homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 10-155

#2927 2011-11-16 17:57:28

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 10

buna fetelor smile

abea am apucat sa citesc ce ati scris ...

kata articolul cu bebelusul m-a pus jos ... tot timpul ma gandesc ce se putea intampla daca nu faceam op de cezariana , care conform celor doi obst care m-au operat a fost facuta "exact la timp " .

flower citesc mereu cu placere posturile tale si ma inspiri foarte mult ...
referitor la tv , eu zic ca totusi nu il putem ascunde, dar putem controla influenta pe care o are. natalia se uita putin, la "capsunica prajiturica" big_smile . nu putem ignora influenta tehnologiei in viata noastra , de acea mai bine il facem pe copil constient de ea .
- ca o paranteza si eu sunt amatoare de sf-uri, desi nu ele reprezinta cel mai important procent din lecturile mele, ma relaxeaza si imi agita imaginatia lol

blue, observ ca tu scrii din ce in ca mai des posturi in care de indoiesti de capabilitatile tale de mama. Te rog sa te relaxezi (stiu, usor de zi big_smile) . bucura-te de copilul tau, acopera-l cu sarutari, simte-i mirosul , inspira-l pur si simplu , mangaie-l ... sa vezi ce bine e pentru voi amandoi. Creaza un moment din zi numai pentru leneveala si tandreturi ( al meu e dimineata, nici moarta nu plec la serv pana nu se trezeste nati, sa ii dau sa pape bibe, sa ne pupam, sa ne mangaiem ... este ceea ce ma tine toata ziua )

referitor la ce fac copiii ... fiecare face ce vrea big_smile. Natalia , desi stie sa zica pa-pa, refuza de la un timp. Ii zice insa aspiratorului ( cat a fost racita nu il mai puneam la loc in cutie, statea in mijlocul casei si ea cum il vedea ii "facea mai-mai" iar apo "pa-pa" rotfl )

m-am intins la vorba smile

va pup

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2928 2011-11-16 18:17:15

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ally_na astept tabourile lui Andu. Postez si eu mai incolo operele noastre lol.

Adina si la 22 de luni mai bag ain gura. Eu am 2 tipuri de acuarele: un tip este din vegetale. Il vom folosi zilele urmatoare ca sa facem felicitari pentru Craciun. Le cufundam manutele si picioarele in culoare si facem fluturasi, braduti, etc smile. Celalalt tip este unul obisnuit, nu organic. Si am vazut ca mai bag apesnula in gura. I-am zis asa: mami, eu daca as fi in locul tau nu as baga in gurita pesnula. Are multe chimicale lol si o sa faci un biiig (stie ce inseamna big) bubu. Si o sa te doara.
Este treaba ta daca vrei sa bagi in gurita pesnula insa o sa faci bubu. Tu alegi.
Si nu o mai bag in seama, ma fac ca o ignor. Am observat ca daca ma agit si ii zic nu pune in gura fara sa ii dau o explicatie, face intentionat ce nu vreau sa faca. Asa ca ii expic cumva sa priceapa.

Geo
ai dreptate. Ceilalti copii din jur stiu de anumite desene animate si nu poti sa lasi copilul tau strain de asta. Dar mai cu echilibru Tv-ul.

Urasc romania! Special am scris cu litere mici. Si pentru prima oara in viata mea cand spun asa ceva. din toata fibra fiintei mele urasc, urasca, mi-e lehamite de tara in care m-am nascut si unde nu ti se recunoaste dreptul tau.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2929 2011-11-16 18:20:38

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Flow, da' ce-ai patit de o urasti asa de tare?

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2930 2011-11-16 18:27:57

IuniaOlteanu
Full member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna seara, mamici.
Am intrat si un pic mai devreme si exact cand sa dau drumul postarii s-a luat curentul.( cum pun emoticoane?)
Noi am fost foarte matinali azi. Stef s-a trezit de o multime de ori peste noapte pentru tzitzi. Iar Anto, furios mi-a spus: vezi, nu ma lasa sa dorm. Ti-am zis eu sa il lasi la mama lui?
In ziua in care l-am adus pe Stef acasa a fost incantat. Dar dupa vreo saptamana, dupa ce l-a tot auzit plang si a vazut ca ma ocup mai mult de el, a venit si mi-a spus: mami, dar cand il ducem la el acasa? I-am explicat eu ca e bebe pe care l-a avut mami in burtica, dar nu parea prea incantat.
Kata, da, Iunia e numele meu si tare imi place.
Adina84, imi cer scuze daca m-am bagat unde nu trebuie si daca te-am deranjat cu ceva. Legat de intrebarea ta cu numele, permite-mi sa-ti spun ca un nume ( care e pe jumatate real) nu spune atat de multe cate poate spune o fotografie. Daca imi dadeam CNP sau adresa era alta treaba. In plus, din ceea ce am citit eu in regulament nu scrie ca trebuie sa afisezi si fotografii cu tine sau membrii familiei. Banuiesc ca e alegerea fiecaruia sa se expuna sau nu.
Flower, m-am ingrozit cand am citit ce povesteai despre baietelul acela. Unii au ramas in urma rau in materie de cresterea copiilor.
Va urez o seara frumoasa. Merg sa pregatesc ceva de mancare si nu stiu daca imi mai ramane timp de petrecut alaturi de voi, cu toate ca mi-ar placea.

