homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 10-156

#2946 2011-11-16 21:50:48

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 10

rruxxy a scris:

Blue, ce saniuta ati luat, din plastic?

Nu, din lemn, cu spatar si cu cover protector cu exterior fas si interior polar  smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2947 2011-11-16 21:51:43

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Suna tare bine...cat?

#2948 2011-11-16 21:55:33

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

rruxxy a scris:

Suna tare bine...cat?

Si eu vreau sa stiu pretul smile. Sa o stapaneasca sanatos  hjarta

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2949 2011-11-16 21:59:00

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

poze si pret ...suna super ce ai descris tu acolo  smile
E cea din oferta Selgros la 105 lei ?

Ultima oara a fost editat de cocof (2011-11-16 22:02:48)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2950 2011-11-16 22:04:39

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

rruxxy a scris:

Suna tare bine...cat?

150 ron. Nu l-am gasit in cataloage, in nici unul, o sa-i fac poza maine.  smile

Multumim, flowerpot.  kram

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#2951 2011-11-16 22:07:05

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Blue, mersi smile
Sper sa mai gasim si noi in weekend ca sigur mergem sa-i luam.

Sa-l plimbati fericiti in saniuta kram

#2952 2011-11-16 22:19:39

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

multu mult. Eu pusesem ochii pe una din lemn in catalog dar nu avea cover, cred ca bag si eu o vizita la selgros sa-l aprovizionan pe Mos Nicolae pentru pitici.

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2953 2011-11-16 22:19:43

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Blue sa o foloseasca sanatos! Noi nu ii mai luam anul asta ca o avem pe cea de plastic de anul trecut.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2954 2011-11-16 22:27:44

IuniaOlteanu
Full member
Inregistrat: 2011-11-15

Va mai intreb si eu o data: are cineva idee cum se simt/apar nodulii la san? Eu am simtit ceva ca bobitele de mazare, mai devreme cand am facut dus. Am sunat medicul ginecolog si merg maine la el. Dar pana maine, o sa mor de griji.

#2955 2011-11-16 22:40:56

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

IuniaOlteanu a scris:

Va mai intreb si eu o data: are cineva idee cum se simt/apar nodulii la san? Eu am simtit ceva ca bobitele de mazare, mai devreme cand am facut dus. Am sunat medicul ginecolog si merg maine la el. Dar pana maine, o sa mor de griji.

Iunia din cate am mai citi eu pe ici-colo nu-i nimic grav dat fiind faptul ca tu abia ai terminat cu alaptatul. Este ceva hormonal, organismul tau abia se aseaza smile. Stai linistita pana cand vezi un medic ca daca te ingrijorezi tot nu rezolvi nimic. Multa sanatate si bafta mare maine.

p.s Mamici facem un topic asemanator cu diversificarea dar in care sa scriem zilnic (sau aproape zilnic) ce activitati facem cu bebeii nostri? Ca asa ne mai insipram una de la cealalta mai ales ca vine iarna si este mai dificil cu iesitul pe afara. Garga help smile  puss

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2011-11-16 22:41:19)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2956 2011-11-16 22:47:39

IuniaOlteanu
Full member

Multumesc Flower. Astept sa se faca ...maine.
Interesanta ideea ta cu topicul nou. Of! De ce nu v-am gasit eu cand era  Anto mic? Dar lasa, ca acum invat pentru Stefanut.
La noi a venit tati cu o alta idee: ca ar trebui sa ne gandim de pe acum si la o fetita, ca el tare si-ar dori. Cica sa aiba cine sa il ingrijeasca la batranete, ca astia doi flacai or sa isi ia neveste si or sa uite cand se tavaleau prin casa cu tat-sau. Iar eu i-am zis lui tati ca n-are decat sa ramana el insarcinat.

