homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-38

#704 2013-07-16 09:06:26

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Ioana84 a scris:

Alinus buna!!

Khristall neata!!Mici crampe,deci nu fff dureroase,de ai reusit sa adormi la loc.Citeam ca dopul e inchis la culoare,si gelatinos.Pana pe 22 nu mai ajungi la nici un fel de control?Tinem pumnii sa fie totul bine.

Nu mai ajung la nici un control, direct pe 22 la spital. Desi ma irit, ma epilez astazi putintel... ca ma gandeam azinoapte ca daca  e sa nasc ma fac de toata cacaua la spital.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#705 2013-07-16 09:19:16

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Deno sa inteleg ca nu esti in Romanica?Ca bine zici,asa aveai cu cine lasa pe Yannick,si ajutor din partea neamurilor.E greu cu 2 copii mici,dar cine stie cum se va invarti roata asta,si te mai gaseste barza inca o data.Sa stii ca faza cu durerea am auzit-o si eu.Mi-a zis o doamna care a nascut 3 copii,ca o durere de pietre la rinichi sau la fiere,e mai dureroasa decat o nastere in sine.

Ochisori pupici mici si dulci si de la mine pentru mogaldeata ta si pt mamica frumoasa.

Khristal ca bine zici,nu se stie,mai bine sa fii tu gata pregatita,ca de bebe vrea sa vina,nu te asteapta.Tinem pumnii si ne rugam pt tine,sa decurga totul bine.

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#706 2013-07-16 09:19:58

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Ionus puss ,esti tare simpatica "trebuie sa iasa bebe cumva" ,esti ok?

Khris puss ,sa fie trecatoare durerea si sa mai stea bebe pana pe 22.Cum te epilezi?

Deno sarumana mult,doamne ajuta asa sa fie.

Ochisori puss multumim din suflet de sustinere.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#707 2013-07-16 09:23:35

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Neata fetelor,
kram la toate!

Eu azi sunt mult mai linistita, desi am dormit extraordinar de prost, stau intr-o zona f aglomerata, un bulevard pe care trec motoare si masini si rromi care tipa. Pe la 2 plina de nervi am inchis geamurile (termopanul mai atenueaza din zgomot) si am deschis AC-ul cu care am dormit deschis ca altfel ne topim cu geamurile inchise. Dar nu am reusit bine sa adorm ca a mea pisica gasise un dop de sticla caruia ii tot dadea picioare si il alerga de mama-mama big_smile ce sa mai, adunat nu am strans 3 ore de somn, dar maine i-am promis lui bb ca la 10 ma bag in pat si ii dau odihna bine-meritata.
Crampe nu prea am mai avut, doar usoare si trecatoare. Spatele m-a lasat si el. Sper sa ramana asa smile

Greturi am doar uneori, dar e suportabil.

Khristall vad ca esti aproape, bafta si nastere usoara, sa dea Domnul sa iti tii in brate bebelul sau bebica sanatoasa!

Ultima oara a fost editat de anorien (2013-07-16 09:24:23)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#708 2013-07-16 09:27:21

Ioana84
Insomniac member

Alinus asa ma distrez cu ce mi-a zis sotul : "Ai stiut ca a intrat,va trebui cumva sa iasa",si de atunci cand imi aduc aminte ,zambesc.Sunt bine,am reusit sa dorm,cu frica dar nu am avut carcei.Am papat deja corcoduse,numai din astea as manca.Tu cum te simti?

Ano buna dimineata!!Dar ce noapte chinuita ai avut si tu.Sa fie totul bine,si o sarcina usoara sa ai.

Publicitate

loading...

