homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau-6

#96 2011-12-07 11:46:04

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau

rotfl ziceam si eu pe unde-mi place, ce poti sa gasesti de alintat la o femeie, ca unii nu vad daca nu le dai una peste ceafa rotfl

#97 2011-12-07 12:26:59

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

daca zonele lor erogene sunt toate intr-un loc lol , au uneori tendinta sa creada ca si la femei e la fel

#98 2011-12-07 12:31:18

eph
Hero member

rotfl hai ma, ca si ei daca deschid ochii realizeaza ca le place sa fie atinsi pe nu stiu unde... in afara de penis tongue

#99 2011-12-07 15:27:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

frankie rotfl2

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#100 2012-01-09 15:43:31

ewelina93
New member
Inregistrat: 2011-12-08

La inceput nici eu nu eram pregatita sai fac .Dar cum el tot timpu imi facea ma simteam prost ca eu nui pot face deoarece nu eram pregatita el tot ma ruga sai fac k asa se va simti si el bn dar nha eu refuzam pt k nu eram pregatita.Dar la un moment dat am incercat si a fost f happy .Dar nha deobicei tot timpul e el cel care incepe :">

Publicitate

loading...

#101 2012-01-12 08:38:34

lolly_zuzzy
New member
Inregistrat: 2012-01-12

smile)al meu inca "se mai chinuie" saracul sa ma convinga sa ii fac si lui sex oral. prima data i-am zis ca nu o sa faac asta niciodata. mi-a zis ca e in regula, nu a comentat absolut deloc si ca imi respecta decizia..dupa ceva timp m-ia luat mana sa ii fac handjob:))a ras de mine pt ca am sarit speriata:)) (era prima data cnd puneam toata mana pe obiectul muncii). apoi am zis ca de ce sa nu incerc, iar dupa ce am vazut pe fata lui ca era in extaz am continuat..il tot intrebam "e bine, nu strang: si etc, apoi mi-a arat el tot ce tre sa fac..culmea chiar imi place...probabil ca stiu ca ii place si ma excita si pe mine.. ultima m-a intrebat din nou daca nu vreau sa ii fac si blowjob, si de data asta i-am zis ca o sa ii fac, dar cnd ma simt eu 100% pregatita. eventula cand nu se asteapta..deocamdata sunt la procentul de 90%.ca sa fiu sigura ca nu o sa sttramb din nas ca pun gura, o sa folosesc frisca sau ceva de genul.

#102 2012-01-12 14:21:44

eph
Hero member

lolly poti sa folosesti prezervative cu arome sau lubrifiant cu arome daca vreti fara prezervativ, in caz ca nu o sa-ti placa gustul si mirosul lui natural. chiar daca abia s-a spalat, fiecare are un miros si un gust specifice care pot sa fie extrem de atractive sau nu. nu prea e indicat sa pui dulciuri pe penis sau in vagin. poti sa faci infectii. mai ziceau fetele pe la topicul de sex oral, ca folosesc bomboane mentolate, tin una in gura in timp ce tongue simte si el altfel de la menta aia.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-12 14:22:30)

#103 2012-01-20 17:26:47

chirolino
Membru
Inregistrat: 2012-01-20

mmmmmmm eu sunt casatorita de 10 ani  eu iam facut prima  sotului sex oral si dupa aceia el nu cred ca barbatu trebuie sa faca primul pas si nici nu cred ca sotul meu ma crede o curva sunt conceptii asa ca fetelor nu pierdeti timpul

#104 2012-02-25 01:01:31

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

la mine povestea e cam ciudata.eram la inceputul relatiei, am inceput sa facem sex, el fiind cel care m-a dezvirginat.apoi a tot inceput sa bata app sa ii fac sex oral.pentru mine( desi dupa parerea multora nu e ) a fost umilitor.abia descoperisem sexul de cateva luni si el vroia sex oral.am facut-o pt el,caci stiam cat de tare vrea.am plans atunci,imediat dupa ce i-am facut prima data,am plans o saptamana intreaga dupa.nici acum dupa 2 ani de relatie nu pot sa ma simt bine cand o fac. la un moment dat a ejaculat la mine in gura, desi stabilisem de comun acord sa nu faca asta si am inceput sa plang iar.nu stiu ce sa ma fac.stiu ca-i place, dar nu pot sa trec peste ceea ce simt.n-o fi injositor, dar nu ma pot abtine.pentru mine este.si poate o sa radeti,dar atunci cand am inceput sa-i fac,am simtit ca am pierdut toata inocenta,puritatea mea de copil...sunt total debusolata...

