Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-37
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28
Emi, am patit eu, ca urmare faceam poze la burtica doar cu tricou care s-o acopere.
Ali, era ceva cu statul in patru labe ca sa se intoarca bebe, nu mai stiu exact. Poti intreba la mamici, poate stie cineva sigur.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
- kristinika
- Sr. member
- De la: padova-italia
- Inregistrat: 2013-06-03
Ioana84 a scris:Kristinika cum adica tu esti la 11 sapt,si pe tine inca nu te-a vazut nimeni?Nu e posibil Te duci cu testul ca esti insarcinata,la consultorio,intreaba unde e in oras la tine,la mine e langa cei ce fac analizele medicale la stat.Acolo iti da prima programare cu obstetrica,si de acolo te trimite la doctorita ta ginecolog care o vei avea pana nasti.Toate astea sunt gratis.La prima vizita te intreaba din istoricul tau si al familiei,te cantareste,presiunea,si iti face scheda della gravidanza,unde iti va nota toate vizitele si controalele periodice ce le vei face.Eu nu inteleg ce ai asteptat pana acum ce sa faci?Intreaba doctorita ta de familie,ea te indruma unde e consultorio.
Ioana sa explic putin cum au decurs treburile,astfel veti intele de ce si cu DPN care pana acum nu am vrut sa il scriu chiar daca stiu ca ar trebui sa fie pe 31/01/2014..... La aproape un an de la casatorie,vazand ca nu reusim sa avem un copil,vrut foarte mult,am inceput cu programare la ginecolog si anumite analize. La mine din cate parea analizele au iesit bine iar in aprilie analizele sotului un pic cam nasoale,dar am hotarat sa ne facem curaj si sa mergem oricum mai departe...zis si facut...la un anumit moment doc ginecolog dupa ce a vazut un set de analize a hotarat sa ne faca trimitere sa incepem programul (sper sa traduc corect) de reproducere asistata.... In luna mai am fost in vacanta si se vede ca ne-a priit ca la sfarsitul lunii mai am observat ca CM intarzie iar de ziua copilului, 1iunie sotul meu a primit vestea ca testul este pozitiv....a fost ceva ireal....Pe 3iunie m-am prezentat la doctorita de familie care cunoscand situatia mi-a dat trimitere pentru beta si a spus sa sun la doc. ginecolog sa imi fac programare....si acum incepe marea mea iumire. Cand am vorbit cu ea mi-a spus sec ca nu la ea trebuie sa merg ci doc.de familie trebuie sa imi faca trimitere la obstetrician si ca nu am nici o treaba cu ea....Pe 4 am facut beta si pe 6 avand rezultatele am reusit sa fac programarea la obtetricia tocmai pentru 19 iulie.....La 6 saptamani am avut o scurgere insotita de dureri si am fost la urgente,acolo mi s-a spus ca e totul bine sa refac beta si ca ori se vede o arie de desfacere ori se vede o a doua camera.....???? Cred ca daca era ceva rau in 5 saptamani ceva trebuia sa se intample sau daca s-au vazut doi si sa fi fost probleme macar unu sa ramana cu toate ca si doi e o minune si mai mare......acum vad ca sunt ceva mai bine si pana maine nu voi mai face nimic.....de asta Ioana pana acum nu am nici un control facut...imi pare tare rau si mie dar nu am cum sa dau o groaza de bani la particular ca statul e foarte ocupat la toate
DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Emy sarcina acum e transversala(nu mai e cu caputul in jos,e cu el in stanga si piciorusele in dreapta),chiar nu stiu daca pot contribui cu ceva sa revina la normal. Kate ,o sa citesc si in alta parte poate gasesc ceva referitor la asta.
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Kris poate ai 2 <3
- kristinika
- Sr. member
Mai am putin si aflu...ca e 1 sau ca 2 nu conteaza,important e sa fie bine Jac
DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
Fetelor, chiar daca nu e chiar locul meu pe topicul asta, sper sa ma mai găzduiti o leaca o intrebare pentru cine a mai trecut printr-un avort menstrual/spontan sau cum o fi...scurgerile normale, cele dintre menstre, s-au intensificat? Ma sperie abundenta scurgerii..adică, e ceva de speriat. ..sunt in permanenta uda, scuzați-mă de expresie...si desi ar fi un lucru benefic in mod normal, daca as mai presta ceva ( s-a ?nt?mplat ceva cu partea asta...dar sper sa imi treaca)...acum mi se pare ca este mult prea abundenta scurgerea...a mai pățit cineva asa ceva?
