Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-115
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14
cmin, si eu am vrut sa intreb dar... al meu bebe doarme la fel si identic si in patut, si in pat langa mine. ba in pat se mai si sperie cand ma misc eu. legat de carut, noi stam maxim 10 min in el cand suntem treji.in schimb, somnurile de zi sunt cele mai bune in carut. sunt curioasa cum va fi cand vom iesi cu el afara oeicum, imi trebuie si mie un dispozitiv de purtare. astept o prietena care zicea ca imi da un wrap si daca se codeste imi cumpar, ca sunt rupta de maini. ah, si ca tot spuneati voi de bebei care adorm la san...al meu de vreo 3 sapt nu mai poate adormi asa.deci, ne leganam la greu in brate, pe picioare, sau adormim pur si simplu in patut, cu suzi. azi nu am iesit afara ca bate un vant de te ia pe sus.....
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
copilul meu acum doarme in brate ... asa de bine s-a incalzit ... mi-e foaame dar daca il pun jos se trezeste
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
pokemon a scris:cmin, si eu am vrut sa intreb dar... al meu bebe doarme la fel si identic si in patut, si in pat langa mine. ba in pat se mai si sperie cand ma misc eu. legat de carut, noi stam maxim 10 min in el cand suntem treji.in schimb, somnurile de zi sunt cele mai bune in carut. sunt curioasa cum va fi cand vom iesi cu el afara oeicum, imi trebuie si mie un dispozitiv de purtare. astept o prietena care zicea ca imi da un wrap si daca se codeste imi cumpar, ca sunt rupta de maini. ah, si ca tot spuneati voi de bebei care adorm la san...al meu de vreo 3 sapt nu mai poate adormi asa.deci, ne leganam la greu in brate, pe picioare, sau adormim pur si simplu in patut, cu suzi. azi nu am iesit afara ca bate un vant de te ia pe sus.....
poke, cu carutul nu e clara treaba decat cand il pui in el si iesiti mai mult... cris a stat cam 3 luni, dormea lemn in el... dupa care, cand a inceput sa nu mai adoarma, rezista max 15 min, dupa care ajungeam cu el in brate/wrap, impingand la carutul gol de aia am si renuntat rapid la el
ref la adormitul la san... stii cat de pro-alaptat is eu... dar, daca tot singur a renuntat la asta, eu zic sa NU te chinui prea mult sa-l reobisnuiesti chiar daca pare mai simplu acum decat leganatul... pe termen lung nu e. Desi eu cred ca, mai incolo, oricum va revni singur la asta Dar nu forta tu, ca scapi mai ieftin
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- pokemon
- Diamond member
noi ne fierbem in brate...transpiram si eu si el, dar e asa frumos chiar, noi avem cam 25-26 de grade in casa. la inceput il tineam imbracat cum zic oamenii prin carti, cum suntem noi plus inca un strat, dar mereu era copilul incins, ca avea pe el body (si alea new born erau toate cu maneca lunga) si deasupra ori salopeta, ori bluza si pantaloni. apoi, incet-incet l-am dezvatat si acum stam ziua in body cu maneca lunga, pantaloni si botosei, iar noaptea body tricou/maieu, bluza cu maneca lunga si panatalonasi. treaba e ca mereu are dimineata mucisori si fornaie. dar avea si cand il imbracam gros si il bagam in sacul de dormit, de erau 1000 de grade acolo. am incercat cu vase de apa...nimic, aceeasi chestie. de la ce or fi:
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetele
si noi pe aici, dupa o penultima sedinta de electro, maine ultima si apoi incepe o noua perioada in care vom facw exercitii, vedem ce si cum maine...
allyna, eu stiu ca trebuie sa faci o cerere in momentul in care te intorci adica la 2 ani, asta cu medicina muncii e prea mult, pe bune, pe banii lor ar trebui sa o faci...cu alocatia cred ca nu se schimba nimic daca nu soliciti tu, stiu asta de la o prietena, adica daca pana acum a venit pe card, pe card va veni si de acum incolo numai ca 42 ron ( ) de la 200.
si noua ne-a placut in carut, am dormit ;la inceput apoi nu se mai punea probelema, tot patutul sau patul erau baza.
fug la mata, doarme de la 14 , e 17.22 acum, ma duc totusi sa o trezesc sa pape si ea ceva si apoi sa iesim la o tura scurta de cump prin apropiere.
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
poke eu la temp asta tot asa il tin imbracat noaptea ii dau body maieu + costumas de flece
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Kata, daca tot esti pe aici, da-mi si mie un sfat. Am scris la diversificare....nu mai stiu cum s-o invat pe a mea sa bea apa, suc, alte lichiude in afara de laptele meu. Ma gandesc ca o fi timpul, dar ea nu vrea defel.
