homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-87

#1635 2014-05-26 16:49:05

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

rona, asa sa stai cuminte in pat si sa bei apa multa, diminueaza f bine cpntractiile.
Si eu am ''mama si copilul'' de elisabeth fenwick e bunicica. Despre ''secretele imblanzitoarei de bebelusi'' ce parere ai?
Acum citrsc ''ghidul primului an din viata copilului'' al clinicii mayo. Are f multe informatii utile, pe de o parte, pe de alta cam sumar descrise..
Iulia si eu sunt mai bine de cand a crescut lubenitoiu' chicot Asa ciudat e sa ma simt bine, de multe ori cand sunt pe strada uit ca am burta lol

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1636 2014-05-26 16:50:11

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

DEno, sa nu faci prostia sa-ti legi trompele... sm
Eu te inteleg, insa nu pe deplin...ca n-am trait asa intens ca tine perioada varsaturilor.
Si sotul meu e abatut cand mi-e rau. Ieri dimineata mi-a adus o savarina, am mancat-o pe narasuflate..dar n-a apucat sa fie digerata. big_smile  Si saracaul cand a vazut ca ma schimb la fata si ma intrept spre baie alergand imi tot striga "respira""respira"nu voma chicot "Era amuzant intr-un fel...

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1637 2014-05-26 16:53:14

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

blue puss sa stii ca uneori mi se pare si mie ca e chiar mai usor acum.. aici la birou avem niste scari si abia atunci cand le urc imi dau seama ca nu e chiar de joaca lol gafai de mama-mama! dar in rest, n-as vrea sa ma deochi, dar imi place de mine chicot

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1638 2014-05-26 16:57:49

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Rona, am decis deja. Intr-o oarecare viata feerica ne-ar fi placut sa avem 3 copii. Dar sunt multi si 2.
Ne gadim pe viitor, nu cred ca ne-am permite sa crestem mai multi, decent si EGAL pe fiecare.
De-asta ne oprim la 2.
Si nu vreau sa ma gandesc la nenorociri cum ca "nu sti niciodata ce se intampla cu copiii pe care-i ai si apoi nu mai poti face"
La cat de ... Usor sa nu zic altfel am ramas acum, total fara sa vrem, nu mai am incredere in nicio metoda contraceptiva. Despre absolut fiecare metoda am auzit ca a dat gres la cineva, deci nu.
N-as mai putea sa duc inca o sarcina, niciodata...

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1639 2014-05-26 17:25:37

rona_persefona
Sr. member

Blue par  multumesc.
Imblanzitoarea de beblusi n-o am. O recomanzi?
Ghidul clinicii mayo il am, dar n-am apucat sa citesc....

Iulia, trimis.

Deno, pai n-ai putea sa pui sterilet? Ca e destul de sigur. Eu una fug mereu de solutiile prea radicale. NU e vorba, Doamne Fereste ca s-ar putea intampla ceva grav cu copiii. Dar sa zicem ca te recasatoresti intr-o zi ( ceeea ce Doamne FEreste nu-ti doresc) iar sotul nou ar vrea un copil de la tine. You never know...
Eu cred ca daca iti cunosti f bine corpul si stii cand ovulezi + o solutie de back-up contrceptiv n-ai cum sa dai gres. Si eu \am ramas insarcinata la un singur contact cu prezervativ rupt, dar sarcina s-a oprit in evolutie...si acum ne-am chinuit 2 ani si fara ajutorul dr tot nu reuseam.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

Publicitate

loading...

#1640 2014-05-26 17:44:56

iuliabebe
Hero member

Primit! Multumesc, rona! puss

#1641 2014-05-26 17:59:06

Bluemoon
Hero member

Rona, mie mi-a placut f mult cartea asta. Mi-a dat f mult curaj pt perioada care urmeaza, nu mi se mai pare atat de dificila si fara inteles, cel putin in teorie chicot
Iulia puss sj eu sunt la fel. Obosesc repede la urcat scari, dar in rest..ptiu ptiu sa nu ma deochi lol mi se pare asa de usoara perioada asta cum nu-mi imaginam. Ma misc usor, am chef de trebaluit, ma simt f bine. Nu tu contractii persistente, nu dureri de spate ,decat picioarele mi se cam umfla de cateva zile, dar e chiar minora faza. Numar iar zilele acum lol mai sunt fix 30.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#1642 2014-05-26 18:35:13

