homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 10-154

#2908 2011-11-16 15:43:27

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 10

garga (de dim ma tot chinui sa scriu si uit ca gheo): LA MULTI ANI SI PUIULUI TAU! puss

si multumim si noi de urari, fetele puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2909 2011-11-16 15:49:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

flowerpot grater grater grater

Sa va mai zic ca prietena aia a mea a vorbit cu soacra-mea si i-a zis ca mi-a ramas copilul in urma pt ca nu ma ocup de el? lol Drept urmare tanti (ca nu stiu cum sa-i mai zic) ne suna in fiecare zi sa intrebe ce a mai invatat David si sa ne convinga sa stam la ei pana in primavara lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2910 2011-11-16 15:52:21

katami
Platinum member

blue, io as lua-o la o discutie pe "prietena" care te barfeste cu soacra...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2911 2011-11-16 15:52:25

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Flow, din pacate mai sunt si oameni (parinti) din astia... si nu putini  supa 
Amandinaaa drool preferata mea !!!

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2912 2011-11-16 15:53:07

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Blue, asta e chiar culmea hmm

Publicitate

loading...

#2913 2011-11-16 15:53:30

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

flow,au probleme la mansarda clar.altfel  nu-mi pot inchipuii cum l-au lasat 4h sa planga singur sau l-au tinut 8 ore-n baie,saracul copil ce o fi in capusorul lui

blue, box ptr prietena si soacra,cred ca a luat-o lumea razna de tot

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#2914 2011-11-16 15:57:01

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Flower  grater  grater

Doamne Blue....

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2915 2011-11-16 15:59:08

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

grater  grater  grater flow sad supa

blue prietena ta e culmea  box

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#2916 2011-11-16 15:59:24

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fetelor credeti-ma ca ei fac tratament sa mai faca un copil. Ea a ramas gravida dar a avut sarcina ciudata (am uitat cum se numeste) si trebuie sa mai astepte 6 luni ca sa incerce din nou. Treaba lor dar suntem atat de siguri ca vor avea probleme cu Vincent cand o sa creasca, ca vor avea certuri mari.

Vai Blue  big_smile.
Am citit articolele pe care mi le-i dat. Am simtit si eu la fel ca acolo, o nevoie de a nu repete greselile alor mei (ca eu le consider greseli). Insa mi-am dat seama ca eu sunt eu si nu ai mei si am acest copil si asta inseamna responsabilitate si pt ca am atat de mult acces la informatie pot alege cum sa ma comport ca parinte. Greseli mai fac si am facut dar incerc sa mentin un echilibru cat de cat in toate. Eu invat tare mult si de la altii, chiar si de la oameni ca cei ce au venit la mine aseara.

Fetelor am recomandat cartea cu efectele Tv asupra copilului si nu imi pare rau. Am terminat de citit aseara toata cartea. Mi-a lasat un gust amar. Agreez si recomand din suflet primele 28 de pagini (pdf) dar dupa aceste pagini am gasit, din punctul meu de vedere, multe aberatii. Asa ca nu ma judecati prea aspru daca vi se pare si voua prea exagerat (au ceva impotriva lui Harry Poter-nuam citit cartile dar chiar si asa nu mi se pare chiar atat de grav sa le citesti dupa cum spun autorii acolo si nu numai asta).

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-11-16 16:00:02)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2917 2011-11-16 15:59:49

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Flower, grater grater grater saracul copilas! Unii fac copii ca sa ii dreseze, sa isi ia un caine cu care sa se dea mari ca face caca cand si unde trebuie, nu sa faca copii! Cum a zis si Rruxxy, oameni astia nu isi merita copilul...

#2918 2011-11-16 16:00:54

flowerpot
Insomniac member

Pun si eu un link poate ca intereseaza pe careva: http://www.raisesmartkid.com/all-ages/1 … -is-better

bebe

#2919 2011-11-16 16:06:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pun pariu ca ei cred ca fac asta spre binele copilului  bang

kata, multumim!

blue, nu pune la suflet!

#2920 2011-11-16 16:15:54

flowerpot
Insomniac member

Pentru Ally_na...da-i ce i-am dat si eu lui Carol si sa vezi ce linistit o s afie Andru smile. Si nici bani pe tablori nu mai cheltui lol si nici sa varuieti peretii nu mai ai nevoie.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/20616_img_0075_medium.jpg

bebe

#2921 2011-11-16 16:23:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ce de treaba are ea acolo  hjarta  hjarta  hjarta

#2922 2011-11-16 16:24:48

katami
Platinum member

mie nu-mi place articolul pus de flower sad pe langa faptul ca se vrea neutru, dar se vede de la o posta care e parerea autorului, face un talmes balmes de concepte, le amesteca rau.

