homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mame agresive-9

#153 2011-03-26 13:52:38

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Re: Mame agresive

Ma bag si eu ca musca in lapte dar si eu zic ca o palma cand a facut o boacana copilul nu strica,dar nu in vazul lumi, sau pedepsit un pic si atunci stie ca nu face bine ce face!Si eu am luat cateva palme numai de la mama si nu mi-a stricat ca stiu ca le-am luat pe buna dreptate si asta nu ma facut sa fiu eu la randul meu violenta!Este aici o persoana care sa spuna ca nu si-a luat macar o palma cand era mica?
Eu cred ca as fi reactionat la bunicuta si as fi zis ceva ca eu nu pot sa tac!Si la ce a spus czuky cred ca innebuneam!Dar totusi fara sa supar pe cineva nu zic ca bataia e rupta din rai dar, o palma la fund data la timpul ei face mult!Am simtit-o pe propria piele!
Katami bre sa nu te superi dar tu nu ai luat  punish nici macar o palma de la parinti???

Ultima oara a fost editat de guguluta (2011-03-26 13:54:33)

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#154 2011-03-26 14:00:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

gugu neutral ba am luat si, crede-ma, singura chestie pe care am obtinut-o in urma bataii a fost... neincredere si frustrare. si o relatie rece si proasta cu mama si in ziua de azi (tata nu a dat niciodata in noi). nici urma de educatie, nici urma de recunostinta pt asa ceva. doar ura reprimata neutral asta cultiva "palmutele educative", oricat ne ascundem dupa deget.

si de ce nu in public? neutral daca tot e asa o treaba de buna si mare motiv de mandrie parinteasca....

Ultima oara a fost editat de katami (2011-03-26 14:01:19)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#155 2011-03-26 14:12:54

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Si eu am luat-o pe coaja de la mama de 'n' ori si de la tata deloc dar tot cu mama ma inteleg de minune si suntem ca prietenele .
Cu violentele clar nu sunt de acord dar ca uneori m-a luat mama de perciuni si mi-a atras atentia nu pot sa zic ca m-am simtit mutilata sau sa zic ca mama a fost agresiva...chiar nu e persoana agresiva , ba din contra adora pruncii

#156 2011-03-26 14:31:04

guguluta
Full member

katami a scris:

gugu neutral ba am luat si, crede-ma, singura chestie pe care am obtinut-o in urma bataii a fost... neincredere si frustrare. si o relatie rece si proasta cu mama si in ziua de azi (tata nu a dat niciodata in noi). nici urma de educatie, nici urma de recunostinta pt asa ceva. doar ura reprimata neutral asta cultiva "palmutele educative", oricat ne ascundem dupa deget.

si de ce nu in public? neutral daca tot e asa o treaba de buna si mare motiv de mandrie parinteasca....

Nici eu nu am fost recunoscatoare pentru palmele primite dar LE-AM meritat cu varf si indesat,azi ma gandesc ca poate meritam mai mult atunci dar mama nu mia dat,si mi lea dat dupa trei zile de la boacana(mami si tati cununau pe cineva si eu am umblat la haine si pantofi de nasa,tocurile la pantofi erau rupte si rochia spintecata de pe-o parte)oare nu meritam o batuta zdravana Katami?Educatie nu dai prin bataie adevarat!Nu pot spune ca mi-am urat mama ca ma batut ,atunci pe moment am avut o repulsie dar apoi a trecut,si asta o spun nu ma ascund dupa degete.Repet am luat palme ca bataie nu se poate spune doar pe buna dreptate si am primit o educatie foarte buna si pentru asta sunt recunoscatoare toata viata parintilor mei!
Daca ai ceva de spus ii spui copilului in casa nu in public si asta nu ca sa te ascunzi ci ca sa nu dai exemple proaste altora zic eu!!!
LE  Katami sa nu imi spui ca daca Cris al tau va veni acasa (ca mine si frate-miu)si iti va spune intr-o zi ca a fost la vecinu X sau la prietenul Y si din greseala a spart televizorul cu mingea, tu il iei in brate si il lauzi?Sau ii arzi o mama de bataie?