#709 2013-07-16 09:52:35

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Neata fete. Khris, acusica vine bebe, mai ai un pic. Doamne, cred ca abia astepti.
Ano, sa faci bine sa te culci diseara mai devreme. Eu pe la 4-5 sapt am avut doar dureri de burta, atat. Apoi pe la 6 sapt au inceput greturile care vad ca inca mai sunt prin zona. Sa fii bine.
Ionus, asa amuzanta esti cu corcodusele lol Mereu papi corcoduse. De fiecare data zambesc.
Mie mi-au venit rezultatele la analize. Nu am anticorpi anti-RH slava domnului, toxo nu s-a schimbat nimic (nici n-o am, nici n-am avut-o), sumar urina normal, fier ok, TGO si TGP normal, toate normale mai putin limfocitele din hemoleucograma.
Can am facut hemoleucograma data trecuta acum 1 luna jumate aveam limfocitele 36,6% (normal e intre 25-40). Acum am 21%, sub minim. Din cate stiti, o fi ceva grav sau normal? Joi ma duc oricum la doctorita si-i arat.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#710 2013-07-16 10:02:38

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata fetelor puss
Ioana  puss si eu m-am enervat cand am auzit ca trebuie sa astept o luna jumate pentru un control de sarcina....care dupa parerea mea are ceva mai multa importanta decat unul normal,dar asta e...nu sunt la mine acasa....sa fi vazut indiferenta cu care am fost tratata cand am fost la control la urgente la 6 saptamani din cauza pierderilor.....am stat 4,5ore sa astept si intrau inaintea mea tipe venite de cateva minute si ele pe picioarele lor ca si mine...ca na eu aveam 6 saptamani si ele 4-5 luni....sarcina lor era importanta a mea nu....la URGENTE...de asta si acum sper sa fie bine pana vineri si sa nu fie nevoie sa merg la urgente...
In dimineata asta vad ca nu mai am dureri dar vad ca si cum in uter ar fi ceva resturi de care se curata....fara sange doar firicele mici maro care le observ pe hartie,voiaveti idee ce ar putea fi sau daca ar fi ceva ciudat rau???
DOAMNE ce mult imi doresc sa fie bine...mai ales ca am ajuns pana aici rugaciune
puss  la toate fetele

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#711 2013-07-16 10:03:33

Ioana84
Insomniac member

Getut buna !!Se pare ca nu-i mai plac lui bebe,a vrut ce a vrut,acum imi dau o stare de greata,nu mai mananc,o dau pe struguri,am observat ca imi fac cu ochiul.O incepusem cu ciresele,si tot asa,pap fructe la greu.Ai grija cu toxo,daca ai si pisici,si sa speli bine toate fructele si legumele.Mai bine sub minim,decat mai sus.Joi faci si eco?Succes. puss

Kristinika,ce imi zici tu mie acolo,mi se pare ciudat tare,poate asa e la tine,eu una am facut zeci de vizite si controale pana acum,chiar si saptamanal,si la orice ora din zi sau din noapte de ma duc la maternitate,imi fac toate controalele gratis,fara comentarii.O luna jumate pt un control mi se pare aiurea. spranceana Cu asteptatul mi s-a intamplat si mie,cand am pierdut sarcina,aveam dureri mari si nu stiam de la ce,si am stat ca proasta si plangeam.Dar acum pe sarcina,nu,e totul ok.Sunt fete care se curata,si daca nu e rosu aprins,nu-ti fa multe probleme.Hai ca vineri acusi vine,stai linistita,ca e totul bine.Nu poti ajunge sa faci macar 1 eco privat? puss

Ultima oara a fost editat de Ioana84 (2013-07-16 10:09:00)

#712 2013-07-16 10:09:27

Getaway
Hero member

Da, Ioana, le spal de le ia mama naibii lol Nu mananc carne nepreparata bine termic, etc Da, joi am si eco.

19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#713 2013-07-16 10:11:21

Alinutza30
Sr. member

Ano puss buna dimineata ,greturile or sa treaca.

Ionus ce bine ca ai scapt de carcei,poate dispar de tot.Pe mine ma dor rinichii rau azi ,cred ca rinichii sunt si chiar in capul pieptului la stomac nu imi gasesc pozitia deloc.

