homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-40

#742 2013-07-16 12:05:48

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Kris, aproape toata ziua vad maro, cateodata da, cateodata nu, dar cand merg la baie tot timpul e maro, mi.a zis ca sunt ok...puss de atunci de cand am avut o saptamana mult, de atunci tot am
Ali, daaa, pe 24 luna asta merg, si pe 8 am deja aia de sindromul down big_smile
Am facut programare, pe 4 septembrie, sa vedem ce.i daca vrea lol puss
sarumanaaaa

#743 2013-07-16 12:06:19

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fetele,

Betty si Andree, felicitari pt puiuti!!! Sa fiti sanatosi cu totii! puss

Katey, avea dreptate dr ta, in sarcina nicio sangerare nu e normala, nu are ce sa se curete...doar sangerarea de nidare e in regula dar aia se intampla doar la inceputul sarcinii, dupa saptamana 6 nu mai e cazul de nidare ca s-a incheiat demult.
Deci fetelor, mare grija cu sangerarile, nu sunt normale, de obicei e vorba de un deficit de progesteron sau placenta jos inserata, sau alte motive... eu zic sa dati repede fuguta la doctor daca apare o sangerare cat de mica, fie ea rosie, roz sau maro.

Kristinika ce povestesti tu acolo de spital e clar mai rau ca in Romania...sincer la urgente la Floreasca in Bucuresti am ajuns de multe ori si nu am fost lasata sa astept nici macar 2 minute, si nu eram gravida! Bani nu am dat niciodata ca nu apucam, doctorii sunt super solicitati acolo, nu au timp nici sa respire, nu asteapta nimeni la urgente sa le dai...dar vorba ta, la noi macar de dai bani si tot o rezolvi...

Experienta mea cu Italia sincer a fost  una tare neplacuta. In Roma mi s-a parut o mizerie de nedescris, parca eram in Bucuresti lol oamenii tare necivilizati, lasau gunoaie/hartii in metrou...nu m-as muta acolo niciodata. O alta experienta neplacuta a fost in Murano cand am fost sa vizitam fabrica de sticla, ne-au intrebat de unde suntem si cand am spus Romania cel care trebuia sa ne fie ghid efectiv ne-a lasat balta si a luat alt grup, am stat jumate de ora si nu se uita nimeni la noi, ne ignorau complet...si totusi, eram turisti nu criminali sau hoti, dar ei asa ne-au tratat. Din punctul meu de vedere nu sunt cu nimic mai sus de Romania, poate mai jos da, nu stiu ce tot ii blameaza pe romani ca ar trebui sa se uite la ei mai intai...pe mine una m-au pierdut de turist.

O zi frumoasa tuturor!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#744 2013-07-16 12:06:35

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Alinutza pe mine doar la cabinet ma cheama, dar imi convine mai mult decat pe holurile spitalului. dar nu-mi cere tariful intreg. platesc doar jumate. asa platesc toate gravidele monitorizate de doc-ul meu. numai restul pacientelor platesc tarif intreg.

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2013-07-16 12:06:59)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#745 2013-07-16 12:14:07

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Oricum vineri am controlul asa ca pana atunci am sa stau cat mai linistita si la pat apoi vom mai vedea,iar in ceea ce am povestit nu am inflorit cu nimic ca nu am de a castiga nimic,la urma urmei aici traiesc si trebuie sa ma conformez ca vreau sau nu si da sunt rasisti dar nimeni nu ne tine cu forta aici e alegerea noastra.....
Cris puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#746 2013-07-16 12:16:58

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

just, multumesc mult ca mi-ai povestit puss

kristinika, sunt multe femei care continua sa se epileze cu ceara calda in sarcina. daca sarcina nu e cu probleme, nu cred ca o poate afecta. intreaba-l pe medic vineri, cand mergi (ce putin a mai ramas! big_smile). cum ai mai avut sangerari, e bine sa fii pecauta si sa primesti un raspuns avizat, specific situatiei tale.

iulia, si sa fi fost extrauterina, la cum a scazut beta hcg-ul, nu cred ca ar mai fi vreun pericol. probabil se va elimina la urmatoarea menstra, care e posibil sa fie mai abundenta si dureroasa decat de obicei.

cris puss, ce face micuta? te-a surprins cu ceva nou in ultima vreme? smile

Publicitate

loading...

#747 2013-07-16 12:24:18

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Jac ,sa iasa bine si analizele.

Off Just ,de ce nu or aplica toti aceeasi regula eu nu am avut parte de nici o reducere de cand tot merg la el. sad

Cris puss

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#748 2013-07-16 12:25:46

kristinika
Sr. member

Pai sa stii Anca ca am sa ma pun sa scriu pe ceva cam ce as vrea sa il intreb pe doc ca daca nu parca vad ca vineri nu imi mai aduc aminte nimic si as avea multe intrebari....da a mai ramas putin chicot  abia astept puss
Aaaaa si sper sa gasesc pe unu de treaba ca daca e unu care te ia tare imediat stiu sigur ca nu am sa intreb nimic dupa cum sunt facuta.... bang  dar oricum imi iau si sotul cu mine asa ca voi avea cat de cat o aparare.....

