homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 19-15

#267 2012-07-17 16:08:25

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 19

bucovina e cea mai ok apa plata la ora actuala la noi pe piata, are cel mai scazut nr de nitriti, intra la oliviasteer pe blog si o sa vezi acolo ca a analizat ea apa plata de la noi.
lucky ce super, ce bine ca puteti sta langa copii vostri mai mult timp, eu ma enervez ca la serv nu e de lucru si pierd vremea, de plecat nu pot , ca de asta e politica tampita, asa ca stau si ma gandesc la copilul meu ce bine era cand eram cu el acasa

9 ani de copilarie ....

#268 2012-07-17 16:18:03

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Asta cu a doua vizita era discutata deja bang Ca cica daca nu ne ducem in concediu altundeva, sa ne ducem la ei neutral Faza e ca nu am putere sa ma cert cu sotul si cu ei, ca sa anulam, conflictele imi creeaza o stare asa de naspa, incepe si bebe sa se miste intens, ma inteapa si colul, asa ca evit pe cat posibil...

Mie imi e groaza de dentist bang Slava Domnului nu am probleme mari, am fost doar la detartraj, insa in alaptare mi s-a depus mult tartru subgingival, a lucrat mult pana mi l-a scos pe tot, mi-a ranit toata gingia, aveam gura plina de sange cand a terminat... As muri de groaza daca ar trebui sa mai umple si carii,  sa traga de nervi sau alte manevre! disperat

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#269 2012-07-17 16:22:21

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Cmin facuta cu lapte formula?

Lucky sa inteleg ca nu ii dai ca si lactate mare lucru?

6 ani de dragoste  hjarta

#270 2012-07-17 16:26:28

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Janis, Tudi mananca iaurt, cascaval, branza de vaci si tzatza cat mai este.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#271 2012-07-17 16:40:25

adallere
New member
Inregistrat: 2012-06-27

buna mamici ! am iarasi nevoie de sfatul vostru ,va rog
ne asteapta diversififcarea si am vrut azi sa cumpar un blender  dar nu mi-a mai ramas timp sa caut si ma gandeam sa iau unul de pe net ,voi stiti vreun site de incredere ? am mai intrebat parca si ieri si a trecut neobservat ,voi ce credeti de robotul ala de bucatarie de la philips -avent care are mai multe functii ,fierbe la aburi ,mixeaza,incalzeste si nu mai stiu ce ,din ce am vazut eu ar costa cam pe la 3/400 lei ,un simplu blender era cam 180/200 ,crededti ca robotul ala face banii ? si nu uitati sa-mi ziceti un site serios ...

Publicitate

loading...

#272 2012-07-17 16:42:51

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

wave Mamici
Noi am venit din tabara, prima tabara a lui Carol. Am reusit sa citesc cat de cat din ce ati mai postat dar mai am de recuperat. Acum suntem in casa, este 9.30 dim si sunt 34 de grade asa ca nu iesim. Avem pana sambata, inclusiv, de facut curat toat acasa. Am storat in subsolul casei niste lucruri ale unei prietene ce a divortat si acum i le ducem acasa si ne apucam de curatat ca nu se mai poate trai.

Voi cum va descurcati cu, curatenia in casa? Cum mentineti? Cum faceti fatza la jucarii si carti? Noi nu mai putem, sunt peste tot...i-am luat carti ca inecatii si acum umblam dupa rafturi sa ii extindem bibilotca. Iar de jucarii nu mai spun; acum este la stadiul de printese  bang

Si inca o intrebare: cum sa procedez? Am blocat poarta intre mine si vecini. Insa Carol cum ii vede in fatza casei incepe: pot sa in la tine in gradina?
VEcina ii spne ca da, sa vina. Se joaca mai bine, fara mari certuri intre ele (fetele) dar nu mai vreau sa se duca la ei. Vreau sa stea la ea in curte. Cum sa ii mai zic ca am luat-o pe toate fetele dar degeaba.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#273 2012-07-17 16:56:43

