homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-39

#723 2013-07-16 10:55:09

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Pai Alinus, ia-ti concediu fata hai. Nu te mai du la serviciu, mai ales daca nu te simti bine.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#724 2013-07-16 11:02:12

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata, burtici!

Anca, macar l-ai vazut pe bebe. Imi pare rau ca ai ajuns la urgente. Nu vreau sa te sperii dar stii ca Ani (mucoasa) a patit asa cu o colica renala la 30 si ceva de saptamani si nu a mai putut naste la privat... Nu poti merge undeva, la un cabinet particular sa investighezi daca se suspecteaza piatra? sad

Khris, cred ca durerea de spate cum o descrii tu si secretia abundenta sunt semne ca se apropie marea intalnire. smile Sa fie cu noroc!  goodluck

Mai, mie doc a mea mi-a zis in sarcina ca la orice sangerare sa vin la cabinet daca e in timpul programului sau sa merg la spital. Nu mi-a zis ca se curata uterul sau ca ar fi normal.  nustiu Eu nici sangerare de nidatie nu am avut.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#725 2013-07-16 11:18:12

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Anca imi pare rau ca suferi, sunt crunte durerile de rinichi. acum pe sarcina am avut doar nisip mult care mi-a blocat uretera dreapta (piatra din fericire am eliminat cu alta ocazie, alte dureri, alta poveste). am primit tratament cu ampicilina (sa nu fac infectie), nospa 3 la zi, 2 litri de ceai din cozi de cirese si uraktiv pentru gravide, plus un pic de regim, fara pere, mere, spanac, salata verede, mazare... si cand nu mai puteam de durere faceam injectie cu nospa. si neaparat mergi si fa un sumar de urina astazi.

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2013-07-16 11:20:49)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#726 2013-07-16 11:21:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

alinutza, dar tu cu ce te epilai inainte? eu cu epilatorul si pe la 23 sapt m-am dus la salon si m-am facut o data cu ceara. a fost mult mai rapid si n-a durut atat de tare pe cat ma asteptam. a fost chinul mult mai mic decat la epilator. daca esti obisnuita cu smulsul in zona aceea, du-te fara retineri la salon.

katey, nu, nici macar nu l-am vazut pe bebe grater. eu eram pe pat, vedeam in spatele monitorului sad. doctorita mi-a zis ca e totul bine in privinta lui. mi-e ciuda ca am facut ecografia si nici problema n-am depistat-o, nici de bebe nu stiu cate grame are, cum e pozitionat sad.
nu stiam de any hmm. eu ma gandesc ca daca e piatra, se elimina pana la nastere. n-as mai face inca o ecografie asa apropiata... speram sa aflu la urgente ce am sad. astazi iar ma simt bine, sa vad la noapte ce o fi, ca tot atunci ma apuca.

#727 2013-07-16 11:27:27

just_me29
Hero member

si Anca, fa un eco la clinica de urologie. ei o sa stie exact ce este la rinichi. si nu fac eco si la bebe, verifica pe cat posibil doar partea de rinichi&accesorii. medicii ginecologi nu au ochiul asa bine format pentru fineturi urologice, vad ceva, dar mai mult presupun.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

Publicitate

loading...

#728 2013-07-16 11:27:47

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Get ,ma tot bate gandul concediului.

Just puss ,ce faci?.

Anca,de ani buni merg la salon si pana luna trecuta nu m-a durut sa nu pot suporta sper ca si tura asta cand merg sa fie ok.

Ultima oara a fost editat de Alinutza30 (2013-07-16 11:28:54)

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#729 2013-07-16 11:33:08

just_me29
Hero member

Alinutza, kram la munca. astept sa se termine saptamana sa vad daca mai vin de saptamana viitoare sau intru in concediu. ma misc tot mai greu si ma doare spatele tot mai tare. acasa mi-e ok sa-mi fac treaba, dar cum merg 5 metri in plus incep durerilele de spate si burta incordata. mai vad ce mai zice doc luni, oricum din 30 intru in concediu indiferent de recomandari. ti-ai mai revenit?

#730 2013-07-16 11:37:18

Alinutza30
Sr. member

Just si pe mine la fel a cam inceput sa ma supere la spatele,cand merg imi e bine cand stau jos ma doare mai tare.Am luat un nospa si parca m-au mai lasat durerile ,e activa puiuta?

#731 2013-07-16 11:41:35

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Anca imi pare rau ca te-ai simtit rau si sper sa fii mai bine acum puss
Eu mi-am luat benzi de ceara pentru epilat la rece dar nu le suport deloc si pana acum ma faceam cu epilatorul...imi provoaca o stare de furnicatura continua asa ca revin tot la lama chiar daca nu imi place si ma irita dar din toate relele aleg pe cel mai mic puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#732 2013-07-16 11:42:45

just_me29
Hero member

e activa in general loveste f mult si de vreo saptamana foarte tare in partea stanga jos si cu manutele (cred ca sunt manutele ca sunt f fine loviturile) in ficat. e o scumpa. strumful tau?

