homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 19-17

#305 2012-07-18 10:10:17

adallere
New member
Inregistrat: 2012-06-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 19

JanisJoplin a scris:

Ada,n-ai ajuns la pedi..n-ai facut un eco abdominal?

Neata mamici!!

Multa bafta kata! Sunt sigura ca va iesi super! Rapida,si in cada ta de-acasa..parca te vad!
Merci de pont..nici eu nu i-as da devreme branzica..

Bebele meu are gaze..big time. Se trezeste urland..da din maini din picioare..mi-e mila de el..pana scoate o basinuta se chinuie....ce sa-i fac?

Sotul ma dispera cu numele de copii..vrea altul disperat EU NU VREAU

janis ,nu prea am cum sa ajung caci medicul ei e departe ...aici in tara inca nu cunosc pe nimeni si din cat am auzit nu pare sa fie o problema grava ....farmacistelele din franta imi ziceau ca cei alaptati la san pot avea scaun chiar si la 2 sapt , e semn ca asimileaza f bine ; parca 2 sapt mi se par cam mult dar ma rog ....fetita mea are scaune rare dar cat se poate de normale ca si constistenta doar  noaptea geme uneori si am observat ca se intampla inainte sa iasa afara ,o sa incerc s-o mai tarai asa inca un pic pt ca la un moment dat incepem diversficarea si poate s-o regla singura .

si stii ca si a mea are gaze ,multe multe cum se misca cum paraie ca o motoreta

si eu as vrea bebe 2 chiar acum dar sotulica nu vrea  spranceana

Ultima oara a fost editat de adallere (2012-07-18 10:17:13)

#306 2012-07-18 10:12:49

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata mamici, va pup!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#307 2012-07-18 10:24:36

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Atunci sa facem schimb de doctori de familie rotfl ca a mea e la dristor si eu stau in militari..ce mai injuram cand trebuia sa ma duc dupa concediu..

Interesant articolul..nu m-as mira sa incepem sa se simta deja toate hormonatele ce le consumam.....

Fetele laptarese,ce ziceti? Sa revin la dieta de nou nascut pt bebe..sa nu mai aiba gazele astea? Adica fara nimic crud?(eu acum mai mananc sa zic o rosie pe zi....castraveti. despre pepene nu va mai povestesc rotfl ieri n-am mancat decat juma de feluiuta deci tind sa cred ca nu de la el are gaze...
Credeti ca-l mai afectez acum?  Of sarmanul...n-a avut asa nici cand era mic si "trebuia" sa aiba colici...

Am inteles ada.ma gandeam ca mergi in tara ca sigur e mai ieftin..pana pleci inapoi. Atunci da-i ceai de musetel.

Al meu nu stiu ce sa zic..ii mai dau espumisan si pare ca se linisteste

Sotul ma dispera de-a dreptul..toata seara mi-a povestit despre fetita noastra..azi a ajuns la munca si mi-a scris pe telefon alt nume la care s-a gandit bang eu nu vreau deloc..deci cum sa va zic..DELOC

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-07-18 10:27:41)

6 ani de dragoste  hjarta

#308 2012-07-18 10:35:13

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Janis, dar de ce te tot agiti? Oricum trebuie sa treaca un an si un pic intre cezariana si alta sarcina, acum ca e mic Rares si sta cuminte poate ii este gandul la un al doilea bebe, poate dupa ce mai creste nu va mai gandi asa... Stai calma, poate peste 1-2 ani nici unul din voi nu va mai gandi ca acum...

