homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tatici vs bebelusi-9

#153 2011-08-31 21:47:39

Lallica
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-08-12

Re: Tatici vs bebelusi

Vai...din al meu pot sa fac ce vreau daca plang putin...e foarte impresionate de asta si nu suporta sa ma vada plangand. Nu am folosi-o niciodata insa si nici nu as vrea sa fie cazul.

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#154 2011-08-31 23:14:45

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Papucica, deci in weekend te astept la mine la manichiura tongue ; e f buna ideea ta... spune-i ca vrei sa mergi sa te aranjezi, epilezi etc... ca simti ca intri in depresie, ca te simti urata ( exagerezi si tu... big_smile ) si fugi de acasa cateva ore; crezi ca nu se va descurca?... Si ia pune-l sa se ocupe de rufe ( bagat la spalat, strans de pe sarma/uscator, sortat, calcat, pus in sifonier ) sa vedem cat e de usor....

Lalica, cry baby, cry big_smile dak stii ca asta ajuta.... eu cred ca de aia intra femeile in depresie, dupa ce nasc - din  cauza barbatilor puturosi!

Al meu a scapat in seara asta...  a venit la 22.30 grater, DAR a gasit papa calda pe masa, haine pregatite pt maine dim si pachetelul in frigider.

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2011-08-31 23:18:20)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#155 2011-09-01 07:13:41

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

blueeyes a scris:

lucky777 a scris:

Blue, voi incerca si eu treaba asta cu lesinul. Ca cealalta, cu frison si febra 39 nu merge. rotfl

Doamne fereste, lucky  supa  Ca eu cred ca mai mult tine la copil decat la mine, si de aia il duce cu el, ca nu cumva sa cad CU EL din nou  grater

O, nu! Ma refer la lesin teatral...fara pui. Doamne fereste-ne de altele... grater rugaciune

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#156 2011-09-01 08:56:40

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

La noi este ciudat tare...face multe dar nu curatenie sau gatit (imi vine sa strang de gat pe gandac-parte feminina). Si eu am o obsesie ca totul trebuie sa fie perfect, mobila (mai ales in bucatarie) sa nu aiba o urma pe ea etc. Si evident ca ma frustrez cand vad ca acum fac curat (si am 9 camere) si in cateva ore este dezastru. Iaca ce raspunsuri primesc:
-plecati in Ro cateva zile si angajez pe cineva sa faca ordine.
-TU esti cea ce face dezastru, eu sunt foarte ordonat, nu fac mizerie, nu fac curat
-mai las-o moale cu obsesia asta ca esti frustrata si din cauza asta nu papa bb
-esti perfectionista si nu iti place sa se amestece cineva in treburile tale.
-sa ii chemam pe bunici sa stea cu bb si sa ai timp si tu de tine???

Si faza care ma termina si imi vine sa fug la vale:
-zi-mi ce sa fac!
Eu astept initiative, sa vada singurel, dar sunt vise lol. Am momente cand ii trimt email cu lista ce are de facut si cu limita de timp (pana pe data de X faci urmatoarele).
Insa se joaca, cu bb fie si putin pe seara dar sunt impreuna, discuta cu ea, ii povesteste una alta (despre roboti, computer games, matematica si exercitii de sport) si se roaga de ea sa creascamai rpd ca sa aiba si el partener la joculete pe calculator.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#157 2011-09-01 10:02:45

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

flowerpot a scris:

si se roaga de ea sa creascamai rpd ca sa aiba si el partener la joculete pe calculator.

Ce tareee  lol  lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#158 2011-09-01 10:10:15

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Al meu aseara la 1 noapte voia sa joace poker si a constatat ca am pus parola la calculator, am impresia ca stau de vorba cu un adolescent si nu cu ditamai omul de 39 de ani... Si azi mai si pleca la Brasov sa faca o livrare, incep sa ma cam satur sa am grija de el sa fie odihnit si mancat ca sa fie ok a 2-a zi... Stiti ceva pastile sa iau sa fiu indiferenta la ce face el? bang

Crssy, sa stii ca ma gandeam la asta, in ce zona stai? big_smile

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-09-01 10:11:07)

#159 2011-09-01 10:13:10

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#160 2011-09-01 10:21:18

Papucica
Insomniac member

Cica e calculatorul lui! Zic sa mori tu?
Calculatorul e al meu, luat in rate cand am avut primul job! Cica el plateste netul! Lasa ca ne separam la bani, platesc eu netul, tu tv, la intretinere la fel si fiecare cu banii lui, alte probleme mai ai? Ca le gasesc solutii imediat...
Aseara a venit cu un amic, au baut si au plecat la taxi pt amicul cu pricina caruia i-a si dat bani de taxi, a venit la 1 acasa, i-am zis ca imi place cum se comporta cand e zi de bani, apreciez ca f*** niste bani, vreo 50 lei care sunt cam 2 cutii de lapte... Va povestec ca trebuie sa ma descarc! Incepe sa imi fie rusine cu tatal copilului meu, cand va creste ii va fi rusine fetei lui cu el, ooofff cand o sa ma satur de tampeniile lui?!?!?!
Scuze de  offtopic !

