Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 19-16
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 19
unele sortimente de biscuiti de la organix au lapte sau urme de lapte, trebuie citita bine eticheta.
cmin, da, in cora au foarte putine. au produse organix abia de cateva luni, poate isi mai diversifica gama in timp. in kauffland mie imi este aproape imposibil sa ajung. LE da, asa este, stiu ca imi zicea Adina ca au la Help Net cand nu gaseam eu.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Se va deschide si la dristor unul si poate acolo va iti va fi mai usor pe viitor
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
maryahs a scris:adina84 a scris:neata !
am fost ieri la dermato pt pitiriazisul meu. mi-a dat sampon ducray selegel de aplicat local. in prospect nu scrie nimic de contraindcatii in alaptare. http://www.farmaciastejara.ro/ducray-se … -1886.html nu stiu ce sa fac. asta e ce contine: Disulfura de seleniu 1%, acid sorbic, tensioactivi blanzi de spalare.
adina, ce tip de pitiriazis ai? eu am avut pitiriazis rozat si mi-a dat dr o crema cu cortizon si mi-a spus ca o sa imi treaca in 4-6 saptamani. stiind de la kata ca nu este chiar buna am refuzat sa iau crema si mi-am luat pudra mentolata si alcool mentolat. vreo 2 sapt m-am dat cu amandoua(pudra dimineata si alcool seara), apoi am renuntat la alcool si dupa cateva zile am renuntat si la pudra.dupa ce am renuntat la pudra, m-au mai tinut maxim o saptamana. totusi in total cred ca m-au tinut cam o luna, ca nu m-am dus de la inceput la doctor. eu am renuntat atunci la sapun, ma spalam doar cu apa si incercam sa nu ma scarpin.
dr de planning la care merg eu este si dr homeopat si mi-a spus ca exista tratament homeopat si pt pitiriazis. nu a stiut sa imi spuna exact, a ramas ca o sun si imi spune, dar intre timp au trecut si nu am mai sunat o
mary, mersi de raspuns ! pitiriazis versicolor am eu. pete brune-roz-rosiatice si chiar albe.. eu am mai facut demult tratament cu pastile si creme si a disparut o vreme apoi iar s-a intors acum am luat sampon antifungic ducray, recomandat de doctor. alta problema: in prospect nu scrie de nicio contraindicatie. insa contine Sulfat de Seleniu si am gasit pe net recomandare: "daca alaptati, intrebati medicul". wtf ??? medicul mi-a dat. e clar ca habar nu are nici el. totuso m-am dat in seara asta. nu mai suport sa stau asa. ma mananca de mor, nu ma pot imbraca cu orice, nu pot merge la plaja nu pot nik.
as incerca si tratamentul tau. sa vad... uuufff.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hmmm.... tot departe mi-ar fi.
mi-e un somn.... lui Stef inca nu-i este.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Fetelor alex s-a trezit cu un ochi umflat. Cred ca l-a tras curentul . Ce sa-i fac? Sa-l duc la doctor?
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
hello
adina, io nu cred ca are ceva samponul ala
janis, io acu n-as mai da branza calcica deloc inainte de min 9-12 luni. la cris am dat pe la 7, din lapte de vaca
priga, ba da, i-am dat, dar nu de astea speciale, i-am dat normale, din supermarket
noi am fost ieri la dr, bb e bine, tot cranian ( ) si tot cu fatza in sus. termenul ecografic s-a mai lungit putin, pana in jur de 10 aug (da Doamne). si... i-am zis dr ca mi-ar placea sa nasc acasa, n-a fost super-entuziasmata, dar nci nu mi-a dat in cap. intrebare: mini-doppler si-a cumparat, cumva, careva dintre voi? si sa fiti dispuse sa-l imprumutati/inchiriati?
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
cmin, picura-i niste laptic de la san in ohisor, daca alaptezi... ca nu mai stiu.
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Neata!
M-am trezit cu o mega durere de cap, insotita de o greata, asa m-am saturat, in fiecare zi am cate ceva...
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adallere
- New member
- Inregistrat: 2012-06-27
sweetygirl27 a scris:ada...,ms, am o problema de rezolvat si am nevoie de cineva care e din bv,dar tu esti cu bebe mic si nu cred ca ma poti ajuta,...si e ceva urgent,ma gandeam la cineva care are timp liber,dar aici pe la mamici,nu cred ca e cineva cu timp liber
buna sweet ,mai mult decat atat locuiesc la 40 km de Bv ,dar ca judet sunt brasoveanca ,asta e ! nu cred ca te pot ajuta in schimb iti trimit cu mare drag o gura de aer rece de la munte daca vrei ! in alta ordine de idei eu ma confrunt cu aceeasi problema ,fetita mea nu are scaun de 5 zile ,mai astept si azi si daca nu iese ma gandeam la ceai de musetel sau supozitor ,care e mai putin invaziv ?
janis ,mersi de pont
aaah pardon ! buna dimneata mamicilor
Ultima oara a fost editat de adallere (2012-07-18 08:57:10)
- tzinca
- Full member
- Inregistrat: 2011-05-18
buna dimineata
kata super ca vrei sa nasti acasa, iti tin pumnii sa iasa usor si repede pana la urma ai gasit pe cineva sa te supravecheze sau vei fi singura singurica?
si eu mi-am dorit sa nasc acasa aici in germy, foarte mult dar m-a convins soacra sa ma duc la hotel (spital)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
tzinca, stai bland, pana nu ma vad nascuta home si nu la spital nu zic nik pai dr a zis ca ea vine daca-i semnez ca e pe proprie raspundere si-i aduc un mini doppler. dar incerca, totusi, sa ma convinga sa stau linistita
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Neatza! Kata, chiar ca esti curajoasa! Va fi totul foarte bine si vei naste un pui d eleu fermecator si puternic si frumos si...si.... Papu, pare rau de durerea de cap, poate o cafea cu lamaie ajuta. Ada, eu tot ceai de musetel as da, mi s e pare mai putin invaziva metoda. Janis, eu i-am facut branza din lapte si lamaie, nu cu calciu.
Ultima oara a fost editat de razu (2012-07-18 09:45:09)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Ada,n-ai ajuns la pedi..n-ai facut un eco abdominal?
Neata mamici!!
Multa bafta kata! Sunt sigura ca va iesi super! Rapida,si in cada ta de-acasa..parca te vad! Merci de pont..nici eu nu i-as da devreme branzica..
Bebele meu are gaze..big time. Se trezeste urland..da din maini din picioare..mi-e mila de el..pana scoate o basinuta se chinuie....ce sa-i fac?
Sotul ma dispera cu numele de copii..vrea altul EU NU VREAU
6 ani de dragoste
- Papucica
- Insomniac member
Mi-am facut programare la ginecolog pt sambata, abia a intrat indemnizatia si am zis ca nu mai aman, desi imi pare rau de bani, ca ii dau... dar macar aflu ce mai e pe acolo, ma lamuresc cu sindromul asta premenstrual ...
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata
Am intrat sa va salut, sunt bagata cu capul in dulapuri, am facut o mica reorganizare:P
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Papucica
- Insomniac member
Janis, eu am medicul de familie in cealalta parte a orasului, ar dura ceva sa ajung la el in timpul saptamanii, plus ca la ce probleme a avut al meu pe la servici a zis ca nu are cum sa se invoiasca in timpul saptamanii...
Cautand pe net despre SPM si ameliorarea acestuia am gasit asa ceva, in afara de durerea de sani am toate celelalte simptomele: http://blog.jorjette.ro/cum-sa-reducem- … -organism/
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|