#2957 2011-11-16 23:07:32

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

iunia, bun rasouns

blue sa stapaniti sanatosi saniuta, luam si noi in weekend sigur big_smile

flow, eu te inteleg , eu am vrut sa plec, sotul nu mai spun , dar, au taiat cordonul omblilicat prea din scurt cu ai mei si uite'ma aici sad

mi-am promis ca imi educ copilul sa plece,

flow, bun topic , il vreau si eu

m-am simtit ca naiba in seara asta, am senzatia ca eu sunt aia reaua grater,  nu e vorba de ''frica'', dar pe mine ma asculta andu sad si m-am simtit babau grater, nu vroia sa adorama si al meu lucreaza in noaptea asta ( face splituri lol ), am plecat sa inchid usa si junele apare in usa camerei , eu ii zic fugi in pat ca te mananc smile si el fuge in pat....apoi imi zice sotul ca in seara in care l-am lasat sa il adoarma i-a zis, '' hai fa nani ca vine mama si se supra'' si copilul zice ''mama, ssssssssss'''...grater(

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-11-16 23:08:39)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2958 2011-11-16 23:11:44

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salut mamici!  wave

#2959 2011-11-16 23:19:14

IuniaOlteanu
Full member

Salut, passenger!
Ally_na, stiu cum e. Si eu pic de baubau de multe ori. Ma gandesc ca poate e din cauza ca noi stam cel mai mult cu copiii, noi le invatam toate obiceiurile si ei se invata cu noi. La noi e la fel. Daca pititcot e cu tati si face cine stie ce traznaie, tati imediat ii spune ca ba o cheama pe mami, ba ca se supara mami, ba ca il cearta mami si tot asa. Prin urmare, eu devin aia rea care mai trebuie pedepsita din cand in cand si tati e cel bun.
Si noi vrem o saniuta mai buna.
Eu iar am nedumeriri si nu stiu cum sa fac sa fie bine. Sa incep de pe acum sa cumpar cadouri pentru Mosi ( Nicolae si Craciun) sau sa le iau mai aproape de Sarbatori? Eu as incepe de pe acum, ca atunci se aglomereaza si prin magazine, dar e mai dificil si cu banii ca sunt pregatirile de acasa cu masa si restul, plus cadouri la rude... Dar tati, care e anti-cumparaturi si anti-pierdut vreme prin magazine tot incearca sa traga de timp.

Ultima oara a fost editat de IuniaOlteanu (2011-11-16 23:20:47)

#2960 2011-11-16 23:21:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

flow, avem un topic care cred ca este foarte potrivit pentru ce te-ai gandit tu smile:
http://forum.anticonceptionale.ro/t3649 … resti.html
putem povesti acolo ce activitati am avut impreuna cu copiii.

#2961 2011-11-16 23:24:05

ally_na
Hero member

hai ca am mai citit si eu una , alta

flow ma omori cu craciunul vostru, imi faci dor de copilarie, chiar am avut o copilarie superba , cu bunici la tara ( bunica doar) cu o familie numeroasa ( tata mai are 4 surori) cu mersul cu sorcova, capra si plugusorul, plimbatul cu sania si venitul lui mos craciun
Uneori ma doare ca Andu nu o sa aiba parte de asa ceva, ca oamenii s-au inrait, ca a disparut mirosul de mere si gutui coapte, de tuica fiarta si slanina afumata, ca nu o sa mai doarma in fan alaturi de verisorii lui sau sa umple curtea de copiii satului si sa ii alinieze sa spuna poezii , ca sa le dea bomboane cubaneze ( de mica terorizam lumea cu cartea lol )...
Mereu de sarbatori faceam serbare cu verisoarele mele , cadourile le desfaceam dimineata si mereu erau impachetate frumos
Bradul mereu l-am facut cu tata si acum il fac cu el si sotul...Anul trecut Andu a pus primul glob al lui in brad, andul asta o sa fie altfel , e clar.
Imi e dor si de sarbatorile din Buc, si mama are fam mare inca 4 surori si un frate si mereu, ne-am strans de sarbatori, un unchi era mosul si chiar daca am crescut si stiam ca el este, tot il asteptam cu emotie >smile
As vrea atat de mult sa fie si Andu atat de plin de bucurie cand isi va aduce aminte de copilaria lui, eu chiar ma simt norocoasa cu viata ce am avut'o .si ii multumesc lui Dumnezeu ptr asta, nu stiu daca am meritat'o, dar m'am bucurat de ea.
La fel ca si tine Blue, uneori am senzatia ca nu sunt suficient de buna ptr Andu, ma uit la el ca e un copil atat de bun si plin de energie, ia medicamentele fara sa comenteze, cand vreau sa plecam din parc merge fara sa opuna multa rezistenta....si multe altele smile