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-09-01 10:24:11)

#161 2011-09-01 12:26:54

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

papu, mie imi place de tine ca totusi faci ceva in privinta asta, altele strang din dinti si spera sa se intample vreo minune. Daca e baiat destept o sa se trezeasca (cu multa munca de lamurire) iar daca nu cu siguranta va fi altul mai destept decat el la momentul potrivit wink ....capul sus si pune supararile la fund ca fetita are nevoie de tine kram

#162 2011-09-01 13:41:03

Papucica
Insomniac member

Eu chiar nu vad rostul in a tace, imi fac mie rau, eu ii spun, cand oi pleca sa nu zica ca nu i-am zis sau ca nu a primit avertismente... Aaaa, ca nu le baga in seama e problema lui!

#163 2011-09-01 21:45:48

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Blue ai un sot de nota 20! Cum sa-ti razi sfarcurile  rotfl Ia sa-i dau si la al meu ideea  big_smile  lol
Papu  supa cred ca sotul tau e genul de om care trebuie scuturat bine ca sa se trezeasca...sau pus in fata faptului de a pierde totul(pe tine si pe Iulia ) ca sa realizeze cat de mult insemnati ptr el.
Despre sotul meu ce sa zic? Inca din timpul sarcinii s-a atasat mult de burtica,imi facea toate poftele etc,etc...Ba mai mult, el a si presimtit ca sunt gravida inainte de a-mi face testul de sarcina  lol
De cand am nascut a preluat el cam tot ce tine de iesitul din casa: facturi,banci,cumparaturi. Cand ajunge de la munca, de obicei dupa ora 18,chiar si mai tarziu plus in weekend isi gaseste mereu timp ptr fiusu: schimbat, alintat, ii da si cerealele seara, baita mereu i-o facem impreuna.De multe ori il scoate si afara la plimbare si sta cate 2 ore de trebuie sa sun dupa ei  lol
Sunt multe chestii marunte la care ma ajuta,daca imi amintesc mai scriu...la inceput spre exemplu parea stangaci, nu stia ce activitati sa mai intreprinda cu fiusu, insa acum a ajuns si sa-i citeasca seara povesti poate poate adoarme fara tzitzi(nici gand pana acum chicot )....Singura chestie de care ma ocup eu exclusiv e alaptatul.A ,si trezitul noaptea(ca tine tot de tzitzi) ...in rest se implica in aproape tot ce tine de Ianis.Chiar si hainute ii cumpara si n-a dat gres niciodata. Il imbraca, ii face masaj dupa baita,il face sa rada (si sunt geloasa ca la mine nu rade niciodata asa  tongue )
Are si minusuri ca doar n-o fii perfect  forgetit  dar alea le mai trec cu vederea...vad ca se implica si ar face orice ptr noi si imi este de ajuns.

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#164 2011-09-01 22:26:12

Papucica
Insomniac member

Stefany, felicitari!  smile

#165 2011-09-02 00:23:33

Crssy85
Hero member
Site

Oooo, Stef, ce mi-ar placea sa se ocupe si al meu de plati..... ca eu platesc prin 24 banking, dar oricum... tre sa tin cont de termene, sa trimit extrase pe la banci etc etc etcccccc si cu david pe langa mine e destul de greu......

Papu, esti comica "sa mori tu!!" rotfl2 ; ce bine ca e calc tau big_smile poti sa-ti faci de cap; ti-am trimis un mail, nush dak l-ai prmit. Totusi, sa stii ca tb vorbit serios si CU CALM, altfel nush dak ai sanse de izbanda... sad

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#166 2011-09-02 09:50:35

Papucica
Insomniac member

Crssy, l-am primit, era la spam...
Eu nici nu mai vorbesc cu el, am vorbit de atatea ori si nu am rezolvat nimic, atitudinea mea ar trebui sa il ajute sa isi dea seama ca am vorbit serios... Eu care saream pe el cand venea acasa sa il pup, de cateva zile il las pe el sa zica hai sa te pup...

#167 2011-09-02 13:19:46

Crssy85
Hero member
Site

Atunci da-i inainte... probabil depinde de fiecare, la al meu nu prea a mers decat cu frumosul.

Flower, si pe mine ma enerva faza cu "zi-mi ce sa fac" , dar m-am conformat si i-am zis ca va fi micul meu robotel si va face ce ii zic si cand ii zic. Si sa stii ca a fost ok... ca dak stai dupa ei sa faca din proprie initiativa............ ajungi la nebuni. Si asa ca i-am zis : la 21 ii faci baita, ii dai laptele, il pui in tarc, stingi lumina si iesi di camera. Sau : il pui in carut, ii dai sa pape ( aici am dat muuuulte indicatii....), il pui la olita, timp in care nu ma striga, ca ma duc sa fac baie, sa ma epilez si dureaza 2 ore. Si gata. big_smile. Aproape de fiecare data stramba putin din nas, ofteaza sau zice "bine... hai... du-te... stau eu cu el, ce sa fac..." si face o fatza de om amarat; dar am invatat sa nu ma mai las afectata de atitudinea asta; si am invatat sa nu ma mai astept sa zica cu zambetul pe buze ( asa cum ar fi normal ) " du-te, gravido, si stai si tu juma de ora-n pat ca acushi nasti; du-t ca ma ocup eu de baiat!". M-am adaptat si toata lumea e fericita... david sta si el cu tati, eu sunt dusata, epilata si cu bagajul pt maternitate facut big_smile, iar tati vede si el in weekend-uri ce-i aia sa stai acasa cu copilu smile