Ultima oara a fost editat de razu (2012-02-16 17:28:43)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- pokemon
- Diamond member
ma gandeam de ce o avea muci..dar cred ca nu are legatura, din mom ce i-a avut si cand era infofolit. bine, sunt uscati, nu din aia de raceala... adina, felicitari pt ca terminati cu sedintele astea! las-o sa mai doarma... cmin, mie mi se par mai practici pantalonii. ii scot decat un crac, schimb pampersul cu viteza luminii si gata tot ca sa nu il mai trezesc, am inceput sa folosim noaptea servetele umede
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
a mea i-a placut in carut. dormea afara f bine in carut. acum vom vedea la bb2.
Alisia doarme in patutul ei, in camera ei. adoarme cu noi, apoi o ducem la ea in patut si se trezeste la 8 dimineata , cand ne striga si mergem sa o luam cu noi in pat. asa s-a invatat ea. nu a obligat-o nimeni. asa vrea ea. cat despre ce a zis pass, daca pot dormi linistita, m-am invatat acu. la inceput a fost mai greu. eram stresata ca daca se trezeste si nu o aud. dar acu m-am invatat, vad ca doarme f bine. mai degraba se trezea noaptea cand dormea cu noi, se incalzea intre noi. acu doarme pana dimineata. noi ne mai trezim si o invelim, daca se dezveleste. dar asta s-a intamplat dupa 1 an jumate, cand am intarcat-o. pana atunci a dormit cu mine in pat
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- cmin
- Addicted member
poke eu de acum nu-l mai schimb noaptea ... decat ff rar daca se trezeste
- pokemon
- Diamond member
cmin, asa da...noi ne schimbam de minim 2 ori. cum adica 'daca se trezeste'? voi dormiti deja all night? kata, acus am vazut ce ai scris. nu l-as fi putut forta sa nu mai adoarma, dar ai dreptate. acum mi se pare mai simplu sa doarma la tzatza, decat sa il legan si cate 2 ore. oricum, vad ca ei trec prin tot felul de etape...
- katami
- Platinum member
razu a scris:Kata, daca tot esti pe aici, da-mi si mie un sfat. Am scris la diversificare....nu mai stiu cum s-o invat pe a mea sa bea apa, suc, alte lichiude in afara de laptele meu. Ma gandesc ca o fi timpul, dar ea nu vrea defel.
astepti sa vina vara... si atunci sa vezi cum va cere ea aceeasi pb am avut-o si noi.... si multe alte mamici. vara beau cate o cana odata
poke, de ce nu faceti mai racoare putin, mie mi se pare mult prea cald.... di mie mi se par mai practici pantalonii decat salopetele
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
si mie mi s au parut ff multe cele 25-26 de grde. no avem 22,5 noaptea si mie mi se pare caaaald.
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Kata, multumesc!Deci...mai am de asteptat!
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
noi avem 20,5 - 21 grade
bai Dana a mai intrat?
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- pokemon
- Diamond member
kata, am facut asa cald din cauza vremii asteia. noi avem incalzire electrica prin pardoseala si am ramas la un mom dat fara curent 24 de ore. si de atunci am mai saltat cu un grad, sa fim acoperiti in caz ca se mai intampla. si ne-am si invatat asa, am fost la niste fini, ei ziceau ca au 23 de grade in casa, dar mie imi inghetasera picioarele. e adevarat, noi dormim descoperiti, nici macar cearceaf nu folosim, iar pe bebe il acopar cu un pled din bumbac. si nu mai stau sa il acopar, sau cu teama ce fac daca se descopera. apropo de asta, a venit cineva din suedia si povestea ca fff multe case de acolo nu au sisteme de incalzire in case. ca folosesc doar niste paturi electrice sa isi incalzeasca paturile, inainte de a se culca. zicea ca a dormit incredibil de bine desi erau 14 grade in casa mie mi se pare incredibil, dar sunt convinsa ca daca te obisnuiesti asa de la inceput, e mult mai sanatos. sau niste prieteni din germania ziceau ca nemtii dorm vara-iarna cu geamurile deschise alina, mie mi se pare frig la temp asta. e adevarat ca la noi acum e sufocant, o sa mai scadem undeva spre 24 de grade, dar sa treaca codurile astea, ca n-as vrea sa ramanem in frigalau!
Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-02-16 18:41:01)
- katami
- Platinum member
pokemon a scris:sau niste prieteni din germania ziceau ca nemtii dorm vara-iarna cu geamurile deschise
inainte de a ma muta cu sotzoi si eu dormeam la fel aveam cam 17 grade
eu cred ca e nasol dpdv asl diferentei f mari inauntru-afara, pt bebe... in rest nu vad alt bai...
razu
Ultima oara a fost editat de katami (2012-02-16 18:42:36)
- pokemon
- Diamond member
kata, noi doar ieri am iesit efectiv afara. pana acum doar la geam... si eu as lasa mai racoare, dar tot iubi e mai imi aduc aminte, pe vremea cand faceam sport, cum ne scoteau la final de antrenament, transpirati si incinsi la alergat. pe vant, ploaie, zapada, ieseam cu tricourile fleasca si in pantaloni scurti si nu am racit never! sau cand faceam dus si apoi ieseam afara, iarna. si nu aveam nimic. acum m-am hodorogit....cel putin zilele astea cand am mai iesit afara, mi se parea ca e siberia
Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-02-16 18:45:54)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|