homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tatici vs bebelusi-8

#134 2011-08-27 14:57:29

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Re: Tatici vs bebelusi

La noi binisor... E mai usor acum, nu mai plange bebe tot timpul, poti sa te joci cu el, sa-i dai sa pape etc; ink mai am eu nemultumiri : nu are rabdare cu el, se enerveaza f repede, il repde, il cearta din orice... as avea pretentii chiar sa-l rasfetze, avand in vedere faptul ca-l vede cam 2 ore pe zi, seara; mi se pare ca nu ii e drag de el, ca il incurca uneori, ca ar prefera sa vada un film decat sa stea cu el sau sa-l scoata afara; il lasa la tv pt ca acolo sta potolit si nu tb sa alerge dupa el prin toata casa, nu urmareste cand si ce a mancat, cand tb sa faca pipi etc etc etc, dar oricum... s-au mai asezat lucrurile; pe o scara de 1 la 10, sa zicem ca suntem la un 8, fatza de -5 cum eram la inceput lol; a! baitza i-o face el seara, indiferent ca vine la 20.30 de la serv ( baita e pe la 21.30 ), asta incepand cu varsta de 1 an si vreo 4-5 luni.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#135 2011-08-27 16:28:13

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

La noi tati face piata, sta cu asta micu, ii da de mancare, il schimba, face si de mancare pt noi( asta nu i prea place dar trece),e responsabil, nu e ceva ce n-ar putea face el pt noi. Se  joaca cu el, ii vorbeste ar sta numai cu el. Rau e cand e plecat din tara ca lucreaza in Anglia si sta acolo 3 luni,vine acasa sta mai mult...o sa mai dureze doar un an..

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#136 2011-08-27 21:05:56

Crssy85
Hero member
Site

Like it, ce frumos hjarta; asa ar trebui sa fie.....

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#137 2011-08-27 23:01:53

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Cateodata ma intristez cand aud ca alti tatici fac mai mult...
Sta si el cu fata dar doar daca ii zic eu sa stea cu ea, nu i-a dat sa pape cu lingurita niciodata, vezi doamne de frica sa nu o raneasca in gurita, nu i-a facut laptele niciodata iar de dat cu biberon decat de vreo 2-3 ori i-a dat, spala vasele dar doar cand are chef, face de mancare dar doar cand vrea si asa tot la indicatiile mele... Cateodata ma gandesc daca doamne fereste patesc ceva, cine sa stea cu ea, cum o sa se descurce el cu ea? Ea doar pe noi ne stie si doar eu fac absolut tot pt ea...

#138 2011-08-28 00:08:27

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

Papucica a scris:

Cateodata ma intristez cand aud ca alti tatici fac mai mult...
Sta si el cu fata dar doar daca ii zic eu sa stea cu ea, nu i-a dat sa pape cu lingurita niciodata, vezi doamne de frica sa nu o raneasca in gurita, nu i-a facut laptele niciodata iar de dat cu biberon decat de vreo 2-3 ori i-a dat, spala vasele dar doar cand are chef, face de mancare dar doar cand vrea si asa tot la indicatiile mele... Cateodata ma gandesc daca doamne fereste patesc ceva, cine sa stea cu ea, cum o sa se descurce el cu ea? Ea doar pe noi ne stie si doar eu fac absolut tot pt ea...

nu esti singura papu...si la noi este exact la fel...

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

Publicitate

loading...

#139 2011-08-28 00:27:49

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Papu sad , Lore.. Barbatii astia... Al meu sta cu fata daca am eu ceva de facut dar nu pt mult timp. Se joaca cu ea, dar se si plictiseste repejor. Bine macar ca nu comenteaza... Ma intristeaza faptul ca nu intelege ca e importanta legatura lui cu ea, mai ales ca  fata e innebunita cand il vede , cand o ia in brate, e toata un zambet. Ma ajuta la baita, mai nou pt ca i am cerut eu. Nu m as plange, e ok asa... Ma descurc cu ea insa as vrea sa ii dea mai multa atentie pt ea, nu pt mine. Si cand daud ca vrea 3 copii....

Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-08-28 00:29:30)

#140 2011-08-30 23:59:28

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Acum am descoperit si eu topicul asta...i=am dat linkul si sotului sa-l citeasca. Nu ma pot plange de tati al nostru ca e de pus la rana. DAR, a avut o perioada in care era foarte prost dispus, morocanos, obosit etc pana m-am infipt in el. I-am zis ca nu are niciun motov sa fie altceva decat fericit si bucuros, are un copil grozav, o casnicie reusita, suntem impliniti de bine de rau...ne descurcam cat de cat sa supravietuim fara sa ne mancam de sub unghii...ca avem o viata frumoasa cu toyt ce ne-am putea dori...si el amarat  si obosit. Obosita eram (si inca sunt ) si eu, dar un zambet al fetei imi da putere sa mut muntii din loc. Dupa ora asta de dirigentie nu s-a mai plans niciodata iar in concediul asta (primul in 3 ) mi s-a facut dor de copil ca numai el a stat cu ea. el o adormea, imi lua lingurita din mana sa-i dea el, se jucau amandoi, a carat-o in wrap, etc.
In timpul sarcinii a mers cu mine doar la 2 eco, nu imi mangaia burta decta la insistentele mele, nu vorbea cu copilul ca i se parea aiurea sa vb cu burta mea (era foarte grijuliu cu mine si m-a ingirjit cand nu ma putea ridica din pat), dar din momentul in care am ajuns cu fata acasa si-a intrat in rolul de tata

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#141 2011-08-31 08:26:09

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Am citit putin din prima pagina si m-am gandit eu ca pe al meu (daca o sa fim impreuna si o sa avem un bebe) o sa-l pun sa faca piata, curatenie si sa gateasca iau eu ma ocup de bebe. In discutiile noastre mi-a zis ca nu pune mana pe copil pana la 2 ani ca nu ii plac, am impresia ca ii e frica de ei (in sensul ca sunt mici si fragili). Ciar am fost pe la un prieten de-al lui ce are 2 copii, unul de 2 ani si putinsi unul de 10 luni cam asa. Cu cel mare s-a jucat, la smotocit, pe cel mic abea l-a luat in brate, mi l-a pasat mie si dupa doar se uita la el lol Eu sunt multumita acum pt ca strange singur. Venisem intr-o zi de la facultate, dupa o zi plina si am gasit curatenie in casa, stransese hainele si maturase. Sunt norocoasa ca ii place sa gateasca si sunt convinsa ca m-ar intelege si ar face cate ceva prin casa. Ma gandesc ca daca face acum cand nu suntem in angajamete serioase (casatorie, copil) o sa faca si dupa.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#142 2011-08-31 09:39:20

Crssy85
Hero member
Site

Kareste, crede-ma ca situatia se va schimba dupa ce vei naste, cand va fi cazul; nu zic ca neaparat in rau,,.. dar nu e o regula ca dak acum e asa, tot asa va fi si dupa; rebuie discutat muuuuuuuuuult si pus si in practica... !! Si al meu zicea ca O SA ma ajute, ca O SA faca, O SA dreaga... dar acest O SA e mai greu de pus in practica smile ; repet, nu inseamna ca neaparat va fi de rau in cazul tau... kram

Lalica, si noi suntem cam in acelasi stadiu... el morocanos, obosit... dar discutam si se rezolva; si-a revenit mult acum; nici el nu prea se atingea de burta lol

Adina, chiar dak ai un bebe cuminte, fa bine si implica-l si pe el; spune-i ca esti obosita/stresata, ca nu mai poti etc. Ca sigur de multe ori  te ajunge oboseala.

Papucica, ia masuri ca o sa fie de rau, sa stii; macar in wee pune-l sa-i faca el laptele, sa-i dea sa pape, s-o schimbe... e inuman... si el a contribuit cand ati facut acest copil, nu? Si copilul are nevoie de ambii parinti ! Chiar dak mamica s-ar descurca si singura.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#143 2011-08-31 11:48:15

Papucica
Insomniac member

Aseara iar ne-am ciondanit si mi-am pormis ca week-endurile o sa fie si pt mine, o sa ma duc si eu la salon, la manichiura, o sa mai plec singura prin mall-uri, prea isi bate joc de bunatatea mea... O sa incep prin a hrani fata si pleca urmatoarele 2-3 ore, sa o culce el, apoi o sa ii faca si laptele si incet incet o sa se invete... El crede ca daca se duce la munca nu mai trebuie sa faca nimic pe acasa... Aseara mi-a zis ca ce ma tot plang atat? Ca bag niste rufe la masina si le intind? Ca doar le spala masina, nu le spal la mana... Cred ca vrea sa ma enerveze in asa fel incat sa ma ocup doar de hainele mele si ale fetei si cand vine de la munca sa bage el masina cu ale lui si sa si le calce...
Mereu dupa vreo cearta, imi zic ca o sa ma mai dau si eu lovita, ca sunt obosita, ca mi-e rau, dar daca nu e felul meu uit sa fac asta, desi stiu ca i-ar prinde bine sa vada ca nici eu nu sunt de fier...

