Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12-133
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 12
hello
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- rozik
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-31
AnkSan a scris:Cmin cf legii mentionate de tine...se intelege acelasi lucru....CIC-ul se termina in ziua in care copilul implineste varsta resp (1,2,3 ani dupa caz) si reactivarea contractului de munca (suspendat pe durata cic-ului) se face cu prima zi lucratoare ce urmeaza zilei in care copilul implineste vst resp.. Din cate imi amintesc eu in cererea de intrare in CIC nu am mentionat data exacta a revenirii ci doar ca solicit intrarea in CIC din data de ...pe o perioada de 2 ani.
Si eu am avut aceeasi pr/ dilema..pt ca Miru avea petrecere la gradi de ziua ei..;p
asa a fost si in cazul meu...a implinit 2 ani pe 29 si eu am facut cerere de reluare a activitatii incepand cu data de 30. Eu nu mai stiu cum am completat (de fapt,cred ca a completat sotul,ca el s-a ocupat de astea),dar am o prietena(si colega)care a intrat in cic luna trecuta si a solicitat incetarea contractului de munca incepand cu data de (ziua cand a terminat concediul de maternitate) pana in data de (ziua cand va implini copilul un an).(CIC nu este de unul sau doi ani,ci pana in ziua cand copilul implineste aceasta varsta)
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Smart, nu ai pentru ce. In prima luna de viata a fetitei am intrebat doi pediatri si amnadoi mi-au spus sa ii pun manusi daca are manutele reci (nu m-a multumit raspunsul). Atunci am folosit pentru scur timp manusi, acum...nu. Incerc sa ii incalzesc eu manutele. Si a mea e calda peste tot, dar are, uneori, mainile reci.
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
fac curat si mai citesc la voi
Andreea mc de intrebare. facem bine. Alisia e cam mofturica, ne chinuie caninii , de jos mai ales se vad, dar nu ies odata mananca nu foarte bine, dar nici nu ma plang.
eu cresc. astept sa merg peste o sapt la eco, poate poate se vede ce avem in burtica
Ginutza la tine s-a vazut ce e? a miscat bebe tau?
al meu parca a miscat acu cateva zile, dar nu il mai simt. si ma gandesc- o fi fost el, sau mi s-a parut? stiu ca la inceput misca mai rar.
cu privire la bataia copilutului , nici eu nu sunt de acord, dar spre rusinea mea i-am dat si eu cu palma peste pampers fetei. sunt sigura ca nu a simtit, dar durerea mea a fost imensa, am inceput sa plang de rau ce m-am simtit ca nu am fost in stare sa ma abtin. stiu ca trebuie sa rezistam, sa avem rabdare, sa nu cedam nervilor, dar e f greu cand vezi ca nu mananca, nu doarme, se maraie, urla etc etc. si tu esti terminata de oboseala, de stres, de rau, greata in cazul meu acum. nu ma scuz, dar asta e. am gresit ca am atins-o, ca nu am putut sa rezist. incerc sa nu se mai repete.
Adina , sanatate multa Anei sa treaca tusea. e nasol
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Alina
Bebeii mititei au extremitatile reci fara sa le fie frig, eu asa stiu...
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Eu stiam ca se verifica si la ceafa, daca si ceafa si manutele sunt reci atunci clar ii e frig, daca doar manutele e ok, si Iulia le mai are reci, e de inteles la cat umbla prin casa de-a busilea, sau cu mainile pe pereti...
