homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau-7

#115 2012-02-25 17:37:00

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau

nu stiu.la inceput m-am gandit ca o fac pt el si calc peste mine.mi-am dat apoi seama ce greseala am facut smile

My Tears Dry On Their Own

#116 2012-02-25 17:38:31

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

little...niciodata nu trebuie sa o faci pentru cineva ci exclusiv pentru placerea ta!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#117 2012-02-27 11:52:55

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Little_Pumpkin a scris:

la mine povestea e cam ciudata.eram la inceputul relatiei, am inceput sa facem sex, el fiind cel care m-a dezvirginat.apoi a tot inceput sa bata app sa ii fac sex oral.pentru mine( desi dupa parerea multora nu e ) a fost umilitor.abia descoperisem sexul de cateva luni si el vroia sex oral.am facut-o pt el,caci stiam cat de tare vrea.am plans atunci,imediat dupa ce i-am facut prima data,am plans o saptamana intreaga dupa.nici acum dupa 2 ani de relatie nu pot sa ma simt bine cand o fac. la un moment dat a ejaculat la mine in gura, desi stabilisem de comun acord sa nu faca asta si am inceput sa plang iar.nu stiu ce sa ma fac.stiu ca-i place, dar nu pot sa trec peste ceea ce simt.n-o fi injositor, dar nu ma pot abtine.pentru mine este.si poate o sa radeti,dar atunci cand am inceput sa-i fac,am simtit ca am pierdut toata inocenta,puritatea mea de copil...sunt total debusolata...

kram  puss  kram  puss explica-i ca nu iti place si nu ti-a placut niciodata. el stie ca ai plans? si ce inseamana pt. tine? daca nu, spune-i acum. explica-i ca nu vrei sa-i mai faci, dar asta nu inseamana ca nu mai tii la el, ca nu te mai atrage, ca nu-l mai iubesti etc. ci doar ca ai renuntat la ceva imens pentru tine ca sa faci asta si tot nu esti ok asa ca trebuie sa te opresti din punctul tau de vedere (asta bineinteles, daca vrei sa nu ii mai faci).

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-27 11:53:39)

#118 2012-03-03 17:48:05

shadowshadow
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2008-08-29

Sa spui ca iubesti pe cineva si in acelasi timp, sa ai pretentia (sau dorinta...) ca persoana iubita sa-ti primeasca in gura ceea ce ai tu mai murdar de pe tot corpul inseamna ca...exista mari probleme undeva intre globul ocular si ceafa, cel putin in privinta perceptiei a ceea ce inseamna respect intr-o iubire. Unde este placerea sexului cand vezi femeia iubita cum se umileste atat de mult cu penisul in gura, incat se minte singura crezand ca-ti ofera o placere mai intensa decat penetrarea vaginala? Cum puteti spune ca iubiti pe cineva si vreti sa va bateti joc de ea, cerandu-i asa ceva?
Corpul uman, asa cum este el, este un univers foarte complex, poate nu foarte bine cunoscut de catre noi, fiecare parte din el are un rol foarte bine determinat. Fiecare organ a fost creat sa faca ceva, nu mai folositi anusul sau gura pe post de vagin, e posibil ca pe termen lung sa existe riscuri pe care nu le doriti.

#119 2012-03-03 18:10:41

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Pai daca e asa atunci sa ne punem manusi chirurgicale cand ne spalam ca e cel mai imputit loc de p etot corpul...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#120 2012-03-03 18:33:52

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

shadowshadow a scris:

exista mari probleme undeva intre globul ocular si ceafa, cel putin in privinta perceptiei a ceea ce inseamna respect intr-o iubire

va  va  va

Daca tie nu ti se pare normal nu inseamna ca nu trebuie sa faca nimeni asta. Fiecare cu perceptia lui, iar daca faci sex oral sau anal nu inseamna ca nu iubesti sau te injosesti sau iti injosesti partenerul, ba din contra, consider ca sexul, de orice fel se face din dragoste, ca nu te ..... cu cine apuci, indiferent pe unde o iei sau o dai.
Mi se pare ca esti mult prea drastica din punctul asta de vedere.