Ai vostrii cum sunt cu calculatoarele, cu jocurile? Al meu daca gaseste calculatorul deschis nici nu mananca ca se pune sa se joace, aseara i l-am scos din priza de nervi si azi cred ca ii pun parola, ca nu se mai poate, era ora 1 noaptea si el nu se culcase si nici nu mancase si se mai plange ca el vezi doamne se duce la munca...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-08-31 11:50:09)

#144 2011-08-31 11:58:05

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Baa eu ii calcam Juli, da pleca cu calcatoru in piept,asa ori maroneala ori gaura arsa, sa se vada ca a fost calcata.

Zic si eu acum sper sa nu fie cazul, cand o fi si la mine, sau daca e sa am puterea sa ma mai "lupt" si cu copilul nr 2. barbatul.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#145 2011-08-31 12:07:51

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Papu, al meu nu are treaba cu jocurile ci se uita la filme dar asta intotdeauna dupa ce adoarme Vlad.....si fara sa avem probleme cu faza "el se duce la serviciu si eu stau acasa".

#146 2011-08-31 12:52:57

Papucica
Insomniac member

Ma bucur, Rruxxy, la noi se pare ca eu desi fac cam tot prin casa indiferent ca am chef sau nu, paleste in fata faptului ca el merge la munca, are tot ce vrea pe tava, haine curate calcate, mancare, copilul e curat, etc., am dat tot ce am avut mai bun si lui tot nu ii convine, tot ii pute ceva, sa fie sanatos, cu timpul o sa piarda si cand s-o intampla nu o sa stie ce l-a lovit...
E prea bagat in seama si prea iubit, el primeste toata atentie si eu nimic din partea lui...

#147 2011-08-31 12:56:21

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

of, Papu grater si tu esti o femeie frumoasa, inteleapta si deosebita. Ai nascut o fetita minunata, esti o sotie model.
Ce Dumnezeu au in cap oamenii astia? grater

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#148 2011-08-31 13:13:45

Papucica
Insomniac member

Pardon de expresie, RAHAT au in cap! grater

#149 2011-08-31 15:26:12

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

La ce citesc aici, eu nu mai am ce sa zic de al meu  signof10  Ma ajuta cu David cateva minute si pana la 15:00 (atunci termina el programul) si mai nou la 15 si cateva minute il ia si pleaca cu el hai-hui o ora, ora jumate, timp in care eu ma pot odihni un pic... Iar cand se intoarce, se joaca cu el pana ii fac papa si incalzesc mancarea noastra si mai iesim si impreuna la plimbare.

La nevoie ii schimba pampersul, ii da sa manance mesele diversificate, daca ar avea lapte si tzatze, i-ar da si sa suga - si-a ras si sfarcurile ca la nevoie sa-l pacaleasca pe David pana vin eu  lol  Si noaptea se scoala la el, e adevarat ca in 90% din cazuri mi-l da mie sa-l alaptez, dar asta e cea mai rapida cale de a-l adormi din nou, deci e ok. A incercat sa-l plimbe noaptea, ca sa nu mai suga asa de des, insa tentativa a esuat, copilul a plans pana a primit tzatza  hmm

Concluzia - cate o criza de isterie bine plasata si un lesin pe motiv de lipsa de calciu face minuni neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#150 2011-08-31 16:14:55

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Crssy85 a scris:

Kareste, crede-ma ca situatia se va schimba dupa ce vei naste, cand va fi cazul; nu zic ca neaparat in rau,,.. dar nu e o regula ca dak acum e asa, tot asa va fi si dupa; rebuie discutat muuuuuuuuuult si pus si in practica... !! Si al meu zicea ca O SA ma ajute, ca O SA faca, O SA dreaga... dar acest O SA e mai greu de pus in practica smile ; repet, nu inseamna ca neaparat va fi de rau in cazul tau... kram

Noi nu am discutat de asta, doar il vad cum se comporta si ma gandesc ca daca face acum, de ce nu ar face si dupa. Acum Dumnezeu stie ce o fi. Eu doar sper sa fie bine smile Mai intai trebuie sa ajungem acolo wink

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-08-31 19:42:15)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#151 2011-08-31 18:15:57

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Blue, voi incerca si eu treaba asta cu lesinul. Ca cealalta, cu frison si febra 39 nu merge. rotfl

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#152 2011-08-31 21:14:22

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

lucky777 a scris:

Blue, voi incerca si eu treaba asta cu lesinul. Ca cealalta, cu frison si febra 39 nu merge. rotfl

Doamne fereste, lucky  supa  Ca eu cred ca mai mult tine la copil decat la mine, si de aia il duce cu el, ca nu cumva sa cad CU EL din nou  grater

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.