denorah00
Insomniac member

Rona, asta este ca nu stiu niciodata cand ovulez. Nu am ciclul regulat, adica variaza mereu de la 30-35 zile si simptome ovulatorii nu am avut niciodata. Nici dureri, nici mucus, nimic. Cu amandoua sarcinile am ramas fix cand nu am vrut.
Cand am ramas cu y, am avut um pe 27 dec si singurul contact in 23 ian. In 3 februarie am avut test fff slab pozitiv, doar eu vedeam liniuta. Nu coiam sa raman insarcinata fix luna aia ca faceam niste injectii antiinflamatorii puternice pentru hernie si aveam interzis la bebe.
Acum, a doua oara, am avut doar 2 contacte fara finalizare in ziua 4 si 5 a ciclului. Au fost fara ejaculare, fara nimic. Ne-am jucat putin, atata tot, inca aveam spotting-ul din ultimele zile ale ciclului.
Na, zi si tu...
Cat despre o posibila alta casatorie, nu ar fi decat daca m-ar accepta cu copiii care-i am si atat. Nu as mai duce o sarcina pentru niciun barbat, nici macar pentru mine. Cum am zis, mi-as fi dorit mereu 3 copii. Dar nu mai pot, pur si simplu.

#1643 2014-05-26 19:13:27

rona_persefona
Sr. member

Iulia, cu placere! puss
Blue, o sa caut si eu cartea. puss  Thx!
Deno puss off, ce ciudatenie de ciclu mai ai si tu. Totusi, cred ca un sterile montat de un profesionist chiar te protejeaza.   In alta ordine de idei, pe mine lupta cu infertilitatea m-a terminat psihic. A fost tare dura si cred ca te schimba pentru tot restul vietii.
Dar cred ca nu-i usor nici sa fii prea fertila.

Sa aveti o seara frumoasa, ne citim maine! par

#1644 2014-05-26 19:45:36

denorah00
Insomniac member

Nici nu stiu daca cuvantul fertila este potrivitbin cazul meu, la Y ne-am chinuit aproape 1 an, cu teste cu monitorizari, si a venit fix in luna in care am zis nu. Sotul a zis zis in timpul acelui contact, ne protejam, sau nu? Zic nu, ce protectie, trebuie sa-mi vina ciclul, nu ne-a dat DD bebe pana acum, ni-l da fix acum cand nicio sansa de ovulatie? lol
Ca sa vedem ca nimic nu tine de noi.
Nu ma mai incred, si legarea, o sa aleg metoda ireversibila, ca personal cunosc 3 mamici de copii cu trompele legate(legatie simplu)
Sotul ar fi dispus sa faca el vasectomie, dar nu vreau eu, nu mai vreau copii.
Tu mai vrei dupa gemenuti?

#1645 2014-05-26 19:57:41

rona_persefona
Sr. member

Am zis ca ies,  dar nu mai pot de ras...Blue, pentru tine pun videoul asta, cautam modelul de infasat dupa metoda dr Karp si uite ce am gasit. Ce-a facut nebuna asta cu cainele. rotfl2  rotfl  rotfl2

Deno, noi mai avem 3 puiuti la congelat, vreau sa le dau si lor o sansa. Sper sa iasa ulterior cel mult gemeni, chiar nu-mi doresc tripleti. Ma rog zilnic si pentru ei si ma gandesc ca ni i-a lasat Dumnezeu cu un scop. Sper sa-mi conving si sotul. chicot  In plus, dr mea zice ca ea baga mana in foc ca noi putem si natural.  ideea e ca eu am 35 de ani, na..eu oricum vreau casa plina!

#1646 2014-05-26 20:04:51

denorah00
Insomniac member

Rona, sa fie cum va doriti!  Este minunat cu casa plina hjarta
Familia mea e mare, si acum sunt 5 copii intre 8 luni si 8 ani in casa, plus al meu care e pe drum.
S cand suntem toti la masa duminca e o galagie de nedescris, e asa frumos, dar sa fie toti in aceeasi casa, mereu, trebuie sa fie superb!
Eu probabil sunt putin ipocrita cand bag partea financiara, nu asta este adevaratul motiv, motivul este ca mi-e frica de alta sarcina. Ca resurse se gasesc... Dr na. In sfarsit, va fi bine!

#1647 2014-05-26 20:12:25

rona_persefona
Sr. member

Deno,  puss o sa fie bine si la voi!