#121 2012-03-03 21:32:47

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

shadowshadow a scris:

ca persoana iubita sa-ti primeasca in gura ceea ce ai tu mai murdar de pe tot corpul.

Realy??Ce numesti tu "ceea ce ai tu mai murdar de pe tot corpul" probabil e mult mai curat decat celelate parti ale corpului.. Si sperma...ce, samanta vietii e murdara? E una din cele mai curate chestii din corp. De curiozitate citeste pe google analiza chimica si ph.

femeia iubita cum se umileste atat de mult cu penisul in gura, incat se minte singura crezand ca-ti ofera o placere mai intensa decat penetrarea vaginala

Nu stiu care o fi mai intensa, dar sigur sunt diferite.Si fiecare speciala in felul sau.

iubiti pe cineva si vreti sa va bateti joc de ea

Fiecare are perceptia lui. Daca unii masculi se simt dominanti si considera ca isi umilesc iubita facand asta, nu inseamna ca toti sunt asa. Mie mi se pare ca in momentul ala femeiile domina,pentru ca doar strangand mai tare din dinti s-a dus fericirea.

nu mai folositi anusul sau gura pe post de vagin, e posibil ca pe termen lung sa existe riscuri pe care nu le doriti.

La anal stiu. Dar la oral ???

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#122 2012-03-03 21:43:31

Karina_
Full member

Poate se refera la faptul ca poti face cancer la gat daca faci sex oral...nu mai stiu pe unde am citit asta, in fine. Consider ca daca iti e scris sa faci cancer il faci din alte motive nu din sex oral. Dar asta e alta discutie.

Mie mi se pare absurd sa spui ca ai anumite parti ale corpului murdare, inseamna ca iti e scarba de ele...Si in orice caz,  vaginul se curata singur prin acea secretie, deci e curat tot timpul, iar noi trebuie doar sa avem grija de "exterior"....

#123 2012-03-04 14:00:11

QueenOfRoses
Moderator

Mna, stiam ca daca nu ai rani deschise in cavitatea bucala si nici pe "obiectul muncii" nu e riscant..Bine, in contextul in care practici asta cu un partener stabil..
Bine ca stiam ca tigara de dupa are sanse sa iti mareasca riscurile de cancer la gat lol

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2012-03-04 19:16:18)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#124 2012-03-04 18:17:04

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

good god a new one!  signof10  signof10

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#125 2012-03-04 23:44:37

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

shadowshadow a scris:

Sa spui ca iubesti pe cineva si in acelasi timp, sa ai pretentia (sau dorinta...) ca persoana iubita sa-ti primeasca in gura ceea ce ai tu mai murdar de pe tot corpul inseamna ca...exista mari probleme undeva intre globul ocular si ceafa, cel putin in privinta perceptiei a ceea ce inseamna respect intr-o iubire. Unde este placerea sexului cand vezi femeia iubita cum se umileste atat de mult cu penisul in gura, incat se minte singura crezand ca-ti ofera o placere mai intensa decat penetrarea vaginala? Cum puteti spune ca iubiti pe cineva si vreti sa va bateti joc de ea, cerandu-i asa ceva?
Corpul uman, asa cum este el, este un univers foarte complex, poate nu foarte bine cunoscut de catre noi, fiecare parte din el are un rol foarte bine determinat. Fiecare organ a fost creat sa faca ceva, nu mai folositi anusul sau gura pe post de vagin, e posibil ca pe termen lung sa existe riscuri pe care nu le doriti.

ai fi surprins sa afli ca (,) ceea ce ai tu mai murdar din tot corpul, este gura! Da, s-au facut studii si cercetari care au dovedit ca in gura exista cel mai mare numar de bacterii din tot corpul, chiar si decat in anus.

Ce zici, informatia asta incape in spatiul ala al tau ingust dintre globul ocular si ceafa?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#126 2012-03-05 01:01:13

shadowshadow
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2008-08-29

kathrynn a scris:

Ce zici, informatia asta incape in spatiul ala al tau ingust dintre globul ocular si ceafa?

Ca sa-ti raspund, ar insemna sa ma injosesc prea mult si nu-mi sta in caracter sa fac asta.

