homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Conflicte in parc - cum le gestionam?-16

#286 2011-10-14 20:04:36

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: conflicte in parc - cum le gestionam?

Lallica a scris:

De ce l-a pus sa faca curetenie cu femeia de serviciu?

am povestiti mai sus , pt faza cu impinsul copilului in apa
antrenorul ii impinge sau ii pune sa se impinga unii pe altii pt a le testa reflexele- asa mi-a spus (repet sunt echipa de polo de performanta, legitimati la club, fac inot de cel putin 2 ani
)rruxy , mi s epare cam injositor sa faci curatenie cu femeia de serviciu, dar parca suna mai bine decat medalionul sau bulina in frunte.........(sau decat scaderea notei la purtare !!!!)

Ultima oara a fost editat de claudia78 (2011-10-14 20:07:36)

#287 2011-10-14 20:11:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si asa a considerat ea sa-l pedepseasca? Ai grija Claudia, ca astfel de pedepse din partea si si aprobate de tine nu fac decat sa-l faca agresiv, si obisnuit mereu cu pedepse (ceea ce nu e normal).

Antrenorul le testeaza reflexele dar ar trebui sa-si dea seama ca un copil de 7 ani poate face ce a facut al tau pentru ca asa este obisnuit (si uite unde se ajunge) si nu pentru ca este constient de ce face asta cu ei.

Suna mai bine pentru tine decat scaderea notei la purtare, dar pentru el ar fi mult mai bine si poate din asta ar invata ceva.
Si mie mi se pare foarte injositor.....pentru ca asta nu este o alternativa pentru a nu primi o altfel de pedeapsa mai "drastica".

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-10-14 20:13:03)

#288 2011-10-14 20:33:14

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

am incercat sa nu scriu nimic referitor la acest subiect insa sunt curioasa, voi cum ati reactiona daca ati fi mama copilului impins in apa?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#289 2011-10-14 20:39:23

claudia78
Insomniac member

eu nu as acuza copilul care l-a impins, putea fi oricare altul, ci scoala care ne-a obligat sa facem un astfel de curs in cadrul orelor de sport !!! in bazin repet de 2 m. bazon de sportivi de performanta nu pt curs de INITIERE !!!!!!!!!!!!! si nu spun asta pt ca a fost AL MEU care l-a impins, repet putea fi oricare altul dintr-un motiv sau altul

#290 2011-10-14 20:49:13

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Daca as fi mama copilului impins in apa nu as mai permite sa mearga la un bazin de 2m adancime pana nu stie sa inoate f bine!!! Cred ca de la inceput m-as fi opus(mie imi este fff frica de apa). As putea sa consider un copil de 7-8 ani vinovat?Sau niste adulti iresponsabili care ii pun in pericol obligandu-i sa mearga la niste lectii de inot intr-un bazin inadecvat? Nu se fac responsabili cei ce fac din asta ceva obligatoriu?

....parerea mea!!

Ultima oara a fost editat de mirik (2011-10-14 20:50:37)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Publicitate

loading...

#291 2011-10-14 21:19:39

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Nici eu nu as considera vinovat copilul ci pe cei care au permis prezenta unui copil care nu are nicio treaba cu apa la un bazin atat de adanc (in acest caz persoanle din scoala dar si parintii).

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-10-14 21:20:27)

#292 2011-10-14 23:14:05

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

nici eu nu consider vinovat copilul, la 7 ani daca asta face antrenorul si e "funny" fac si ei, eu consider vinovat antrenorul ca nu a reusit sa ii faca sa inteleaga ca DOAR EL TESTEAZA reflexele si are dreptul sa impinga in apa, NU cred ca e prima data cand se intampla asa ceva, Nu cred ca e copilul Claudiei primul ce a impins pe altul in apa.
Ma abtin sa ii atribui invatatoarei un apelativ urat, dar din PUNCTUL MEU DE VEDERE femeia asta nu are ce cauta la catedra.In primul rand si prin aceasta pedeapsa nu a injosit doar copilul ci si FEmeiea de servicu, aratand ca muca ei este o pedeapsa ptr cei ce gresesc si Nu fac bine ce fac, In felul asta NU o sa mai avem femei de servicu, si alti meseriasi, toti o sa fie dr, avocati, ...etc...de aia sunt atatea facultati si atatia studenti pe banda, ptr ca meserie ca femeie de serviciu este o PEDEAPSA
Andtrenorului ce permite asemena joaca intre copii ce pedeapsa a primit????

