homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19-139

#2623 2010-03-08 12:07:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de MAMICA - 19

manu2007 a scris:

smart lady a scris:

stiam fetelor ca in voi pot gasi un sprijin. va multumesc pt asta.
incerca sa gasesc o explicatie. nu cred ca Dumnezeu m-a pedepsit pt nasabuinta mea de acum mult timp, pt ca se spune ca el nu e razbunator dar totusi cum poate sa lase sa se intample astfel de lucruri? de ce lasa copii unor nefericite care apoi ii omoara cand ii nasc sau ii abandoneaza in scari de bloc? de ce mi l=a luat? cat de fericita am fost vineri cand se implineau 12 saptamani!!! ma gandeam ca pericolul a trecut... dar de fapt cosmarul abia incepea. stiu ca inainte sa ma adoarma anestezista era atat de rece, atat de obisnuita cu astfel de chestii ca imi venea s-o omor : ei ce atata plans? faci altul si gata! apoi la reanimare o alta insensibila :incearca sa dormi, ca si-asa ai facut tensiune la chiretaj, de parca eu puteam sa dorm linistita ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. am refuzat sa stau acolo, am stat maxim o ora dupa care m-am ridicat si i-am spus sotului ca vreau acasa.
mama a fost prima care a simtit ca s-a intamplat ceva, nu stiu cum. a suferit mult ca n-am vrut sa vb cu ea si ca n-am vrut sa vina nimeni la mine. nu pot si nu vreau sa vad pe nimeni.

nu te pedepseste D-zeu pt. nimic ... daca ar fi asa, cum iti explici sarcinile oprite din evolutie la pers. care nu au mai fost insarcinate? nu vreau sa te superi pe mine ca insist, dar daca te invinovatesti (fara motiv) nu o sa iti fie mai usor sa iti revi.
sunt sigura ca mama ta va intelege pana la urma ca ac. este modul tau de a face fata durerii. Noi suntem toate alaturi de tine  puss

exact tummenupp

smart, imi pare atat de rau ca treci prin asta...... Dumnezeu sa te ajute sa treci peste, cred si eu ca n-aveai chef de somn si conversatoii cu nimeni.... neutral fii tare, scumpa... puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2624 2010-03-08 12:09:52

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

ooofff smartule

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2625 2010-03-08 12:11:32

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

fetelor, sti de unde pot descarca "de ziua ta mamico" format mp3? tot caut pe net si nu gasesc deloooooc.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-03-08 12:11:59)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2626 2010-03-08 12:14:02

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Santeti doi frumosi indragostiti puss Camy ai fost o miresica cu burtica foarte frumoasa!
Acus' vine si Tudoreluu happy se mareste familionul

hjarta M&M=S

#2627 2010-03-08 12:17:05

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Smart, eu chiar nu stiu ce ar mai fi de spus. Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat si iti doresc sa-ti dea DD putere sa treci peste sad

Publicitate

loading...

#2628 2010-03-08 12:22:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

smart, am citit si in urma... si m-a busit plansul pt cum ai scris grater nu stiu ce sa-ti spun... te sarut, mi s-a zbarlit pielea... sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2629 2010-03-08 12:24:17

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

NafNaf a scris:

Santeti doi frumosi indragostiti puss Camy ai fost o miresica cu burtica foarte frumoasa!
Acus' vine si Tudoreluu happy se mareste familionul

multumin nafule  par

m-a dat peste cap necazul lui smart......incerc sa nu plang sa nu-l agit pe pui  sad

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2630 2010-03-08 12:25:56

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Smart imi pare nespus de rau ca treci prin asta. pur si simplu mi-au dat lacrimile. nu stiam ce sa inteleg din ceea ce citesc, e un vis sau o realitate. din pacate este cruntea realitate, dar Dumnezeu trebuie sa te ajute sa treci peste aceasta grea incercare. fii tare si gandeste-te ca data viitoare va fi totul ok. ai incredere in dumnezeu.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-08 12:26:31)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2631 2010-03-08 12:26:04

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Camy AMR 3 zile  big_smile

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2632 2010-03-08 12:27:46

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

offf smart...sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta, si sa iti aduca apoi repede bebele pe care ti-l doresti  puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2633 2010-03-08 12:31:11

