|
Nu esti logat.
Yasmin-6#97 2009-06-04 20:53:56
Re: yasmin
nu e motiv de stres...va veni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #98 2009-06-05 02:11:32
Re: yasminNu stiu ce naiba sa fac. De la planning mi s-a spus sa incep pilulele in a 5-a zi de ciclu, dar eu am spotting de vreo saptamana si nu stiu daca mi-a venit sau nu. Luna trecuta mi-a trecut menstruatia pe 14 mai si cand nu luam pilule aveam dureri menstruale semnificative, flux abundent si ma tine cate 8 zile. Nu stiu cand sa incep pilulele. Ieri era putin mai mult si am zis ca mi-a venit, dar e putin fata de menstra. Nu-mi dau seama. Offline #99 2009-06-05 08:44:43
Re: yasminPoti sa incepi pilulele, dar ai grija ca trebuie protectia suplimentara pana inghiti corect sapte pastilute. Ce nu inteleg eu este daca e prima folie de anticonceptionale sau nu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #100 2009-06-05 12:18:54
Re: yasminE prima folie si trebuie sa iau neaparat din a 5-a zi. Nu din prima sau a doua. Offline Publicitateloading...
#101 2009-06-05 12:52:09
Re: yasminDaca le incepi in oricare alta e zi, e la fel ca si cum le-ai incepe in a 5a : 7 zile protectie suplimentara. Numai daca le incepi din prima zi de menstra esti protejata din prima. Motivul pentru care unii medici iti spun sa incepi in a 5a zi imi scapa. Offline #102 2009-06-05 13:53:32
Re: yasminDr. de la plannin mi-a spus ca pot incepe din prima zi daca am viata sexuala activa, pentru a fi protejata. Dar eu nu am, momentan, viata sexuala. Si chiar daca as avea, as putea sa ma desfasor in voie dupa administrarea a 7a pilule. Ea mi-a zis ca motivul pt care este indicat sa iau din a 5-a zi ar fi ca este mai putin probabil sa-mi apara spotting. Offline #103 2009-06-05 15:08:02
Re: yasminbuna...sunt noua pe aici asa ca am nevoie de ajutorul vostru...am o problema:eu iau yasmin de vreun an si ceva...miercurea asta am avut ultima masa la ora 5 dupa masa, apoi la ora 10 seara mi-am luat pastilutza si ieri dim(joi) la ora 8 am avut diaree(de fapt nu pot spune ca e diaree, a fost un singur scaun, mai moale...tin si un regim bazat pe multe fructe, miere de albine dimineata, 2 litri de apa pe zi...si mi se intampla des sa am scaun moale)...intrebarea mea este:comprimatul de miercuri seara este considerat omis..?..ca am avut si contact sexual, azi, fiind vineri..va rog sa ma ajutati ...astept raspuns..multumresc Offline #104 2009-06-05 15:12:26
Re: yasmindaca ai avut un singur scaun moale cred ca esti k. la 4 scaune moi apar probleme. Offline #105 2009-06-05 15:22:06
Re: yasmin
Esti safe, stai linistita. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #106 2009-06-29 08:14:00
Re: yasminBuna va rog sa ma ajutati si pe mine. Am luat pana in urma cu o luna Microginon, la recomandarea medicului iau Yasmin de o luna. Am uitat intr-o zi sa iau pilula. La 36 ore am luat Postinor, apoi in urmatoarele 12 a doua pastila. Mentionez ca dupa acest "incident" am mai luat doar 2 pastile de Yasmin, ramanand pe folie inca 5, deoarece am vrut sa grabesc venirea ciclului pt ca plecam in concediu. Azi e a 7 zi de cand am intrerupt si nu mi-a venit ciclul. Am uitat sa mentionez ca in aceasta perioada am facut tratament cu un antibiotic f puternic din cate am inteles- Fortum. Exista vreun pericol? Pot incepe o noua folie? Va multumesc Ultima oara a fost editat de f30 (2009-06-29 08:21:12) Offline #107 2009-06-29 08:55:20
Re: yasminFa un test de sarcina in a opta zi dimineatza. Daca testul iese negativ, poti incepe o noua folie, insa trebuie sa te astepti la dereglari de la postinor. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #108 2009-06-29 20:02:57
Re: yasminMi-a venit menstruatia azi. Dar deja ar trebui sa incep urmatoarea folie. Ce ma sfatuiti sa fac? Offline #110 2009-06-29 23:46:22
Re: yasmino incepi linistita si mergi cu ea la capat ..sa te protejezi primele 7 apstile din folie..in rest n-are treaba menstar cu inceperea unei noi folii Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #111 2009-07-01 01:22:32
Re: yasminbuna!am inceput sa iau ac yasmin la indrumarea ginecologului.sunt la a 5-a pastila,si am o problema...inca de la a doua pastila am inceput sa am greturi,sa-mi fie rau...ma simt mereu balonata..parca mi-e scarba cand vad mancare in fata ochilor,am o stare de moleseala...am inteles ca dureaza un timp pana cand se obisnuieste corpul cu ele...dar cat dureaza?starea asta e ff aiurea... am luat si antibiotice din 6 in 6 ore...sa fie si din cauza ca le-am luat in acelasi timp? Offline #112 2009-07-01 08:54:33
Re: yasminpoate fi si din cauza antibioticelor, dar si din cauza anticonceptionalelor, pana se obisnuieste organismul cu ele. cand ti-e greata mai ia cate un metaclopramid.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|