|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-39#723 2013-07-16 10:55:09
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Pai Alinus, ia-ti concediu fata hai. Nu te mai du la serviciu, mai ales daca nu te simti bine. Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta Offline #724 2013-07-16 11:02:12
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Neata, burtici! Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #725 2013-07-16 11:18:12
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Anca imi pare rau ca suferi, sunt crunte durerile de rinichi. acum pe sarcina am avut doar nisip mult care mi-a blocat uretera dreapta (piatra din fericire am eliminat cu alta ocazie, alte dureri, alta poveste). am primit tratament cu ampicilina (sa nu fac infectie), nospa 3 la zi, 2 litri de ceai din cozi de cirese si uraktiv pentru gravide, plus un pic de regim, fara pere, mere, spanac, salata verede, mazare... si cand nu mai puteam de durere faceam injectie cu nospa. si neaparat mergi si fa un sumar de urina astazi. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2013-07-16 11:20:49) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #726 2013-07-16 11:21:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28alinutza, dar tu cu ce te epilai inainte? eu cu epilatorul si pe la 23 sapt m-am dus la salon si m-am facut o data cu ceara. a fost mult mai rapid si n-a durut atat de tare pe cat ma asteptam. a fost chinul mult mai mic decat la epilator. daca esti obisnuita cu smulsul in zona aceea, du-te fara retineri la salon. Offline #727 2013-07-16 11:27:27
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28si Anca, fa un eco la clinica de urologie. ei o sa stie exact ce este la rinichi. si nu fac eco si la bebe, verifica pe cat posibil doar partea de rinichi&accesorii. medicii ginecologi nu au ochiul asa bine format pentru fineturi urologice, vad ceva, dar mai mult presupun. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#728 2013-07-16 11:27:47
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Get ,ma tot bate gandul concediului. Ultima oara a fost editat de Alinutza30 (2013-07-16 11:28:54) Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 Offline #729 2013-07-16 11:33:08
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Alinutza, la munca. astept sa se termine saptamana sa vad daca mai vin de saptamana viitoare sau intru in concediu. ma misc tot mai greu si ma doare spatele tot mai tare. acasa mi-e ok sa-mi fac treaba, dar cum merg 5 metri in plus incep durerilele de spate si burta incordata. mai vad ce mai zice doc luni, oricum din 30 intru in concediu indiferent de recomandari. ti-ai mai revenit? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #730 2013-07-16 11:37:18
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Just si pe mine la fel a cam inceput sa ma supere la spatele,cand merg imi e bine cand stau jos ma doare mai tare.Am luat un nospa si parca m-au mai lasat durerile ,e activa puiuta? Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 Offline #731 2013-07-16 11:41:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Anca imi pare rau ca te-ai simtit rau si sper sa fii mai bine acum DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #732 2013-07-16 11:42:45
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28e activa in general loveste f mult si de vreo saptamana foarte tare in partea stanga jos si cu manutele (cred ca sunt manutele ca sunt f fine loviturile) in ficat. e o scumpa. strumful tau? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #733 2013-07-16 11:45:31
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28just, multumesc pt sfaturi . nu e cam tarziu azi pt sumarul de urina? trebuia de dimineata, cred. se vede la sumar daca e piatra plecata pe canal sau numai daca e nisip (sedimente) in urina? Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-16 11:47:11) Offline #734 2013-07-16 11:50:57
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28@getuta: pe langa faptul ca nu mai trebuie sa stai pe langa litiera de loc, mie veterinarul mi-a zis intotdeauna sa fac deparazitarea interna la 3 luni, sau 1 luna daca exista in casa femei gravide sau copii. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #735 2013-07-16 11:51:16
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Al meu e puturos uneori ,azi a fost mai activ am stat de am urmarit valurile care le face prin burtica.Luni mergi la eco sau doar la dr. de familie? Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 Offline #736 2013-07-16 11:52:52
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28cand am avut criza mare m-a tinut vreo 2 zile, dar am fost destul de afectata si dupa, aveam dureri mari, dar macar nu mai aveam spasme. in urina se vede doar nisipul, leucocitele si alte sedimente. dar e util pentru urolog de stiut. e mai ok dimineata, cu prima urina, dar mie mi-au facut si seara in criza...si rezultatul a fost aprox ca dimineata. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2013-07-16 11:53:34) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #737 2013-07-16 11:54:38
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Da am inteles ca ceara calda nu prea este recomandata in sarcina dar totusi am sa o incerc si pe asta...mai ales ca asa dureaza mai mult timp epilarea,nu mai trebuie sa ma fac la fiecare saptamana DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #738 2013-07-16 11:55:18
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Offline #739 2013-07-16 12:00:56
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Felicitari Jac Imi pare bine pentru tine ca ti-ai vazut minunea mica....eu nu prea m-am confruntat cu aceste scurgeri de asta imi si fac griji dar daca tu spui ca le ai dese si totusi este totul bine m-ai mai linistit si pe mine si multumesc de putina liniste ce imi oferi multa in continuare si sa creasca mare si frumos/asa si sanatos/asa DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #740 2013-07-16 12:01:36
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28Jac,felicitari pentru samburelul tau.Ma bucur ca e totul ok,ti-a dat analize ceva? Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 Offline #741 2013-07-16 12:05:08
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28facand putin haz de necaz, anca habar n-am daca am eliminat tot ce era de eliminat ... aia mai lipseste sa trec si printr-un chiuretaj,m Doamne fereste.... Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2013-07-16 12:06:18) pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|