My Tears Dry On Their Own

#105 2012-02-25 16:47:39

jeannie
Addicted member

1. in primul rand nu e normal sa isi dea drumul ca nesimtitul la tine in gura daca ati stabilit ca nu esti de acord cu asta. ti-a incalcat o limita pe care ai trasat-o clar. era ok doar daca tu erai de acord.
2. nu trebuie sa o faci daca nu iti place. poate ca unui alt baiat ti-ar placea, in viitor, sa ii faci.

#106 2012-02-25 16:53:25

old_soul
Insomniac member

si-a cerut iertare si l-am vazut profund afectat.mi-a zis ca nu s-a mai putut controla...
poate ca daca n-ar mai fi ideea asta a lui stupida cu schimb pe schimb si daca nu m-as fi simtit fortata de la inceput,ar fi stat altfel lucrurile.
multumesc ca nu ma judeci,jeannie.inseamna mult pt mine.nici n-ai idee cat.

#107 2012-02-25 16:59:33

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Little, nici eu nu te judec, cred ca totul se intampla in mintea ta ...si mai ales pentru ca te-a luat prea repede cu sexul oral...
crede-ma, majoritatea fetelor sunt innebunite sa ofere smile dar trebuie sa existe o atractie reciproca, nu invers, adica obligatie "schimb pe schimb" cum spui tu
e aiurea de tot asa
smile

fucking perfect...

#108 2012-02-25 17:04:29

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

neutral in primul rand nu este nimic de ras, nu avem de ce sa radem...
in al doilea rand nu inteleg cum poti sa faci un lucru pe care nu il doresti, indiferent cat de normal li se pare altora!
uite, eu sunt trecuta prin multe, am avut mai multi parteneri, relatii mai mult sau mai putin serioase, si nu am facut sex oral pentru ca nu am avut chef! daca o sa fac vreodata o sa fac pentru ca vreau eu si atat, din niciun alt motiv!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#109 2012-02-25 17:06:18

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Inocenta si puritatea de copil ai pierdut-o de cand ai inceput sa faci sex, nu de cand ai inceput sa faci sex oral.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#110 2012-02-25 17:07:42

old_soul
Insomniac member

atunci am simtit eu ca am pierdut-o tongue
ai dreptate,dea smile

#111 2012-02-25 17:10:12

jeannie
Addicted member

nici eu n-am facut cand n-am avut chef, chiar daca am primit. nu e schimb pe schimb.

#112 2012-02-25 17:15:00

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu am oferit mereu si el nu, nici la mine nu a fost schimb pe schimb, caci nici nu i-am cerut vreodata sa faca si nu m-am asteptat la reciprocitate. de aceea nu mi-am inchipuit niciodata ca sexul se bazeaza pe reciprocitate, ci pe ce este unul si altul doritor sa ofere sau sa accepte.

faci daca vrei si cand vrei pana la urma. eu zic ca depinde mult de partener, de cum te face el sa te simti si cum se comporta. eu ma vad pe mine cum ma comport cu actualul fata de fost si abia acum realizez ca poti deveni o cu totul alta persoana in alte "maini". pana mea, putini am mai avut doamne chicot
gandeste-te bine la tine si la ce vrei tu, nu la cat vrea el si cat de bucur este sa primeasca sau sa ofere.

Ultima oara a fost editat de coraline (2012-02-25 17:15:30)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#113 2012-02-25 17:20:54

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu am pus picior in prag, ca sa zic asa, si l-am pus sa-mi faca lol Eu ii ofeream demult lui si am vrut sa aflu si eu cum e big_smile Nu m-am gandit niciodata sa fie schimb pe schimb, doar am vrut sa aflu cum este...

Ultima oara a fost editat de kæreste (2012-02-25 17:22:02)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#114 2012-02-25 17:26:52

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

dea_di a scris:

neutral in primul rand nu este nimic de ras, nu avem de ce sa radem...
in al doilea rand nu inteleg cum poti sa faci un lucru pe care nu il doresti, indiferent cat de normal li se pare altora!
uite, eu sunt trecuta prin multe, am avut mai multi parteneri, relatii mai mult sau mai putin serioase, si nu am facut sex oral pentru ca nu am avut chef! daca o sa fac vreodata o sa fac pentru ca vreau eu si atat, din niciun alt motiv!

subscriu in totalitate.... tummenupp
eu nu o sa inteleg niciodata de ce TREBUIE...pur si simplu nu inteleg...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.