#127 2012-03-05 01:59:09

QueenOfRoses
Moderator

Ai citit ce am scris eu ?

#128 2012-03-05 02:33:36

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Mna, stiam ca daca nu ai rani deschise in cavitatea bucala si nici pe "obiectul muncii" nu e riscant..Bine, in contextul in care practici asta cu un partener stabil..

cred ca mai trebuie si sa nu inghiti sperma ca sa fie riscurile reduse. insa in cazul virusului ce poate duce la cancer (cel mentionat anterior), se poate lua la simplul contact piele-piele sau piele-muscoasa - depinde de "noroc" si probabil si de sistemul imunitar.

shadow, poti sa stai si acolo sus la tine, nu trebuie sa 'te injosesti' ca sa fii in randul lumii; fiecare face in pat ceea ce ii place. nustiu fiecare are dreptul sa alega cum isi traieste viata, insa nu prea inteleg de ce unii nu mai pot de grija altora (cel putin atata timp cat faptele lor nu ii afecteaza) va . e intradevar o societate in care baietii se simt mai macho si nu mai stiu sa se poarte tocmai pentru ca exista si pipitze care le-au creat o imagine proasta despre femei, multi ajungand astfel sa nu mai respecte femeile. nu stiu daca asta te deranjeaza de fapt si ai vrea sa schimbi lumea impunandu-ti punctul de vedere. lumea nu se va schimba din pacate, ci doar fiecare trebuie sa isi caute o persoana pe lungimea lui de unda.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-03-05 02:47:05)

#129 2012-03-05 12:32:23

Karina_
Full member

jeannie a scris:

cred ca mai trebuie si sa nu inghiti sperma ca sa fie riscurile reduse. insa in cazul virusului ce poate duce la cancer (cel mentionat anterior), se poate lua la simplul contact piele-piele sau piele-muscoasa - depinde de "noroc" si probabil si de sistemul imunitar.

A deci nu e chiar o aberatie, E bine de stiut riscurile la care ne expunem facand sex oral.

QueenOfRoses a scris:

Ai citit ce am scris eu ?

Nu ti-ai dat seama ca citeste numai ce vrea?

#130 2012-03-05 19:48:16

jeannie
Addicted member

Nu sunt neaparat aberatii, este vorba de o ipoteza medicala in ce priveste unele cancere orale.
Insa virsul hpv, in 99,9% din cazuri, este riscant in timpul sexului vaginal (riscul de cancer de col uterin); oral mai rar... smile oricum, cica se reduc riscurile de alte boli prin evitarea inghitirii spermei, dupa sexul oral.
Ne facem testul Papanicolau din col o data pe an si in felul asta avem grija de sanatatea colului. smile Si asta e tot. (si, statistic, e mai bine sa evitam sa avem f multi parteneri, dar doar statistic... smile )

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-03-05 20:06:16)

#131 2012-03-05 19:56:39

Karina_
Full member

Asta cu mai multi parteneri nu am inteles-o niciodata. Adica, tu te protejezi cu prezervativ, sau folosesti alta metoda contraceptiva dar va faceti testele necesare pentru a vedea daca sunteti sanatosi....ce mai conteaza ca ai un partener sau 10? Organul e acelasi sa spun asa lol

Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-03-05 19:57:19)

#132 2012-03-05 20:00:14

jeannie
Addicted member

Statistic: mai multi parteneri (eventual intamplatori) = mai multe sanse de a intalni un barbat cu o forma de hpv high-risk.
E foarte bun prezervativul, apara cam de toate bolile; insa acesta nu apara 100% de hpv, ca se poate lua si prin atingerea pielii de pe langa prezervativ. De aceea este atat de important testul Papanicolau, chiar si daca folosim mereu prezervativ, chiar si daca avem 1 singur partener stabil. smile

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-03-05 20:07:22)

#133 2012-03-12 11:31:12

QueenOfRoses
Moderator

Ok. Am inteles.. Dar totusi daca ai partener stabil se presupune ca ai facut si papanicolaul macar o da,,, Deci riscul ar trebui sa fie destul de mic nustiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.