homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-114

#2148 2012-02-16 15:38:51

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

Andreea  par era musai sa "extermin" (cine stie pt cat timp) mucegaiul...pt ca imi era teama pt Miru si  bebe. Acum e lux.. cool Sper sa nu mai apara prea curand....sau deloc.. rugaciune Si s-au manjit si geamurile...asa ca n-am rezistat sa nu le spal.. chicot
Somnic usor, Mariei. par  Cred ca si mandrutza mea face nani.. chicot

Tymo ma dau viteaza acum ca in scurt timp voi capitula si eu...desi ma tot "laud" de ceva vreme.. chicot
Felicitari, pt maselutza si la cat mai putine dureri ... majoreta  par si laptic pe "conducte". rugaciune

Ruxy  par mai respir si eu cu voi...din cand in cand..si asa imi mai fac curaj pt inca o runda. styrka
Sa stii ca pe la incep sarcinii, am fost mai precauta...desi si pe atunci "shmotruiam"..insa nu cu asa spor din cauza gretzurilor. In plus atunci era si al meu pe liber si le impartzeam "fratzeshte"...insa acum.. nustiu prefer sa trag singurica, decat sa fac samb sau dum.. disperat

va pupacesc si fug  curat2 ca pe la 5 si putin merg la gradi. happydance

Kata acushica, acushica  par  pc

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2012-02-16 15:40:05)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2149 2012-02-16 15:42:59

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello mamici wave

nu am citit nimic, sunt aproape dipserata grater . Copilul meu, pe langa faptul ca luna asta a luat-o razna rau, de aseara face crize de plans isterice si nu stiu de la ce grater . Efectiv plange pana lesina si oricat as incerca sa-l calmez nu merge. daca il pun la san face si mai rau supa . Efectiv nu stiu ce are, plange incontinuu. aseara abia l-a calmat al meu, m-a dat afara din camera caci incepusem si eu sa plang, dar acum e la serviciu si de azi dimi plange mai mereu grater . nu mai stiu ce sa-i fac ca nu sunt in stare sa-l calmez nicicum... Acum doarme de 10 minute dar nu cred ca mai sta mult. e si obosit caci luna asta de cand e asa marait doarme cu noiin pat dar de fapt niciunul din noi nu doarme supa

A venit mama acum ceva timp sa stea cu el o ora sa ma duc sa stabilesc detaliile pt sambata si dupa 15 min ma suna disperata sa vin ca nu reuseste sa-l calmeze. Si mama nu se sperie cu una cu 2 aci a avut 4 copii mici toti odata plus neapoata-mea. Simt ca innebunesc, nici nu stiu cum vom face la biserica supa

Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-02-16 15:45:29)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2150 2012-02-16 15:46:48

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Smartuc  puss imi pare tare rau... nocry Nu are febra, nu-l doare nimic, mucisori, burtica? Ma gandesc, ca e prea devreme pt dintisori.. nustiu
pupici sa se linisteasca si sa faca nani-nani.. par  hjarta  rugaciune

Sambata aveti botezul?! POate se va linisti.  rugaciune
Cand Miru mai avea crize fara rost (simptome) ii mai spunea Tatal Nostru sau de deochi. Stiu ca intr-o iarna a apucat-o seara tarziu si pana nu am infofolit-o si am iesit cu ea afara..nu s-a linistit.. par

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2012-02-16 15:48:49)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2151 2012-02-16 15:50:22

smart lady
Addicted member

Nu are Ank nici febra, nici mucisori nimic. Nu cred c-o fi de la burtica, nu pare sa aiba gaze. Sau l-o durea si fara gaze, nu stiu. De dinti asa zic si eu, dar chiar atat de mult si rau sa planga? Cred ca pana la urma imi va plesni capul de durere .  Multu puss

da sambata e botezul ca-mi vine sa anulez tot. Pai am uitat sa spun ca aseara cu asta s-a calmat. II zisese o baba sotului ca atunci cand se deoache (ceea ce eu nu cred in asa ceva) sa-i dea cu apa sfiintita (ca a avut aceeasi baba grija sa ne dea, dar oricum aveam si noi) si sa-i zica Tatal nostru. Asa a facut al meu, dar azi nu a mai mers. De scos afara e un chin, cum ii pun caciula si combinezonul parca il bat asa urla.

Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-02-16 15:53:33)

#2152 2012-02-16 15:50:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

smart, si eu zic ca, daca-i din senin, are ceva (il doare ceva)... eu m-as duce pan la medic, sa-l vada in urechi (poti sa-l apesi si tu), sa-l palpeze pe burta, sa-i vada gatul.... de astea.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#2153 2012-02-16 16:06:03

smart lady
Addicted member

kata m-am uitat si eu in gat si l-am palpat pe urechi ca m-am gandit ca o avea ceva acolo si am facut-o in momentele de liniste, alea putine. Nu are nimic nu schiiteaza vreun gest. Si burtica nu e tare deloc. Oricum daca si dupa somnul asta e la fel, am sa-l duc si la doc

#2154 2012-02-16 16:10:25

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ziua buna

am venit si eu de la facultati ( prin nameti )
copilul meu azi cand am plecat era cheaun de somn si ma prunde de tzitzi si zice  '' doua tzitzi, unde e alta? :", acum nu stiu dc cauta alta tzitzi sau alta mama lol, asa ca baietul meu viseaza tzitzi

kata , ia trimite si mie niste linkuri ( te rog, cand ai timp )  sa imi bag prietena ce si-a intarcat din comoditate copiulul " in sedinta" si sa le mai arat " desteptelor" cum sta dormitul cu Andu in pat ...

carra ca sa reincep activitatea trebuie sa fac o cerere in care sa specific ca doresc sa revin la servici dupa concediu de crestere a copilului si nenea de la "protectia muncii" mi-a trantit un nr de tel in brate si o hartie si trebuie sa ma duc la " medicina muncii " sa fac analize sa ma primeasca la scoala big_smile pe banii mei...dupa ce ca am un salariu de toata jena, mai si platesc sa ma intorc la sc

acum eu am alta nelamurile , ce fac dupa ce copilul face 2 ani cu alocatia? fac alta cerere la primarie????

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-02-16 16:16:02)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2155 2012-02-16 16:15:44

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

am revenit. am papat. acu va mai citesc.

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2156 2012-02-16 16:23:35

katami
Platinum member

rotfl2 ally storstark hai de ne-om plange putin amarurile impreuna... si mie imi tot cere "alte doi tzi albastre" rotfl

chiar, cum e cu alocatia? si cat e? (io n-am avut curozitatea sa-mi verific cardul rodnar

ce linkuri, alea cu exterogestatia si cu kmc? stai sa caut

LE: gasit

exterogestatia (5 parti):
http://kiddyshopblog.blogspot.com/2011/ … tia-i.html
http://kiddyshopblog.blogspot.com/2011/ … ia-ii.html
http://kiddyshopblog.blogspot.com/2011/ … a-iii.html
http://kiddyshopblog.blogspot.com/2011/ … ia-iv.html
http://kiddyshopblog.blogspot.com/2011/ … tia-v.html

kangaroo mother care: http://whqlibdoc.who.int/publications/2 … 590351.pdf

acu nu stiu cat te ajuta, ca astea-s in special scrise pt nou nascuti... desi e EVIDENT ca is valabile si dup-aia...

Ultima oara a fost editat de katami (2012-02-16 16:36:12)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2157 2012-02-16 16:44:20

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

smart pare rau de bebe ...

imi povestea socra-mea de o tipa care nu ii da la bebe sa pape mult sa nu se ingrase si tot carcoteam noi de ea  box  si azi ies cu Alex in brate pe afara si vad pe una cu un bb mai mic fizic decat alex in MARSUPIU ... am intors capul si am plecat ca mi-era ca ii zic vreo doua ... nu va zic cat de atarnat statea copilul ala acolo ... si imi zice soacra-mea ... ai vz pe aia cu copilul care nu ii datea sa manance? era prin fata cu el in marsupiu  ... era vb de aceiasi persoana  ... deci cand omu e limitat nu ai ce sa ii faci   forgetit
asa si tu ally ... sper sa poti sa o convingi de ceva dar eu n u as baga mana in foc ca le lipeste ceva de ea cu toate link-urile lui kata ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2158 2012-02-16 16:45:01

