Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-113
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
noi am venit de afara ... ma doare spatele de mor ...
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- AnkSan
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-12-10
"'Neatza!" mamici, burtici si bebelici, dar si viitoare
Pass eu tot intru si va citesc in schimb...nu apuc sa si scriu.. Va citesc din umbra si sunt alaturi de voi...si cu sufletul la gura pt fiec eveniment. Adorabil avatarul tau . Apropos de cafelutza... eu m-am "drogat" (si acum cand mai apuc sa-mi fac... ) cu 3 in 1 de la LaFesta; fac o cana mare si ma tine pe picioare. Cel putin cand eram la serv..daca nu-mi faceam eram zombie rau de tot. Cu pozele sunt mai puturoshica, insa pe FB reusesc sa fiu "putin" mai activa, sau mai bine zis mai prezenta. Daca vrei da-mi add pe Anca Sandu (Camy, Fleur, Cris, Alex=Maryland ma au in "retea" asa ca ma gasesti la ele cu Anca Sandu). Mi-ar placea si mie sa va vad mai des. si aveti grijuta de voi...
Ana pt sarcina si nastere ushoara.
Mirik super...sa te distrezi de minune la meci . Si sa nu prea tare.
Mila sa treaca bubitza lui Fabi. Sa veniti cu vesti bune de la dr.
Smart merci mult.
Alina ma intrebai de nume pt . Noi eram pregatiti de la Miru cu numele: Matei-Alexandru.
Cocof sa treaca buza.
Mi-am facut curaj si am dus-o la gradi pe Miru...cam greu m-am indurat..ca mi-e tare dor de ea..insa trebuia sa sterg mucegaiul aparut de la umezeala si sa aerisesc fff bine pana vine ea...si sper sa reusesc sa ridic temperatura pana merg s-o iau. Am spalat niste rufe, iar maine vreau sa continui cu curatenia saptamanala. Reusesc sa fac si cu ea, insa mi-e mult mai usor singurica.
Cat despre dormitul cu bebe in camera...si eu sunt pro. La noi nici nu am avut alta varianta, insa si acum ma mai trezesc sa vad daca e invelita, daca e ok. Uneori ma mai striga in vis si ii raspund si o mai linistesc. Iar cand era micuta...teleghidata ma trezeam s-o alaptez.. De ceva timp adormim si noi de manutza.. Spatiul este mic in camera si patul nostru este la vreo 20 cm de patutul ei si spre dimin mai spune "manutza" Dupa atata timp nu cred ca as putea sa ma obisnuiesc prea ushor sa nu dorm cu ea/ ei in camera. Oricum alta varianta nu avem...si in curand ii vom lua un patut de tititza si i-l vom ceda pe al ei lui , asa ca in curand cu ajutorul lui Doamne Doamne vom fi 4 suflete (deja suntem 4 ;p) intr-o camaruta de 9-10 m2... Va fi plina de camarutza.
Va pupacesc si fug sa sterg mucegaiul si geamuri si ce-o mai fi.
Mamica de Ingerash blondutz
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Ank, mai ai putin. Ce atmosfera frumoasa la voi, ce spirit ! Bravo !
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Merg si eu langa Tudi ca iar am avut noapte horror. Eu nu mai inteleg nimic. O fi de la canin (dureaza de mai bine de o luna), o fi de la burtica?!
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
ank, te-am adaugat!
cocofanel, treaba nu mi-o face nimeni, iar sebi in continuu scoate din dulapuri, asrunca, mai devreme a aruncat bolul lui cu supa pe jos, toate jucriile sunt peste tot,.. e prapad! daca nu as face cred ca nu as mai avea loc sa calc de haine si jucarii.
nu am mai avut spotting deloc, a fost doar ieri fff putin si pt ca am mers f mult pe jos cu sebi in brate., deci pt ca m-am fortat.
rux, \
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-16 15:14:05)
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
adina84 a scris:Ank, mai ai putin. Ce atmosfera frumoasa la voi, ce spirit ! Bravo !
Adina merci mult. Nu e totul roz insa ...ce nu este...vreau sa-l "colorez" eu in roz si sa-l asteptam pe cu sufletele si bratele deschise Apropos de asta, intr-o seara Miru (din patutul ei) il vedea pe tati care il "asculta" si pupa de , la care ea "vreau si eu sa-l pup si sa pun mana...ubesc mult mult mult pe bebe" (si mai face si mmmmmmmmmmmmm)... Ne-a topit de mama focului.. Iar ieri, aveam bluza descheiata si dupa ce l-a imbratzishat pe , mi-a spus "mama inveleshte, e shig" Abia ashtept sa ma duc s-o iau de la gradi...Imi place cand alearga in bratele mele si spune "mama mia/ mami mieu"
Pass confirmed Adorabil Sebicu'
Cmin mi se pare ciudat...nici la Miru nu am pus.. La ea mai eramm shi 1000% convinsa ca o sa nasc pe la 38 de sapt...insa ingerashul meu m-a lasat sa astept pana la aproape 42.. (ieri am implinit 35 de sapt, abia astept maine sa merg la control sa vad cu sta treaba cu colul..mai ales dupa luatul Mirunicai in brate ) Mi-as dori totusi sa fie in martie "dead-line-ul", fara zapada si mai mumos afara.. Insa nu decid eu..
Carra cu cea mai mare placere.
Ruxy, Andreea
Dupa ce termin cu shmotruiala (am facut o pauza ca m-a zapacit de cap savo, plus ca m-am cocotzat sa spal si geamurile.. ) abia astept sa savurez pozicile.
Lucky pare rau Calgel, sirop alinan ati incercat?
Fug la runda a 2-a...bag si aspiratorul in actziune.
Mamica de Ingerash blondutz
- Andreed
- Addicted member
- Site
Ank esti tu harnicuta dar ai grija si la burtica Eu am pu-o in pat pe Mariuca si ma relaxez cu voi.
- tymoteea_18
- Sr. member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2010-06-08
Avem o minune de Luca Alexandru (16.03.2011) Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Tymo bravo pentru maselute Vad ca voi scapati repede de dureri.
- tymoteea_18
- Sr. member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2010-06-08
Da Andre, doar ca a fost cu o combinatie mai ciudata: raceala, enterocolita, febra mare, rubeola si printre ele si maselele Nu a fost chiar usor ca am avut cateva nopti in care nu stiam de capul meu. Iar acum am o mare problema cu lapticul care e tot mai putin desi tot asa mananc, mai bag si galafor si lichide, dar tot nu este cat sa ii ajunga desi papa numai seara si noaptea. Face asa, pe la 9 se culca, la 1 jumate iar cere tzitzi, iar la 5-6 vrea din nou, dar nu prea mai are ce si pe mine ma dor sfarcurile de imi piere somnul la cum trage el. Azi dimineata am facut 90 ml de lapte praf si la papat tot dupa care i-am mai facut inca 90 ml din care a papat doar 20 ml. in schimb a dormit foarte bine: aseara de la 9 pana dimineata la 7, am ramas in pat ca doar eu eram rupta de oboseala, iar pe la 8 jumate l-am gasit adormit la mine la picioare Cu toate problemele de sanatate a slabit vreo 300-400 gr
Avem o minune de Luca Alexandru (16.03.2011) Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Ruxy m-am prins
Maria are un somn tare agitat acum la pranz. Nu doarme nici macar de o ora si se tot foieste.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-02-16 14:55:51)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|