Papu, acum citesc ca al tau are 39 de ani, al meu are 34... frate, si de ce eu, cu 8 ani jumate ma mica decat el, sunte de 1093486832674 de ori mai responsabila??

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2011-09-02 13:22:53)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#168 2011-09-02 14:04:34

Papucica
Insomniac member

Dar eu ce sa mai zic, ca sunt mai mica cu 14 ani decat el!? rotfl2

#169 2011-09-03 15:29:32

Crssy85
Hero member
Site

Of........ ce sa ma zic...; am vz la adresa de mail ca esti cu 1 an mai mica decat je big_smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#170 2014-02-01 20:39:33

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

am citit topicul asta inainte sa raman insarcinata si am zis "Da Doamne sa nu ajung sa scriu aici vreodata" . Ei bine, teapa lol
sotul meu a inceput un serviciu nou exact la o saptamana dupa ce am ajuns acasa cu fata, lucreaza 3 ture de zi, 3 zile e liber, 3 ture de noapte, 3 zile liber etc. Ei bine de cand a inceput parca ar fi singurul om de pe lumea asta care munceste. Azi m-am enervat pe el pentru ca eu sunt bolnava, am febra de 3 zile si am intrat in sufragerie unde el doarme (da, l-am trimis sa doarma in sufragerie ca sa se odihneasca, am zis ce rost are sa nu dormim amandoi atata timp cat eu sunt cu tzatza) si erau toate aruncate in toate partile, haine, ciorapi, patul nefacut, si-a luat niste haine de pe calorifer nici perdeaua nu a tras-o la loc. Si cand i-am spus cand a venit de la munca in seara asta a sarit de fund in sus ca nici macar nu l-am intrebat cum a fost la munca, daca a mancat ceva azi etc si m-am pus cu cearta pe capul lui. Si discutiile au degenerat, el sustine ca singura lui responsabilitate pana mai creste fata e sa nu ne lipseasca noua nimic si ca el dom'le sa duce la munca box  de parca nu mai sunt alti oameni pe lumea asta care muncesc
Daca l-am rugat sa stea cu fata sa fac si eu un dus trebuie sa o adorm intai si el sa stea sa o supravegheze, eventual in timp ce sta la laptop si isi mai arunca ochii in directia ei. Tot timpul imi spune "Ce vrei sa fac cu ea acum ca e mica si nu vrea decat tzatza si sa doarma, cand o sa mai creasca o sa stau cu ea"  neutral  Inainte sa nasc eu faceam tot in casa, de la curat la calcat mancare proaspata in fiecare seara etc el nu a pus de luni de zile nici doua paie cruce, si acum sa vedeti ce imi spune, ca pe mine nu m-a interesat de el in ultimii ani  va  ca eu de fapt faceam toate in casa ca ma simteam vinovata ca stau acasa  skitarg
Mie nu mi se pare normal sa il intreb tot timpul "Ai mancat? Ai haine curate? etc" ca nu am doi copii in casa carora sa le port de grija
Ufff m-am mai descarcat
Daca aveti sfaturi ceva , ca mie imi vine sa plec cu fata la ai mei ca oricum nu i-ar simti lipsa si sa il las sa copilareasca  skitarg

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#171 2014-02-01 20:51:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Em, eu nu stiu cum e exact in situatia asta (cu copil I mean), dar cu siguranta e o schimbare pentru el si va fi o lunga perioada cand se va simti neglijat (barbatii sunt si ei niste copii) fiindca tu vei acorda mai multa atentie copilului.
Vreau sa-ti spun despre "nu m-ai intrebat cum a fost la munca" fiindca am trecut si eu prin asta si am avut surpriza sa aud ca eu stau toata ziua in bucatarie si fac curatenie si omul are de fapt nevoie de afectiune. NU va muri de foame daca nu-i pui tu mancarea sub nas si nu va ramane dezbracat daca nu-i strangi hainele, dar poti ramane fara el daca ii lipseste atentia si dragostea. Lasa curatenia si mancarea ca n-au intrat zilele in sac, ia-l si pe el in brate si vorbeste-i, ca are mai multa nevoie de tine decat de mancare si de haine.
El chiar asa se simte, ca se duce la munca si unica lui misiune e sa fie provider pentru voi, ca tu acum doar de asta mai ai nevoie de el... ai grija sa se simta in continuare iubit.
Stiu ca si tu esti foarte obosita si stresata acum, dar mai bine va linistiti unul pe celalalt decat sa va incurcati reciproc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.