Get puss bine ca sunt ok  analizele.

Kristinika puss buna dimineata.

#714 2013-07-16 10:11:43

Ioana84
Insomniac member

Getaway a scris:

Da, Ioana, le spal de le ia mama naibii lol Nu mananc carne nepreparata bine termic, etc Da, joi am si eco.

Le speli de le faci albe eeee?? rotfl2 Ai grija si cu pisi,roaga-l pe sot sa se ocupe de ele.Abia astept sa ne zici ce face bobita ta. hjarta  puss

Alinus da de la stomac,asa ma lua si pe mine,si se ducea durerea spre spate.Daca ai la indemana ia repede un paracetamol,sau no spa,sau spasmex,asa te lasa.Ca si eu am inceput asa,si am ajuns cu crize mari.Ai ridicat ceva? puss

Ultima oara a fost editat de Ioana84 (2013-07-16 10:14:17)

#715 2013-07-16 10:16:14

Getaway
Hero member

Am grija la pisici, m-am interesat si eu smile
De cand am ramas insarcinata nu mai strang eu la pisici.

19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#716 2013-07-16 10:22:09

kristinika
Sr. member

Atunci la urgente nici eu nu am platit nimic ca au pus nu stiu ce cod si da ajunsesem acolo la la 15:30 si am intrat la 20:00 ca ma apucase toti nervii si am inceput sa fac ceva scandal...ca nu poate fi mai putin interesanta o sarcina de 6 saptamani ca una de 4-5 luni...tot despre un copil e vorba si poate unul destul de greu avut....nu stiu daca a contat sau nu ce am spus dar dupa vreo 10 minute am intrat...dar asta a trecut oricum din experienta proprie spun ca nici aici nu e prea departe de tara noastra doar ca la noi cu un ban dat esti rege....pe cand aici e pe ochi frumosi.
Vor trece astea 3 zile..la control privat nu merg ca nu pot...sunt casnica si traim cu un singur salar si nu e usor cu chiria si toate celelalte si parca e facut sa nu reusesc sa gasesc nimic pe aici si eu...
Buna dimineata Alinutza puss
Ioana da tie pentru dureri ti-au dat ceva??? aseara stand in pat am avut ceva dureri de burta,nu intense ca la CM dar erau si nu stiam ce sa fac puss

Ultima oara a fost editat de kristinika (2013-07-16 10:24:23)

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#717 2013-07-16 10:27:06

Khristall
Insomniac member

Alinutza ma epilez cu lama din pacate... inainte de sarcina ma faceam la salon cu ceara dar in perioada sarcinii nu am suportat durerea, ma incordam fff tare si am renuntat ca imi incordam burtica. Problema e ca ma irit urat de la lama, mai ales in zona fesiera, dar acuma cu nasterea nu am ce face... m-am dat cu putina pudra de bebe de la fiu-miu... sper sa nu se supere prea tare :-"... poate nu ma irit. Daca era dupa mine, ma faceam duminica seara ca sa fiu fresh luni, asa trebuie sa ma mai fac o data duminica si cu cat ma fac mai des cu atat ma irit mai urat. Dar ce sa fac... decat sa ajung neepilata si sa vad cum asistentele stramba din nas si comenteaza... mai bine asa.

Ultima oara a fost editat de Khristall (2013-07-16 10:29:05)

#718 2013-07-16 10:31:40

Ioana84
Insomniac member

Kristinika asa e,e greu,si eu sunt casnica si eu tot din pensia lui al meu.Plus ca acum cu sarcina nu poti lucra.Eu cand am fost la urgente acum cu pietrele la fiere,si plangeam de durere,ca am si lesinat pana la urma.Eram in 3,una eu,si inca 2 cataveici,care radeau.S-a ridicat al meu,a facut pe nebunul,si cand am lesinat,si-au dat seama ca nu eram acolo de flori de mar.Depinde si peste cine dai,daca sunt si din aia care urasc strainii,ai pus-o.Mie mi-au dat paracetamol,si spasmex,e pt relaxarea muschilor,sa iau 2 la durere,asa nu ma ajung la urgente,dar pana acum nu am luat,sper sa nu ma mai apuce.Daca sunt mici crampe,suportale,nu te obisnui cu pastile,ca sarcina e lunga si ai sa vezi mai incolo,cand incepe uterul sa se ridice pana sus.

