|
Nu esti logat.
Yasmin-8#134 2009-08-25 14:41:33
Re: yasminbuna...urmaresc conversatiile voastre de ceva timp si mi se par extrem de utile, mi-ati raspuns la o gramada de intrebari numai din ce am citit de aici, am apucat sa citesc foarte multe pagini si din anii trecuti...si sunteti unul din motivele pentru care am inceput sa iau anticonceptionale, am fost la medic, mi-am facut analize si de toate, insa tot nu eram hotarata..dar intr-un final m-am hotarat si am luat...am inceput din a doua zi de menstruatie, apoi 7 zile ne-am protejat, iar acum este a 9-a zi...si in sfarsit ne-am bucurrat de protectia pastilutzelor yasmin...insa imediat dupa aceea a inceput sa ma doara sub burtica, inauntru, in vagin..parca niste sageti ma impungeau..era suportabila durerea, insa m-am ingrijorat si mai ales ca au tinut cam o jumatate de ora, pastilele le-am luat cum trebuie, in fiecare seara, aproximativ la aceeasi ora, nu cred sa fi facut ceva gresit; in rest ma inteleg bine cu yasmin, in afara de spotting-ul zilnic, dar am inteles ca nu e nimic iesit din comun sa vina. daca ma puteti ajuta, sau sa ma puteti linisti in legatura cu acele dureri, sunt ceva normal, ar trebui sa ma ingrijorez? va multumesc anticipat dragutelor Ultima oara a fost editat de baby_maria (2009-08-25 14:43:53) Offline #135 2009-08-25 14:51:30
Re: yasminumm..referitpr la dureri s-ar putea s anu aiba legatura cu yasmin ci cu lubrifierea..si ami ales daca zici ca ai spotting...se paote si de la el si contactul peste Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #136 2009-08-25 17:13:41
Re: yasminbuna fetelor, sunt noua pe la voi, insa am citit de multe ori discutiile voastre, le-am citit si pe cele mai vechi, sunt foarte interesante si extrem de utile, m-au ajutat si pe mine, chiar daca nu puneam eu intrebarile...ce vreau sa va intreb...iau de 9 zile pastile yasmin si am luat din a doua zi de menstruatie, deci au fost 7 zile de protectie, in care le-am luat aproximativ la aceeasi ora, dupa indicatiile medicului, iar astazi, fiind in a 9-a zi, am facut dragoste cu iubitul meu, neprotejat si a ej in mine, insa chiar dupa, am simtit niste dureri inauntru, in vagin, ca niste sageti, era suportabila durerea, a tinut vreo jumatate de ora...ce imi puteti spune, ar trebui sa ma ingrijorez? si inca o intrebare, ceaiul verde chinezesc afecteaza in vreun fel efectul pastilelor, nu contine sunatoare. va multumesc anticipat Ultima oara a fost editat de baby_maria (2009-08-25 17:21:59) Offline #137 2009-08-25 17:47:33
Re: yasminsunt protajata si in timpul celor 7 zile de pauza? Offline #138 2009-08-25 18:35:04
Re: yasminDarita ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline Publicitateloading...
#139 2009-08-25 21:27:13
Re: yasmindeci s-ar putea sa fi scazut efectul pastilelor din cauza ceaiului? oare ce as putea face, acum sunt si mai ingrijorata...am baut ceai in 2 zile din cele 9 zile in care am luat pastilele, insa nu consecutive, cu una pauza, si doar intr-o zi am avut vreo 3 scaune intr-adevar moi, in rest normal, unul, maxim 2 pe zi...ar trebui sa iau o pastila de urgenta ca sa fiu sigura pt protectie? Offline #140 2009-08-25 23:30:13
Re: yasminnu lua postinor, de la doua cani de ceai nu se intampla nimic Offline #141 2009-08-28 10:59:49
Re: yasminstiu ca s a mai vb despre ce vreau sa intreb dar nu am gasit.iau yasmine si la unele folii pe spate la zilele saptamanii sunt scrise de exemplu L si la altele Lu(luni).am inteles ca difera producatorul dar ele sunt la fel nu?adica nu trebuie sa mi fac griji?multumesc! Offline #142 2009-08-28 12:16:30
Re: yasminda, asa stiu si eu Offline #145 2009-08-31 20:32:16
Re: yasminbuna fetele, e prima data cand folosesc un forum si sper a ma ajuati. Offline #146 2009-08-31 21:50:16
Re: yasminstai linistita! atat timp cat iei pastilele corect si nu ai luat alte medicamente care sa scada protectia esti protejata I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #148 2009-09-03 14:58:12
Re: yasminbuna fetelor....v-am mai scris voua in legatura cu o problema, si m-ati ajutat si va multumesc! in ziua urmatoare am fost la medicul meu ginecolog si mi-a zis sa nu imi fac griji in privinta ceaiului verde pe care l-am luat atunci sau ca am avut scaune moi, sa stau linistita... Offline #149 2009-09-03 15:09:05
Re: yasmin
daca ai vomat dupa 4 ore de cand ai luat pastila nu mai trebuia sa mai ei una, pt k ea fusese asimilata de organism, cat despre ceaiu de sunatore asa stiu k se pierde protectia, dar vb de 500g , care nu e asa mult si tinand cont de faptul k ai mai luat o pastila la 20 si la 22....totusi eu zik k esti protejata.....mai asteapta pareri de la fete... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #150 2009-09-04 08:26:04
Re: yasmin
eu zic sa te protejezi suplimentar 7 zile din cauza ceaiului de sunatoare Offline #151 2009-09-04 10:39:18
Re: yasminAm si eu o intrebare, am avut ceva probleme cu niste sangerari dupa menstruatie, m-am dus la medic si dupa ecografie mi-a descoperit un chist...mi-a fost prescris yasmin pt 3 luni, am facut o confuzie, si am inceput sa iau yasmin in a 6 sau a 7 zi dupa menstruatie, ce efect ar avea aceast lucru? o alta intrebare: daca raman insarcinata si iau anticonceptionale in timpul asta, ce efecte au? Offline #152 2009-09-04 10:42:21
Re: yasminNu e nicio problema, dar te protejezi suplimentar in primele 7 zile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|