#2931 2011-11-16 18:41:13

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Iuniaaaa, scuze. Sunt cam intr-o pasa proasta de cand cu vestile astea. Cred ca din tonul meu de la ora aia, am lasat sa se inteleaga altceva. Treaba cu numele era pura sugestie, nu era nicio ironie sau comentariu rautacios !!! (am ceva idee despre treaba cu confidentialitatea; a fost cat pe ce sa ma angajajez... undeva...la niste servicii... si abia daca eram in faza de selectie si deja imi cereau sa nu fac public nimic despre mine, nimic pe net si prostii d-astea...). Scuze. Iar cu pozele, doamne fereste, tu decizi daca pui sau nu.
Cat despre recomandarea cu medicul, multumesc mult, nu e nici un amestec, orice info e binevenita acum. M-am interesat, doctora aia are cab med in oras, insa ei vor merge in prima faza la spital. Daca va fi sa consultam alta parere, mergem si la dr schiopu.

Flower grater

M-am mai linistit. Ma stresez aiurea din cauza unor gandaci care se baga sa ma frece la cap, ca uite copilul ala stie aia, si ala stie aia, Ana nu stie aia..bang multumesc de lamuriri si incurajari.

Publicitate

loading...

#2932 2011-11-16 18:50:02

IuniaOlteanu
Full member

Nu e nicio problema. Sper numai sa fie bine cel mic. In rest, noi astia mari, ne lamurim.
Eu nu ma pot abtine sa nu stau pe aici. Stef face nani, tati si Anto se joaca, mancarea e pe foc, iar eu fac ce fac si mai vin pe aici.
Ma ingrozesc cand aud de comparatiile astea intre copii. De ce nu pricepe lumea ca fiecare are ritmul lui? Eu am fost mustrata ca prea ii vorbesc toata ziua lui Anto de vrute si nevrute si ca ii incarc capul cu prea multe care ii folosesc la varsta lui, ca e prea matur si ca ii stric copilaria. Copilul meu, de mic a stat numai in jurul meu  ( mai bine zis, lipit de mine ca un sticker. Nici la toaleta nu mergeam fara el) si era firesc sa ii vorbesc, ca nu puteam sta muta. Ii povesteam, ii aratam si de aici el s-a invatat sa puna intrebari, sa fie interesat de tot felul de lucruri. Ii mai da apa la moara si tati care in weekend il ajuta sa faca tot felul de experimente, ii arata tot felul de masini si masinarii.

#2933 2011-11-16 18:54:05

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

si tu adina?pai voi sunteti doar de 8 luni..ce tre sa faca ea acum?
eu sunt carita pana in maduva oaselor de comparatii...si plang ca vin din partea celor din familie

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#2934 2011-11-16 19:19:29

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si mie mi s-a spus ca ii vorbesc prea mult despre toate cele si ii obosesc capusorul  roll

#2935 2011-11-16 19:39:13

razu
Hero member

Sweety, la multe lunite inainte fetitei tale!  birthday  party Ce (mai) faceti?

Ultima oara a fost editat de razu (2011-11-16 19:39:32)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2936 2011-11-16 19:52:33

flowerpot
Insomniac member

razu a scris:

Flow, da' ce-ai patit de o urasti asa de tare?

Birocratie, spaga, sistem prost. Doamne, in viata mea nu am vorbit atat de urat de locul in care m-am nascut si am crescut si m-am format ca om, dar astazi a pus capac. Pentru niste acte la care am dreptul ma stresez de nu stiu ce mai este cu mine. Am tras un bocet bun, m-am mai eliberat si sper sa mi se rezolve problema in 10 zile caci atat mai am la dispozitie.
Nu am vrut niciodata sa plec din tara dar am facut-o din alte cauze externe mie. Acum sfatuiesc pe toata lumea sa plece, sa isi caute un rost in alta parte decat sa fie calul de bataie al unor hoti.
Scuzati de off...

bebe

#2937 2011-11-16 20:06:14

razu
Hero member

Of, flow, te inteleg!Tare as fugi si eu...

