homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Conflicte in parc - cum le gestionam?-17

#305 2011-11-09 22:46:57

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: conflicte in parc - cum le gestionam?

clau I in primul rand la multi ani ) ce ai facut la scoala? ce face baiatul?

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#306 2011-11-10 12:25:46

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Claudia si eu as vrea sa stiu cum ii mai este baiatului la scoala smile

#307 2011-11-28 09:10:53

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Eu nu judec niciodata pe nimeni pentru ca nu ai de unde stii toata situatia. ?n general plec.

I love you. Remember. They cannot take it

#308 2011-11-28 14:38:07

IuniaOlteanu
Full member
Inregistrat: 2011-11-15

La noi nu este vorba despre un conflict in parc, ci despre un conflict de la gradi.
Joi si vineri l-am dus pe Anto la gradi. Vineri pe la 4 si un pic cand m-am dus sa il iau ( niciodata nu il iau tarziu pentru ca 1. imi vine greu; 2. ma gandesc ca poate vrea si doamna sa plece mai devreme avand in vedere ca sunt 32 de copii la grupa) il gasesc asezat pe un scaunel, inca imbracat in pijamale si plans. Copilul meu doarme de mic cu un plus, o maimutica de plus de care cu greu se desparte. Cand l-am vazut, am ramas pironita in usa. Doamna, cu chef de scandal. Intreb ce s-a intamplat si incepe educatoarea sa urle ca nu imi dau seama ca cresc un copil cu probleme care are fixuri si ca nu se poate ca un copil de 4 ani sa nu renunte la o panarama de jucarie nici macar la somn? Ca nu poate sa il lase pe el sa doarma cu jucaria si pe ceilalti nu. M-au apucat nervii si i-am cam spus ce aveam pe suflet, i-am reprosat ca nu isi rezolva problemele urland la copil si fortandu-l sa faca ce vrea ea. In plus, nu mi se pare grav ca un copil sa doarma cu o maimutica. Iar faptul ca al meu copil cere sa aiba servetel la masa si ca nu suporta deranj in jurul lui nu mi se pare a fi autist. Nu e un intovertit, ci din contra, e un copil darnic si prietenos. Ce-o fi avand femeia cu noi, habar n-am. Stiu doar ca i-a mai zis acum o vreme ca s-a saturat de plozi de bani gata care au tot felul de fite.
L-am dus si azi la gradi si sa vad in ce conditii il gasesc cand m-oi duce sa il iau.

#309 2011-11-28 14:40:42

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

vai Iunia, ce cretina

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Publicitate

loading...

#310 2011-11-28 14:43:28

IuniaOlteanu
Full member

Asa am zis si eu. Recunosc ca poate nu e usa de biserica puiul meu, dar nu ridica el mari probleme. E un copil creativ, nu se prea baga in vorba neintrebat... E un copil ca toti ceilalti...

#311 2011-11-28 15:28:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

schimba gradinitaaaaaa!!! neutral cand aud faze de astea, mi se ridica parul maciuca grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#312 2011-11-28 15:36:08

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Dar care e problema daca doarme cu o maimutica?  va Sa-i lase pe toti sa doarma cu jucaria preferata si gata ca doar sunt copii.

#313 2011-11-28 16:48:48

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Am inteles ca in alte tari nici nu dorm copiii la grad?inite la noi sa ai loc la gradi e ca si cum ai avea castravet? pe vremea lui Ceausescu

I love you. Remember. They cannot take it

#314 2011-11-28 17:10:58

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

IuniaOlteanu a scris:

La noi nu este vorba despre un conflict in parc, ci despre un conflict de la gradi.
Joi si vineri l-am dus pe Anto la gradi. Vineri pe la 4 si un pic cand m-am dus sa il iau ( niciodata nu il iau tarziu pentru ca 1. imi vine greu; 2. ma gandesc ca poate vrea si doamna sa plece mai devreme avand in vedere ca sunt 32 de copii la grupa) il gasesc asezat pe un scaunel, inca imbracat in pijamale si plans. Copilul meu doarme de mic cu un plus, o maimutica de plus de care cu greu se desparte. Cand l-am vazut, am ramas pironita in usa. Doamna, cu chef de scandal. Intreb ce s-a intamplat si incepe educatoarea sa urle ca nu imi dau seama ca cresc un copil cu probleme care are fixuri si ca nu se poate ca un copil de 4 ani sa nu renunte la o panarama de jucarie nici macar la somn? Ca nu poate sa il lase pe el sa doarma cu jucaria si pe ceilalti nu. M-au apucat nervii si i-am cam spus ce aveam pe suflet, i-am reprosat ca nu isi rezolva problemele urland la copil si fortandu-l sa faca ce vrea ea. In plus, nu mi se pare grav ca un copil sa doarma cu o maimutica. Iar faptul ca al meu copil cere sa aiba servetel la masa si ca nu suporta deranj in jurul lui nu mi se pare a fi autist. Nu e un intovertit, ci din contra, e un copil darnic si prietenos. Ce-o fi avand femeia cu noi, habar n-am. Stiu doar ca i-a mai zis acum o vreme ca s-a saturat de plozi de bani gata care au tot felul de fite.
L-am dus si azi la gradi si sa vad in ce conditii il gasesc cand m-oi duce sa il iau.