#719 2013-07-16 10:32:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

neata!

in privinta pilozitatii, eu am avut norocul sa experimentez exact situatia inversa: intr-o saptamana, apar maxim 3-4 fire de par pe un picior big_smile (ma epilez saptamanal cu epilatorul). andre mai auzisem ca s-a bucurat de aceeasi experienta. pe burta am ramas cu puful initial, n-au aparut fire lungi si groase cesafac.

iulia, inca nu s-a instalat menstra? sau a fost putina luna asta? eu am avut avort spontan, insa la 9 saptamani, de asta s-a manifestat mai violent... dupa ce s-au oprit toate sangerarile insa, secretia a fost normala, nu retin sa se fi modificat ceva. tu sigur ai eliminat sarcina?

hai mai deno, nici axilar nici inghinal? tongue tu ai suferit vreo mutatie genetica (benefica de altfel).
apropos de vergeturi: mi-au aparut sub mameloane cateva firicele vinetii. astea sunt vergeturile? ma intreb de la ce le-am facut, ca sanii n-au crescut mai deloc. pe burta nu am nimic.

vad ca mai sunt fete care n-au dormit azi-noapte. eu am ajuns la urgente cu crizele mele. mi-au facut eco degeaba grater, n-au stiut ce am (posibil piatra plecata de la rinichi). mi-au dat calmante (no-spa si scobutil) si asa am trecut noaptea.

just, esti pe aici? tu ai avut piatra sau alta problema la rinichi?

geta, felicitari pt analizele bune! nu stiu nimic de limfocite.

alinutza puss sa treaca. poate apasa bebe pe ceva.

khris, tot e bine ca te lasa sa te epilezi singura. se zvoneste ca la maternitatea de aici te rad asistentele din oficiu pana la buric hmm.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-16 10:36:38)

#720 2013-07-16 10:41:08

Khristall
Insomniac member

Probabil la buric trebuie ca din cate am inteles la cezariana nu trebuie sa ai fire de par pe burtica...si  cum in sarcina pilozitatea e in floare... clar... prefer sa ma fac eu duminica seara pe burtica decat sa ma rada alea pe acolo.

#721 2013-07-16 10:43:34

kristinika
Sr. member

Sincera sa fiu pana acum nu am luat decat o data un paracetamol in ziua inainte de a merge la urgente ca racisem tare si am avut febra de 38? si mi-a fost frica si doc.de familie mi-a spus ca pot sa iau un paracetamol si de atunci nu am mai luat nimic
Acum sunt curioasa cu firicelele astea maronii...ma mai gandesc sa nu fie de la uter ca mai creste si poate de asta sa mai fie si ceva dureri cand si cand....incerc sa ma incurajez singura... nustiu

#722 2013-07-16 10:52:18

Alinutza30
Sr. member

Ionus ,am luat un nospa ca nu mai puteam o fi si de la statul in fund cat sunt la munci ca efort nu am facut.

Khris de aia ma tem si eu de lama mai ales ca in zona inghinala e mai des si firul gros ,trebuie sa merg si eu la salon pana in 23 sa vedem daca suport daca nu o sa renunt si eu cu toate ca de cand cu sarcina nu mai creste asa repede si s-a mai rarit dar nu pot sa nu ma fac.Oricum daca as incerca cu lama nu pot singura si pe altcineva mi-e rusine sa pun.

Anca puss ,ce faci? Asa m-am gandit si eu ca apasa dar cand stau intinsa e ok,poate il chinui dragutul cu statul pe scaun.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.