homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-104

#1958 2013-05-22 18:34:46

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23

Andreea, nu il duc eu ca nu am cum. Mi-l duce o vecina, si il si ia la 12. E tare draguta si tinerica si Vlad s-a acomodat cu ea, o platesc la zi.

Si eu ii dau lui Vlad biosept si e ok.

#1959 2013-05-22 19:03:45

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

Bubu, pe 3 iunie ca 1 cade sambata  happydance
nustiu mai castig timp

bubutadana a scris:

buna llolli
ce faceti, ai inceput munca?

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1960 2013-05-22 19:39:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

albi, multumesc! daca e bun la gust incercam si noi.

eu foloseam la Stef servetele umede pe care le spalam inainte la chiuveta bine-bine, sa se duca lotiunea aia din ele. dupa ce a inceput sa se tina bine pe picioare il bagam in cada si-l spalam cu dusul si la fel facem si acum. la chiuveta n-am reusit nici eu.

Lolli, deja 2 anisori? ia aseaza-te tu comod cu tastele in fata si mai povesteste-ne despre voi. ce mai face strengarul tau?

eu ma bucur de o noua repriza de migrena  forgetit

#1961 2013-05-22 21:19:18

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

n-am mai citit nimic, stau f prost cu timpul, ori m-am puturosit rau de tot, ori ziua asta s-a scurtat bine nustiu

am dedus de pe pagina asta ca Stef e bolnavior, sanatate multa!

Lolli chiar ma gandeam la tine mai demult, am vazut ca n-ai mai intrat. v-ati luat casa voastra?
ce pupici pe gura? ca nu stiu discutia, nu mi-am pupat copilul niciodata pe gura si cred ca daca l-ar pupa careva , l-as lua la bataie. eu nu pup niciodata copilul nimanui, mi se pare scarbos , fumez si pun botul pe orice si apoi sa iau alti copii la pupat?

Ultima oara a fost editat de smart lady (2013-05-22 21:20:41)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1962 2013-05-22 21:20:47

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Happy, incearca crema cu oxid de zinc si galbenele de la Bubchen, pe noi ne-a rezolvat, si incercasem inainte si Bepanthen si Sudocrem. Eu folosesc servetele cu aloe de la DM, si il mai si spal uneori, cam o data - de doua ori pe zi. Daca insa face foarte des, nu il mai spal de fiecare data. Pune un scutec pe chiuveta, e mai simplu, ca se impinge si bebe cu piciorusele si te ajuta

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Publicitate

loading...

#1963 2013-05-22 21:31:35

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

nici eu nu l-am pupat pe gura niciodata, tata-so m-ar omora in primul rand si in al doilea rand, nu suport, si nici la altii sa vad asa ceva.
am o bunica ce practica asta cu alti nepoti si i-am zis dinainte sa aiba ganduri, sa n-o prind ca-l pupa pe undeva.
eu nu dau voie nimanui sa-l pupe in afara de sot si mami.
nici sa-l prinda de manute.
nici eu nu pup si ating niciun copil.

cunosc un caz de mononucleoza la copil de 1 an si 3 luni. asta numa de la pupatu in bot sau mancarea mestecata de altii si bagata in gura lui poate fi.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1964 2013-05-22 21:55:55

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ruxy uite asa o vecina mi-ar trebui si mie  lol . La mine nu dusul e o problema ci luatul  supa Desi gradinita e la 10 minute de mers pe jos nu voi avea cum sa merg sa o iau.

Happy incearca Sudocrem, noua ne-a facut foarte bine la capitolul iritatii. Eu ii mai cumpar o crema preparata in farmacii, tot pentru iritatii.

Garga migrenele astea supa

Ultima oara a fost editat de Andreed (2013-05-22 21:57:32)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1965 2013-05-22 21:57:43

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

A venit un prieten sa il vada pe bebe. Pana sa reactionez eu, il si pupase pe manuta. Oamenii astia chiar nu inteleg ca un bebe isi baga mereu manutele in gura??? Ca am vazut ca e raspandita chestia cu pupatul pe manute. De acum incolo am sa avertizez pe toata lumea sa nu il ia de manute!
Eu nu mi-as pupa copilul pe gura, mi se pare foarte ciudat...
Bunica mea avea acest obicei, am inteles ca e un obicei din vechime.

Fetelor, bebeii vostri au/au avut limba alba? Al meu are, iar la control pediatra mi-a zis sa-l dau cu glicerina cu nistatina, dar nu am inteles daca considera ca are ciuperca, sau preventiv. Preventiv eu nu am de gand sa ii dau.

Ultima oara a fost editat de Rose (2013-05-22 22:13:18)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1966 2013-05-22 22:18:08

denorah00
Insomniac member

rose, pediatrii considera ca e ciuperca si este chiar periculoasa in opinia lor roll
din experienta mea si a altor prietene mamci, este inofensiva si trece de la sine.
mie mi-a spus tot asa pe la o luna ca va face febra daca o las netratata forgetit
n-am dat cu nimic si a disparut de la sine pe la 3 luni jumate.

#1967 2013-05-22 22:58:48

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Happy ,Rose..cine are eritem? (Ma scuzati..sunt obosita) trebuie aerisit mult...sters bine sa nu ramana umed dupa servetele,f important! si ii trece imediat.da si oxid de zinc!