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-10-14 23:15:37)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#293 2011-10-14 23:17:29

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mirik a scris:

Daca as fi mama copilului impins in apa nu as mai permite sa mearga la un bazin de 2m adancime pana nu stie sa inoate f bine!!! Cred ca de la inceput m-as fi opus(mie imi este fff frica de apa). As putea sa consider un copil de 7-8 ani vinovat?Sau niste adulti iresponsabili care ii pun in pericol obligandu-i sa mearga la niste lectii de inot intr-un bazin inadecvat? Nu se fac responsabili cei ce fac din asta ceva obligatoriu?
!

exact asa zic si eu. si bubutadana, nici tu nu te-ai supara pe copil sau pe mama lui, ci tot pe adultii de la fata locului responsabili de acei copii.

#294 2011-10-15 08:52:17

claudia78
Insomniac member

sa nu inleggeti gresit antrenorul cu impinsul in apa e alta persoana- e cel de polo-  decat antrenorii din cadrul cursului de initiere ! sunt sigura ca copilul meu si-a inchipuit ca antrenamentul din cadrul orelor d esport de la scoala sunt ca cele de polo si de aceea l-a impins....Invatatotarea spune ca daca la 7 ani nu face aceasta diferenta e grav.....

#295 2011-10-15 10:44:22

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

clau, am inteles asta, ideea este ca dupa mine antrenorul de la polo NU procedeaza corect, un copil de 7 ani nu face diferenta intre colegii de la antrenament si restul, ideea cu impinsul in apa se practica si la varsta mai mari, eu am patit'o la 17 ani sad

oricum la scoala trebuiau sa fie atenti , sa nu bage atattia copii la ora daca nu stiu sa inoata, azi a fost copilul tau ce a impins, maine o sa fie altul, asa sunt copii,,,,dar revin la ideea pedepsei , NU mi se pare normal sa consider munca femeii de srviciu o pedeapsa, de aia NU impotriva invatatoarei

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#296 2011-10-15 11:14:50

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

of doamne, claudia ia-ti copilul urgent de acolo, ma doare pe mine atata nedreptate, ce o fi in sufletul copilului numai el stie supa

#297 2011-10-15 11:28:40

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ei hai...ca uite pana acum i-am luat 'apararea' invatatoarei, in se nsul ca mi s-a parut normal sa incerce sa il disciplineze.
insa cu pedeapsa asta, mai ales ca EI, adultii sunt cei vinovati, chiar a dat-o in bara. si am impresia ca l-a pedepsit pe copil pt a se disculpa ei.
1. nu mi se pare NORMAL sa faci curs de initiere in bazin de 2 m.
2. nu mi se pare NORMAL sa ingramadesti 2-3 clase in acelasi timp. cu cati supraveghetori faci asta? ca pt siguranta, la varsta copiilor, cred ca ar fi trebuit 1 adult la 2-3 copii.
3. nu mi se pare NORMAL sa obligi copiii sa participe, fara acordul parintilor.
4.antrenorul de polo nu are nicio vina.in echipele de sportivi de performanta 'regulile' sunt altfel. si asta o spune cineva care a ajuns pana in echipa nationala intr-un sport. antrenorii asa sunt invatati, sunt mai 'duri', incearca sa caleasca copii, sa ii pregateasca sa faca fata unor situatii mai dificile.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#298 2011-10-15 14:56:46

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

adina84 a scris:

mirik a scris:

!

exact asa zic si eu. si bubutadana, nici tu nu te-ai supara pe copil sau pe mama lui, ci tot pe adultii de la fata locului responsabili de acei copii.

noaptea e un sfetnic bun deci nu, nu as invinovati copilul dar sincera sa fiu, nici foarte simpatic nu mi-ar fi
ceea ce face educatoarea nu este corect/normal, sunt medote foarte depasite
sfatul meu este sa vb cu ea, claudia, insa cu foarte mare tact pt ca s-ar putea sa fi prins deja pica pe copilul tau
insa, trebuie neaparat sa stai de vb si cu fiul tau pt a te asigura ca pe viitor nu mai sunt incidente

