|
Nu esti logat.
Conflicte in parc - cum le gestionam?-9#153 2011-08-11 14:40:24
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #154 2011-08-11 14:47:06
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?sa va povestesc si eu o intamplare, vara trecuta tot veneau 2 tipe ca nu merita sa le zici doamne, in parcul din fata blocului, fiecare cu baietelul, ele mancau seminte, fumau, barfeau si nu erau atente la copii, pai si cand observau ca nu mai sunt langa ele sau faceau si alte prostioare, pai incepeau sa-i alerge prin parc, sa-i bata cu nuiaua, le dadeau la palme, era circ ce sa mai. Offline #155 2011-08-14 09:08:41
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?citesc si eu topicul asta pregatindu-ma "psihic" pentru ce va urma cand voi avea copii.. si imi vine sa plang cand citesc cum adultii ii bat pe copii..e strigator la CER.. cred ca daca se va atinge cineva cu palma/pumnul ( ) nuiele sau alt nebunii de copilul meu sunt in stare sa sar la bataie parte-n parte. Nu vreau sa-mi bat copilul niciodata si nici sa-l cert de fata cu altii si sa-l umilesc.. de la tata nu am primit nicio palma, mama m-a mai altoit dar rar dar eu nu vreau sub nicio forma sa fac asa ceva copilului... ma cutremur cand citesc cum isi cresc altii copii..si ne intrebam de ce oare la 16 ani sunt rebeli revoltati si bataiosi..si de ce nu mai asculta deloc de parinti.. fiindca nu au stiut sa le capete increderea si sa ii creasca.. off.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #156 2011-08-14 11:19:25
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?mihaela, cazuri de astea sunt garla... si, din cate am obs, copiii fcare fac asa unt aia tratati mere cu "nu pune mana ca nu e al tau"... NU zic ca ar tb lasati sa abuzeze de jucaiile altora, dar faza cu "nu-i al tau"dezvolta un simt de prprietate... cam excesiv. se poate indeparta un copil de o jucarie straina si altfel (lui cris ii ajunge sa-i zic "da-i jucaria asta si baietelului/fetitei sa se joace si el/ea, noi hai sa vedeeem (cutare chestie)"... si o da... chiar daca, de fapt, asa-zisa lui "favoare" era facuta proprietarului de drept al jucariei) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #157 2011-08-14 12:46:04
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?da, stiu ca asta se intampla frecvent prin parcuri, dar ce m-a socat pe mine e ca fetita aia de 5-6 ani a mintit.. deja daca un copil a inceput sa minta de la asa o varsta nu cred ca e prea bine.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#158 2011-08-14 12:46:37Re: conflicte in parc - cum le gestionam?da kata dar tu ii propui o alternativa de asta reactioneaza asa frumos pe cand alti parinti pun problema "Da-i jucaria lui Gigel k Gigel e mai mic/mare/verde si tu stai si te uita cum se joaca el cu jucaria TA" eventual i-o mai iau si cu forta stirbindu-i toata "autoritatea" pe terenul de joaca si respectul de sine Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #159 2011-08-14 15:34:49
Miha, copii incep sa minta in jur de 4-5 ani; asa cum spun cartile cica este firesc dar depinde si de parinti cum trateaza acest aspect. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #160 2011-08-14 16:38:35
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?flow, nu am timp acu sa detaliez la ce ma refer. si eu ii zic lu cris ca jucaria e a lui x, dar nu accentuez pe asta cand i-o iau din mana, ci pe ideea de a imparti voluntar. sunt sigura ca nici tu n-o tolocani pe carol cu asta. io am in cap niste xemple extreme, dar nu ma lasa acu cris sa va pov pe larg, revin Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #161 2011-08-15 16:05:52
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?ashe. revin Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #162 2011-08-15 18:05:45
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Kata, ce frumos tu chiar ai stofa de...mamica. Offline #163 2011-08-15 18:07:21
