Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-105
- Lallica
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-08-12
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
Buna mamici,
Am reusit sa mai intru si eu si daca tot am citit ultima pagina am zis ca un salut ar fi frumos
Am vazut ca vb de pupatul pe gurita. Nici noi nu am pupat-o, dar s-a prins ea ca noi ne pupam pe gura si acum cand ii cerem un pup (si are ea chef sa ne dea ) ne ia fata in palme si se chinuie sa ne nimereasca gura
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
garga, ce sa facem..suntem sanatosi, insa ne confruntam cu o mare problema - muscatul copiilor.
Acum 2 zile la cresa a muscat 4 copii...pe unul foarte rau, i-a crapat pielea si bineinteles a dat sangele. L-am intrebat de ce a facut asa, daca l-a deranjat cu ceva respectivul, raspunsul a fost..." aula a mea, nu beau geoace andei " = laura este a lui si nu vrea ca andrei sa se joace cu ea. Intradevar este topit dupa fetita asta si nu accepta sa vina alt baiat pe langa ea in timp ce se joaca doar ei doi, caci dupa ce a s-au separat nu mai are treaba cu cine sta Laura.
Eu cu serviciul care este f prost platit (600 de lei) dar am fost mai mult fortata sa ma duc caci daca stateam acasa nu ii luam nici pe astia.
Apropo fetele din Bucuresti, daca stii de vre-un loc de munca plssss tell me!
ce tuna si fulgera, nu imi place deloc...
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Merci, Deno! Am crezut ca a folosit alt anestezic sau ceva. Data trecuta mi s-a parut ca a tinut mai putin efectul, dar atunci am stat o gramada acolo ca mi-a scos greu maseaua. Acum a iesit imediat.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Be, cu placere! Vezi ca iti trbuie siringa sa scoti serul. Eu am un pahar in care am mereu ser de dar la fundulet si inghinal si seringa de 10ml al carei ac e mereu in gura perfuziei iar ea,siringa,plina,ca il mai sterg pe manute si pe fata.
Poke,am retinut cu trici. Probabil ca daca o vedeam pe roz nu mai ziceam ca e prea masculina Despre decalotat, l.am decalotat eu de cand l.am adus acasa,desi mi.au zis in spital ca e prea mic. Cate putin la fiecare baita. Nu am fortat deloc,adica sa il vad ca plangge sau il jeneaza. Pana la ata aceea. Am intrebat eu pe aici pe forum dca sa i.o rup sau nu,si l.am lasat asa,adica il stergeam cu compresa cu ser cat reusisem sa il decalotez pana intr.o seara cand a iesit tot afara,complet decalotat, de am ramas ingrozita ca eu nu ii mai facusem ceva in plus
Eu abia azi,dupa 3 luni,mi.am facut curaj sa il pup pe obrajori si pe frunte. Dar deja i.am lasat semn.. Cred ca l.am pupat prea apasat si l.am supt un pic de drag. In concluzie, gata cu pupatul pe fata, deocamdata ) Nu o sa.l pup pe gura,sigur-sigur!
Janis, ce frumos ca ati fost la plaja!
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata
Ce draguta esti maje cu suptul
Loli acum am citit..unde v-ati mutat? Ce faci cu C ?il dai la gradi?
6 ani de dragoste
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Maje, adica pana acum nu l-ai pupat deloc? Cum ai rezistat? Mai ales ca doarme pe tine. Eu cand doarme pe mine o pup de o albesc.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata!
Janis noi suntem cu iritatia! Aerisit, incerc s-o las in funduletul gol cat pot eu de mult!
Rose, unde ai gasit crema cu galbenle de care zici? In farmacii? TOt o crema de galbenele folosesc acum, dar clasica.
Andreea sudocrem nu ne-a ajutat deloc.
Honney o sa caut si crema de care zici tu. Multumesc de sfaturi.
O sa renunt complet la servetele umede. Azi noapte am facut cum a zis Garga, le-am spalat bine si abia apoi le-am folosit.