#2962 2011-11-16 23:32:37

IuniaOlteanu
Full member

Ally_na, acum ma omori tu pe mine cu amintirile. Chiar ca amintirile am chinuiesc, amintirile ma rascolesc. Si mie mi-e dor de copilaria mea de la bunici. Acum, ma uit ca iarna de la tara nu mai e ca cea pe care o stiam eu. Ieseam dimineata afara si imi umpleam plamanii de miros de iarna ( aer cu curat si intepator, in care se simtea un miros specific de fum de la soba. Nu cred ca am fost foarte clara in explicatie, dar, cine a copilarit la tara sigur isi va aminti).
O sa radeti de mine, dar asta e. Mi-o asum. Stiti voi vorba aia: tricotez un ciorap si am ajuns la ... Ei, eu am ajuns la calcai si pe bune ca nu am idee ce trebuie sa fac sa semene a calcai. Am vazut tutoriale, dar nu cred ca o sa reusesc sa fac ceva. Cred ca pana la urma, ma las de tricotat sosete de lana si o sa le cumpar.
Nu stiu ce se intampla cu mine, dar zilnic, de la o anumita ora, ma apuca o foame de nedescris. Si as manca numai chestii nesanatoase si total nepotrivite cu ora.

#2963 2011-11-16 23:36:59

ally_na
Hero member

iunia....eu te inteleg cu foamea lol asa imi fac cu ochiul niste savarine si amandine din frigider, incat mai bine ma duc la culcare lol

#2964 2011-11-16 23:39:28

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

ally_na a scris:

hai ca am mai citit si eu una , alta

flow ma omori cu craciunul vostru, imi faci dor de copilarie, chiar am avut o copilarie superba , cu bunici la tara ( bunica doar) cu o familie numeroasa ( tata mai are 4 surori) cu mersul cu sorcova, capra si plugusorul, plimbatul cu sania si venitul lui mos craciun
Uneori ma doare ca Andu nu o sa aiba parte de asa ceva, ca oamenii s-au inrait, ca a disparut mirosul de mere si gutui coapte, de tuica fiarta si slanina afumata, ca nu o sa mai doarma in fan alaturi de verisorii lui sau sa umple curtea de copiii satului si sa ii alinieze sa spuna poezii , ca sa le dea bomboane cubaneze ( de mica terorizam lumea cu cartea lol )...
Mereu de sarbatori faceam serbare cu verisoarele mele , cadourile le desfaceam dimineata si mereu erau impachetate frumos
Bradul mereu l-am facut cu tata si acum il fac cu el si sotul...Anul trecut Andu a pus primul glob al lui in brad, andul asta o sa fie altfel , e clar.
Imi e dor si de sarbatorile din Buc, si mama are fam mare inca 4 surori si un frate si mereu, ne-am strans de sarbatori, un unchi era mosul si chiar daca am crescut si stiam ca el este, tot il asteptam cu emotie >smile
As vrea atat de mult sa fie si Andu atat de plin de bucurie cand isi va aduce aminte de copilaria lui, eu chiar ma simt norocoasa cu viata ce am avut'o .si ii multumesc lui Dumnezeu ptr asta, nu stiu daca am meritat'o, dar m'am bucurat de ea.
La fel ca si tine Blue, uneori am senzatia ca nu sunt suficient de buna ptr Andu, ma uit la el ca e un copil atat de bun si plin de energie, ia medicamentele fara sa comenteze, cand vreau sa plecam din parc merge fara sa opuna multa rezistenta....si multe altele smile

ally ai dreptate ,ei nu o sa mai aiba aceleasi amintiri, si eu am fost la fel,si acum imi amintesc cat repetam cu soru-mea poezii,si cum venea mosul ,recitam acolo cu emotii si cu ochii la sacul cu daruri chicot .la fel asteptam colindatorii etc etc Bine si acum de craciun,pasti,zile de nastere le petrecem in familie,mai exact ne strangem la tara,acolo unde am copilarit toti,la bunicul meu,sper sa traiasca 100de ani,il iubim asa mult,si el si bunica ne-au crescut pe toti,nu ne-au dat o palma vreodata,nu i-am auzit vreodata sa ne faca prosti sau mai stiu eu ce,tot timpul ne-au explicat daca am gresit cu ceva,si ei nu au ai avut carti de "atachament parenting" .Si acum cand suntem toti,si ne strangem cam 20 de sarbatori, tot timpul ne zice" eu nu v-am certat,batut,jignit niciodata, sa nu va aud ca dati vreodata in copiii vostrii ca numai vb cu voi hjarta

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.