Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4-62
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 4
da maaaa da aveam o poza hai ca cred ca ti-am scris la toate topicurile
- indie
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-15
rruxxy a scris:Indie , gasesti ulei de masline in toate supermarketurile. Mie la morfofetala mi-a dat doctorita CD de la ea.
Nu de ulei de masline intrebam, ci de uleiul de migdale dar am scris de ulei de masline...deh, neuronul meu e cam obosit de la hormoni am corectat - am editat
Ultima oara a fost editat de indie (2010-02-19 15:56:39)
I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- dana82
- Hero member
noi deja ne-am facut lista...de fapt al meu a zis sa pun pe foaie de la A pana la Z(de la scutece pana la patutz, baby phone, etc chestii mari) ce are bebe nevoie si eu si am pus acuma ramane sa incepem sa cumparam...am zis ca o sa luam cate putin in fiecare luna ca sa nu se adune la sfarsit prea multe....chiar asa voi listutza nu aveti....nu de alta poate mi-a scapat ceva
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
vine si targul asta acum cand eu am cumparat de toate.....offff mama lui de targ
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- dana82
- Hero member
camyelenbebe a scris:vine si targul asta acum cand eu am cumparat de toate.....offff mama lui de targ
sa te-aud insira si tu ce ai luat ca sa vad daca am lista complecta
- carra_verona
- Insomniac member
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
camy...vineri cred ca o sa fie marele eveniment.... eu eco nu am mai facut de la saptamana 36....dar nici nu mai doresc...mi=au ajuns analizele si oricum am facut la eco in sarcina,,...ptr 3....
asa este cu targul ...si eu m'am ofticat...noi mai ave, carut eventual de luat ..ca cel ce il am e de capatat si e landou....poate o sa ia sotul..si eventual niste creme....dar cam atat...ca in rest avem
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- carra_verona
- Insomniac member
merci katami. sper sa 'scada' repede dupa nastere.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
rruxxy a scris:Andreea, ce fain ca poti ajunge la Bodrog. Eu nu am cum
Nu-i nimic, va trec pe pomelnic. Eu merg pentru ca ne-a ajutat foarte mult, slujbele de acolo sunt foarte puternice si simt ca asta o ajuta pe Maria. Poate pentru unii pare o prostie, dar nu e...
Indie, eu il cumpar de la magazinele naturiste
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
carra la fel e si la mine. sunt dreapta, nu mai am talie, fund... burta e de noi .
iubesc+Camelia+Matei
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
dana82 a scris:camyelenbebe a scris:vine si targul asta acum cand eu am cumparat de toate.....offff mama lui de targ
sa te-aud insira si tu ce ai luat ca sa vad daca am lista complecta
dana am luat asa :hainute , cosmetice, patut, lenjerii, pampersi, servetele, sterilizator, pompe ( pe astea le-am primit de la crys..pupa io de fata draguta ), incalzitor bibe, biberoane, bagaj pentru mine lapte, ceai colici...nu mai stiu ca sunt multe.....oricum astazi am incercat prima data camasa de alaptat.....bai sa nu va luati ca nu stau tatele in ea ....cel putin la mine iese o tata afara ......iti pun pe mail lista ce am primit-o si eu de la fete
carra oricum aratam ca mici luptatori sumo dar ne revenim noi pe urma singur
ally si la internare iti fac eco si analize de secretie si de sange ......cand zici vineri te referi ca maine?
andreea nu te mai gandi la cei care nu constientizeaza ce face un acatist sau o rugaciune.....nu dau cu pietre in nimeni si nici nu sunt obsedata de biserica dar ....e sfanta
asta e lista de la ally
BAGAJUL PENTRU SPITAL Pentru mama: 1. Buletin de identitate, adev de salariat in care sa scrie daca ai avut concediu medical (prenatal) sau nu (iti trebuie cand iti dau concediu) 2. Analizele din toata perioada de sarcina, inclusiv ecografiile si eventual, lista cu ce doctorii i-au fost administrate in timpul sarcinii 3. Vata (2-3 p)+fasa tifon +tampoane 4. Hartie igienica 5. Servetele de nas 6. Sosete + papuci 7. Halat + camasa de noapte sau pijama cu nasturi in fata (cel putin doua, una pe care o vei folosi la nastere si alta pentru primele zile)- sunt foarte bune camasile de noapte de la spital si pt operatie si pt dupa pt ca dezgolesti bine sanul 8. Tampoane sani ? nu 9. Apa plata (obligatoriu) st de 1/2+ servetele de masa, cutit, lingurita, furculita, farfurie, cana, paie 10. Prosop mic + sapun Nivea pt bebe ca sa nu aiba parfum+ pasta si periuta de dinti+deodorant, crema corp ( e bine sa iti simta mirosul tau nu de deo) prosoape, pieptan, 11. Chiloti lati 4-5 bucati dar cu talie joasa, bbc 12. alaptare: garmastan sau crema de galbenele si catina - (crema contra ragadelor mamare) ? se cumpara la nevoie 13. trusa epidurala , trusa celuule stem 14. Un strugurel de buze poate fi de folos pentru momentele in care vi se usuca buzele ? nu am folosit 15. Aparatul de fotografiat - sau/si camera video - Costin 16. Elastice par ? eu m-am tuns 17. Un sutien de alaptat - cu deschizatoare in fata 18. Telefonul mobil+incarcator 19. servetele umede (si pentru mine si pentru bb) si eventual o sticluta cu sapun antibacterian (din ala dupa care nu e necesara clatirea). 