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

super, stiu ca par rea, dar la cate imi aud eu zilnic cum ca ce fac NU fac bine, ca andu o sa devina dependent de mine ( si saracul sta cu mama mea mai mult decat cu mine in timpul saptamanii ) ...etc, etc....vreau asa., un pic sa vada lumea ca nu e ca ei big_smile

of, of, ne plangem pe umar , ca ALTA tzitzi NU mai e rotfl

cel mai rau ma enerveaza amica mea cu intarcatul ei de prea multa oboseala grater, pai eu care am dormit 4 ore adunate si am plecat la studenti ce sa mai zic sad

ea mai are o fetita de 3 ani , ce doarme cuminte in camera ei si sotul e plecat " prin alte tari" si am intrebat'o de ce nu ia copilul cu ea in pat, sa il alapteze pana la 1 an MACAR...raspuns " din principiu", principiul cui?....'' se Invata ".....mor cand aud fraza asta grater....Ce daca ii iei copilului sute de jucarii si haine de firma daca el te vrea langa el si tu din principiu ii intorci spatele grater .cei care vor sa doarma singurei, bravo lor....dar cei ce vor cu mama grater

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-02-16 16:50:01)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2159 2012-02-16 16:46:26

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

wave
noi nu am avut net si nici tv pana mai devreme  sad
pass, copilul meu doarme singur in camera si eu dorm bine.ne-am luat video interfon, deci il vad mereu.
pana la 3 sapt am dormit cu el in camera.
smart, imi pare rau de voi. sa nu cumva sa fi acumulat si el oboseala, sa ii fie somn si sa nu poata adormi. noi asa mai patim, si atunci face cum zici tu. urla, se bate cu tzatza, nimic nu il calmeaza...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2160 2012-02-16 16:47:47

katami
Platinum member

ally, am editat mai sus puss nu esti rea big_smile sau suntem 2 lol

LE: eu pe mamele care fol marsupii IN NECUNOSTINT DE CAUZA nu le judec... pana la urma, e un pas inainte fata de a-l lasa sa urle in carut. Ca marsupiul e prost... tine de lipsa noastra de informare. Dar tre cumva ca noi, cele cae STIM cum sta treaba cu marsupiile, sa le informmam BLAND pe mamele care utilizeaza asa ceva, fara sa le "speriem" prea tare... ca riscam sa avem pe contiinta un bb "uitat", din nou, in carut sad si tot nu-i bine sad ba, chiar, poate fi mai rau. e sensibila treaba

Ultima oara a fost editat de katami (2012-02-16 16:55:58)

#2161 2012-02-16 16:55:53

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

aly_na am inteles....cereri peste cereri, protectia muncii, dosare de colo colo, etc.
cu alocatia dupa 2 ani . nustiu n-ar trebui sa vina in acelasi mod ca si pina acuma, bine, suma mai mica...
ma gandesc ca daca beneficiarul nu specifica exact ca vrea schimbarea conditiilor, atunci nu folosesc ceea ce s-a agreeat la inceputul alocatiei?
nustiu  nustiu  nustiu

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-16 17:10:15)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2162 2012-02-16 16:57:50

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

pup mamicile si piticii wave

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2163 2012-02-16 17:01:58

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Smart, imi pare tare rau de puiul tau  supa Daca e tot asa agitat in continuare, mergi la medic sa-l vada putin  puss

#2164 2012-02-16 17:02:49

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

kata si ce facem cand copilului ii place carutul? trecand peste partea ca este singur, nu este aproape de mama... al meu doarme extraordinar de bine in carut afara ... si cate 3-4 ore legate ... uita si sa manance ... ma tot candesc cum va fi la primavara .. ma gandesc la toate aspectele

cat despre partea cu marsupiile e mai comod sa te duci in supermaarket si sa iei unul decat sa citesti si sa te informezi... cand te intereseaza   .. dar deh moda-i moda

cu alocatia eu zic ca si carra

Ultima oara a fost editat de cmin (2012-02-16 17:07:42)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2165 2012-02-16 17:04:18

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Bune fetele,

Si noi am iesit azi afara, ne-am plimbat cu saniuta prin fata blocului, a mers singurica si prin zapada si pe asfalt (vecinii de la scara 3 au avut exces de zel si au curatat toata zapada din fata ), apoi a papat putina supica si acum doarme...tot in caut ca era prea agitata de pat, dar zic merci si asa. Ne chinuie dintisorii asta ca mai sta unul sa pocneaza jos si se ved perfect in gingie si cei de sus...TOTI 4.

Pupam  wave

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#2166 2012-02-16 17:08:17

katami
Platinum member

cmin, daca lui bb ii place carutul, e ok, cel putin dp meu dv smile

ar fi ideal ca toti cumparatorii sa gandeasca la fel ca tine big_smile

si noi am fst azi (si ieri) la zapada, cris e al meu hjarta se baga unde erau nametii mai mari si se lupta sa inainteze hjarta era cu zapada pana aproape de fund si el tot nu se lasa... muntomanul mamei  mic hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.