Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-135
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
fetele deci sa inteleg ca cererea de revenire din CIC e obligatorie. eu am de la hr o decizie cu concediu de ingrijire copil pina in data de 30 mai 2012 incluziv. in situatia asta ma gandesc ca pe la inceput de mai tre sa ma duc pe la munca sa ii intreb ce si cum cu cererea, nu? sau cum se procedeaza?
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
ank ai idee cum se face trecerea de la cic 1 la cic 2 , dc esti deja in cic 1 si vine bb 2? ca nu gasesc nimic pe net
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
kata, mie mi se pare cam nasol sa fie pe mai multe pagini instructiunile. as opta pentru o varianta cu poze mici dar care sa fie linkuri catre poze mai mari.
LE poate subconstient ma sperie ideea de pagini multe din cauza netului extrem de prost pe care-l am . asa ca nu te lua dupa mine.
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
carra_verona a scris:fetele deci sa inteleg ca cererea de revenire din CIC e obligatorie. eu am de la hr o decizie cu concediu de ingrijire copil pina in data de 30 mai 2012 incluziv. in situatia asta ma gandesc ca pe la inceput de mai tre sa ma duc pe la munca sa ii intreb ce si cum cu cererea, nu? sau cum se procedeaza?
Carra, cererea tr facuta inainte de revenire cu cp 1 sapt (in cazul firmei in care lucrez); insa poate fi facut si cu 1-2 luni inainte.
Mamica de Ingerash blondutz
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
gargarita a scris:kata, mie mi se pare cam nasol sa fie pe mai multe pagini instructiunile. as opta pentru o varianta cu poze mici dar care sa fie linkuri catre poze mai mari.
exact asa voiam sa zic si eu. e mai ok. decat f multe pagini. sunt persoane care nu au rabdare sa citeasca prea mult
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Da ank am predat si s-a trimis si rev cu reactivare din ziua cop. Multam mult de info , trebuia sa deschid eu discutia asta de ieri dar asta e , acum nu e un capat de tara cred, adica in afara de fapt ca trb sa ma intorc in ziua aia nu cred ca e o alta probl, nu?
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
cmin a scris:Da ank am predat si s-a trimis si rev cu reactivare din ziua cop. Multam mult de info , trebuia sa deschid eu discutia asta de ieri dar asta e , acum nu e un capat de tara cred, adica in afara de fapt ca trb sa ma intorc in ziua aia nu cred ca e o alta probl, nu?
Cmin vezi cum e la intoarcere. va pup ca tre sa fug l agradi...
Mamica de Ingerash blondutz
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
ziua buna si de la mine,
am citit eu pe sarite
kata si eu
razu
si eu ma simt ca naiba ca sunt invatata sa se ridice tonul la mine cand gresesc ( de catre dl tata) nu am fost copil batut ( cred ca m-a altoit mama in sc generala cand am sustras niste bani ptr niste postere cu bon jovi ) dar nu am fost batuta , doar corectata cu ridicare de ttn ...eeeeeeee am momente cand ma trezesc ca din tonul ferm pe care vreau sa il am dau in ridicare de ton ...de scuturat l-am scuturat si eu , si nu va judec pe nici una ce constientizati ceea ce faceti si incercati ( incerc ) sa ne ''dresam''
referitor la ce se discuta pe aici de concediu, la mine e si mai frumos, am nascut pe 26 febr, vineri si eu sunt in concediu de la 1 martie, deci Andu s-a nascut la sc
noi am avut o noapte groaznica, sotul a lucrat si andu a avut ''buba la buta'', am luat duminica seara ( ca o idioata) duphalac , ptr ca eram constipata si am trecut in cealalta extrema , duminica noapte am ''dormit'' pe buda, ieri andu de la stadiul de constipat a trecut treptat prin scaune din ce in ce mai moi si spre noapte deja apoase , max rectal a facut 37, 8 , azi l-am trecut pe mancare de regim si i-am dat si un plic de smecta , hidrasect si 5 ml de debridat, vad ca a inceput sa se lege scaunul ( sper sa NU fie altceva ) acum , nu stiu, coincide cu duphalacul meu, cu o budinca cu lapte, pere si miere ( baiatul era constipat), si un pranz cu quinoa...cred ca adunate ( sper, au dat nastere la tot )
kata poate acum ma intelegi de ce refuz sa imi dau drumul la gura cu invatamantul, sigur este un lucru, sunt produsul sitemului comunism de invatamant, dar sunt impotriva a peste 50 % din ce se intampla azi
lucky, in timp o sa reusesti, si pe tine te ( sora mea de varsta si suferinta ) asa adormea si junele acum suge si adoarme , cu mine in pat, dar singur
garga stefu
alina . gina pupam burticile andreea cu vomitatul te inteleg, si eu azi m trecut prin episod
gina, ce cauta tigaia langa baiat ? nu vreau sa par rea, dar dupa ce de 2 ani , stau leanaga copil la pranz si legan la un scaun sa doarma,ma tin sa fac pipi sa nu se scoale, noaptea ma trezesc de ...N ori ptr tot, am ales sa NU il las sa planga si sa doarma singur...dar sunt convinsa , ca pana la urma tot o sa cedez la o palmuta serioasa....dati cu pietre ...dar asta este,
si inca una....am mai zis ca ma ajuta cineva la curatenie ,o data la luna ,,,,si azi, imi povesteste de o doamna la care se duce si care a nascut si la 3 saptamani isi adoarme copilul cu feonul, il pune in capul lui sa il incalzesca si sa huruie si sa nu il mai auda cand urla...eu raman socata...mai imi zice ca e plina de bani si isi vrea viata dinnainte , si ca o sa se intoarca la servici si vrea o bona...
