homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Conflicte in parc - cum le gestionam?-8

#134 2011-08-08 17:51:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: conflicte in parc - cum le gestionam?

adina sad nu cred ca ai ce-i face, din pacate... sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#135 2011-08-08 21:19:37

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

of, adina...ce rau imi pare ca inca mai sunt parinti care gandesc ca 'bataia e rupta din rai' sau ca 'unde da mama creste' sad
nu isi da seama cat de mult rau ii poate face acelui copil sad mai ales ca spui ca deja se vede si copilul are intarzieri sad
din pacate, nu ai ce sa ii faci...din exterior tu nu ii poti spune cum sa se comporte cu familia lui sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#136 2011-08-10 17:17:49

Lallica
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-08-12

Am fost si eu martora azi la un eveniment tare neplacut in parc ( ca tot zoceam ca eu nu prea vad d-astea )
Era un baietel pe la vreo 3 anisori, frumos foc si bine crescut, a venit langa mine cand dadeam paine la rate si la lebede si am dat impreuna. Pana atunci intindea prin gard o pana de lebada catre o lebada si ii zicea "potim, ia, potim " era scump foc si mi-a turuit o multime pe limba lu9, nu intelegeam decat jumatate, dar el era multumit ca-i raspundeam. Dupa ce au plecat de langa mine ( mi-a zis multumesc pt paine si mi-a facut papa), nu stiu cum, ca n-am vazut a aruncat palariuta lui de pe cap in lac. Bunica-sa care pana atunci fusese tare ok cu el jap o palma, il trage de urechi dupa care iar o palma in timp ce binenteles il certa, dupa care ii zice "hai la bunica, de ce ai aruncat-o?" si-l pupa pe gura Eu in prima faza am incremenit si apoi  m-am minunat ce e asta acu il bati acu il pupi. Pt moment mi-am vazut de ale mele, ei s-au indepartat putin si nepoata-mea care era cu noi imi zice...iar il bate mai sta ce mai sta si ii mai da cate una...ea era total consternata si are 14 ani.  Ce oameni...eu care nu prea pot sa tac din gura ii zic la un momentat dat sa nu mai dea in el, dar ori nu m-a auzit, ori m-a ignorat ca nu a avut nicio reactie, dupa care am plecat ca nu am mai suportat

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#137 2011-08-10 18:30:57

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Lallica, trist! grater

Azi dimineata am fost si noi in parc, o mamica dadea la o fetita iaurt in carucior acolo, asta mica incepe sa se agite si ii da peste borcanelul cu iaurt care se duce tot pe picioarele fetitei, a inceput sa tipe la ea ca ce dracului are, ca e o nesimtita, ca atunci cand mananca trebuie sa stea potolita ... Mi-au dat lacrimile instant grater, imi venea sa ma duc la ea si sa ii ...  box vreo doua peste ceafa si sa ii zic sa nu isi mai umileasca fetita in halul asta, pt ca mie asa mi s-a parut, ca a umilit-o... "Nesimtita" aia mica crede ca era cu vreo luna mai mare ca Iulia... Cred ca daca dadea in ea, chiar ma dadeam la ea...

Acum ma gandesc si eu, logic: daca stiu ca fac asa, ca reactionez asa si ca fetita e agitata cand papa in parc, de ce ma mai duc?!?!? Sa ma auda tot parcul cum zbier la o fetita de 7-8 luni ?!?!?  bang Zau ca nu inteleg...

#138 2011-08-10 18:49:48

katami
Platinum member

grater fetelor grater tot mai urat topicul asta... grater

eu ieri am venit nervoasa din parc... acu vreo sapt, o mama povestea cu nonsalanta despre regimul pt enterocolita bacteriana din care tocmaaaa iese fi-sa (care fi-sa se juca bot in bot cu alti 10 copilasi, al meu printre ei).... ieri hop inca una, aceeasi enterocolita, aceeasi nonsalanta... si cu asta dn urma (care e o dulceata de fetita si ma-sa imi era simpatica) cris chiar se juca des bang bai, cata minte iti tre sa aduci in colectivitate un copil bolnav de enterocolita? bang care-i sensul, neaparat tre sa ia si ailalti? bang

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#139 2011-08-10 19:35:48

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Cred ca o fac doar ca sa iasa si ele din casa, dar ar putea sa ii plimbe prin alte parcuri unde nu stiu pe nimeni si nu le baga nimeni in seama, asa ma oftica...