#2938 2011-11-16 20:23:24

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

wave
Flow,te inteleg sad
si eu am avut nervi..nu am cum sa-mi schimb buletinul pe numele nou..s-a desfiintat Ambasada Romana de la Bratislava.. prima data s-au mutat in alt loc..nici nu au scris pe usa ca s-au mutat..am intrebat pe acolo pe toata lumea,apoi cand i-am gasit au zis sa revenim peste cateva saptamani ca nu le functioneaza calc. am sunat mai intai ca sa nu ma duc degeaba iar si mi-au zis ca s-ar putea sa se mute la Viena bang apoi mi-au dat un nr de tel sa sun la Viena,am sunat si astia (romani ) mi-au zis ca ei nu stiu nimic..sa sun peste cateva sapt..bun..iar am sunat..si iar aceeasi prostie..suna peste 2 luni ..zic super,.. costa aproape 400 de euro numai hartiile.. sapt asta trebuie sa-i sun iar..parca  mi-e si frica neutral
scz de offtopic

mamici, cand intrati in casa si bebe inca doarme in carut, imbracat gros , cum faceti?? il lasati sa doarma asa?

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2939 2011-11-16 20:37:39

IuniaOlteanu
Full member

Fetelor, care stiti cum apar/arata/ se simt nodulii la san. Am facut dus acum si parca am simtit ceva in neregula sa un san. Ca niste bobite de mazare. Of! Eu nu-l mai alaptez pe Stef de la 2 luni ca am avut probleme cu canale infundate rau, frisoane, febra maaaaaare, spital etc.

#2940 2011-11-16 20:46:06

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

voi cum procedati cand trebuie sa le dati bebeilor tratament/sirop si nu vor ? ii dau anei eurespal si e rau la gust. i-am mai pus cu apa sau lapte dar tot il refuza. e amar si scarbos. si ma chinui o gramada sa o fac sa ia macar jumatate. tot topai pe langa ea cu seringa in mana si mai ia cate o gurita... as renunta la el dar stiu eu ? poate chiar o ajuta..

#2941 2011-11-16 21:19:10

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu o ignor pe 'prietena' mea, de ce sa-mi fac nervi cu persoane care nu merita - aici intra si tanti soacra  acklad

Tocmai am venit de la Selgros, i-am luat saniuta lui David  hjarta

Lui David i-a placut Eurespal... De obicei eu rezolv repede, bag seringa in gurita si nu-l las sa plece pana nu terminam... Nu am patit sa nu-i placa vreun siropel...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2942 2011-11-16 21:20:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

adina: noi, cu toata jena fata de medic/farmacit, cerem numai PASTILE/COMPRIMATE etc, chiar daca is amare, macar e doza MICA, o poti ascunde in mancare, pune pe limba etc. nu e ca o lingura zdravana de sirop

noapte buna!

LE: pastile adik doze pt adulti pe care cerem sa le fractioneze/sa ne dea proportia pt fractionat la farm.

Ultima oara a fost editat de katami (2011-11-16 21:26:05)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2943 2011-11-16 21:32:20

flowerpot
Insomniac member

Blue pune o poza cu sanitua, te rog. Cand ai tu timp.

Cum ii invatati pe ai vostri sa se spele pe dinti? Ca in cazul meu vointa exista numai ca atunci cand simte paste de dinti pe periuta incepe sa o suga si nu vrea sa ma lase sa ii frec dintii si maselele.

bebe

#2944 2011-11-16 21:37:41

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Eu si acum bag pensula in gura (deprindere din copilarie cand nu mai ajungeam sa spal pensula in apa, o treceam scurt prin gura   big_smile )dar numai cu acuarele, -tempera ,guasele si acrilicele nu-mi plac  lol . Mai mancam lipici din acela Pelican , hmmm ce bun era, avea gust de migdale  lol
Si eu am avut probleme cu siropurile la Sara, dar o farmacista mi-a dat o explicatie (pe care spre rusinea mea nu o mai tin minte exact) pentru care nu este indicata copiilor mici. Era ceva legat de o anumita substanta ce intra in componenta unui comprimat spre deosebire de sirop... Imi pare rau ca  nu-mi pot aminti exact...

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2945 2011-11-16 21:48:40

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Blue, ce saniuta ati luat, din plastic?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.