homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19-137

#2585 2010-03-08 10:59:11

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19

fete eu am plecat la lucru, ne auzim mai spre seara, va doresc o zi frumoasa in continuare, v-am pupattttttttt

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2586 2010-03-08 11:02:47

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

sa va de`a Dumnezeu o viata lipsita de griji,sanatate si cate un ingeras la fiecare!!!!
LA MULTI ANI!!!
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/12186_8martie.jpg
rotfl
si asta k sa fiu si eu fimeie serioasa
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/12186_buchet-flori-cadou-101-trandafiri.jpg

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-03-08 11:07:34)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2587 2010-03-08 11:05:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Vai Raluk rotfl

#2588 2010-03-08 11:13:29

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Eu am vb cu medicul ginecolog, a ramas ca il sun luni si m-a chemat maine din nou la control sa se uite la inimioara. Am niste emotii de nu va pot spune, imi este frica, a parut serios si a zis sa merg sa lamurim problema grater  grater . Nu ma pot gandi la nimic bine

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2589 2010-03-08 11:13:56

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata
la multi ani

raluk unde ai gasit panarama aia de om?.....saracul ce l-au chinuit aia rotfl2

andreea pana nu vorbesti cu dr si vezi ce zice nu te mai amari  kram

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-03-08 11:14:39)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#2590 2010-03-08 11:16:35

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

ralukkkkkkkkkkkkkkk disperat  disperat  partydance  partydance

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-08 11:16:55)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2591 2010-03-08 11:17:21

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

am avut un vis frumos: se facea ca aveam in burtica un bebe. doamne cat de fericiti eram! stabilisem ca daca va fii fata o s-o cheme Marria Raluca, iar daca va fii baiat o sa-l cheme Vlad Alexendru sau Vlad Catallin. aveam destul timp la dispozitie sa ne hotaram. ii pregatisem de la nepotica mea cateva hainute care imi placeau mie cel mai tare. facusem planuri cu tati sa zugravim din nou apartamentul desi nu are mai mult de 2 ani de cand l-am renovat. vroiam noi sa fie totul curat si proaspat pt bebe. tati asculta seara cu urechea la burtica sa vada ce face bebe si mereu spunea acelasi lucru inainte de a pupa burtica : inoata de zor acolo! Planuisem si ce fel de patut ii vom lua, ce biberoane, chiar facusem pusculita pt bebe unde deja straseseram primii lui bani. ne gandeam pana si la botez la petrecera frumoasa care o sa fie data pt bebe...
Am auzit la un moment dat pe  cineva zicandu-mi sa ii strang mana daca aud, si am strans. persoana a fost multumita de cum am strans-o ca mi-a zis sa deschid ochii. si am deschis. si atunci mi-am amintit totul :mi-am amintit ca sunt pe masa de operatie , ca vineri cand am ajuns acasa de la serv am vazut o pata maronie pe chilot si dupa vizita la doctor a venit si verdictl tragic: sarcina oprita din evolutie. vad si acum in fata ochilor lacrimile din ochii doctoritei si ai asistentei, bratele sotului meu care ma strangeau tare si care-mi soptea intr-una ca ma iubeste si-o sa fie bine. imi aduceam aminte ca acasa am plans toata noaptea  incercand sa gasesc o explicatie pt care Dumnezeu mi-a facu asta. imi aduc aminte ca inainte sa intru in sala de operatii pt chiuretaj era o femeie care acum fusese rechiuretata acum pt ca medicul la cabinetul caruia fusese n-o chiretase bine si ii ramasesera ceva resturi. Doamne ce-am urat femeia aia atunci ca nu i se intamplase ei ce patisem eu ca si-asa nu-si dorea acel copil.  sotul meu nu ma lasa nici sa respir singura, nici macar la baie nu ma lasa singura. doctora dupa chiuretaj a spus ca era mort de cam 10 zile si am incercat din rasputeri sa-mi aduc aminte ce-am facut atunci de mi-a murit copilul, dar degeaba. tot ce stiu este ca la un moment dat m-am panicat ca nu mai aveam durerea de sani, si probabil atunci bebe s-a prapadit. toate asistentele imi spuneau ca macar e bine ca pot sa raman gravida ca sunt altele care nu pot face copii si ca una din ele a inceracat 10 ani pana sa aiba unul. nu ma interesa atunci de drama ei , eu vroiam sa-mi plang bebelusul care murise inexplicabil Poate ca Dumnezeu ma pedepseste pt ca acum mult timp in urma am avut parte de o sarcina si am renuntat la ea de bunavoie. Poate ca am facut eu ceva din ce nu trebauia sa fac, si asta i-a fost fatal bebelusului. nu stiu daca am sa aflu vreodata de ce s-a intamplat asta. stiu decat ca nu  vreau sa vad si sa vorbesc cu nimeni. vreau decat sa fiu lasata in pace sa-mi strig durerea, sa-mi plang copilul, atat.
sotul meu imi repeta intr-una : iubita mea, o sa fie bine. si cand il intreb de unde stie imi raspunde :ai incredere. in ce sa mai am eu incredere acum?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2592 2010-03-08 11:18:02