Azi in parc o bunicuta cu o fetita de 9 luni ne abordeaza, stam de vorba, se iau fetitele de maini, si apoi zice ca au fost cu ea la mare cateva zile si a venit cu niste bubite pe ea, aratau a ciupituri de purice sau tantar, dar zicea ca dr. a zis ca ar si fost o alergie la mancare sau apa, eu i-am zis ca nu asa arata alergia, dar daca asa zis dr. nu am insistat, m-a ofticat ca a lasat-o pe cea mica sa puna mana pe Iulia, daca e altceva si ma trezesc si eu cu ea plina de bubite? Am mai stat 2 minute si am plecat, ca Iuliei ii era somn...
Ma gandesc serios ca de acum incolo care ma mai abordeaza sa le intreb dinainte: enterocolita ceva? ceva contagios? Ca altfel nici nu va bagam in seama... Cred ca apoi o sa fiu spaima parcului rotfl2
De asta nici nu prea vb cu nimeni, eu nu am problema cu asta, dar ma gandesc la Iulia ca trebuie si ea sa mai vada alti copii, sa se joace, etc...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-08-10 19:39:33)

#140 2011-08-10 23:01:56

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

offff...urat, tot mai urat ce se intampla in jurul nostru sad

si eu tot din cauza " socializarii" ma duc prin parc, dar nici eu nu inteleg de ce isi aduc mamele copii bonlavi in parc sad

ieri am fost in libertatii, la un loc de joaca , lanaga o banca o masina "mareeeeeee" cu pedala , al meu pusti disperat dupa masini sa se duca sa puna mana pe butoane , lanag masina un baietel si eu ii zic lui andu "ai intrebat baiatul daca te lasa sa pui mana pe masina"....pustiul zice "da.." , o cocana de pe banca imi zice " baiatul ASTA poate sa te lase ca NU e masina lui, dar e masina lui fi'miu si eu NU te las", am ramas masca, " de ce nu ii cumparati doamna daca vrea??"...atunci am facut pe nesimtita si am tusit fortat deasupra masinutei si am plecat, tragand cu ochiul am vazut cu a scos servetele umede si a inceput sa stearga, Poate am gresit dar m-a calcat pe nervi, de ce  vi cu asemnea chestii in parc daca esti neam prost si nu lasi sa puna MANA ( nu se folosesca) copiii..
au mai incercat si alti baietei sa se atinga de obiect si nu au avut succes, si cocoana urla la fi;su..."vino boule sa iti iei masina ca de aia m-ai pus sa vin cu ea in parc, nu vezi ca ti-o iau ASTIA"....

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#141 2011-08-11 00:31:48

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ally , Kata  yikes
Acuma si eu sunt putin paranoia.....carutul lu A. e 'tunat' cu tot felul de jucarioare interesante pentru ca ii plac si se joaca cu ele. Acuma cand vad ca se apropie un copil cu intentia de a pune mana eu sar cu gura si zic nu e voie ca bebe le baga in gura...naspa e ca nu eu ar trbui sa le zic, sa le zica parintii lor...dapai daca ei nu zic. Si sincer nu ma gandesc sa nu ii mai duc jucarii cu ea, dar nici sa las pe orice copil(a se intelege strain-ca nu stiu pe unde pune mana) sa ii atinga jucariile pe care ea le baga in gura...
Si apropo de socializare...mai la noi in oras nu se socializeaza asa si tareeeeeeee bine imi pare  happydance  adica fiecare isi vede de copilu ei si eventual de prietena cu care se plimba. In rest nu se baga nimeni cu nimeni in seama...celputin pana acuma nu mi s-a intamplat decat la magazin sa se bage lumea in seama cu noi(mai bine zis cu fata mea) si sa o mai si pupe pe mana skitarg  bang

#142 2011-08-11 00:48:33

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

vin eu cu un aer mai de bine: pe aici, in 99% din cazuri, mamele ma indeamna sa o las pe Carol sa se joace cu jucariile copiilor lor. Insa am avut si eu o experienta urata. Si mama la baietelul cu a carui mingie ne jucam noi a urlat ceva ce nu cred ca o sa mai aud in urmatorii 10 ani (get your ball, f...ing idiot).
PLecam in 15 min in acelasi parc si sper sa nu o mai vad pe acea disperata pe acolo.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#143 2011-08-11 00:59:27

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eram in statie la ratb, asteptam, si intre timp vine si o tiganca cu baiatul ei (precizez ca nu era tiganca d-aia in adevaratul sens al cuvantului, ci arata bine).. ea avea castile in urechi, asculta muzica, si baiatul tipa cu tot sufletul (nu stiu de ce), dar ea nici macar nu se uita la el, il "scutura" asa, nu stiu cum sa explic, tragandu-l de o mana sad
Katami, am observat si eu faptul ca gandesti foarte matur si intr-adevar ai ceva aparte, insa mi s-a parut exagerat sa-ti spun smile insa se pare ca nu-s singura care a observat smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#144 2011-08-11 08:53:37

katami
Platinum member

ally, io cand te citesc imi fac cruce, de fiecare data... ce "oameni" ai prin jur yikes yikes

blackberry puss

#145 2011-08-11 09:02:39

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

vai de mine fetelor  grater  din conflicte in prac se transforma topicul in bataile din parc,e groaznic ce povestiti.