O sa zici ca-s nebuna dar ia-l de acolo pe Anton; muta-l, tine-l acasa cu tine, fa ceva pt el. Nu se poate sa fie atat de suparat si stresat din cauza unor mentalitati invechite.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#315 2011-11-28 17:59:02

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Iunia  yikes  revoltator!! I-as fi tras o mana de bataie verbala (ca fizica nu mi-as permite ca ar ramane copilul meu fara mama langa el-legea asta  roll ) Si spune-i 'doamnei' ca diseara o sa mergi si tu la ea sa nu o lasi sa-si faca tabieturile inainte de somn si pana sa adoarma  box
LE poate si pe a mea o vor considera autista la gradi ca nici macar nu murdareste babetica/servetelul cand mananca  hmm  Doamne fereste ce gandire!!!

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-11-28 18:00:10)

#316 2011-11-28 18:03:06

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

IuniaOlteanu a scris:

vai ce mi-as fi infipt mainile in parul ei box  box .lasand nervii la o parte si eu cred ca ar tb sa cauti alta gradinita,baietelui nu-i e frica de ea?presupun ca asa cum a urlat la tine ,asa a facut si cu el

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#317 2011-11-28 20:23:36

IuniaOlteanu
Full member

Lui Anto ii place la gradi. Lui ii plac tare copiii si e un copil prietenos. Uneori imi pare rau ca el e darnic si nu ii loveste pe ceilalti care se poarta urat cu el.
L-am intrebat si mi-a zis ca doamna nu l-a lovit. Doar ca uneori "vorbeste mai tare". O sa vad cum vor decurge lucrurile si daca voi vedea orice modificare in comportamentul lui, cat de mica, schimb urgent gradinita. Tipa stie meserie. Ii stimuleaza, lucreaza cu ei. Am ramas si eu mirata de reactia ei.
Ramona si Anto e anti-murdarie. L-am dus la Techirghiol si l-am dat cu namol si s-a pus copilul meu pe un urlat de l-am spalat de urgenta.

#318 2011-12-02 20:03:00

ally_na
Hero member

gata am mutat

mamici, am si eu nevoie de o parere sincera, nu situ daca am procedat corect azi in parc, erau un grup de copiii de gardi del a 2 ani si 2 luni la 5 ani ( 9 la nr si 2 educatoare ) un pusti de 3 ani si 3 luni cand il vede pe Andu ca nu se poate urca pe tobogan singur ( e un complex de tobogane si balustrade intre ptr copiii peste 3 ani si e f dificila urcarea ) deci pustiul ii zice lui Andu PAMPALAULE si da s ail impinga, eu ii zic...e " mic nu e pampalau" educatoarea nu comenteaza nimic la care Andu , l-a impins pe pusti si a avut tendinta sa dea cu piciorul in el, eu nu am zis nimic, dar educatoarea ma intreaba " nu il certati" eu i-am zis, " consider ca asa s-a aparat el , a fost impins si facut pampalau, el nu stie sa vorbeasca deci ASA S_A APARAT"< dvs ce masuri ati luat ca a impins un copil mai mic si l-a jignit" raspunsul ei " eu nu sunt parinte, sunt educatoare"...m-am uitat lung la ea si am zis " da la o gradinita c eo s ao ocolesc datorita dvs " si mi-am vazut de joaca cu andu ..Am gresit ca nu l-am certat????

#319 2011-12-02 20:05:04

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
ally, eu i-as fi explicat si lui andu ca nu e bine sa il loveasca pe baietel, ca il doare si pe el.
nici copilul ala nu era tocmai unul mare care sa stie exact ce face.
parerea mea e ca 'violenta' nu trebuie incurajata nici ca forma de atac, dar nici ca aparare,

cat despre reactia educatoarei....no comment.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#320 2011-12-02 20:09:27

ally_na
Hero member

poke, cand a fost cazul sa impinga el pe cineva ptr ca s-a simtit sufocat i-am explicat , dar azi sincer m-am enervat f tare sa vad ca e impins si jignit si am considerat ca el este cel ce incearca singur sa isi faca dreptate

#321 2011-12-02 20:21:44

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ideal ar fi sa nu trebuiasca sa ii explicam copilului nostru de ce alti copii sunt violenti. Eu am facut-o de multe ori -i-am explicat de imi era mie sila. Copilul meu a inteles si nu a reactionat la brutalitatile altora. Ce-am realizat? Un copil ofuscat, cu plansete cand il lasam la gradinita. Am invatat-o sa nu reactioneze, i-am inhibat instinctele cumva. Asa ca am adoptat alta tactica: mami, daca simti ca cineva iti face rau si daca nu vrei sa te joci cu acea persoana atunci pleaca de acolo sau spune-i sa te lase in pace. Si i-am aratat cum sa impinga usor cu manuta. S-a calmat copilul meu: nu este violent, spune cand cineva o necajeste (go away, push, lasa-ma) si are multa incredere in el. Ieri nu a plans deloc cand am lasat-o la gradinita. Si in parc le spune copiilor care o necajesc sa o lase in pace.
Desi sunt de acord cu interventia mamei si explicarea situatiei catre copil sustin si neinterventia. Copilul trebuie sa judece si pt el insusi. La 1,6 ani incep sa isi arate si ei personalitatea. Mai trebuie lasati sa aiba si ei sentimentul ca decid pt ei insisi.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#322 2011-12-02 23:38:59

ally_na
Hero member

flow, cam asa m-am gandit si eu, mai ales ca am vazut ca acel copil era violent si cu altii ( de ex si pe cel de 2ani si 2 luni l-a impins si acela a inceput sa planga), nu vreau sa fie andu un copil violent dar sa stie sa se si apere daca e nevoie , am vazut nnumerate faze de genul asta la locurile de joaca cand cei mai mari ii imping pe cei mai mici, unii situ sa se apere alti nu sad si plang

#323 2011-12-02 23:46:37

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ce idioata..s-a spalat pe maini pur si sp..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.