Eu chiar ma retrag acum, a venit si sotul acasa. wave  par

#1648 2014-05-26 23:17:52

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

puss puss puss
eu am fost cu babuta si vecina la Nordic Walking. mergem in fiecare seara de cateva zile. E asa placut si deloc solicitant. va recomand si voua celor ce puteti face miscare usoara.
  deno, felicitari ptr bb perfect si pentru zilele fara osetron. cat despre trompe, doar tu stii...dar esti fffff tanara, esti sigura ca nu vei regreta niciodata?
rona kram sa treaca durerile
soniuc puss ce mai zici tu? sper sa se implineasca repede visul lui Katey
Katey si Natalia pusspuss
iulia puss blue puss ma bucur ca sunteti bine
anna pusspuss dublu ca dimineata te-am uitat...mii de scuze
pe mine ma doare spatele...auleu ce fac cand creste burta bine cu sacrolioza pacii? sa nu va mai spun ce se uita lumea la mn cand ma vede schiopatand. sad
somnic usor wave

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1649 2014-05-26 23:39:40

denorah00
Insomniac member

Loth puss

Pare rau de dureri.. Cand o creste burta o sa fie nasol.. La mine cel putina. Fost, si nu eram activa, stateam mai mult la pat, dar plangeam rau de durere de spate uneori. Nu ma alina in nicio pozitie, groaznic. Ma masa sotul non stop. Dar cand inceta iar veneau fulgeraturile..
Si dupa nastere a fost si mai rau, primele 4-5 luni pana am reusit sa-l alaptez culcat. Stateam in fund indoita, a fost rau de tot.
Nu stiu sacrolioza ta ce e, dar eu am hernie dubla care apasa pe sciatic si ma doar doar in partea dreapta si piciorul drept. Tot asa cu schipatari si eu..

Cat despre trompe.. Nu cred ca voi regreta. Decat sa mai am regrete ca am ramas gravida. Inca nu am scapat de ele si sunt foarte suparata pentru lucrul asta. O sa ma simt vinovata toata viata ca nu m-am bucurat ca am ramas insarcinata, sunt sigura neutral
N-as mai putea fizic sa duc inca o sarcina, chiar n-as mai putea, de ce sa fortez nota?
Sa le dea sanatate Dumnezeu celor 2 ce mi i-a dat, si mie si sotului sa-i vedem crescand, altceva nu mai vreau in viata asta.
Oricum, sunt oameni care se opresc la un singur copil si nu regreta asta. Eu m-am chinuit(cu adevarat) pentru doi, ar trebui sa-mi ajunga, si suferinta, si copiii tongue

#1650 2014-05-27 00:22:29

Bluemoon
Hero member

Loth puss imi pare rau de durerile de spate, sunt cam nasoale. Poate nu sr mai intensifixa, nu e neaparata nevoie sa apara pe sarcina.
Deno, tu stii mai bine cum e mai corect. Felicitari pt bebe sanatos !! puss
Rona, vaaai cat am putut sa rad. Chiar nebuna femeie rotfl Ideea in sine buna, dar catelul... rotfl2

#1651 2014-05-27 06:37:01

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Neata fete! Ceasul meu biologic ma trezeste la 6 in fiecare dimineata, asta e, macar nu ma mai trezesc noaptea pentru pipi smile. Off am scris msj asta intre doua reprize de voma, eu vars cam de doua trei ori pe sapt sad si seara dupa 5,6 nu maimananc nimic din cauz arsurilor, dar asta e, bebe sa fie sanatos!

Deno puss felicitari pentru vestile bune de la eco, hai ca va fi bine, ai sa vezi!!

Rona puss azi cum esti? Totul bine cu burtica?

In rest va pup pe toate puss puss merg sa-mi incalzesc lapte.

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#1652 2014-05-27 07:35:24

iuliabebe
Hero member

Neatza burtici puss si eu matinala si obosita sad aseara am avut musafiri (rude, evident!) care au venit la 10 si au plecat la 12..eu nu inteleg unii oameni! In fine, si dupa ce ca au venit asa tarziu au mai avut si fel si fel de indicatii despre cununie, nunta/botez, ciorba de potroace, ca de ce asa si nu pe dincolo, ca trebuia sa si trebuia sa nu..am zis ca mor de nervi! A culminat cu discutii despre nasii de cununie pe care ar fi trebuit sa ni-i alegem mai de soi ca acum ca vine bebe pe cine sun eu sa ma ajute daca iub este la munca?! Pft

Si sunt si constipata pe deasupra grater desi am papat destul de ok, si fructe si ciorbita si iaurt

Scarlett, imi pare rau pt starile de voma, nu stiam ca inca le mai ai sad

#1653 2014-05-27 09:15:03

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

neata puss
deno puss pff, da si tu cu coloana
iulia puss durerile mele nu sunt de la sarcina...sunt de la spatele meu handicapsat chicot
scarlett puss off...si tu cu voma
mai am o saptamana de munca si dupa aia liber o luna happy
soni handi trombon dai si tu o cafa ca mi-e lene sa imi fac?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.