Ultima oara a fost editat de kristinika (2013-07-16 12:30:09)

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#749 2013-07-16 12:28:28

anca90
Platinum member

e o idee buna, kristinika. altfel, SIGUR uiti smile. mai ales ca vor fi niste emotii asa mari hjarta.

#750 2013-07-16 12:58:54

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Am venit si noi ,am luat masinica lui bebe. chicot
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/62832_bebe_in_carrozzina.gif

Anca sa stii ca sunt crunte durerile,de rinichi sau fiere,te cred,prin asa am trecut si eu.Bine ca sunteti mai bine amandoi. puss

Kristinika hai ca nu mai ai mult pana vineri,si te clarifica doctorul la eco. puss

Alinus e posibil si asa de la mult stat,cel mai bine sa te ceri cat mai repede in concediu.Nu mai ai 10 sapt de sarcina,ai peste 30,deci stop la munci. puss

Jacqui felicitari pt cele 2 cm de fericire!! hjarta  puss

Va pup pe toate!!!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#751 2013-07-16 13:10:56

cris8
Insomniac member

Kristinika puss te cred ca nu infloresti ca nu ai de ce, si oricum italienii nu sunt vreo natie prea dezvoltata...ca si la noi, inatalnesti oameni si oameni, depinde de noroc...hai ca pana vineri nu mai e mult, dar neaparat sa iti scrii pe ceva intrebarile

Alinutza puss nu e ok sa stai atat pe scaun, apesi pe burtica si de aceea te deranjeaza, asa pateam si eu, incearca sa te ridici des si sa te plimbi putin, sau mai degraba intra in prenatal, eu am ramas acasa de la 29 de saptamani.

Anca, puss buburuza mea mica mai nou isi suge degetul mare de la.. picior, de ala de la mana s-a plictisit lol se rostogoleste pe toate partile, se ridica in manute cand sta pe burtica, o adoorr !!! hjarta O sa vezi, e asa de mare iubirea ce o porti copilului tau, ca nu o poti compara cu nimic din lumea asta..

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-16 13:17:09)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#752 2013-07-16 13:17:50

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Cris8, pai de ce m-ar minti 2 ginecoloage ca nu am nimic, daca era grav sunt sigura ca imi ziceau, dar asa? Chiar azi am fost si i-am pivestit si mi-a zis ca nu am nimic, plus aia de la urgente care erau inca 2, doar nus proaste toate
Ti am zis cris8 ca sa nu crezi ca-i scriu lui kris lol
Mno, eu pe 24 am analizele, va spun mai multe atunci

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2013-07-16 13:19:25)

#753 2013-07-16 13:20:17

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Salutare!

Offf ce noapte naspa am avut. Nu am mai reusit sa dorm de la trei dimineata.

Anca, imi pare rau de probleme. Totusi cred ca ar trebui sa investighezi sa vezi exact care e problema.

Fetelor si doctorita mea mi-a spus sa merg la urgente sau la cabinet pentru orice sangerare, fie ea mica sau mare. Eu nu as sta asa in locul vostru.

Ioana felicitari pentru achizite ... sa va fie de folos.

Printesa mea e activa ... are o gramada de treaba acolo in burtica. Ea stie ce face.

Kristinika eu la fiecare vizita am lista cu intrebari la mine. Si acum am deja lista pregatita pentru inceputul lui august cand voi merge din nou la consult.

Burtica mea creste parca vazand cu ochii. Deja incep sa nu-mi mai gasesc locul. Nu pot sta calumea nici in pat, nici pe scaun, nici in picioare ... Noaptea cel putin e nasol. Abia ma intorc. Sotul s-a mutat saracul in alt pat ca sa am eu loc de manevra, dar nici asa nu e ok. Nu stiu ce-o sa fac pana la termen.

Legat de epilat, eu am avut interdictie la epilat de la inceputul sarcinii cand am avut sangerarile, apoi mi-a dat ok-ul la epilat cu ceara si din sapt 25 cand am avut contractiile si am ajuns la urgente, din nou interdictie. Si eu ma fac cu lama desi nu imi convine. Mai ales acum ca a crescut burtica si nu mai vad cum trebuie. Noroc ca ma mai ajuta sotul. Altfel nu as putea sa ma fac.

Nu mai stiu ce am citit.

Pupici la burtici, mamici si pitici!!!

Fericita mamica de Aida Maria!