#309 2012-07-18 10:40:35

JanisJoplin
Platinum member

hehe, as vrea eu. ma agit ca nu vreau sa ma cert cu el pe chestia asta.

el e super familist, vrea familie mare. sunt sigura ca n-o sa-i treaca
ma agit ca-mi baga cuvinte-n gura care nu-mi plac...
si mi-e frica ca o sa-mi faca ca la Rares(pe care l-am vrut totusi)
era vorba ca ne apucam in 2-3 luni si nu mai foloseam nici prez, doar coitus interuptus. dar nu raman cu asta eu, cu anii.
asa ca el se retragea. eh, a fost o data cand nu s-a retras si mi-a zis ca vrea bebe in mom ala lol. asa a aparut Rares rotfl

si acum la fel mi-e frica sa nu mi-o faca! bang

Publicitate

loading...

#310 2012-07-18 10:43:07

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

janis pai nu ar fi deloc frumos din partea lui sad Pana la urma el cum s-ar simti daca el nu ar vrea al doilea bebe si tu l-ai fenta cumva sa ramai insarcinata?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#311 2012-07-18 10:44:17

Onutza23
Insomniac member

janis desi se zice ca bebeii au colici pana la 3 luni, eu am auzit si de bebei care au facut mai mari. noi din fericire n-am avut deloc, i-am mai picurat espumisan preventiv si i-am dat si ceai. in schimb de mica trage niste partzuri de toata frumusetea rotfl si acum la fel, are mereu mitraliera dupa ea chicot
ce-i drept eu am si tinut regim cat am alaptat si acum sincer va spun ca m-am simtit chiar bine. nu mancam prajit in ulei, bagam doar gratare, carne degresata, lapte mult, bauturi neacidulate si suc in general deloc, legume doar fierte... daca ti se pare ca poti tine, incearca vreo cateva zile si vezi ce schimbari sunt
si legat de cealalta problema, bb2, poate ar trebui sa ai o discutie cu el pe tema sa asta, nu neaparat sa-i spui ca nu vrei bebe, ci ca mai e mult pana sa poti avea iar burtica si ca o sa va ganditi la asta atunci si-o sa faceti planuri. urat din partea lui ca se gandeste numai la el, abia ai 5 luni de cand ai nascut si deja face alte planuri

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-07-18 10:47:57)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#312 2012-07-18 10:47:50

JanisJoplin
Platinum member

de unde stii ca mai e mult? am vazut eu cezariene cu doar 2 ani intre NASTERI.
lapte mult nu e bine sad e chiar contraindicat in alaptare

pai asa am tinut si eu pana pe la 3 luni, cred ca revin.......

Emy nu il cred in stare sa faca asta daca nu discutam inainte in prealabil, dar cine stie? lol poate crede ca m-a convins lol
si mi se si rupe sufletul de el cum vorbeste de fratiori si eu il vad singur pe Rares  hmm

#313 2012-07-18 10:49:21

Onutza23
Insomniac member

atunci ia ac ca sa-ti mai poata face vreo figura si gata big_smile
lapte mult in sensul ca beam zilnic un pahar sau mancam cu cereale. acum sa nu-l mai vad chicot

#314 2012-07-18 10:50:51

JanisJoplin
Platinum member

nu pot, ca alaptez.
decat cerazette, care imi da o hemoragie .....

#315 2012-07-18 10:55:56

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna  par

Am facut dimineata clatite si a mancat si Vlad  dance

#316 2012-07-18 10:56:22

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

eu ieri am scris aici la mamici si al burtici ,de fapt intrebam cine e din bv..si mi-a rsp mariash ca ea e din bv....dar nu mai stiu daca la topicul asta sau la altul..ca nu mai gasesc unde mi=a rsp...bang

andreea bafta la reoganizare...poate vii si pe la mine dupa ce termini...ca sufrageria e sifonier lol)peste tot hainele sotului
papu bafta la gine...nici eu nu am mai ajuns,cine stie ce e pe acolo pe la mine

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#317 2012-07-18 10:57:45

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Janis, si al meu sot a suferit ca a fost singur la parinti, se plictisea, nu avea cu cine sa se joace, cu cine sa vorbeasca, a zis ca i-ar place ca Iulia sa mai aiba un frate sau o sora, suntem realisti si din pacate stim amandoi ca nu ne permitem sa avem 2 copii, cel putin nu in urmatoii 2-3 ani, si peste mai mult de atat nu cred ca ar mai avea rost, el ar fi prea batran...