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- kristinika
- Sr. member
Iulia nu stiu sa iti dau un sfat in problema ta dar sper ca nu ai anulat controlul de pe 20 ca te va ajuta si cu analizele ce le ai de facut si cu aceasta scurgere si esti bine venita oricand pe aici
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
Nu, nu pe 20 sunt la dr ..sper sa găsesc raspunsuri la problemele mele si daca e cazul, sa incep un tratament, ceva
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- Madlena06
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-13
Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Iulia, scuze ca te ?ntreb, dar dacă nu vrei, poți sa nu răspunzi. ?mi amintesc f clar la ?nceputul lunii te felicitam pt sarcina. S-a ?nt?mplat ceva? Sper ca ești ?n regula.
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Da mai, creste par pe burta in sarcina Eu nu-s paroasa deloc, n-am axilar, pe maini picioare, mustata deloc deloc. Doar pubian ft putin si rar pe o zona mica. Bine, nici in cap nu prea am Da in sarcina mi-a crescut pe burta de ma tot miram. Il Luam cu lama ca nu-l suportam. Dupa nastere la vreo luna a disparut singur. Ca de altfel toate schimbarile din sarcina. Numai vergeturile au ramas
Cat despre cezariana, pe mine nu m-a durut nimic. Sau nu m-a interesat. Pentru mine cezariana a fost o placere ca ma scapase de varsaturi. In spital, la 12 ore m-am dat jos din pat si 3 zile cat am stat in spital, le-am stat numai in picioare, doar seara ma puneam in pat. Deci va dati seama ce tare doare A treia zi m-a anuntat dr prin tel ca vine sa-mi schimbe pansamentul si eu ma pusesem in pat s-o astept(pentru ca da, dura ceva sa ma urc in pat ) si zice catre mine: " sper ca nu stai toata ziua numai in pat, sa te misti ca recuperarea-I mai rapida"
Viata mea, desprinsa din povesti
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Buna dimineata mamici si burtici!!
Emy da si mie mi-a crescut par negru pe burta,inainte nu-l aveam. Neata!!
Alinus am auzit ca bebe se poate intoarce si in ultimele zile,deci stai linistita,ca tu mai ai atata,nu te panica acum.Oricum cu sau fara cezariana bebe ala tot va iesi,cum va vrea Dumnezeu!!
Kristinika,asa m-au trimis si pe mine,intai ajungi la obstetrician,si dupa ajungi la ginecolog.Deci sa inteleg ca vineri ai prima vizita?La particular,sa stii tu ca m-am dus si eu,am dat si eu in loc de 120,am dat 80 parca si m-am dus sa vad unde e situata sarcina,si sa-i vad inimioara,asa ca stai linistita,asa e aici,de vrei repede,scoti banul,de nu la stat,astepti.Mult succes pe 19.
Iulia cine a zis ca nu e locul tau aici?Poti sta cat vrei.Eu am pierdut,si tot am stat,cu scuza ca "ma molipsesc" iar cu o sarcina,si na ca m-am molipsit din nou.Scurgerile nu pot sa zic mult mai mari ca la ciclu,dar durerile mult mai mari ca la ciclu,le-am avut eu.Avea in schimb o culoare urata,dar oricum si la mine a curs,trebuie sa te cureti.Cate zile ai asa? pe 20 o sa afli mai multe.
Madlena buna ce mai faci?Mult succes luna asta!!Mi-am amintit de tine,ca de 2 sapt pe toate trimiterile mele,si analize si controale,nu-mi mai scris M si saptamanile ,imi scrie M50,deci cu sarcina la risc.Am intrebat-o pe doctorita,de ce numai acum in trim3,si nu toata sarcina,si imi da un raspuns sec:am uitat sa notez M50,in loc de saptamani.
Deno deci nu ca ar fi ceva imposibil,dar nici floare la ureche,e ceva normal si accetabil si cezariana.Proiectul bebe2,e in floare la voi?
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
Neata... Am avut din nou o noapte ciudata. De data asta m-au trezit niste dureri de spate care se radiau in burta jos... m-au tinut ceva durerile... si cand mi-am pus in cap ca mai astept 15 min, daca tot ma doare imi trezesc sotul si mergem la spital am adormit. Burta nu s-a lasat inca, apa nu s-a rupt iar despre dop nu stiu prea multe... am o secretie mai abundenta, mai ales cand merg sau fac putin efort, dar e o secretie alba ca si cum ar fi candida de exemplu... in nici un caz nu e cu firicele de sange sau cu verde. Cineva mi-a zis ca dopul se poate elimina si asa, gen secretie abundenta pe parcursul unei perioade de timp... acum nu stiu ce sa cred.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Alinus buna!!
Khristall neata!!Mici crampe,deci nu fff dureroase,de ai reusit sa adormi la loc.Citeam ca dopul e inchis la culoare,si gelatinos.Pana pe 22 nu mai ajungi la nici un fel de control?Tinem pumnii sa fie totul bine.
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Viata mea, desprinsa din povesti
- ochii_mei
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-04-24
Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|