#754 2013-07-16 13:23:55

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Felicitari pentru carut, Ioana.
Jac, felicitari pentru bebe de 2 cm, ai auzit inimioara? Te-ai emotionat?
Of, Anca, imi pare rau de probleme, poate totusi la noapte scapi de dureri.
Andy, mai este putin fata de cat a trecut, sper sa-ti fie mai bine. Tu cum nasti? Stii deja?
Crisulina draga, ce faci tu? Abia astept si eu sa ma bucur de bebe meu. Al meu sotoi inca se bate cu pumnul in piept ca e baiat bebe, garantat rotfl

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#755 2013-07-16 13:27:55

anca90
Platinum member

ioana puss chiar ma gandeam ca daca astea sunt colicle renale si e adevarat ca durerile de nastere nu sunt asa intense, apai travaliul ar trebui sa fie floare la ureche. nu ca ar fi usoare durerile astea (sunt cumplite), dar sincer le-as suporta daca stiu ca dupa un numar finit de crize, care nu se intind mai mult de 12 ore, maxim o zi, o sa-mi tin in brate bebelusul hjarta.
daca o contractie nu doare mai rau decat un spasm din asta (in care simti ca un organ intern sta sa explodeze si esti paralizat de durere) si intre contractii sunt pauze, nu vad ce ar putea fi asa rau.

ce acrobata e fetita ta, cris! lol cred ca sunt niste sentimente unice si deosebit de frumoase hjarta.

andy puss daca la noapte ma ia iar, maine merg la urologie.
imi pare rau ca deja ai neplaceri. sper sa alterneze cu perioade usoare pana la termen.
eu ma chinui cu epilatorul si oglinda si numai rani imi fac sad.

getutza puss multumesc. sper si eu ca nu mai stiu cum e sa dormi ca tot omul, nu 3-4 ore pe noapte. am prins asa o groaza de intins in pat! imi vine sa dorm in fotoliu.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-16 13:35:31)

#756 2013-07-16 13:36:02

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Jac, felicitari pentru bebe inimos!
Nici eu, nici Cris nu am zis ca te-au mintit medicii. Ai fost la eco, ai vazut ca e totul in regula, bun, esti un caz fericit. Asta nu inseamna ca poti sa generalizezi si sa spui ca nu e nimic daca sangerezi.

Pe de alta parte, Kristinika, nu am spus ca e ceva in neregula cu bebe tau daca sangerezi, ci doar ca nu prea e ok sa stai asa fara sa te vada un doctor. Dar tu faci cum vrei. smile

Ioana, sa folositi masinuta cu placere si sa-i placa Aminei la plimbarica!

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#757 2013-07-16 13:37:39

cris8
Insomniac member

Jacqui scurgerile maronii nu indica neaparat ceva f grav , dar nici normale nu sunt. Nicio sangerare in sarcina nu e normala, normale sunt doar secretiile albe sau galbui. E foarte bine daca la eco s-a vazut ca e ok bebe. Progesteronul insa l-ai facut, e in limitele normale? O cauza trebuie sa existe pt secretiile alea, asta nu inseamna Doamne fereste ca neaparat se intampla ceva rau, dar nici de ignorat 100% nu sunt.
Ideea este ca atunci cand exista secretii maronii, sarcina trebuie supravegheata mult mai atent, si mai ales...e de evitat sexul (tu spuneai intr-o alta discutie ca nu l-ai evitat...) dar cu asta nu mai imi bat capul ca tu oricum erai convinsa ca e chiar recomandat si evident fiecare trebuie sa faca ce crede ca e mai bine..

Getut, puss noi suntem bine, abia astept sa aud ce ascunde burtica ta! big_smile eu tot votez pt fetita smile

#758 2013-07-16 13:43:58

kristinika
Sr. member

Fetele multumesc de sustinere si promit sa stau linistita pana vineri  puss  la toate
Cris cred ca iti vine sa iti papi minunea toata ziua la ceea ce spui ca face...ce scumpika...
Ioana ce frumos ca incepi usor,usor sa cumperi lucrusoare pentru puiutul tau!
Anca spuneai de curand ca ai mai avut o noapte in care ai avut dureri mari,daca e la fel cred ca ar fi mai bine sa investighezi sa nu fie,cum spun fetele,de la rinichi...sper sa nu...
Andreea cu siguranta am sa ma simt putin ciudat cu lista de intrebari in mana,dar asta e,niciodata nu vom sti tot ceea ce ne intereseaza si cum noi ii suportam pe ei si ei sa ne suporte pe noi..
Multumesc fetelor pentru tot sunteti niste dragute   puss

#759 2013-07-16 13:46:27

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Cris, am scris aproximativ in acelasi timp cam acelasi lucru. chicot
Si eu am ramas profund dezamagita de italieni ca popor, dar mi-a placut Roma ca si oras. Plus ca unde te intorceai dadeai de un roman. Am vrut sa cumparam bilete la autobuzele alea descoperite care faceau turul orasului. Si ne-am indreptat spre vanzator care zice "English? Francais? Deutsch? Espagnol?"
La care noi "English",
el "Where are you from?"
noi "Romania"
el "A, pai atunci haideti sa vorbim romaneste".  rotfl2

Am fost in anul urmator la Munchen, e o diferenta ca de la cer la pamant intre oameni, mai au un pic si isi cer scuze ca ei stau jos si nu mai sunt locuri in metrou, strazile sunt boboc, au program de maturat treptele in bloc pe care il respecta cu sfintenie si multe, multe altele.

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-07-16 13:47:25)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#760 2013-07-16 13:50:14

kristinika
Sr. member

Si inca ceva cand am fost la 6 saptamani la urgente mie mi s-a interzis sexul....cauza probabila a sangerarii..deci poate fi asa...oricum noi am fost cuminti in privinta asta in detrimentul sotului grater  grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.