Ultima oara a fost editat de guguluta (2011-03-26 14:55:05)

#157 2011-03-26 16:34:38

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu sunt de acord cu pedepsele, cu bataia nu!

daca faptul e consumat si televizorul e spart... daca ii dai o mama de bataie rezolvi ceva?
Iti spun eu ce rezolvi... la urmatoarele prostii pe care o sa le faca, o sa stie ca-si ia bataie apoi poate sa se duca linistit la joaca cu copiii smile Trist!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#158 2011-03-26 17:12:47

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

guguluta a scris:

LE  Katami sa nu imi spui ca daca Cris al tau va veni acasa (ca mine si frate-miu)si iti va spune intr-o zi ca a fost la vecinu X sau la prietenul Y si din greseala a spart televizorul cu mingea, tu il iei in brate si il lauzi?Sau ii arzi o mama de bataie?

scuze ca ma bag in discutia voastra, dar aici nu sunt de acord:| cum sa-l bati daca a spart televizorul din greseala. nu a facut-o intentionat, s-a intamplat din greseala. nu mai bine il iei si ii explici frumos ca nu trebuia sa se joace cu mingea in casa ? parerea mea . .

#159 2011-03-26 17:27:53

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Cum sa meriti cu varf si indesat cateva plame atata timp cat esti copil....si mai ales palmele astea sa vina din partea parintilor???
Copiii intotdeauna vor face boacane si prostioare dar asta nu inseamna ca trebuie batuti.

Eu sunt una dintre acele persoane care nu au primit nici macar o palma din partea parintilor si e al naibii de bine sa stiu asta....asa pentru sufletul meu smile

#160 2011-03-26 19:07:04

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

pe mine mama mai mereu ma altoia cand eram mai mica in schimb tata nu a dat niciodata in mine ci pur si simplu nu imi mai vorbea iar acum la 24 de ani ai mei cu mama ma cert mai mereu, nicioadata nu suntem pe aceeasi lungime de unda,exista o raceala si o frustrare intre noi, nu am absolut nici o frica fata de ea, in schimb cu tata e foarte bine,discutam probleme firesc, desi cand eram mica sau chiar si acum as fi preferat o palma in locul indiferentei ca doare al naibii de rau sa iubesti e cineva din tot sufletul si sa nu iti vorbeasca.
in concluzie cu bataia, fie ea si o palma nu faci decat sa indepartezi persoane de tine, nicidecum sa le educi.

Ultima oara a fost editat de ionela (2011-03-26 19:07:53)

#161 2011-03-26 19:32:18

katami
Platinum member

gugu, io in niciun caz nu l-as bate!! ca nu l-as felicita e una, dar asta numa motiv de bataie nu mi se pare, sincer!!
iar pt faza cu hainele... da-le dracu' haine neutral cum sa meriti bataie? neutral sa caste ochii mama care a lasat hainele la indemana ta/te-a lasat nesupravegheata.. neutral
si e exact cum zice love... exact. un dresaj fara rezultate reale.

in plus, eu nu consider ca existe vreun motiv pe lume pt care un copil sa merite batut. ca se intampla sa scapi o palma la nervi e una (si NU e de dorit, e semn ca nu esti in stare sa te controlezi)... dar ca militezi pt "motive acceptabile" sa dai intr-un copil mi se pare total altceva. asa ca io (mai ales ca sunt o fire apriga) nu pot sa fac cruce si sa zic "n-o sa-i scap lui cris niciodat vreo palma"... insa zic "SPER SA-MI DEA DUMNEZXEU MINTE sa nu-i scapnciiodata o palma, PT CA NICIUN MOTIV DIN LUME NU-L VA FACE SA MERITE SI, DACA SE VA INTAMPLA, SINGURA GRESEALA VA FI A MEA - SI IMI VA FI RUSINE DE MINE).

ionela, parca ai descris relatia mea cu ai mei smile identic smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#162 2011-03-26 19:52:47

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

offtopic katami, de mult vroiam sa te intreb si sper sa nu te superi
dar de ce mereu trebuie sa scrii cu majuscule anumite chestii?
eu una inteleg ce vrei sa spui si fara sa le accentuezi asa, mi se pare ca tipi la noi  angel

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#163 2011-03-26 19:55:30

katami
Platinum member

bubu, sorry rodnar pt ca mi-e lene sa scriu cu bold ce vreau sa accepntuez rodnar nu mai fac tongue