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

smart, te rog sa nu te invinovatesti, stiu ca acum este socul mare, dar nu e nici vina ta, nici a doctorului, a nimanui nu e vina. O sa-ti revii pana la urma, doar ca tb sa treaca un pic de timp, si asa cum a zis si mirik, sunt sigura ca dorinta va fi mai mare si urmatorul bebe se va naste sanatos...trebuie!

si mie imi spuneau at sa dorm oleaca si nici eu nu puteam, si cand m-au chiuretat erau acolo 4 care vroiau sa faca avort la cerere, una chiar il mintise pe preotul care venise acolo si care ii zicea sa renunte la ideea de a avorta copilul(era la al3-lea avort), iar ea spunea ca nu poate sa -l tina din cauza ca ii este prea rau(ce minciuna gogonata), nu poate nici apa sa bea pt ca vomita. In mom ala ma gandeam ca mi-as fi dorit eu o sarcina in care sa mi fie f rau, sa nu pot manca nimic, numai bebele meu sa fie bine, dar se pare ca nu e dupa cum vrem.

te inteleg ca nu vrei sa vb cu nimeni, si stiu ce inseamna sa te streseze toata lumea cand tu nu vrei decat sa stai singura cu suferinta ta.

Cand povesteai despre sotul tau, mi-am adus aminte ca la fel imi zicea sotul meu printre lacrimi cand am aflat vestea, ca ma iubeste si ca orice ar fi, noi o sa mai incercam si o sa avem bebele mult dorit la un moment dat.

Si totusi ma gandesc si eu...prea multe oprite in evolutie...ceva se intampla....

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2634 2010-03-08 12:32:04

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

mirik a scris:

Camy AMR 3 zile  big_smile

daaaaaaaaaaaaa  disperat ......joi la ora asta sunt pe masa  punk ....... sa ne ajute DD sa fim bine amandoi si sa venim repede acasa la camera pregatita de mami de 1 luna  chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2635 2010-03-08 12:32:50

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

liliana83 a scris:

neatzaa!

la multi ani tuturor!sa fiti iubite si sa aveti parte numai de lucruri bune!!!!

almi,tu lucrezi?stiu ca te invidiam putin ca tu stateai acasa...

Dap, m-am angajat pe 1 martie.

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2636 2010-03-08 12:32:53

Raluk_
Hero member

priga nici eu nu am gasit sad
camy faci cezariana? puss

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-03-08 12:37:19)

#2637 2010-03-08 12:35:39

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

la multi ani fetele !!!!!! puss puss puss puss puss puss puss
smart nu am cuvinte...imi pare atat de rau... nu o sa te imbarbatez si nu o sa iti spun cuvinte mari, sunt prea marcata si acum nimic  nu cred ca te alina... sunt suferinte pe care numai singuri stim sa le trecem...

#2638 2010-03-08 12:47:58

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

smart lady a scris:

