ma uitzti
                         va sarut pe burtici!!!
  ps.: katami ai mai pus pe tine ??? chicot te sarut!!!!

sad

#1244 2009-08-06 12:37:38

fleurette
Hero member

da crssy asa am zis si eu ca iau din timp, dar uite ca n-am apucat...dar de sapt viit de cand stau ac o sa incep, deja am facut lista si ma preg psihic  big_smile ...f frumoasa cadita, iar biberoanele sunt superbe  al9leacer ...asa stiam si eu ca treb mim 4 biberoane ca sa te descurci...dar mai ai timp sa iei  kram

flower abia astept sa ne arati cum o sa iasa camera...bb va fi tare fericit  hjarta

#1245 2009-08-06 13:18:18

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

puss  la toate fetili!!!
si au am luat cadita simpla dar separat am luat un burete (ce cel de la mothercare)...Cred ca o sa fie foarte util ...Am gasit cu 25 lei.
In rest ... nu mai trebuie decat sa vina bebe sanatos ca ...toate sunt pregatite.Le-am luat pe toate din timp ....
Off...mai avem 19 zile!!! Parca trec prea greu ...nu mai am rabdare (si nici somn....... bang )
Pupici pe burtici!!!

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#1246 2009-08-06 13:52:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce chestii dragute ai luat, crssy... tati albastre smile si eu cred ca voi lua ca freealy... cadita normala si burete pt inauntru smile

flower, eu am o prietena care a rezistat, a aflat abia la nastere ce e bebe... are 2 fete, la ambele la fel a facut... nici eu n-as rezista big_smile iar la a doua a fost super-fain.,... am sunat-o la maternitate, sa aflu ce fel de bebe are si daca totul e ok... si imi zice ca e fetita, apoi: "slava Domnului ca e fetita, ca daca era baiat o mierleam cu cea mare... am tot incercat sa o convingem sa accepte si fratior, dar ea mereu spunea: "nu, e fetita, DOAMNE-DOAMNE MI-A ZIS CA E FETITA" yikes 5 ani are pustoaica yikes

sonia puss chiar ma intrebam ce mai faci... sa ti duci la dr... si sa ne zici ce-ai facut smile eu sunt bine, multam... avem cuc in burtica lol si da, am cam 2 kg la activ tongue din care 180 g e bebe lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1247 2009-08-06 14:04:14

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

katami, si mie mi-au spus la primele ecografii ca am baietel, si guess what, imi tin in brate scumpa mea printesa tongue
cat despre cadita, fetelor din bucuresti le recomand cadita simpla de la ikea, e vreo 35 de lei, si suportul de cadita de la carrefour eu am luat vreo 25 de lei. cadita o folosim si acum, sta in fundulet in ea  si se joaca ...cadita ei in cada mare, ca face o aparaie dance

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1248 2009-08-06 14:28:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

samy a scris:

katami, si mie mi-au spus la primele ecografii ca am baietel, si guess what, imi tin in brate scumpa mea printesa tongue
cat despre cadita, fetelor din bucuresti le recomand cadita simpla de la ikea, e vreo 35 de lei, si suportul de cadita de la carrefour eu am luat vreo 25 de lei. cadita o folosim si acum, sta in fundulet in ea  si se joaca ...cadita ei in cada mare, ca face o aparaie dance

primele ecografii... adica pana CAND? yikes ca mie la asta de 16 sapt mi-a zis ca e SIGUR baiat... mi-a aratat si cucul (si mie mi se pare ca e destul de clar big_smile)... tin minte ca si ana la fel a patit, la 16 sapt i-au zis ca e cu cuc si la morfo 4d de la 22 sapt i-au descoperit fetita lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1249 2009-08-06 14:50:51

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

katami, adica pana la eco de 22 de s, atunci mi-au spus sigur ca e fetita big_smile .....

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1250 2009-08-06 15:14:54

Crssy85
Hero member
Site

Love, nu-mi iau suport.. o sa-mi cumpar eventual, burete de care zic fetele ( a propos, cum e buretele asta si unde-l gasesc, gagici? big_smile )

Adina, da.. o am pe mama si ea o sa ma initieze big_smile

Biberoane o sa mai cumpar... vreau sa iau si 2-3 mai mititele; si tetine o sa mai iau smile mc de sfaturi puss

Flower :

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17122_img_2465.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17122_img_2466.jpg

Azi am mai cumparat pungutze pt pampers folosit big_smile

Love, tu unde arunci pampershii? Ai pungutze speciale si acasa, sau astea-s doar pt cand pleci in deplasari? Si cam de cate ori pe zi o schimbi pe micutza?

mai frate, cred ca are piticu' meu o putzaaaaaaaaaa rotfl ca la 13 sapt mi-a zis SIGUR ca e baiat big_smile

Flower, e normal sa-l simti in intervalul 19-24 sapt. stai linistita! puss

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-08-06 15:25:27)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1251 2009-08-06 15:30:41

adinagrig
Insomniac member

cum adica?  wow

exista pungute speciale pt pampersi ? pe asta chiar nu o stiam

de unde le achizitionezi?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-08-06 15:31:51)

9 ani de copilarie ....

#1252 2009-08-06 15:49:54

Crssy85
Hero member
Site

Din orice market smile ; pai "depozitezi" acolo pampers-ul folosit, legi pungutza ( are niste manere speciale ), apoi la urmatorul pipi/caca "depozitezi" urmatorul pampers folosit si tot asa... pana la sf zilei cred.. sau depinde cati incap acolo. Eu zic ca astea-s bune cand te duci in vreo vizita... sau ma rog, cand nu esti acasa... sa nu arunci direct in cosul oamenilor... ca ei n-au nicio vina tongue

Iete ce mai are baiatu' big_smile

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17122_img_2468.jpg

Cat am zis eu ca o sa ma feresc de bleu/albastru... dar nu am putut sa ma abtin lol ; bleu-ul e culoarea mea preferata dintotdeauna smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1253 2009-08-06 15:53:30

fleurette
Hero member

eu am dovada clara ca e baiat...se vede mai mult decat clar puta  big_smile ... iar fetita dr spune ca e la fel  tongue

nici eu nu stiam ca exista pungi speciale pt pampersi...credeam ca le arunc la gunoi in pungute din alea mai mari de sandwich, eu asa ma gandeam ca o sa fac....pt ca pute rau  big_smile

crssy nu-s cam maricele hainutele? nu am cu ce sa fac comparatie si asa imi par

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-08-06 16:01:25)

#1254 2009-08-06 15:56:19

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

fetelor, eu in locul vostru nu as folosi prea des batista bebelusului. da, cind bebe e racit si plin de muci, isi face treaba ft bine, aspira tot big_smile dar, daca vreti s-o folositi mai des de atit, ginditi-va mai bine. mai ales in primele luni bebeii sint atit de sensibili incit batista asta folosita in mod uzual le va irita nasul pe interior, de le va curge si singe...

acuma despre vanitze: la ema i-am facut baie singura de cele mai multe ori, intr-o vanitza normala de plastic, fara suport si alte minuni...ii puneam la inceput un prosop pe fundul vanitzei si atit, o tineam cu mina mea dreapta de sub bratul ei drept , iar cu mina stinga o spalam.  deci se poate si fara toate accesoriile astea scumpe.....
cit despre pungute speciale pt pampers folosit nu pot decit sa  wow  va  roll pungile normale ce-or avea?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.