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
ceau fetelor
kata cata dreptate ai. Atata e de greu sa incerc sa cresti altfel copilul decat cum ai fost crescut,sa te abtii de la multe,dar,din pacate cateodata cedezi,si uite asa am spart eu multe chestii prin casa.Se zice daca esti nervos cel mai bine e sa dai un pumn in perete sau sa faci ceva sa te descarci,din pacate la unii copilul e tinta.Fatelor sa nu ma intelegi gresit,sunt conviinsa ca bebei nu au simtit,si eu m-am scapat,si am mai bruscato doar ca imediat dupa mergeam si tranteam ceva ce e naspa de tot.Noi am fost obisnuiti cu bataia regullamentara,deci e greu.Maicamea se descarca pe noi noi astea mai nervozate ar trebui sa ne luam un sac de box si cand avem nervi de incep sa explodeze pac una in sac
garga,ma bucur ca sunteti bine,si pana la urma ati gasit cauza
coco off sa treaca rpd,e naspa dar ma bucur ca ati avut un concediu pe cinste
Ank san ce frumusete ai la avatar
Onutza ,ce bine ca intri si pe la mamici,mai aflii ce te asteapta sa citesti si capitolul alaptare ddunia sa stii ca deja intru si eu la banuieli revinoti fata,nici a mea nu face.Zice mama si tata tot asa ca ea vrea sa silabisesca,a si mai nou zice caca,ca tot ii repet eu zic ca au timp.e mai grav cand au 2 ani si spun doar atat.Sa vezi in cateva luni ce isi va da drumu.
azi merem la control inca tuseste.sper sa fie bine ca deja imi vine sa plec in lume
Ultima oara a fost editat de czuky (2012-01-10 13:47:52)
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Si eu stiam ca ca bebeii in general sunt mai reci la manute. Mariei ii e frig clar daca are mainile reci sau la ceafa e rece.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna,
si eu ma abtin ssa ii dau cate una la cur ,ieri mi-a varsat tigaia cu ulei si el era plin de ulei si dansa, m-am bucurat ca mia-m putut controla supararea, eu fiind o pers care se enerveaza rpd,am sters si gata
Alina , al meu misca de ceva vremea si fff des , deja se vede pe burta miscarile,maine ma duc la eco, deci joi va spun ce este, ca maine am un prog ff incarcat
cele care au intrat cu bb2 dp bb 1 in cic , ce trebuie sa completam , cum anuntam la serv, ca eu maine ma gandesc sa o sun pe sefa si sa ii dau vestea
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Myla, nu te mai necaji, da-i ce ii place, nu te mai nelinisti ca te simte... Fructele le mananca? Iulia a avut o luna cand a mancat doar lapte, i-am dat lapte si gata, apoi am incercat asa o data si a papat... Eu si sora mea am dormit cu mama pana la 12 ani eu si 11 sora mea, nu e un capat de lume... De ce sa iti para rau? Acus vine vremea cand o sa vrea sa doarma cu alta femeie in pat si o sa iti fie dor de el...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-01-10 14:11:34)
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
ginutza a scris:buna,
si eu ma abtin ssa ii dau cate una la cur ,ieri mi-a varsat tigaia cu ulei si el era plin de ulei si dansa, m-am bucurat ca mia-m putut controla supararea, eu fiind o pers care se enerveaza rpd,am sters si gata
Alina , al meu misca de ceva vremea si fff des , deja se vede pe burta miscarile,maine ma duc la eco, deci joi va spun ce este, ca maine am un prog ff incarcat
cele care au intrat cu bb2 dp bb 1 in cic , ce trebuie sa completam , cum anuntam la serv, ca eu maine ma gandesc sa o sun pe sefa si sa ii dau vestea
la cat a miscat prima oara?
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
Papucica a scris:Myla, nu te mai necaji, da-i ce ii place, nu te mai nelinisti ca te simte... Fructele le mananca? Iulia a avut o luna cand a mancat doar lapte, i-am dat lapte si gata, apoi am incercat asa o data si a papat... Eu si sora mea am dormit cu mama pana la 12 ani eu si 11 sora mea, nu e un capat de lume... De ce sa iti para rau? Acus vine vremea cand o sa vrea sa doarma cu alta femeie in pat si o sa iti fie dor de el...
Pai si ce sa fac,sa-i dau dimineata fructe,la pranz fructe,seara fructe cu cereale ?? ca alea le mananca ..mai ales cerealele alea care se fac cu apa sau lapte..
I-am dat lapte cateva zile si vad ca tot degeaba.. Pai si cand o sa vina bebe 2 ,ce fac? dormim toti 4 in pat ? sau ma rog,daca o sa poata veni bebe 2 cu anticonceptionala vie intre noi
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Cocof, multa sanatate puilor.
Garga, cum mai e Stef?
Myla, am trecut si trec in continuare si eu prin fazele astea de refuz. Dar eu cred ca deja m-am rodat.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|