am avut un vis frumos: se facea ca aveam in burtica un bebe. doamne cat de fericiti eram! stabilisem ca daca va fii fata o s-o cheme Marria Raluca, iar daca va fii baiat o sa-l cheme Vlad Alexendru sau Vlad Catallin. aveam destul timp la dispozitie sa ne hotaram. ii pregatisem de la nepotica mea cateva hainute care imi placeau mie cel mai tare. facusem planuri cu tati sa zugravim din nou apartamentul desi nu are mai mult de 2 ani de cand l-am renovat. vroiam noi sa fie totul curat si proaspat pt bebe. tati asculta seara cu urechea la burtica sa vada ce face bebe si mereu spunea acelasi lucru inainte de a pupa burtica : inoata de zor acolo! Planuisem si ce fel de patut ii vom lua, ce biberoane, chiar facusem pusculita pt bebe unde deja straseseram primii lui bani. ne gandeam pana si la botez la petrecera frumoasa care o sa fie data pt bebe...
Am auzit la un moment dat pe  cineva zicandu-mi sa ii strang mana daca aud, si am strans. persoana a fost multumita de cum am strans-o ca mi-a zis sa deschid ochii. si am deschis. si atunci mi-am amintit totul :mi-am amintit ca sunt pe masa de operatie , ca vineri cand am ajuns acasa de la serv am vazut o pata maronie pe chilot si dupa vizita la doctor a venit si verdictl tragic: sarcina oprita din evolutie. vad si acum in fata ochilor lacrimile din ochii doctoritei si ai asistentei, bratele sotului meu care ma strangeau tare si care-mi soptea intr-una ca ma iubeste si-o sa fie bine. imi aduceam aminte ca acasa am plans toata noaptea  incercand sa gasesc o explicatie pt care Dumnezeu mi-a facu asta. imi aduc aminte ca inainte sa intru in sala de operatii pt chiuretaj era o femeie care acum fusese rechiuretata acum pt ca medicul la cabinetul caruia fusese n-o chiretase bine si ii ramasesera ceva resturi. Doamne ce-am urat femeia aia atunci ca nu i se intamplase ei ce patisem eu ca si-asa nu-si dorea acel copil.  sotul meu nu ma lasa nici sa respir singura, nici macar la baie nu ma lasa singura. doctora dupa chiuretaj a spus ca era mort de cam 10 zile si am incercat din rasputeri sa-mi aduc aminte ce-am facut atunci de mi-a murit copilul, dar degeaba. tot ce stiu este ca la un moment dat m-am panicat ca nu mai aveam durerea de sani, si probabil atunci bebe s-a prapadit. toate asistentele imi spuneau ca macar e bine ca pot sa raman gravida ca sunt altele care nu pot face copii si ca una din ele a inceracat 10 ani pana sa aiba unul. nu ma interesa atunci de drama ei , eu vroiam sa-mi plang bebelusul care murise inexplicabil Poate ca Dumnezeu ma pedepseste pt ca acum mult timp in urma am avut parte de o sarcina si am renuntat la ea de bunavoie. Poate ca am facut eu ceva din ce nu trebauia sa fac, si asta i-a fost fatal bebelusului. nu stiu daca am sa aflu vreodata de ce s-a intamplat asta. stiu decat ca nu  vreau sa vad si sa vorbesc cu nimeni. vreau decat sa fiu lasata in pace sa-mi strig durerea, sa-mi plang copilul, atat.
sotul meu imi repeta intr-una : iubita mea, o sa fie bine. si cand il intreb de unde stie imi raspunde :ai incredere. in ce sa mai am eu incredere acum?

smart , desi nu am trecut prin asa ceva , stau si iti citesc mesajul si plang , durerea ta e inexplicabil de mare , si nici lacrimile mele  sau vorbele mele  frumoase nu o vor putea alina , sunt convinsa ca vei trece foarte greu peste acest eveniment neplacut , nu am ce sa iti zic sa te incurajez, asa cum si tu ai spus ai nevoie sa fii singura si sa iti plangi copilul , descarca-te , plangi pana nu o sa mai ai lacrimi , dar sa nu uiti ca sotul tau e langa tine , sa nu il indepartezi asa cum ai facut cu restul familiei , nimeni nu stie cat iti este de greu , sunt convinsa , dar nu uita ca nu este nimeni vinovat .....iar tu in nici un caz nu esti vinovata, te rog din tot sufletul , pleaca undeva doar tu cu sotul tau , nu te inchide in casa si mai ales nu te inchide in tine , impune-ti anumite activitati , iesi din casa , timpul vindeca tot

asa cum au zis si fetele , noi suntem aici  kram

Ultima oara a fost editat de tttttt (2010-03-08 12:51:24)

#2639 2010-03-08 13:06:11

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

La multi ani fetele birthday  birthday  birthday  puss  puss  puss  puss

smart lady in asemenea situatii cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu va avea grija sa iti dea alt bebe de care o sa te bucuri, nu dispera ai sa vezi ca totul o sa fie bine puss  puss

priga uite http://dl.transfer.ro/transfer_ro-08mar … 5150a1.zip puss

bmihaela goodluck  goodluck  goodluck  puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-03-08 13:14:56)

.

#2640 2010-03-08 13:10:02

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave
In primul rand va urez si eu un sincer "LA MULTI ANI !" din tot sufletul si va doresc sa vi se impineasca toate dorintele.
In alta ordine de idei, vin si eu cu vesti foarte proaste.... Proba sotului meu de azi dimineata nu a avut decat 4 mil  spermatozoid /ml si dupa prelucrare au ramas 600.000  spermatozoid /ml  supa  supa  supa
Am facut totusi inseminarea (a fost optiunea noastra) pentru ca ma gandesc ca oricum sunt mai multe sanse decat la un contact sexual normal....

LE: Smart, imi pare rau pentru necazul vostru...  supa

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2010-03-08 13:15:30)

#2641 2010-03-08 13:17:27

Raluk_
Hero member

mult succes mihaela pusspuss si la multi ani si tie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.