Raluk_
Hero member

ce ati patit mamici si gagici???
va sa zica nu va place..aaaaiiiii???
lol
smart pusspusspuss kram

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-03-08 11:18:38)

#2593 2010-03-08 11:19:21

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

buna dimineata .......si LA MULTI ANI!! va doresc sa aveti o primavara frumoasa lina da sanatate dragoste si toate dorintele voastre sa prinda aripi ,tot e ce mai bun si mai frumos pe lume pe voi dragele mele
se pare ca azi nu sarbatorm nici un test + ca nici eu nu am facut desi vad ca de 3 zile tot pe 36.8 o tin ...dar mai astept ,sintome  nu am nici ca as fi nici ca ar veni doar sanii care ma dor

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#2594 2010-03-08 11:20:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata!

La multi ani dragele mele!  par

mirik, poti sa mergi la synevo sa faci un progesteron, pana seara ar trebui sa ai rezultatul si te vei lamuri daca ai ovulat

andreea  kram

smart, despre ce vb tu acolo?

#2595 2010-03-08 11:23:43

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

buna fetele,
LA MULTI ANI de 8 Martie, sa aveti o primavara frumoasa si un an cu multe bucurii si multe teste pozitive!!!
eu nu merg azi la serviciu, toate femeile avem zi libera de 8 Martie...URAAA !!! happydance  happydance 
planuiesc sa merg la un film cu sotul meu ca si-a luat si el concediu azi ca sa stea cu mine...cred ca vom merge la Alice in tara minunilor ca e 3D. smile

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2596 2010-03-08 11:24:26

Raluk_
Hero member

gargarita a scris:

'neata!

La multi ani dragele mele!  par

mirik, poti sa mergi la synevo sa faci un progesteron, pana seara ar trebui sa ai rezultatul si te vei lamuri daca ai ovulat

andreea  kram

smart, despre ce vb tu acolo?

gargaa pusspuss
smart vb despre sarcina oprita din evolutie din pacate
smartule suntem aici pentru tine...descarca`te..urla...noi iti vom fi alaturi cu sufletul pusspuss

#2597 2010-03-08 11:25:30

madutumic
Sr. member

smart lady a scris:

am avut un vis frumos: se facea ca aveam in burtica un bebe. doamne cat de fericiti eram! stabilisem ca daca va fii fata o s-o cheme Marria Raluca, iar daca va fii baiat o sa-l cheme Vlad Alexendru sau Vlad Catallin. aveam destul timp la dispozitie sa ne hotaram. ii pregatisem de la nepotica mea cateva hainute care imi placeau mie cel mai tare. facusem planuri cu tati sa zugravim din nou apartamentul desi nu are mai mult de 2 ani de cand l-am renovat. vroiam noi sa fie totul curat si proaspat pt bebe. tati asculta seara cu urechea la burtica sa vada ce face bebe si mereu spunea acelasi lucru inainte de a pupa burtica : inoata de zor acolo! Planuisem si ce fel de patut ii vom lua, ce biberoane, chiar facusem pusculita pt bebe unde deja straseseram primii lui bani. ne gandeam pana si la botez la petrecera frumoasa care o sa fie data pt bebe...
Am auzit la un moment dat pe  cineva zicandu-mi sa ii strang mana daca aud, si am strans. persoana a fost multumita de cum am strans-o ca mi-a zis sa deschid ochii. si am deschis. si atunci mi-am amintit totul :mi-am amintit ca sunt pe masa de operatie , ca vineri cand am ajuns acasa de la serv am vazut o pata maronie pe chilot si dupa vizita la doctor a venit si verdictl tragic: sarcina oprita din evolutie. vad si acum in fata ochilor lacrimile din ochii doctoritei si ai asistentei, bratele sotului meu care ma strangeau tare si care-mi soptea intr-una ca ma iubeste si-o sa fie bine. imi aduceam aminte ca acasa am plans toata noaptea  incercand sa gasesc o explicatie pt care Dumnezeu mi-a facu asta. imi aduc aminte ca inainte sa intru in sala de operatii pt chiuretaj era o femeie care acum fusese rechiuretata acum pt ca medicul la cabinetul caruia fusese n-o chiretase bine si ii ramasesera ceva resturi. Doamne ce-am urat femeia aia atunci ca nu i se intamplase ei ce patisem eu ca si-asa nu-si dorea acel copil.  sotul meu nu ma lasa nici sa respir singura, nici macar la baie nu ma lasa singura. doctora dupa chiuretaj a spus ca era mort de cam 10 zile si am incercat din rasputeri sa-mi aduc aminte ce-am facut atunci de mi-a murit copilul, dar degeaba. tot ce stiu este ca la un moment dat m-am panicat ca nu mai aveam durerea de sani, si probabil atunci bebe s-a prapadit. toate asistentele imi spuneau ca macar e bine ca pot sa raman gravida ca sunt altele care nu pot face copii si ca una din ele a inceracat 10 ani pana sa aiba unul. nu ma interesa atunci de drama ei , eu vroiam sa-mi plang bebelusul care murise inexplicabil Poate ca Dumnezeu ma pedepseste pt ca acum mult timp in urma am avut parte de o sarcina si am renuntat la ea de bunavoie. Poate ca am facut eu ceva din ce nu trebauia sa fac, si asta i-a fost fatal bebelusului. nu stiu daca am sa aflu vreodata de ce s-a intamplat asta. stiu decat ca nu  vreau sa vad si sa vorbesc cu nimeni. vreau decat sa fiu lasata in pace sa-mi strig durerea, sa-mi plang copilul, atat.
sotul meu imi repeta intr-una : iubita mea, o sa fie bine. si cand il intreb de unde stie imi raspunde :ai incredere. in ce sa mai am eu incredere acum?