#164 2011-03-26 19:56:27

guguluta
Full member

Poate ca am fost inteleasa gresit sau m-am exprimat gresit,eu aici nu vorbesc de batai aprige ca mama nu ma batut niciodata aprig dar mi-am luat cateva ca sa stiu ca daca cu vorba buna nu am inteles cu palma am inteles sigur ca a doua oara nu am mai facut!Hainele ei erau bine puse dar eu cotrobaiam pe peste tot ca sa le gasesc sa le probez lol si sa le arat prietenelor mele ce fain pot eu sa ma imbrac!Si cu tv-ul mai avusesem o tentativa de al sparge pe al nostru acasa si ni sa explicat cu vorba buna ca nu avem voie cu mingea in casa,dar noi am luat-o cum am vrut noi ca de,eram copii si in casa la noi nu ne-am mai jucat dar la prieteni, parinti nu erau acasa asa ca am facut teren de fotbal.Deci la un moment dat tot faci o boacana si ti-o cauti copil fiind!

#165 2011-03-26 20:35:39

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

k?reste a scris:

nu reusesti mereu sa te calmezi inainte de a discuta cu copilul.

Si atunci daca tu nu reusesti, de ce sa nu-i arzi vreo doua, poate ajuta la calmarea nervilor ?!  spranceana  Asa auzi de copii de 2 saptamani sugrumati de 'mama' sau arsi cu fierul de calcat  bang

Doamne fereste-ne de astfel de parinti!  signof10

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#166 2011-03-26 20:41:03

sunshine16
Banat
Site

eu nu sunt unul din copiii care au fost scutiti de palme... din pacate lol
Mi-am luat si de la mama si de la tata, dar Anastasiei nu ii voi "aplica" aceeasi educatie.
Din palmele pe care le-am luat, am invatat sa fiu mai rea, sa ascund anumite lucruri, sa fac multe greseli si sa nu am o relatie de prietenie cu parintii mei. In cele din urma, la varsta asta... suntem ok, dar acum ceva ani datorita relatiei tensionate dintre noi, am facut multe greseli... Greseli pe care nu le-am putut repara si pe care nu le-am putut sterge cu buretele.

Clar pentru mine a fost o mare pierdere, nu o educatie! Si spun o mare pierdere pentru ca ani buni i-am urat pe ai mei smile

#167 2011-03-26 20:44:41

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#168 2011-03-26 20:48:14

sunshine16
Banat
Site

lol  Cred ca lipsa de informatie/educatie i-a impins sa se comporte asa.
Cel putin la ai mei, cred ca asta e explicatia.

#169 2011-03-26 20:55:28

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nu mai conteaza de ce au dus lipsa ai mei, cel putin in cazul "mamei" mele este iremediabila situatia, nu imi va ajunge o viata sa ajung sa n-o mai urasc si nici in doua vieti nu voi intelege vreodata de m-a adus pe lumea asta daca nu m-a vrut...si daca tot m-a adus pe lumea asta nu voi intelege niciodata  multe multe multe lucruri neutral

oricum un lucru stiu sigur in momentul asta, nu sunt de acord cu bataia sub nici o forma ...nici cea fizica nici cea verbala

#170 2011-03-26 22:27:21

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

sleeping sad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#171 2011-03-27 00:49:03

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

katami a scris:

ca se intampla sa scapi o palma la nervi e una (si NU e de dorit, e semn ca nu esti in stare sa te controlezi)...

De asta vorbeam eu. Si am auzit multi parinti spunand "nu copilul meu nu o sa aiba parte de asa ceva" sau "de copilul meu nu o sa se atinga nimeni" si tot felul de fraze din astea pe care sigur nu o sa le rspecte, pt ca sunt diverse motive care te fac sa devii irascibil si fara sa iti dai seama ajungi sa te porti urat cu propiul copil. La mine mama a fost si mama si tata si cred ca am luat bataie de 3 sau 4 ori, nusunt sigura ca nu-mi mai aduc f bine aminte situatiile, oricum pot numara pe degetele de la o mana si ma inteleg foarte bine cu ea si stiu ca ma pot tbaza pe ea cu orice.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.