Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-103
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
Neata
Flow, pe mine ma deranj si dc vad cum il pupa cineva si pe manute, pt ca sta mereu cu ele in gura. Deci sa nu il pupe nimeni , doar eu , sot si eventual bunici (ca ei nu se pot abtine si dc le zic).
Al meu s-a muscat de limba nu stiu cum a reusit, e rosie. De cd sta in 4 se arunca cu capul in fata si probabil si-a prins-o. Si eu vreau la mama, ma duc prin iulie. Si o sa stau si la socri cu copilul la fel cate 1 sapt.
Mamica de 2 pui scumpi
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
hello mamici am fost dimineata la dentist si la nici o ora de cand am ajuns la serviciu, mi s-a rupt o bucata dintr-o alta masea
Ultima oara a fost editat de bubutadana (2013-05-22 11:48:26)
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Bubu Reina sarmalutzul..
Maje http://www.pikitimi.ro/tricicleta-smart … trike.html Mai e si varianta smart trike fresh care e mai ieftina, dar: 1.pedalele nu se blocheaza.cea safari se blocheaza pt cat e mic si se strang.le lasi libere cand e el mai mare 2.ghidonul nu e free steering(adik daca copilul il misca se muta toata trici) asa,la a mea,cand e mare i-l dai pe modul normal si gata 3.rotile sunt de plastic...la safari de cauciuc.iti dai seama ca ,pe langa ca nu fac galagie,tin mai mult. Cred ca e o trici ff fiabila,tine 3-4ani fara probleme.se conduce ff usor de catre adult,e usoara,o ridici repede peste borduri,f usor apasand pe maner..e "desteapta" sa zic asa Cu o trici de 150lei eu nu m-as duce cadou daca sunteti apropiati..oricum la cat il tine schimba una pe an si tot asa ajunge la bani Am testat prin magazine mai multe tipuri,de la 100 lei la 500lei,dar cu multe nu puteam eu sa o conduc usor...ar fi fost chin de condus pe la bloc pe aici
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-05-22 12:45:46)
6 ani de dragoste
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Andreea, suntem bine. Vlad la gradinita, ii place tare mult si Mara creste, nu sta o clipa, e intr-o continua miscare.
Hai mai Flow, lasa apropourile, mesajele catre sotie si spune direct omului in fata cum sta treaba
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
hello! multumesc mult pt incurajari, dragelor janis, din pacate nu-i medic, a lucrat in domeniul farma, dar nu apar posturi noi in judet la noi garga, multa sanatate! imi pare rau pt noaptea trecuta! sper sa aiba efect rapid cocktaiulul de homeopate flow, eu i-as spune in fata, te rog nu o mai pupa/nu o mai pune sa faca aceeasi actiune de nn ori si incearca sa o convingi si pe carol sa nu mai dea kiss decat la venire si plecare, ceva de genul asta. maje, si eu zic ca o trici din asta de care zice janis e ok. nu recomand nici eu pe cele la 150 de lei, cedeaza rapid si sunt greu de manevrat. nici masina pe baterii as zice sa nu ii iei, are nepotica una si mai mult de jumatate de ora nu tine bateria, deci e imposibil de plimbat prin parcuri cu ea, ca la un mom dat vei ajunge a o cari in brate. nici bici din aia fara pedale nu cred ca e inca potrivita. eu am primit pt R una de genul asta. se face balansoar, apoi un fel de tricicleta sa il impingi tu, iar cand e mare se scot suportii pt picioare si se impinge el cu picioarele... http://www.donald.ro/masini-copii/biemm … primipassi
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mamici
Ruxy ma bucur ca ii place. E pana la pranz nu? Si ce faci?mergi tu dupa el? Eu din pacate va trebui sa o trec pe Maria la program lung pentru ca nu va avea cine sa o aduca acasa.
Flower eu i-as spune direct in fata, sa nu mai imi pupe copilul pe gura. Cred ca va fi incantata Carol astazi la tara.
Maje poti sa iei hainute sau tricicleta cum spun fetele. Tricicleta ii va fi utila de acum incolo, mai ales daca ii place sa stea in ea.
Bicicleta fara pedale nu e potrivita pt 1 anisor, e prea mic.
Garga depinde de remediu, Maria de exemplu are un remediu de fond cu care ii sunt tratate diferite afectiuni, acelasi remediu dar nr de bilute difera.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2013-05-22 14:31:42)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Mamici Va multumesc frumos pentru tot ce mi-ati raspuns. Am crezut ca sunt paranoia dar asa am simtit (si simt) in sufletul meu. Tupeu nu am avut sa ii spun in fatza chiar daca suntem rude foarte apropiate. Unul din motive este ca incerc sa evit cat pot de mult orice stres, orice discutie atat timp cat stau aici. Apoi, nu am vrut sa auda Carol. Este la varsta cand m termina cu "momente de maturitate" - cateodata cred ca este de varsta mea (ii trec repede episoadele acestea) si nu am vrut sa interrpreteze cumva ciudat discutia mea cu X. mai ales ca m-ar fi intrebat "de ce" si eu nu stiam cum sa fac o poveste sa nu sune prea dramatic. si individul este si cam prost-crescut, deja imi spusese ca arat ca o baba etc.