smart .........nu inteleg despre ce e vb ai visat sau asta ai patit tu??
acum am inteles imi pare tare rau cuvintele sunt de prisos si durerea nu ti-o poate lua nimeni dar dumnezeu e mare si o sa ai si tu un bebe sunt sigura ........chiar imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva ....
garga zi-mi si mie cat sa mai astept ca ma facut calculator sarcina pe net si zice ca de pe 9 cica ar iesi testul daca asa fi borti

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-03-08 11:28:35)

27.06.2011

#2598 2010-03-08 11:25:37

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

garga  par
madu, daca ff a avut dreptate azi e abia ziua 9. deci ar mai fi de asteptat vreo 3-4 zile.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-03-08 11:32:31)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2599 2010-03-08 11:27:53

Raluk_
Hero member

eu cred k tocmai ce a trecut prin asta smart madutumic
priga pusspuss

#2600 2010-03-08 11:30:28

madutumic
Sr. member

da  am vazut ca nu era un vis si tare e rau si greu sa treci prin astfel de momente
si daca ff nu s-a inselat mai am 5 zile de asteptat si borti nu sunt

27.06.2011

#2601 2010-03-08 11:30:45

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

smart, imi pare asa de rau....Doamne, ce se intampla cu atatea sarcini oprite din evolutie ?!!! .....incearca sa fii tare, draga mea, stiu ca e usor de zis si greu de facut dar trebuie sa treci peste asta si sa o iei de la capat puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2602 2010-03-08 11:31:47

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Smart  kram  puss ...doamne cat d erau imi pare, m-a pufnit plansul grater

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2603 2010-03-08 11:34:07

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

despre ce vorbesc?
pai as fi vrut din suflet sa va povestesc un cosmar... dar din pacate asta e realitatea :BEBELE MEU A MURIT. si a murit fara ca eu sa-mi dau seama sau sa banui ca ceva e in  neregula. nu mai exista nici un bebe, cel putin la mine.
imi spuneau asistentele in spital sa multumesc lui Dumnezeu ca in timpul asta de cand era mort nu am patit eu nimic. sa multumesc lui Dumnezeu? sa-i multumesc ca mi-a dat un bebe pt cateva luni sa vad cum e fericrea si apoi mi l-a luat? doctora imi repeta incontinuu ca nimeni n-a vrut asta, si nici ea nu-si explica de ce sunt atatea sarcini oprite din evolutie. imi spunea ca peste 6 luni putem incerca din nou si atunci sigur o sa fie cu noroc... de parca poate cineva sa garanteze asta...
sotul meu ruga disperat asistentele in timp ce le strecura mita in buzunar sa aiba grija cand imi baga flexura sa nu-mi sparga venele ca data trecuta de parca mai contau venele mele sparte...
nu vreau sa panichez si sa alarmez pe nimeni, decat vreau sa va rog ca atunci cand unul din dimptome dispare mergeti urgent la dr, nu stati ca mine ... in sf nu mai conteaza nimic acum. incerc sa gasesc forta sa trec peste acest moment. de undeva trebuioe sa gasesc

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.