|
Nu esti logat.
Sterilet#1 2012-06-21 12:50:11
SteriletAm tot cautat acest subiect pe forum si nu am gasit raspunsul care sa ma satisfaca. Offline #2 2012-06-21 13:46:59
Re: Steriletexista posturi pe tema asta, caut si-ti pun link. din ce stiu eu (si stiu ce e ala sterilet de la 11 ani, de fapt, stiu toate metodele contraceptive si informatiile de baza despre ele de atunci ), steriletul nu doare! nu il simti, ceea ce poate sa produca disconfort este exclusiv momentul introducerii si/sau putin dupa. se introduce la ginecolog, costa cam 500 ron, exista mai multe feluri, nu afecteaza fertilitatea! de unde miturile astea? asta se spune si despre pastile. sigur ca atunci cand il folosesti, nu poti ramane, dar dupa ce il scoti, esti la fel de fertila ca si inainte. steriletul se pune pe cativa ani de obicei, dar daca chiar nu te impaci cu metoda hormonala, este o solutie. dar in afara de pastile, ai incercat si alta varianta a met. hormonale? inelul de exemplu, sau plasturele? (daca luai pilule combinate) implant, injectii? (daca luai mono-hormonale). te scapa de luatul pastilei in fiecare zi. hmm, apetitul, asigura-te ca e de la pastila. cand nu iei (nu ma refer la pauza de 7 zile), exista chef si cand le iei nu? inelul are o doza mai mica de hormoni si poate te impaci cu el. sau este posibil sa ai nevoie de alte pastile, ai fost la planning sa-ti dea altele pe motivul problemei cu libidoul? poate nu e nevoie de sterilet. Offline #3 2012-06-21 13:51:50
Re: Steriletnu conteaza ca n-ai gasit "raspunsul care sa te satisfaca", trebuia sa alegi unul din multele topicuri deja existente, si sa iti postezi intrebarea acolo, nu sa deschizi unul nou. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|