20. fiole de algocalmin, carbune, sup glicerina, osetron sau emeset (iti dau eu) Pentru bebe: 1. pampersi - marimea nou nascuti-newborn (aprox 8/zi) ? eu am marimea 2 (3-6 kg) 2. servetele umede de sters la fundulet nivea sensitive 3. 1 boneta, 2-3 body-uri maneca lunga, 1 sosete si 1manusi , 2 salopete, (combinezon, caciulita , patura sau sac de dormit pt scos din spital, portbebe sau scoica de masina ? le aduce cand plecati) 4. bepantene (pt fund), alcool 70grd (pt bontul ombilical) 5. lotiune corp, lotiune spalare corp+cap 6. comprese sterile ? pt acasa 7. Ser fiziologic ? fiole plastic ? pt acasa pt sters ochii si pus in nas
Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-02-19 18:47:50)
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Eu mai am de luat cateva body-uri cu maneca scurta si gata hainutele. Apoi am vorbit cu cineva sa-mi aduca doua lenjerii pentru patut si doua paturici din acelea pufoase. Carut, scaun auto, scaun de masa, premergator, port bebe dam comanda pe net pe la sfarsitul lui martie....cosmeticele tot cam atunci. Pentru mine nu-mi trebuie mare lucru, chiloti, papuci si tampoane pentru san eventual, restul imi da la maternitate. La fel si cu lucrusoarele de care ziceti voi ca aveti nevoie pentru bebe la maternitate....nu-mi trebuie pentru ca au ei acolo tot.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
camy: - apa tre mai mult de 1 sticla de jumate... chiar daca sariti peste travaliu, tot e cald cu draci in spital - prosoape consumi mai multe, mai ales daca ii curge mult lapte si vrei sa nu te uzi toata, tu si copilul - pt buze e mai eficienta crema de galbenele decat toate strugurelele adunate - servetele umede pt tine -DA, multe; pt bebe -nu, nu te lasa cu ele -sapunul din spital e preparat special, antibacterian... nu stiu daca tre sapun de ala fara clatire... nu prea are rost.. - pampersii 2 sunt IMENSI... lui cristian si acum, la 5 sapt si ceva, ii sunt usor mari... cautati 1, chiar daca se gasesc mai greu; la noi cereau pachet nedesfacut, cica sa fie sterili - cu sutien la mine nu te lasau, dar luati-l, ca e bun chiar si pe sestache.... numai ca 1 e prea putin pt inceput, cand curge laptele dara dupa voi.... - hainute MULT mai multe... cam 2-3 schimburi complete pe zi.... manusi mai multe, ca si le mozolesc... sosete pt el eu n-am folosit niciodata, mai ales in spital, unde e ff cald - la mine il spalau tot cu sapounul lor antibacterian... am carat lotiuni degeaba - ser fiziologic si comprese sunt utile si in spital pt el - mai adaugati p lista BANEOCIN PUDRA ptr buric si pt epiziotomie (unde e cazul)... cred ca m,erge si p cezariana, nu stiu exact...
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Buna fetele
dupa o zi intrega de colindat am ajuns si eu in sfarsit acasa
mi-am luat o pereche de pantaloni, dar nu de gravida , caci erau super mari, nu am ajuns in Carrefour am fost in Mall Cotroceni si in C&A spre ex hainele de gravida erau super mari si super scumpe....asa ca in final mi-am luat o pereche de pantaloni mulati stil blugi fara capse sus cu o banda ceva mai lata , bine din elastic banda, dar se muleaza pe partea de jos a burtii , i-am luat de la Zara si au fost 89 ron.sper sa ma folosesc de ei pana prin primavara cand o sa mai putem trece la rochite , fustite, o sa-mi iau si o fusta de gravida si in rest bluze baby doll pe care sa le folosesc si dupa....
frumoase liste si super folositoare o sa mi le salvez si eu sa le am in vizor
legat de targ , fetele care ati luat tot nu va amagiti, stiu de la prietene ca preturile sunt la fel ca in magazin daca nu si mai mare, doar ca le gasesti pe toate intr-un loc, dar in rest, o sa mergem si noi sa ne mai facem o idee de patut si carucior, dar nu cred ca o sa cumparam inca , poate mai luam ceva hainute,
am fost la doctor si la plamani nu am nimic, si cica e doar o nevralgie intercostala si ca in afara de diclofenac sau crema de arnica nu prea am ce face....am fost in piata si dupa ce mi-anm cumparat tot ce trebuia de crema am uitat cu desavarsire mi-am adus aminte acasa, asa ca o las pt maine.....marti merg sa mai refac si analizele, adica urina,alea de calciu, magneziu fier, transaminazele si a mai scris ea ceva acolo, adica strictul necesar.....
katami tu de la cat l-ai scos pe ala mic afara si cat ai stat la inceput?
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Andreea si eu vreau in acatist. sarumana mult. Alina Elena, stii numele nu?
Camy si kata f utile listele si sfaturile. sunt de folos. si eu tre sa mai completez cu cate ceva cumparaturile mele
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-02-19 20:56:31)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sigur fetele, va trec cum sa nu? Nu trebuie sa imi multumiti pentru asta
Adina, eu am o pereche de blugi pentru gravide de la Rodina, dar imi sunt inca mari, tot trag de ei, probabil din cauza ca sunt elastici
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|