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

ada, eu am acel robot de la avent.
http://www.bebecarucior.ro/masa-bebelus … ender.html
sunt super multumita de el. fierbe la aburi, mixeaza. NU incalzeste, nu dezgheata . functiile astea le are robotul de la beaba.
http://www.ibebe.ro/products/Robot-Baby … tarie.html
eu l-am cumparat de aici, din magazin  asa ca nu te pot ajuta cu un site. blue parca avea unul cumparat de pe ebay (sper sa nu ma insel). poate intra ea si iti da detalii.
flower, daca nu te deranjeaza sa se joace cu fetita vecinei spune-i lui Carol sa o cheme pe la ea. i-ai o jucarie noua sau orice care sa o incante. asa poate vrea sa o cheme la ea pe vecina si sa se joace. sau pregatiti amandoua ceva de papa si poate o cheama si pe vecina... ce are vecina in curte de ii place sa mearga ea acolo si nu invers?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-07-17 17:05:06)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#274 2012-07-17 16:58:47

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Lapte de vaca janis, pt ca (am citit aici pe forum) ca acea proteina din lapte se distruge atuinci cand se face branza. Doar in laptele simplu exista

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#275 2012-07-17 17:06:24

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

hello
cine este din bv de pe aici?in afara de blue

nu mai ziceti de dinti ca si eu tot zic sa ma duc la stomato..si nu ajung...
of,papu...poate e o neintelegere..cum sa plateasca sotul tau dauna altuia?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#276 2012-07-17 17:16:15

adallere
New member
Inregistrat: 2012-06-27

eu sunt din bv sweet

#277 2012-07-17 17:28:36

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

nu stiu ce sa te sfatuiesc si eu sunt in aceasi dilema cu vecinii de sub noi, care dupa mine il invata pe Andu sa fie putin mai agresiv in joaca...ei sunt mai mari...si NU intelege ca nu vrea sa mai se joace cu ei sad

offtopic pe ziua de azi sunt cu nervii la maxim, am apelat aseara o fosta eleva de la medi, care si-a schimbat nr de telefon, a raspuns un domn, mi-am certu scuze politicos ca am gresit, de atunci ma omoara cu telefoanele si sms'le, mi-am iesit din pepeni si am raspuns dupa 4 tel si un sms si l-am amenintat cu politia ( idioata de mine)...de atunci ma termina cu sms';le...grater, al meu a zis sa le ignor ca o sa se opreasca grater...ce sa fac ...ma lasa nervisorii mei si asa f incordati

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#278 2012-07-17 17:30:07

sweetgirl27
Hero member

loli,smart...si io is tot olteancaa....acum am apucat sa citesc din urma

eu i-am dat si inca ii mai dau branzica Ca,facuta din lapte cumparat,de 1,5 % sau 3,5 % grasime,din lp nu stiu daca iasa...

kata bafta la eco si la dentist
blue ce bine ca nu ai probleme cu dintii...uff si cu vizita la gandaci,,,dar sotul nu poate sa inteleaga ,sa nu va mai duceti pe acolo?

alyna bine ai revenit din concediu

mie imi e groaza cand m-oi duce la dentist...pt ca in primul rand o sa ma coste o gramada de banuti...mie nu imi e frica de dentist...numai ca din cauza alaptatului,am lasat-o asa balta si nu ma hotarasc o data sa ma duc sa va dcare-i treaba ,dar luna asta am zis ca ma duc

#279 2012-07-17 17:36:03

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

auleu ...dentist..eu tin de dintii astia ca de naiba...
mie mi-a facut anestezie cand alaptam ...sad
janis ..duni e localitatea si royal palace unde am stat..dar e un complex de 4-5 hoteluri cu circuit inchis si intr-un golfulet..mie mi s epare f frumos////la anul ma mai duc

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#280 2012-07-17 17:41:42

sweetgirl27
Hero member

ada...,ms, am o problema de rezolvat si am nevoie de cineva care e din bv,dar tu esti cu bebe mic si nu cred ca ma poti ajuta,...si e ceva urgent,ma gandeam la cineva care are timp liber,dar aici pe la mamici,nu cred ca e cineva cu timp liber

#281 2012-07-17 17:58:09

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Ada un blender de mana e si 80-100 ron...ala mi se pare f scump.dar are o gramada de functii.
Eu cumpar cu incredere mereu de pe emag.ro

Multumesc alyna puss o sa tin minte hotelul.