#733 2013-07-16 11:45:31

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

just, multumesc pt sfaturi puss. nu e cam tarziu azi pt sumarul de urina? trebuia de dimineata, cred. se vede la sumar daca e piatra plecata pe canal sau numai daca e nisip (sedimente) in urina?
cat te-a tinut pe tine toata povestea? te durea continuu sau faceai crize cand si cand? eu azi noapte am tinut-o tot intr-o criza la fiecare 5-10 minute (dupa 3 ore de chin am plecat la urgente). numai stand in fund puteam suporta durerea, in orice alta pozitie ma durea cumplit, simteam ca imi explodeaza ceva inauntru. culmea ca ziua n-am nimic nustiu.

kristinika puss, incearca si cu ceara calda. smulge mai bine.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-16 11:47:11)

#734 2013-07-16 11:50:57

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

@getuta: pe langa faptul ca nu mai trebuie sa stai pe langa litiera de loc, mie veterinarul mi-a zis intotdeauna sa fac deparazitarea interna la 3 luni, sau 1 luna daca exista in casa femei gravide sau copii.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#735 2013-07-16 11:51:16

Alinutza30
Sr. member

Al meu e puturos uneori ,azi a fost mai activ am stat de am urmarit valurile care le face prin burtica.Luni mergi la eco sau doar la dr. de familie?

#736 2013-07-16 11:52:52

just_me29
Hero member

cand am avut criza mare m-a tinut vreo 2 zile, dar am fost destul de afectata si dupa, aveam dureri mari, dar macar nu mai aveam spasme. in urina se vede doar nisipul, leucocitele si alte sedimente. dar e util pentru urolog de stiut. e mai ok dimineata, cu prima urina, dar mie mi-au facut si seara in criza...si rezultatul a fost aprox ca dimineata.
Alinutza, la ginecolog, eu merg la 2 sapt acum.

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2013-07-16 11:53:34)

#737 2013-07-16 11:54:38

kristinika
Sr. member

Da am inteles ca ceara calda nu prea este recomandata in sarcina dar totusi am sa o incerc si pe asta...mai ales ca asa dureaza mai mult timp epilarea,nu mai trebuie sa ma fac la fiecare saptamana puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#738 2013-07-16 11:55:18

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Neataaaaaaa
Kris, fata esti culmea, nu ai nimic, eu la fel inca sunt cu treaba maro, acu am fost la medic si nu am niccccccccccc, a spus ca e normal si nu am nimic. puss

Vreti sa o/il vedetiiiiiiiiii??? rodnar
Are 2 cm jumate majoreta
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15867_imagen_001.jpg

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2013-07-16 12:03:28)

#739 2013-07-16 12:00:56

kristinika
Sr. member

Felicitari Jac majoreta Imi pare bine pentru tine ca ti-ai vazut minunea mica....eu nu prea m-am confruntat cu aceste scurgeri de asta imi si fac griji dar daca tu spui ca le ai dese si totusi este totul bine m-ai mai linistit si pe mine puss  si multumesc de putina liniste ce imi oferi  goodluck  multa in continuare si sa creasca mare si frumos/asa si sanatos/asa

#740 2013-07-16 12:01:36

Alinutza30
Sr. member

Jac,felicitari pentru samburelul tau.Ma bucur ca e totul ok,ti-a dat analize ceva?

Just ,de acum cred ca o sa ma cheme si pe mine la 2 sapt,as vrea sa ii spun sa nu ma mai cheme la cabinet sa merg la spital daca o sa fie la 2 sapt ,la cabinet e 150 lei consultaita.

#741 2013-07-16 12:05:08

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

facand putin haz de necaz, anca habar n-am daca am eliminat tot ce era de eliminat sad... aia mai lipseste sa trec si printr-un chiuretaj,m Doamne fereste....
in afara de acea sangerare de pe data de 10, dupa care a urmat beta la valoare de 3.1, nu am mai avut nimic, nicio sangerare, doar scurgerea dintre menstre ceva mai abundenta... care, din cate spun fetele, dupa un avort nu s-ar intensifica... acum eu stiu... am incercat sa nu ma mai gandesc pentru ca ajunsesem sa visez numai sarcini extrauterine....

ano, eu am fost mai putin norocoasa si se pare ca am pierdut sarcina sad doar la cateva zile de bucurie... adica duminica saream in sus de fericire, iar miercuri deja plangeam.... asta dupa testele de sange... nu am vrut sa mai repet vreun test de urina pentru ca mai aveam putin si cadeam in drepresie... asa ca stau cuminte pana sambata cand am control... poate atunci aflu mai multe...

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2013-07-16 12:06:18)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.