myla, spune;i soacrei tale ca pana merge la sc manaca nepasat si dc enevoie ii blenduiesti tu pachetelul sau ai citit in carti ca acum se poarta sa ii mesteci tu mancarea in gura ( cum ii facea tata catelului lui batran si stirb )
Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-01-10 17:17:58)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Kata, eu n-am avut niciodata rabdare sa citesc instructiuni luuungi, lungi. Poate-s eu defecta, dar asta e. Cred ca si mie mi-ar place o poza fie ea si mai mica de prezentare a legaturii+linkuri catre altele mai mari, cu detalii, etc.
Alina, sentimentele-s reciproce.
Eu am vazut ca la Tudi, in caz de scaune moi am mare succes cu afinele... Bine ca nu are febra. Probabil s-a transmis prin lapte minunea aia pe care ai luat-o tu? Pentru constipatie ia si tu tarate de grau, dimineata. Le poti combina cu iaurt, miere, fructe, etc.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Multumesc Anca, pentru info!
In conditiile astea eu nu stiu ce voi face, stiu doar ca nu-mi pot lasa copilul de 1 an si 3 luni singur 9 ore Nu e gata nici el si nici eu de o astfel de ruptura
Anksan, cat este obligat angajatorul sa ma pastreze la job dupa ce ma intorc din CIC? Mai e legea cu 6 luni, sau cat era perioada?
kata, mersic pentru tabel, il stiam si sunt de acord cu el! Wonderoos sunt preferatele mele, dupa care Fuzzibunz, Bumgenius, Happy Heinys si Itti Bitti, deci am cam ales numa scutece bune
LEgat de instructiuni, pe mine ma enerveaza pozele mici mici, unde nu vezi nimic, eu prefer poze mai maricele, chiar daca-s mai multe pagini. Daca sunt mai multe, insa, prefer sa nu fie fata-verso, caci e greu sa manevrezi si wrapul si hartiile in acelasi timp.
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-01-10 17:27:32)
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ank, ms
ms si de opinii, fetele garga, nu-l pun pe site, il dqau pe cd, in format pdf. deci nu pot da link cum spui. pana la urma, prin faptul ca v-am zis voua, mi-am pus ordine in ganduri si am ales varianta cu poze mari pe mi multe pag... altfel nu-mi iesea deloc bine dimn mai multe motive. ms... de 2 zile ma frasuiam si nuam ce-am vb cu voi am rezolvat
lucky, special pt tine oi face si un "rezumat". eu am pb inversa, nu pot fi sintetic, daca ma ceva de zis, tre sa explic pe laaaaaaarg
ally, ce te ubesc
Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-10 17:24:58)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- razu
- Hero member
Kata, tu stii ca port ochelari, am sarit peste o pagina , nu am vazut offul tau legat de instructiuni ...Dar mi s epare buna ideea cu "poza, text scurt si la obiect" plus linkuri spre lamuriri suplimentare.
Le: Oricum, cine e interesat (si mamele sunt) isi gaseste timp si dispoztitie sa ceteasca pana pricepe...
Ultima oara a fost editat de razu (2012-01-10 17:30:41)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
kata si ptr mine rezumat.., varsta bate'o vina
razu am slabit 1 kg sigur intr'o saptamana cu dieta lui Mihaela Bilic, am mancat dar cum a zis ea , sotul zice ca asa manac sanatos...
lucky o sa iau tarate. sper sa NU mai aiba scaun , eu nu ii mai dau decat niste orez azi cu branzica si fulgi de orez cu lapte, si maine dc e bine, nu ii mai dau 100 % de regim ca trece in cealalta extrema
asa m-am bine dispus cand am citit ca o exa studenta de a mea , are o fetita de 1 an si inca o alapteaza si doarme cu ea , era fata asa fericita ca fosta ei profa nu o condamna...vai acumrealizez c ebaba sunt, fosta studenta are copil cu un an mai mic ca al meu ....hmmmmmmmmmmm , hai ca era prima genaratie de stundeti
blue , scuze ca de tine am uitat , dar de ce trebuie sa te intorci la munca ca imi scapa???
Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-01-10 17:33:24)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
bai, nu ma complicati acum, cand abia m-am decis cu greu repet, il fac pdf, nu am idee cum as putea da 2 variante de poze, mici si mari, in pdf. textul nu e lung, dar, din cauza ca tre sa las spatii mari pt poze, se "intinde" va arata ceva de genul asta: http://wrapyourbaby.com/frontwrapcrosscarry.htm numa ca impartit in pagini a4
Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-10 17:32:49)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- razu
- Hero member
Aliy_na, ce dulce esti! Bravo pentru -1kg! Ce sa iti spun...ca m-am intalnit in parc cu fosta eleva (nu studenta) si avea baietel mai mare decat fetita mea...?M-am simtit in urma rau...
Ultima oara a fost editat de razu (2012-01-10 17:32:47)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|