Maje, da stiu ca trebuie seringi la ser. Si asa de greu se trage!
Deja ma dispera ca ea face o lunita si noi tot nu scapam de eritem. Si cand i-am zis medicului de familie a zis ca nu-i grav. Pediatrul in schimb a zis ca nu e bine deloc.
O sa incerc sa-mi fa curaj s-o spal la chiuveta. Dar mi-e teama, ea se agita mult, se trage, trebuie s-o tin bine. Mi se pare cumva imposibil s-o tin cu o mana si cu una s-o spal. Nici baita nu i-o fac singura, ci doar cu sotul!
Sa aveti o zi ffrumoasa! La noi toarna cu galeata Si sotul e plecat cu masina, dar nu conduce el. Asa emotii am
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Happy, de la farmacie am eu crema, de la Belladona, dar cred ca au si la alte farmacii. E simplu de spalat la chiuveta, eu cu greu reusesc sa ii schimb pampersul singura, ca nu pot sa il ridic si sa-l potrivesc cum trebuie, de pus in sling nu mai vorbesc, deci nici eu nu sunt indemanatica,dar de spalat il spal fara probleme, incearca. Preferabil incearca odata cand e si sotul tau cu tine. Eu il spal cu apa calda peste tot, pe manute, pe fata, pun intr-un pahar si incalzesc la microunde, ser fiziologic folosesc doar pt ochi si nasuc, si pt asa ceva mi se pare mai practice fiolele. De decalotat eu nu am facut-o , si nici nu am de gand sa o fac, pt ca am o prietena care are sotul medic urolog si are si ea baietel mic, si mi-a zis ca i-a spus barba-su sa nu ii faca nimic lui bebe.
Ultima oara a fost editat de Rose (2013-05-23 08:39:33)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- be_happy
- Platinum member
O sa il pun pe sot sa caute crema diseara la famaciile din zona noastra.
O sa incerc la chiuveta fix cum zici tu, cand e si sotul acasa. Sper sa reusesc. Culmea, eu am pus-o si ieri in wrap singura. Pampersul i-l pun prin rotire, nu ii ridic piciorusele ptr ca mi s-a zis ca varianta asta favorizeaza regurgitatul.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
hello mamici happy, fa-ti curaj, prima oara e mai greu apoi iti intri in mana si o s-o invarti si manevrezi de nici tie nu o sa-ti vina sa crezi pune-o pe scutece din-acelea mari absorbante si las-o si cate jumatate de ora fara pampers (evident, sa nu fie frig in camera)
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata mamici
a mai fost discutia asta cu pupatul si acum 2 ani (era Stef bebe mic). atunci marea majoritate era contra pupatului pe gurita. eu il pup tot si nu pot sa evit gurita.
Lore, e o faza asta cu muscatul... multe mamici au trecut la un moment dat prin ea. cred ca e neplacut dar motivul pentru care musca este tare dragut Stef ne loveste, loveste alte obiecte, se loveste singur si exclama "au, buba!". cred ca e un joc pentru el dar e cam deranjant. sper sa-i treaca repede, deja dureaza de ceva timp. multa, bafta, sa-ti gasesti ceva mai bun de munca! si noi am avut multe framantari pe tema asta. firma la care lucreaza sotul meu sta sa moara iar sotul isi cauta altceva, fara succes, de 1 an de zile. in sfarsit si-a gasit. pe acelasi salariu si cu unele avantaje in minus dar macar nu mai stam cu frica de a nu ramane fara serv si cu tot ce implica asta (intoarcere la tara, renuntat la terapii etc). ca alt venit n-avem. nu stiu cum va fi la noul loc de munca, ca inca n-a inceput, sper sa fie ok.
m-am hotarat sa ma duc la neuro pentru migrenele astea, sa vad cand poate sa-si ia omu' meu o zi de concediu. cunoaste cineva un neurolog ok la Medlife? dar un ORL-ist?