Acum este la tara cu ai mei. Nu-mi vine sa cred! Era in leagan cand i-am sunat. Eu incerc sa ma focusez pe examene. Sa il termin pe primul, sa imi pun la punct materialul pt al doile si pana duminica (inclusiv) sa il fac pe ultimul. Sunt in urma rau de tot dar rezolv eu.
Inca o intrebare: intr-adevar am o problema la fatza. Nu am avut niciodata pana anul acesta cand mi-a aparut o roseata, pielea s-a descuamat si tenul a devenit tern. Insa acum este si mai rau: roseata a disparut insa este un punct pe obraz care este ft inestetic si ma si ustura. Si am porii dilatati, pielea uscata, fara vlaga, terna, parca as fi de varsta mamei.
Ce imi recomanadati? -dermatolog -cosmeticiana?
Ce fel de creme sa folosesc?
Fetele din Bucuresti unde gasesc eu crem,e bune la voi?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
hello mamici
poke imi parerau de problemute, sper sa le rezolvati cat mai curand!
maje intreab-o pe sora ta ce i-ar fi util. eu cred ca asa voi proveda cand va implini finuta noastra 1 anisor.
flower si eu i-as spune direcvt persoanei cu pricina sa n-o mai puna sa-i pupe. am observat si eu ca in general copiii sunt invatati de parinti sa dea pup direct pe gurita - asta in raport cu parintii, evident). numai ca ei asa inteleg pupatul, direct pe gurita si cand le cere cineva pupic tot pe gura dau. cu parintii e una, dar cu strainii...
mamici, nu mai reusim sa scapam de eritem fesier. Pana acu nu m0am stresat, il are mititca din spital. am alternat sudocrem cu bepanthen si cu o crema de galbenele dar nu dispare. si nu reusesc s-o las mult in funduletul gol ptr ca plange... marea pb e ca eu nu reusesc s-o spal la fundulet la chiuveta cand schimb pampersul, folosesc servetele umede fara alcool, fara miros
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
Janis, multumesc pt link si pt detaliere E super! Imi place tare mult asta! Pretul e ok
Poke, ce mai faceti? Mie se pare un pic masculina asta, dar e ok si asta. Sa vedem la ce ne decidem.
Andre, da, asa am zis ca facem:hainute si inca ceva
LE;
Be, eu nu folosesc servetele umede decat in deplasare si noaptea.Nu sunt indicate.. Foloseste fie ceai fie,cum folosesc eu, ser fiziologic(perfuzia e 3 lei la farma-Na Cl) si discuri demachiante(eu iau din alea de Kaufland,3 lei-120 buc.) sau comprese sterile (3 lei 6 buc, dar poti sa faci 12 buc ).
Daca o intreb zice 'nimic'
Ultima oara a fost editat de majestik (2013-05-22 15:26:50)
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- be_happy
- Platinum member
e ok cu ser fiziologic in zona fundului? stiu ca la ochi de ex ni s-a zis sa nu folosim ser de mai mult de 3 ori pe zi! ce fel de ceai folosesti?
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
neata!
reina, garga, definitiv stam. adica pana la concediu apoi revenm.
sanatate bolnaviorilor!
maje, eu as intreba, ce prefera dintre x obiecte.
Viata mea, desprinsa din povesti
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
garga, biosept sirop de la fares insa cel in cutie mai mica. scrie pe el A13. e bun la gust. ana mereu mai cere
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
buna ziua mamici iata am revenit si eu dupa o lunga disparitie. am gasit ce cautam. ne-am mutat, aranjat,frecat incet incet trebuie sa ne obisnuim.
al meu are tricicleta dar nu stie sa impinga pedalele, el ofoloseste exact ca pe aceea fara pedale impinge cu picioarele. si desi are trici cred ca ii vom lua si una fara pedale. e super. avea un baietel in parculetul din spatele blocului si s-a dat si el putin. ce incantat era. cat despre pupici pe gura cu strainii nici eu nu l-aslasa. si al meu e pupacios. toata ziua ne pupam pe gurita evident. la straini nu se intinde.
Garga, sanatate luiStef. am avut si noi prima raceala am luat de la bunica, e pe trecute
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
buna llolli ce faceti, ai inceput munca?
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- be_happy
- Platinum member
Maje nu cred ca in ochisori a zis, stiu ca mi s-a zis ca e sarat si sa nu insist.
O sa o sterg la fundulet cu ser si comprese sterile. Multumesc de idee..
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Happy, nu a mers cu bepanthen?
Ideal ar fi sa nu mai folosesti servetele , ci spalat de fiecare data la chiuveta + schimbat pampers ff des.
Mamica de 2 pui scumpi
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|