in primul rand, autorul confunda "free" cu "permissive". ce denumeste el "permissive parenting" e, de fapt, un free-parenting/natural-p./attachment-p. diferenta constand in faptul ca acel "permissive" presupune ca exista o AUTORITATE (parintele) care, prin vointa sa suprema, "permite" copilului sa fie el insusi, adica, umva, "cedeaza". ori nu asta e ideea, din contra, np/ap pune copilul si parintele pe poz de egalitate. (ba chiar "permissive parenting" e considerat a fi o greseala in ap)

apoi zice ca "Authoritarian parents assume that their children are strong, and not fragile." ori io zic ca e tocma nvers. autoritarii au impresia ca un copil nu se descurca fara ghidajul lui. ap pune MARE accent pe capacitatea copilului de autoreglare si pe daramaera ideii cf careia copiii sunt "fragili si au nevoie de ajutor"

"Kids who are coddled and overprotected become weaklings and unable to handle challenges and hard work needed to survive in a tough world." - iarasi confuzie. ap NU inseamna cocoloseala, DIN CONTRAAAAA! intre o bunicuta old-style care sta cu gura pe copil "nu pune mana/nu fa aia/fa ailalta" si un parinte care doar urmareste tacit evolutia naturaa a copilului, unde-i cocoloseala?

mai sun si alte exemple, nu stau acu sa-i fac analiza detaliata.

ia amy chu aia... scuzati, mie mi se pare bolnava psihic...

ref la CARTEA CU TV.... daca e vb de aceeasi carte p care o stiu eu, are ce are cu harry potter pt ca ee scrisa din perspeciva crestina, iar autoarea hp e membru declarat al "bisericii sataniste" (sau asa ceva). fapt care, zic sincer, ma cam ingrjoreaza si pe mine in relatie cu cartile/filmele astea. in special in ideea de mesaje subiminale, nu neaparat de poveste explicita.

carol hjarta

Ultima oara a fost editat de katami (2011-11-16 16:25:30)

#2923 2011-11-16 16:58:24

flowerpot
Insomniac member

Kata   si eu agreez cu tine in toate punctele. Insa am vazut ca unii parinti chiar isi vad copilul 'strong" si de asta se comporta autoritar cu ei. Nu am citit Harry P. Nu imi place acest gen de carte spre deosebire de sotul meu care le-a devorat efectiv lol. Si nu am vazut decat jumatate dintr-un film caci mi s-a parut aberant. Am citit si eu de aderarea autoareai la satanisti si nu stiu ce sa zic. Insa mie mi s-a parut un pic deplasat cum au discutat autorii romani despre Harry P si nihilism si alte din astea in cartea despre Efectele Tv-ului asupra copilului. Cartea este scrisa de un antropolog (visual anthropology) si de doi medici parca. Asteptam de la astfelde autori o alta perspectiva. Personal sunt un pic deranjata cand vad in carti care ar trebui sa fie obiective o insistenta pe valorile religioase (o referire indirecta in aceast acarte). As prefera un fel de political correctness desi nici acest concept nu ma satisface total. Dar pentru primele pagini merita citita. Pe mine m-au influentat pozitiv si sunt happy ca am gasit aceasta carte.

Cartea mea, biblia mea, este Simplicity parenting. http://www.amazon.ca/Simplicity-Parenti … 0345507975
este si un blog cu comentarii despre capitolele cartii: http://www.simplicityparenting.com/blog-2/

Mi se muleaza cartea asta pe suflet. Si pana si sotul meu care citeste numai ciudatenii pt mine (spatiu, planete, sf rotfl a zis ca este cea mai buna carte pt parinti.

bebe

#2924 2011-11-16 17:11:01

katami
Platinum member

flower, siu, te inteleg. nici nu stiu daca e vb despre aceeasi carte. aia de care zic eu era cu mesaj CLAR, evident religios.
ms de recomandare puss

#2925 2011-11-16 17:24:45

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

flow....si noi am pictat sambata big_smile, o sa pun niste desene , arta abstarcta nu gluma, multam mult de idee, de la tine am luat'o cand ai povestit ca ati fost la acel magazin fain cu jucarici ptr copiii

Ma bate gandul sa ascund si eu din jucarii, efectiv are f multe si nu sta 2 min cu una singura tongue

in rest o zi fara net, plec s ava citesc din urma , pup dc e cineva bonlav

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2926 2011-11-16 17:31:37

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

allyna ce acuarele folositi voi? ca ma bate gandul sa-i iau si eu, dar ana sigur le-ar baga in gura, asa facea cu creioanele de colorat, i-am dat sa scrie cu ele si numai in gura le tine....cred ca dupa 1.6 o sa-i iau acuarele...

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.