- be_happy
- Platinum member
Dana o sa incerc. O mai las fara pampers dar e si rece la noi si gasesc greu momentele in care s-o pot lasa. Cred ca in somn ar fi ideal.
Garga multa bafta sotului la noul loc de munca!! Si tie la medic!
Eu n-o pup pe gura, e si f mica, o pup pe fata. Dar cu teama si nu ff des sa nu-i transmit vreun microb ceva. Sotul in schimb o pupa nonstop
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata eu sunt anti pupuat pe gura, imi amintesc ca in copilarii ma mai pupam bunicii pe gura si le miroauseu gura , oribil, eu numai pe obraz si prin alte locuri numai gura nu, si si ea ne pupa acum pe obraz.
offf, loredana, bafta la gasit, si la mine e nasol adica banii putini dar decat deloc.
eu nu am mai intrat ca mi-a fost fff rau, de luni dupa amiaza a incpeut sa ma doare si mai tare in partea dreapta jos la coaste, nu ma puteam ridica din pat, nu ma puteam intoarce, cand tuseam era jale, de stranuntat nu mai zic,marti dimineata am fost singura cu ana,ca sotul a trebuit de dimineata in delegatie, si cu chiu cu vai m-am ridicat din pat, spalat si preparat laptele si am constatat ca nu am nici o sansa sa ajung cu ea la gradi in conditiile in care trebuie sa merg cu tramvaiul si ma intalneam cu o ruda sa ne praia cu masina. am reusit sa ajung la dr de familie din nou, m-a consultat de sus pana jos si nimic, la plamanii totul parea ok,radiografie am facut luni dupa amiaza la regina maria si urma sa o iau marti dupa 14, chiar nu isi explica de ce am durerea asta in conditiile in care sunt pe tratament de 7 zile, mi-a dat Tador ca cica e mai puternic + omez pt stomac, am luat dar prea putin mi-a ameliorat marti durerea, ieri parca un pic mai ok, dar greu de tot, si azi cam la fel, o vaga vaga imbunatatire....mi-a dat trimitere sa merg la urgente in spital la universitar, dar numai la ideea de a sta cu orele acolo si nu-mi vine sa ma duc.
chiar nu stiu ce sa mai cred , de unde vine durerea, adica vine din interior si numai in anumite puncte si pozitii , oricum localizata sub sanii in partea stanga jos la capatul a 2 coaste....si-a pus problema de bila, ficat, etc, dar cica ar fi trebuit sa mai am si alte simptome gen varsaturi, grata , febra si nu le am.
9 ani de copilarie ....
- JanisJoplin
- Platinum member
6 ani de dragoste
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
adina, la ambulator stiam ca se fac pe baza de programare consultatiile. ai avea sanse sa nu stai prea mult, cel putin eu cand ma duceam la echo nu asteptatam mai mult decat la o clinica privata. dar nu stiu exact unde ti-a dat trimitere. poti suna la spital sa intrebi.
happy, multumim
- JanisJoplin
- Platinum member
6 ani de dragoste
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
gargarita a scris:Lolli, deja 2 anisori? ia aseaza-te tu comod cu tastele in fata si mai povesteste-ne despre voi. ce mai face strengarul tau?
eu ma bucur de o noua repriza de migrena
Gargaritzu meu scuze. aseara a venit fratiorul pe la noi cu prietena sa vada unde stam si ne-am luat cu vorba nu am mai intrat. acum iesim sa cumparam cate ceva si la intoarcere va scriu despre noi app, te mai doare capul?
smart lady a scris:Lolli chiar ma gandeam la tine mai demult, am vazut ca n-ai mai intrat. v-ati luat casa voastra?
Smart nu e casa noastra. e garsoniera cu chirie. mai e pana la casa noastra. dar imi pare rau ca nu am ajuns sa ne vedem cat am stat mai in zona. dar nu se stie niciodata.
Janis in vitan. inca nu il dam la cresa. daca mai sta putin se face si de gradi tre sa fug va spun cand ma intorc. pup
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|