Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-131
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14
si eu ies, deja se exagereaza exponential de mult nb.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-19 21:25:38)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
bai, faceti pace!
fiecare cu parerea ei.... este forum liber, fara cenzura pe propriile opinii. kata, carra a spus ca nu vede de ce trebuie schimbata mentalitatea atata timp cat e loc sub soare si cu mentalitatea ei, dar si cu a ta. democratie. f simplu si corect. nu a fost nimic jignitor, daca e sa cautam nod in papura si ea ar putea fi jignita ca vii tu si nuantezi faptul ca cei care nu gandesc ca tine vizavi de acest subiect ar face bine sa se destepte si sa o faca, de unde rezulta vag ca suntem prosti si tampiti. ati avut aceeasi atitudine, nimic jignitor nici de o parte dar nici de cealalta. carra zice ca iti trebuie o doza de nebunie sa nasti acasa cand societatea iti ofera ceva sigur, asistat si civilizat, in conditiile in care o nastere acasa la modul la care visati voi nu poate fi adusa in discutie in romania zilelor noastre. her 2 cents; de ce o iei de par?
si eu ma duc sa mananc si sa imi bag in vena un serial ceva de noapte buna.
like, la multe inainte lui David!!
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-19 21:34:28)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
hai sa incheiem discutia aici, fetele. pass.. mai sunteti si tu si katami si bortosele deci sigur nu va face bine stresul. eu una inchei aici subiectul, mi-e clar ca e o zona sensibila, pina imi cer si scuze daca am jignit pe careva. persoana despre care s-a scris ca a nascut acasa singurica, nu o cunosc, nu ma cunoaste, am avut inflacararea sa scriu ce cred, dar e clar ca in mediul public trebuie sa te comporti dupa regulile publice. deci ... sorry inca o data si cam asta e. duceti-va la nani ca aia micii din burtica sigur au nevoie de somn si liniste.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-19 21:39:50)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
uuuf, mai bine nu puneam linkul ?
povestea cu finalul la Regina M, trista rau... de fapt doar finalul, ca nastetea propriu zis... super like, la multi ani pt david ! nu mai stiu...voi mergeti ?
Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-02-19 22:09:04)
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Mamici, am cititi si eu ce s-a scris. Am citit/studiat si linkurile. Tot respectul meu pentru astfel de femei/mame. Am foarte multa admiratie fata de acest gen de oameni normali. Traim acum niste vremuri in care de cele mai multe ori firescul si normalul au ajuns la grad de ciudat, de incorect asa ca nu mai mira nimic din ceea ce am citit ca opinii vis-a-vis de experientele mamelor care au ales sa nasca natural.
Blue multa, multa sanatate. Sper sa gasesti tratamentul corespunzator. Sa-mi spui si mie daca da rezultate pentru ca si eu sunt in cautare... tocmai pentru ca medicina clasica, alopata, care se practica la noi in tara, trateaza gresit bolile tiroidei. (nu trateaza cauzele afectiunii ci doar simptomele)
Noapte linistita mamicilor care au plecat la culcare. Cred ca voi face si eu acelasi lucru.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Si eu ma bag in pat, noapte buna
Legat de subiect, zic doar ca astept cu nerabdare momentul in care vom fi capabili sa fim siguri pe ce credem, pe opinia noastra si s-o zicem fara sa incercam sa convingem partea opusa ca ei gresesc, ca sunt prosti, inconstienti, se complac etc... Dar asta cere o doza cam mare de maturitate si nu intotdeauna reusim sa ne exprimam cum vrem
- albinuta_vesela
- Insomniac member
blue, mi am adus aminte iar sa t intreb: mai ai linkul site ului de unfe ai comandat calendare cu pozele lui D ? msss
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Neata
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
Neata mamici! o zi frumoasa
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Neata mamici! Pupam pe toata lumea
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
passenger a scris:ca vii tu si nuantezi faptul ca cei care nu gandesc ca tine vizavi de acest subiect ar face bine sa se destepte si sa o faca, de unde rezulta vag ca suntem prosti si tampiti.
pass, tare mi-ar fi placut sa nu mai am ce raspunde pe sub asta, dar ma simt obligata sa te rog sa nu-mi pui cuvinte in gura... nu cred ca am facut pe nimeni prost si tampit!!!! am spus doar a mi se pare o atitudine/mentalitate jignitoare si intoleranta, dar NU am facut tampit (si nici nebun) pe nimeni!!! nici direct, nici indirect.... sa fie clar.
si cred ca iar nu s-a inteles bine e faptul ca NU am avut pretentia sa fiti de ACEEASI PARERE cu mine, nu parerea am vrut sa o schimb fata de subiect, ci ATITUDINEA.
si stii de ce? (si dc consider eu ca TREBUIE o schimbare de mentalitate in tara asta ref la subiect?) pt ca "libertatea aia de actiune" pe care o tot invocati voi e cam... teoretica. Ca practic, o femeie care isi doreste sa nasca acasa nu are prea multe optiuni (ba se trezeste si cu politia pe cap, vei cazul rm), iar o moasa care vrea sa asiste o nastere la domiciliu nu are nicio optiune, decat ilegalitatea si riscul de a se trezi cu acuzatii de malpraxis si denigrare publica (care, oricat de infipt esti in ceea ce crezi, te face sa te cam saturi de viata si meserie si luptat cu sistemul...). Si asta se intampla fix din cauza acestei mentaitati (extinse), cf careia asa ceva e "o nebunie de evul mediu". Si cand io (generic si nu foarte) sufar practic pt zici tu(generic) la nivel de parere si atat, atunci cred ca am tot dreptul sa lupt impotriva acestei mentalitati care imi limiteaza posibitatile de actiune.
carra si mie imi pare rau ca m-am intins prea mult, psoibil si pt ca eram "sensibilizata" asupra subiectului, am citit multe comentarii rau-voitoare zilele astea... posibil si pt ca ma vad eu insami in situatia de a dori o nastere acasa si a avea posibilitati apropiate de zero de a o obtine (pt ca in iasi, daca o exista vreo moasa care sa faca asta, e bine ascunsa)... dar nu iau disutiile astea personal (ncat sa ma enerveze pe sarcina tc). nooo, le consider exclusiv niste dezbateri de idei
neata...
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Neatza si d ela noi! Trebuie sa citesc din urma.... Likeit, cu intarziere la multe lunite pentru ieri! Cum a fost tortul?
Ultima oara a fost editat de razu (2012-02-20 09:40:45)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|