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#299 2011-10-15 15:25:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pokemon a scris:

ei hai...ca uite pana acum i-am luat 'apararea' invatatoarei, in se nsul ca mi s-a parut normal sa incerce sa il disciplineze.
insa cu pedeapsa asta, mai ales ca EI, adultii sunt cei vinovati, chiar a dat-o in bara. si am impresia ca l-a pedepsit pe copil pt a se disculpa ei.
1. nu mi se pare NORMAL sa faci curs de initiere in bazin de 2 m.
2. nu mi se pare NORMAL sa ingramadesti 2-3 clase in acelasi timp. cu cati supraveghetori faci asta? ca pt siguranta, la varsta copiilor, cred ca ar fi trebuit 1 adult la 2-3 copii.
3. nu mi se pare NORMAL sa obligi copiii sa participe, fara acordul parintilor.
4.antrenorul de polo nu are nicio vina.in echipele de sportivi de performanta 'regulile' sunt altfel. si asta o spune cineva care a ajuns pana in echipa nationala intr-un sport. antrenorii asa sunt invatati, sunt mai 'duri', incearca sa caleasca copii, sa ii pregateasca sa faca fata unor situatii mai dificile.

corect!!

iar la fazacu femeia de serviciu yikes serios, io am zis ca ma abtin, dar as chema exact protectia copilului, nu cred ca as mai avea dispozitia sa incerc o discutie cu tantica

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#300 2011-10-15 15:54:01

claudia78
Insomniac member

i-am spus ca e o pedeapsa noua si interesanta  dupa cea cu medalionul si bulina in frunte, ce sa zic...am facut si o mutra sa se subinteleaga....Si raspunsul a  fost ca este munca in folosul scolii (comunitatii)si este stipulat in regulamentul de ordine interioara a scolii......

#301 2011-10-15 16:35:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

clau, parereamea e ca esti MULT prea politicoasa si blanda cu tanti neutral aici nu-i chestie de mutre si subintelesuri, zi-i CLAR ca te scoate din sarite si e cazul sa inceteze

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#302 2011-10-15 16:54:51

claudia78
Insomniac member

fetelor imi cer scuze ca v-am invadat topicul cu conflicte in parc....care oricum cu timpul se va transforma in conflicte la gradi apoi la scoala wink copii mici probleme mici, copii mari probleme mari.... Dar nici nu stiti de cat ajutor imi sunteti spunandu-va parerile....
va dati seama cum ma simt atat eu ca mama cat si copilul cand toti colegii de clasa ii repeta "puteai sa-l omori pe X"sau "stii ca X nu a  dormit de 2 nopti are comaruri ca se trezeste sub apa...."

#303 2011-10-15 23:31:46

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

invatatoarea aia e dusa.
nu ma mai bag acum in discutie ca mi-i lene sa scriu. scrisesem zilele trecute un post luuuuung, pe care din greseala l-am sters. voiam sa adaug la cele spuse de d-nele profesoare smile legat de cum sa gasesti metoda potrivita si abordarea corecta ca sa "indrepti" copilul, din experienta proprie, insa deja nu mai are rost.

eu ma gandesc ca greeeeu se vor indrepta lucrurile pt copil, asa incat sa nu ramana cu o "reputatie". invatatoarea nu cred ca il simpatizeaza daca il trateaza asa iar copiii deja l-au etichetat in mintea lor drept "cel care era sa omoare un copil". ii va fi greu in continuare acolo. poate ca schimbarea clasei sau a scolii ar fi o solutie mai buna. va fi un nou inceput pt el. zic si eu...

#304 2011-10-16 17:05:12

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu in parc nu prea merg dar vad zilnic cazuri de "asa nu". Chiar azi am vazut doua cazuri care m-au facut sa ma intreb iar de ce da Dumnezeu copii unora care nu stiu sa ii aprecieze?
Primul caz: un copil la vreo 2-3 ani lasat in carutul de cumparaturi pe mijlocul raionului plin de oameni in timp de "mamica" scotocea intr-un container dupa nu stiu ce promotii. Ala micu striga "mami, mami" de il auzea juma de magazin si ea isi vedea de treaba in continuare.
Al doilea: O mama cu fetita de 4-5 ani la cumparaturi in acelasi hypermarket, fetita scancea si bodoganea dintr-un anumit motiv, nu stiu care, si mama, pe jumatate intoarsa la ea ii spunea "Iar incepi, iar incepi?" ca o moara stricata. La un moment dat se intoarce brusc si se duce spre copil, moment la care aia mica incruciseaza mainile in dreptul fetei, semn ca luat-o si altadata. supa Eu m-am intors cu spatele pentru ca daca vedeam finalitatea mai mult decat evidenta a scenei nu stiu cat as fi putut sa imi tin gura.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.