Bebe iar nu doarme..ma innebuneeste. Dar aseara dupa tot nesomnul lui de ieri de  pe la 7 la 9 a recuperat..cu pauza intre nu chiar 2 ore fix dar oricum..a dormit bine

6 ani de dragoste  hjarta

#282 2012-07-17 19:31:39

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

adina84 a scris:

neata !

am fost ieri la dermato pt pitiriazisul meu. mi-a dat sampon ducray selegel de aplicat local. in prospect nu scrie nimic de contraindcatii in alaptare. http://www.farmaciastejara.ro/ducray-se … -1886.html nu stiu ce sa fac.
asta e ce contine: Disulfura de seleniu 1%, acid sorbic, tensioactivi
blanzi de spalare.

adina, ce tip de pitiriazis ai?
eu am avut pitiriazis rozat si mi-a dat dr o crema cu cortizon si mi-a spus ca o sa imi treaca in 4-6 saptamani. stiind de la kata ca nu este chiar buna am refuzat sa iau crema si mi-am luat pudra mentolata si alcool mentolat. vreo 2 sapt m-am dat cu amandoua(pudra dimineata si alcool seara), apoi am renuntat la alcool si dupa cateva zile am renuntat si la pudra.dupa ce am renuntat la pudra, m-au mai tinut maxim o saptamana. totusi in total cred ca m-au tinut cam o luna, ca nu m-am dus de la inceput la doctor.
eu am renuntat atunci la sapun, ma spalam doar cu apa si incercam sa nu ma scarpin.

dr de planning la care merg eu este si dr homeopat si mi-a spus ca exista tratament homeopat si pt pitiriazis. nu a stiut sa imi spuna exact, a ramas ca o sun si imi spune, dar intre timp au trecut si nu am mai sunat-o.

o seara buna, mamici si bebei puss

Sweet si eu sunt din brasov, sunt libera dupa 5, daca pot sa te ajut cu ceva  smile

Ultima oara a fost editat de maryahs (2012-07-17 19:39:30)

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#283 2012-07-17 19:39:39

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Mamici, ce are copilul meu? De 2-3 zile, daca se apropie vreun necunoscut, incepe sa planga fff tare. Acum a plans cand s-a apropiat de el un vecin pe care pana acum il placea f mult. Oare ce-i de facut? Plange foarte tare.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#284 2012-07-17 21:28:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

prigatel a scris:

garga, kata cereale, biscuiti organix sau oricare permise in intoleranta la proiteina din lapte de vaca se gasesc in supermaketuri sau numai in farmacii?
voi ce apa folositi pentru prepararea biberonului? asteapta mama sa ii spun ce sa cumpere sa gasim acasa cand ajungem.

priga cateva sortimente de biscuiti si rondele se gasesc in hipermarket cora, cateva ( cam aceleasi) in farmaciile sensiblu, mai multe se gasesc in hipermarket Real. alte locatii nu mai stiu. la farmacia Tei unde gasisem laptele ieftin au mult mai multe sortimente. chiar o sa plasez si eu comanda azi de lapte, celereale, biscuiti. si eu am mai luat de pe un site sau de la baby expo cand se organizeaza. nu se gasesc foarte usor din pacate.
apa noi luam ce gasim la magazinul lui peste de la noi din sat  bang

#285 2012-07-17 21:47:42

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

garga, in kauffland au mai multe chestii (adica am gasit rondele cu rosii care in cora nu sunt) iar cerealele sunt 14-15 lei pe cand in cora am dat 19 lei  yikes
am vazut ca in farma tei au preturi de hypermarket
biscuitii de la organix nu contin lapte (nu stiu exact daca priga intreba asta, sau am inteles eu gresit dar am intrat intr-o farmacie si m-am uitat , app au si in helpnet)

eu am gasit lapte in auchan si am luat mai mult. Asa o sa fac de acum in colo sa nu mai stau cu, cutia.

lucky si alex are persoane la nu reactioneaza tocmai ok ...  eu zic sa il lasi o perioada si sa nu incerci o apropiere cu acele persoane. Eu il iau de acolo imediat si il linistesc. nu il las niciodata landa cineva de care se sperie

Ultima oara a fost editat de cmin (2012-07-17 21:49:09)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.