|
Nu esti logat.
Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarie-6#96 2011-06-11 18:56:27
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarieApril eu in locul tau as studia teoria, dar as incerca sa invat ceva constructiv si din discutiile de aici, noi vorbim din viata reala nu din carti , ceea ce de multe ori e foarte important un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #97 2011-06-11 19:03:16
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarie
iti dai seama, angel, ca tin cont si de ce spuneti voi. cel putin in ceea ce priveste alaptatul, cu siguranta copilul meu va beneficia mult si bine de laptele maica-sii, in niciun caz nu-l voi intarca la 6 luni V., soarele si luna Offline #98 2011-06-11 19:03:31
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarieRasfatat este intr-adevar dar ce ma intriga este ca vreo absolut orice jucarie este in preajma lui si nu asculta nimic din ce ii spun parintii, pur si simplu este de neoprit. Este fff aiurea pentru ca parintii celorlalti copii ajung sa ia jucaria copilului din mana sa i-o dea numai sa nu mai urle, incep si copii lor sa planga si iti vine sa te duci la nebuni Eu cred ca nu l-as mai scoate in parca daca ar face asa. Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #99 2011-06-11 19:04:59
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarieapril, eu sunt de putin alta parere respectiv ca ceea c faceti voi (cu tot repectul fata de pregatirea profesionala absolut necesara) e valabil daca scoateti putin nasul din carti spre practica. nu zic, iarasi, cu rautate. deloc. probabil, daca as fi in locul tau, as zice aceleasi chestii, respectiv studiile oficiale si atat. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #100 2011-06-11 19:14:08
dar nu e vina lui. si daca ar avea parinti zdraveni la cap si-ar da seama ca nu pedepsindu-l vor rezolva ceva. o sa fie un pic mai greu sa-l educe, tinand cont ca deja e atat de rasfatat. dau exemplu tot din familia alui meu. verisoara lui si-a pierdut tatal de mica. mama si cei care erau prin preajma au rasfatat-o pana la Dzeu, "sa nu simta lipsa tatalui". tot ce voia primea. 10 oameni doreau sa faca una, ea alta, acei 10 oameni cedau pt ca nu aveai cum sa faci altfel. izbucnea in hohote de plans, facea crize pana "castiga". acum e in cls a 9-a. stiti cum se poarta? exact ca atunci cand era mica. daca vrea ceva, da si cu fundul de pamant, la propriu, ca sa obtina. si nu e vina ei. iar pedepsin-o i-ar face cel mai mare rau. V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#101 2011-06-11 19:18:00
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarieApril, esti la facultatea de psihologie ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #102 2011-06-11 19:22:37
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilariePai nu-l pedepsesc. Pfuuu sper sa scap de experienta asta Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #103 2011-06-11 19:23:35
apreciez foarte mult felul in care ti-ai spus parerea ai fost foarte coerenta si inteleg perfect ce vrei sa spui, de aceea nu iau nimic in nume de rau V., soarele si luna Offline #104 2011-06-11 19:24:06
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarieeu la istericalele unui copil de la 2 ani jumate in sus nu reactionez, din contra ma lasa rece, oricat s-ar da cu curul de pamant un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #105 2011-06-11 19:29:39
mare adevar ai grait. e foarte important sa li se impuna reguli. nu exista "nu inteleg". ne inteleg foarte bine si realizeaza cand incalca o regula! profa ne-a dat un exemplu simpatic. vorbea de faptul ca degeaba tu, ca parinte, ii impui niste reguli, daca tu nu le respecti. "ii zici copilului sa nu minta. suna telefonul intr-o zi. raspunde baietelul/fetita. mami, te cauta X. aaa, spune-i ca nu sunt acasa" - niciodata sa nu faceti asa ceva pt ca se duce dracu toata teoria voastra cu "nu e bine sa minti, sa nu o faci niciodata". va fi o regula din plin incalcata V., soarele si luna Offline #106 2011-06-11 19:56:12
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilariehello yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline #107 2011-06-11 20:00:12
cat de dulce la prima faza Ultima oara a fost editat de april sunset (2011-06-11 20:01:02) V., soarele si luna Offline #108 2011-06-11 20:02:48
perioada de pupat mi-a placut si mie cel mai mult, ea isi revarsa pupaceala mai mult asupra mea un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #109 2011-06-11 20:07:49
de ce stiam eu ca fata ta e in clasa I? cu cine te confund? stiu ca e o mamica ce a spus de curand ca a fost la serbarea fetei, care este si prima pe clasa si puteam sa jur ca tu esti acea mamica V., soarele si luna Offline #110 2011-06-11 20:13:56
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarieApril poate madutu a zis , din cate imi amintesc eu un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #111 2011-06-11 20:15:03
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilariemoa, cate chestii invat aici! imi place Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #112 2011-06-11 20:21:04
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilariePoke la mine faza cu samanta nu a mers, cred ca depinde de fiecare copil in parte, a mea cand ma vedea ca ma asez porma langa tacsu in pat il intreba daca face seminte in burta mea si porma dai si explica-i ca nu mereu tati face seminte Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-11 20:25:59) un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #113 2011-06-11 20:22:56
Re: Psihologia copilului - de la perioada prenatala la marea copilarieangel Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-06-11 20:23:57) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #114 2011-06-11 20:27:29
imi amintii o faza povestita de o profa. un baietel de 5 ani, parca, si-a intrebat parintii de unde a aparut el. mama a inceput "pai, vezi tu, X, eu cu tati tau ne iubim foarte mult...". pleaca familia la niste prieteni in vizita. gazda respectiva era gravida. in toiul mesei, baietelul "dar tu cum vei avea copil? ca mami mi-a spus ca doar cei care se iubesc au copii, iar tu cu Y (sotul) nu va iubiti pt ca Y te minte, iar eu stiu ca daca te minte, inseamna ca nu te iubeste, asa mi-a zis mami". treaba era in felul urmator: Y isi insela sotia, iar prietenii lor stiau asta, dar au hotarat sa nu se bage, sa nu spuna sotiei. copilul si-a auzit parintii vorbind despre asta, ca Y o minte pe nevasta-sa cand spune ca e plecat in interes de serviciu, a bagat la capsor si a spus mai departe. initial nu-mi venea sa cred, prea suna a film. dar m-am gandit ca n-avea profa de ce sa minta. deci, luati aminte V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|