Rruxxy, sa va fie de bine! puss

Sweety, vezi la pagina 10, postul #282, acolo a raspuns, la sfarsitul postului.

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-07-18 11:02:11)

#318 2012-07-18 11:12:26

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

am uitat sa salut dumbom hello

janis pepene poti s abagi la greu,nu da gaze...eu numai pepene am mancat asta vara...eu si daca mancam o feliuta de rosie,a mea simtea..deci nimic crud nu am mancat pana pe la 5 luni cred,atunci am inceput sa mananc cate o jum de para,apoi una intreaga...nici gratar pe carbuni nu puteam sa mananc,caci o durea burtica,doar gratar facut in casa ,eu de abia in vara asta am inceput sa mananc castraveti,varza,rosii,cam de toate...daca mancam branza mai sarata,hop o durea burta si toata noaptea se foia,deci si fara branza sarata

ada,mersi oricum...nu cred c apot sa rezolv ...si la bv nu am cum sa ajung,caci era ceva urgent ,e prea departe de noi,peste 400 km

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#319 2012-07-18 11:13:36

JanisJoplin
Platinum member

Papu exista copii la bloc! lol sa se joace cu ei .. smile

nu fac din asta o problema, va povesteam doar pt ca va pot zice sincer de mult imi displace ideea, lui nu ii pot spune sad

Multumesc mult sweety!! Ce bine ca pot manca pepene happy
Am sa incerc sa scot iar cruditatile...

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-07-18 11:35:27)

#320 2012-07-18 11:45:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

sincer sa iti spun si eu am fost singura la parinti si a fost un moment pe la 10 ani cand imi doream un frate ... dar mai mult ca sa distrag atentia parintilor de la persoana mea lol
Noi in principiu ne dorim un singur copil, sau doi cu diferenta mare intre ei, de minim 10 ani, ca sa te poti intelege cat de cat cu cel mare ... mi se pare ideala diferenta in cazul fetelor lui angel de 14 ani parca (sper sa nu vb prostii). Insa sa am doi la diferenta de 2-3 ani nu ma simt in stare sa le acord atentia mea in aceeasi masura ....
nu judec pe cele care au curajul sa aiba al doilea copil la scurt timp dupa primul, toata admiratia mea pentru ele

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#321 2012-07-18 12:00:31

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

janis, vb cu al tau sot sa ii trimita un gand si la al meu barbat care ar vrea sa mai asteptam cu bebe, 1 an, poate 2.
eu tocmai am terminat folia de anticonceptionale, a fost ultima, nu mai am de gand sa iau.
aseara i-am transmis, 7 ani m-am protejat eu, de acum e randul lui sa ma protejeze daca nu vrea bebe...s-a cam strambat , dar nah, o sa ii treaca. am zis ca mergem sa facem un stoc de prezervative sa fie acolo. sunt curioasa cat o sa il tina protectia rotfl2

#322 2012-07-18 12:00:41

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

am intrat doar sa va salut. sunt toata in cutii si impachetari. uffff, abia astept sa termin si sa am timp sa stau si eu cu voi sau pe net....
onu, am ramas datoare cu niste poze pentru camere de copii. iarta-ma dar nu am avut timp mai repede.
https://picasaweb.google.com/1031458347 … mereCopii#

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-07-18 15:04:11)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#323 2012-07-18 12:09:57

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Janis cred ca barbatii nostri sunt ruda. Si al meu turuie cu fetita lui de ma dispera,caci nici eu nu mai vreau alt copil . Si chiar m-e frica de cand va trece anul ca nu ma pot proteja decat prin cuvantul lui sad sau cu prezervativ cu care mai bine ma lipsesc de sex

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.