adina sad  imi pare foarte rau de nepotelul tau.Chiar ai putea sai dai niste pagini din AP dar sunt convinsa ca le va rupe.macar esti tu cu sufletul impacat ca ai facut tot ce se putea.

mie mi groaza cand se termina cei doi ani de stat acasa,trebuie sa gasesc ceva sa fac de acasa ca imi e frica sa las fata cu mama sau cu soacra.(acelasi tipar cu btaia rupta din rai) grater

Ultima oara a fost editat de czuky (2011-08-11 09:03:28)

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#146 2011-08-11 09:20:29

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

am participat la o scena nu in parc ci in farmacie, nu violenta, mai degraba hilara.
La rand astepta o tanti la vreo 50 de ani cu un nepotel de vreo 3. Intra in farmacie o alta tanti dar mai in varsta si mai de la tara asa, asta prima se vedea ca era mai umblata. Baba care a intrat a si inceput "Vai Maricica da tu esti? De cand nu te-am mai vazuuuuuut .. al tau e nepotelul?Vaaaai da ce mare-i" si se repede asupra copilului sa il pupe/baleasca. La care bunica ca o closca o placheaza pe baba pupatoare si ii zice "Nu nu fara pupaturi ca nu-i place". Eu jubilam evident. A facut aia niste ochi, probabil nu se astepta si i se adreseaza pustiului "Vai draga ma scuzi nu stiam ca esti asa de sensibil" la care ala mic cu o fata serioasa si o voce peltica "Nu-i nimic!" rotfl2 Am zis ca ma tavalesc de ras

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#147 2011-08-11 11:14:58

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

emylia  rotfl2

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#148 2011-08-11 12:13:00

katami
Platinum member

rotfl tummenupp bun copilu'

#149 2011-08-11 12:54:03

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

in sfarsit ceva de ras pe topicul asta, pai sa stiti ca asa trebuie invatat copilul ca unii prea exagereaza cu pupaturi.

#150 2011-08-11 12:58:55

Emilya
Platinum member
Site

eu am fost unul dintre copiii care uram contactul cu alte persoane fie ele si din familie iar acum ca adult tot asa sunt. La inceput imi calcam pe inima desi mi se incretea carnea pe mine cand mergeam in vizite si trebuia sa ma ling pe ochi cu tot familionul, apoi am zis ca ma iubesc pe mine mai mult decat pe ei asa ca le-am zis "Nu imi plac pupaturile" asa ca acum in vizite ceilalti se pupa intre ei si eu astept. Asta offtopic
Cat despre cazul de fata mie mi se-a parut de admirat atitudinea bunicii, sunt parinti care pun mai presus "ce zice lumea" decat dorintele copilului, pe principiul "Ce daca nu iti place, vrei sa zica lumea ca esti salbatic?"

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#151 2011-08-11 13:42:18

katami
Platinum member

si eu exact la fel... da, si acum big_smile

apropo de subiect, intr-un articol de pe AP (nu mai stiu care, caut si revin ami tarziu) era expusa o situatie f interesanta: o individa, in mall, vede 2 baietei blooonzi care mergeau in fata ei. cuprinsa de un exces de "iubeala", ii mangaie pe par. si, surpriza, cei doi se intorc cu "wtf?". erau 2 adulti, pitici. tipa a perceput, evidnt, situatia drept una super-jenanta.
in continuare, autorul articolului extrapola f frumos. respectiv de ce e jenant cand e vb de adulti si de intimitatea lor incalcata, dar, daca erau cu adevarat 2 baietei, tipa ar fi fot "indrptatita" sa se bage in intimitatea lor, fara sa-i intrebe daca ei vor asta? smile

Ultima oara a fost editat de katami (2011-08-11 14:19:21)

#152 2011-08-11 14:10:16

Emilya
Platinum member
Site

katami a scris:

si eu exact la fel... da, si acum big_smile

apropo de subiect, intr-un articol de pe AP (nu mai stiu care, caut si revin ami tarziu) era expusa o situatie f interesanta: o individa, in mall, vede 2 baietei blooonzi care mergeau in fata ei. cuprinsa de un exces de "iubeala", ii mangae pe par. si, surpriza, cei doi se intorc cu "wtf?". erau 2 adulti, pitici. tipa a perceput, evidnt, situatia drept una super-jenanta.
in continuare, autorul articolului extrapola f frumos. respectiv de ce e jenant cand e vb de adulti si de intimitatea lor incalcata, dar, daca erau cu adevarat 2 baietei, tipa ar fi fot "indrptatita" sa se bage in intimitatea lor, fara sa-i intrebe daca ei vor asta? smile

applause  tummenupp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.