|
Nu esti logat.
Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau-7#115 2012-02-25 17:37:00
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaunu stiu.la inceput m-am gandit ca o fac pt el si calc peste mine.mi-am dat apoi seama ce greseala am facut My Tears Dry On Their Own Offline #116 2012-02-25 17:38:31
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaulittle...niciodata nu trebuie sa o faci pentru cineva ci exclusiv pentru placerea ta! VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #117 2012-02-27 11:52:55
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreau
explica-i ca nu iti place si nu ti-a placut niciodata. el stie ca ai plans? si ce inseamana pt. tine? daca nu, spune-i acum. explica-i ca nu vrei sa-i mai faci, dar asta nu inseamana ca nu mai tii la el, ca nu te mai atrage, ca nu-l mai iubesti etc. ci doar ca ai renuntat la ceva imens pentru tine ca sa faci asta si tot nu esti ok asa ca trebuie sa te opresti din punctul tau de vedere (asta bineinteles, daca vrei sa nu ii mai faci). Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-27 11:53:39) Offline #118 2012-03-03 17:48:05
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauSa spui ca iubesti pe cineva si in acelasi timp, sa ai pretentia (sau dorinta...) ca persoana iubita sa-ti primeasca in gura ceea ce ai tu mai murdar de pe tot corpul inseamna ca...exista mari probleme undeva intre globul ocular si ceafa, cel putin in privinta perceptiei a ceea ce inseamna respect intr-o iubire. Unde este placerea sexului cand vezi femeia iubita cum se umileste atat de mult cu penisul in gura, incat se minte singura crezand ca-ti ofera o placere mai intensa decat penetrarea vaginala? Cum puteti spune ca iubiti pe cineva si vreti sa va bateti joc de ea, cerandu-i asa ceva? Offline #119 2012-03-03 18:10:41
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauPai daca e asa atunci sa ne punem manusi chirurgicale cand ne spalam ca e cel mai imputit loc de p etot corpul... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#120 2012-03-03 18:33:52
Offline #121 2012-03-03 21:32:47
Realy??Ce numesti tu "ceea ce ai tu mai murdar de pe tot corpul" probabil e mult mai curat decat celelate parti ale corpului.. Si sperma...ce, samanta vietii e murdara? E una din cele mai curate chestii din corp. De curiozitate citeste pe google analiza chimica si ph.
Nu stiu care o fi mai intensa, dar sigur sunt diferite.Si fiecare speciala in felul sau.
Fiecare are perceptia lui. Daca unii masculi se simt dominanti si considera ca isi umilesc iubita facand asta, nu inseamna ca toti sunt asa. Mie mi se pare ca in momentul ala femeiile domina,pentru ca doar strangand mai tare din dinti s-a dus fericirea.
La anal stiu. Dar la oral ??? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #122 2012-03-03 21:43:31
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauPoate se refera la faptul ca poti face cancer la gat daca faci sex oral...nu mai stiu pe unde am citit asta, in fine. Consider ca daca iti e scris sa faci cancer il faci din alte motive nu din sex oral. Dar asta e alta discutie. Offline #123 2012-03-04 14:00:11
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauMna, stiam ca daca nu ai rani deschise in cavitatea bucala si nici pe "obiectul muncii" nu e riscant..Bine, in contextul in care practici asta cu un partener stabil.. Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2012-03-04 19:16:18) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #124 2012-03-04 18:17:04
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreaugood god a new one! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #125 2012-03-04 23:44:37
ai fi surprins sa afli ca (,) ceea ce ai tu mai murdar din tot corpul, este gura! Da, s-au facut studii si cercetari care au dovedit ca in gura exista cel mai mare numar de bacterii din tot corpul, chiar si decat in anus. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #126 2012-03-05 01:01:13
Ca sa-ti raspund, ar insemna sa ma injosesc prea mult si nu-mi sta in caracter sa fac asta. Offline #127 2012-03-05 01:59:09
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauAi citit ce am scris eu ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #128 2012-03-05 02:33:36
cred ca mai trebuie si sa nu inghiti sperma ca sa fie riscurile reduse. insa in cazul virusului ce poate duce la cancer (cel mentionat anterior), se poate lua la simplul contact piele-piele sau piele-muscoasa - depinde de "noroc" si probabil si de sistemul imunitar. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-03-05 02:47:05) Offline #129 2012-03-05 12:32:23
A deci nu e chiar o aberatie, E bine de stiut riscurile la care ne expunem facand sex oral.
Nu ti-ai dat seama ca citeste numai ce vrea? Offline #130 2012-03-05 19:48:16
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauNu sunt neaparat aberatii, este vorba de o ipoteza medicala in ce priveste unele cancere orale. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-03-05 20:06:16) Offline #131 2012-03-05 19:56:39
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauAsta cu mai multi parteneri nu am inteles-o niciodata. Adica, tu te protejezi cu prezervativ, sau folosesti alta metoda contraceptiva dar va faceti testele necesare pentru a vedea daca sunteti sanatosi....ce mai conteaza ca ai un partener sau 10? Organul e acelasi sa spun asa Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-03-05 19:57:19) Offline #132 2012-03-05 20:00:14
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauStatistic: mai multi parteneri (eventual intamplatori) = mai multe sanse de a intalni un barbat cu o forma de hpv high-risk. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-03-05 20:07:22) Offline #133 2012-03-12 11:31:12
Re: Prietenul meu insista sa-i fac sex oral , dar eu nu vreauOk. Am inteles.. Dar totusi daca ai partener stabil se presupune ca ai facut si papanicolaul macar o da,,, Deci riscul ar trebui sa fie destul de mic "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|