Noi fuseram la plaja..suuuper! (Apa rece..dar..) cu nepotumiu de 9ani si Rares..ne-am distrat la putza goala chicot   (doar R) smile

May,mie asa mi-a venit mereu,sa-l pup pe gura.si tacsu la fel.inteleg de boli,etc,dar e instinctual,nu ma pot abtine.cand mi-e extra drag pe gura-l pup..ce sa fac nustiu

6 ani de dragoste  hjarta

#1968 2013-05-22 23:02:28

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Nici noi n-o pupam pe gura, dar ni s-a mai intamplat s-o pupe lumea pe manute. Eu si acum trimit musafirii sa se spele pe maini daca vor sa se joace cu copilul, ar fi cazul sa le zic sa se spele si pe fata.  spranceana

Natalia a cazut cu capul de tocul usii. A plans un pic, apoi l-a vazut pe ham pe geam si i-a trecut dar ...  supa

Deno, apelez iar la cunostintele tale, e normal sa-mi simt buza amortita dupa anestezie la dinti si dupa aproape 5 ore?  nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1969 2013-05-22 23:05:56

JanisJoplin
Platinum member

Ma jur ca nu pricep cum reusiti sa nu-i pupati pe gura lol eu il mananc tot,mor de drag si daca nu-l pup pe gura nu ma satur lol

#1970 2013-05-22 23:09:03

Katey
Addicted member

Janis, nu stiu, cred ca la inceput mi-a fost frica sa nu-i dau cine stie ce microbi, ea fiind asa micuta, si ... m-am obisnuit asa.
Si noi o pupam in continuu pe obrajori, frunte, capusor. big_smile

Strumful nails  7,5 ani

#1971 2013-05-22 23:12:50

JanisJoplin
Platinum member

Da,poate si asta.
Nici eu nu cred ca il pupam la o luna..nu stiu cand m-am trezit ca-l pup..dar nu o fac de n ori pe zi..plus ca ii gust si din lingurita sa vad daca frige,si uite usor usor m-am facut o "scarboasa"
El asa stie ca e pupicul,desi pe fete in parc le pupa pe frunte rotfl2 pe una mai mare a pupat-o in dreptul  pieptului,pe bluza,acolo a ajuns lol

#1972 2013-05-22 23:15:02

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
nici eu nu il pup pe gura, se mai intampla sa ma pupe el, cand nu sunt pe faza...
be, cand lui R ii iese un dintoc mai urat face un eritem de toata frumusetea si singura solutie pe care am gasit-o este sa il tamponez cu violet de gentiana. iti recomand si eu spalatul, nu mai folosi servetelele alea sad sunt pline de chimicarii
maje,. era de idee wink noi i-am luat-o din selgros si erau inclusiv roz :Dam citit de putza, ti l-au decalotat in spital?
va pup!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1973 2013-05-22 23:16:19

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Şi eu o pup pe gură, de fapt peste tot pe m?ini , bulanase, burtica, chiar nu pot să mă abţin mai ales c?nd e golasa  hjarta

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#1974 2013-05-22 23:17:46

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Buna, mamici.
Noi perseveram cu pusul la olita  applause (am reusit sa il pacalesc sa stea cam 2 minute azi si s-a intamplat sa si faca pisu atunci. L-am laudat chicot, dupa somnul de pranz iar a stat, iar pisu  chicot  Sper sa se obisnuiasca. Cata rabdare trebuie cu olita asta!!!!!  forgetit 
De acord si eu cu pupatul copiilor pe gura.. mi se pare scarbos sa pup copilul pe gura, noi vehiculam tot felul de microbi. Eu nu las pe nimeni in afara de mine si sot sa il pupe pe obraz, mai ales ca are pielea sensibila, daca l-ar pupa pe gura chiar ca l-as lua la bataie  rotfl2 Pe copanele si eu il pup  chicot
Happy, am inteles ca are iritatie la fundic bebe - la pliuri banuiesc - incearca sa speli cu apa (fie la chiuveta, fie cu o discheta ceva) si sa usuci bine zona, apoi aplici ori crema de galbenele (aia clasica de la orice plafar/farmacie), ori daca nu trece cu asta iti recomand ori sudocrem, ori Bioderma change intensiv (asta doar pana trece iritatia, nu frecvent). In primele sapt. si mie mi-era frica sa-l "manevrez" pe la chiuveta, il stregeam cu servelele umede Huggies (nu au alcool si sunt pt piele f. sensibila), uneori Pampers , cu timpul m-am invatat sa il spal la chiuveta cand e nevoie. Noi am avut o iritatie f. urata la un moment dat, a durat peste o sapt. si am incercat asa: Bepanthen, sudocrem, crema de galbenele, Klorane (care a facut mai rau...), ne-a salvat Bioderma change intensiv (recomandata de Katami  buga ). Dupa ce a trecut ce era mai rau, am tot dat cu crema de galbenele, care calmeaza si repara zona. In prezent, nu mai dau decat cu crema de galbenele (cam de 2 ori pe zi) si nu am mai avut nici o problema. Cum vad ca se irita un pic de tot, intervin din timp.
Kateysad  puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2013-05-22 23:20:28)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1975 2013-05-22 23:32:56

Katey
Addicted member

Janis, mancarica i-o gust si eu cu lingurita ei. Cred ca e cam tot aia cu pupatul pana la urma.  rotfl2

Strumful nails  7,5 ani

#1976 2013-05-22 23:47:38

denorah00
Insomniac member

Kate, e normal. Este semn ca nu faci des anestezie, daca tine amorteala mult. La mine a tinut si 12 ore una, pentru ca fac foarte rar.

De pupat si eu il pup intruna dar nu p gura. Mi se pare prea pura gurita lui, nu stiu sa explic, as avea un sentiment ciudat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.