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?toate aveti stofa de mamica, nu va mai alintati Offline #164 2011-08-16 09:14:50
iegzact Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #165 2011-08-16 09:49:34
eu as avea cate ceva de comentat la faza asta, dar nu zic, ca-mi dau fetele in cap Offline #166 2011-08-16 10:04:28
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?lasa nu mai comenta nimic, ca n-ai ce spune!!!! esti o mamica super! Offline #167 2011-08-16 12:32:39
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?si io as adauga ceva la ce are de zis Blue, dar tot asa...tac de frica voastra 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #168 2011-08-16 12:47:06
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Nu e vorba despre un conflict in parc dar este ceva ce ma irita de pe vremea cand nu il aveam pe Vlad: in blocul din fata noastra stau vreo 4,5 baietei cam de 7, 8 ani. In fiecare zi, pe la ora asta ies sa se joace in fata blocului....ca orice copil mai fac si ei galagie. De fiecare data se trezesc 2 femei in varsta sa-i trimita la plimbare Cum poti sa trimiti copilul altcuiva in alta parte??? Ce ma enerveaza este ca niciodata nu vad vreo mama/bunica sa riposteze Offline #169 2011-08-16 13:16:15
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?vai ce le-as mai da eu sa manance la femeile alea "urma si basina" le zic eu..care stau toata ziua buna ziua pe banca in fata blocului si dirijaza circulatia Ultima oara a fost editat de ddunia (2011-08-16 13:16:51) In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!! Offline #170 2011-08-16 15:34:14Re: conflicte in parc - cum le gestionam?ruxxy nu ca le dau dreptate babelor isterice atata timp cat e vorba de copii care nu deranjeaza pe nimeni (si aici vorbesc de copii de 7 ani care inteleg de buna voie cand sunt rugati ceva). Sa iti povestesc situatia mea: locuiesc la curte iar vecinii de langa mine au un magazin. In familia respectiva sunt vreo 7 frati si fiecare dintre ei are la randul lui copii, cu o medie de varsta de 8-9 ani. In fiecare sambata si duminica parintii se aduna la magazin si stau toti bucluciti inauntru (treaba lor, fiecare cum se simte bine sa isi petreaca timpul), iar copiii pe afara in fata portii. Ei bine, de cele mai multe ori ajung in fata portii mele . In general nu am nimic cu copiii insa copiii de care vorbesc nu au niciun pic de respect. de exemplu: ies sambata din casa si ce vad: unul dintre ei era langa gard si baga un bat incercand sa imi loveasca cainele, in timp ce ceilalti aruncau cu pietre cu acelasi scop. Altadata: stateau in fata portii mele iar si mancau inghetata. Cand ies dupa 5 minute toate ambalajele de la inghetata in curtea mea. Le-am strans frumos si i-am rugat sa le ia sa le arunce la cos. Au sarit cu gura mare si cu un tupeu de n-am mai vazut (eu cand eram copil nu aveam curajul sa ridic vocea la cineva mai in varsta si mai ales strain) ca nu sunt de la ei, ca poate le-a adus vantul, in conditiile in care eu ii vazusem in urma cu 5 minute mancand respectiva inghetata. Altadata mi-au spart un geam cu mingea. Am luat frumos mingea si m-am dus sa vorbesc cu parintii. Ei cu gura mare ca nu ei au spart geamul desi eu eram cu mingea lor in mana, ca ei doar au dat mingea peste gard. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #171 2011-08-16 16:41:28
Re: conflicte in parc - cum le gestionam?Emilya, in cazul tau eu zic ca este vina parintilor ca nu-i invata ce se face si ce nu.....cred ca nu-ti convine dar EU nu as indrazni sa trimit copilul nimanui la plimbare. Adica daca Vlad s-ar juca in fata blocului si as vedea o vecina ca-l trimite de acolo as lua foc. Daca nu se poarta cum trebuie poate sa vina si sa-mi spuna direct in fata ca am eu grija sa-l fac sa inteleaga ca nu a facut bine dar nu sa decida ea ca este cazul sa se joace in alta parte cand eu vreau sa-l am acolo in ochii mei. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|