homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39-88

#1654 2014-05-27 09:18:16

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-39

neaya fete!
chicot Iulia stiu ca pt tine nu a fost amuzant, dar am ras cu lacrimi. So eu iubesc genul acesta de oameni. Ignora-i!
Imi pare rau de constipatie, incearca sa bei mai multa apa, pe mine ma ajuta asta.
Scarlet sad ce aiurea cu starile de voma. Sper sa-ti treaca repede puss Bebe sigur e bine.
Eu inca am discutii cu mama despre numele copilului, ca ei i se pare oribil numele. Nici amuzant nu mi se mai pare, decat f agasant. I-am spus ca e copilul meu si eu cu al meu decidem cum trebuie sa o cheme si nimeni altcineva si faptul ca nu-i place, e doar problema si parerea ei, pe care sa si-o pastreze..

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1655 2014-05-27 09:22:25

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

blue puss la mine la toti le plac numele, dar mama chiar ar fi ultima care s-ar baga
iulia, brrr io nu le mai deschideam la ora aia..cum p.... m... sa mergi in vizita la ora aia? asa numa ca sa ai ce comenta ca n-are cin' te mai asculta pe acasa?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1656 2014-05-27 09:33:47

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

da mah! la ora 22 vii in vizita la una gravida in 7 luni? care lasand totul deoparte, a doua zi merge la munca grater si ii asteptasem si duminica seara, dar n-au mai ajuns, iar ieri de la 7 cand am ajuns eu acasa iar ia de asteapta, nu puteam sa imi vad de ale mele ca stiam ca vin ei... si ei nu mai veneau... si cand au venit eu cascam de muream, cred ca o ora din cele 2 in care ei mancau seminte si trancaneau, eu am tot cascat pana mi-a fugit somnul si am inceput sa ma enervez

evident ca s-a discutat si despre numele ales, ca mai bine e Andreea primul si ca ei Andreea ii vor spune (sa muriti voi?!), ca e cu noroc numele asta!! bai frate, dar ai zis-o o data, ai vazut ca nu tin cont de ce zici si ca subliniez ca i se va spune cum vreau eu, ca eu sunt ma-sa si tu o tot tii danga-langa

blue puss eu beau apa multa de fel, daca beau si mai multa nu ma mai misc de pe tron.. aaa ca ce-am patit aseara mergand spre casa, m-am proptit in drum pentru ca efectiv faceam pipi pe mine, dar la modul ca galusca cred ca dansa step pe vezica, vezica era plina de la prea multa apa bauta, iar eu cu picioarele incrucisate in drum am zis ca mor rotfl2 am sunat-o pe mama, pe iub sa faca cineva ceva, dar ce sa faca.. si am rugat un nene de la o policlinica inchisa sa ma lase si pe mine la wc... n-am fost de mult mai fericita decat atunci cand m-am usurat
despre nume, te inteleg perfect! astia zici ca sunt blocati, ai mei nu zic nimic, dar ai lui ma freaca la ridiche cu numele

loth par data viitoare le impun program

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1657 2014-05-27 10:09:15

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Neata burtici puss
Iulia, eu in locul tau nici nu le mai deschideam usa. Le spuneam apoi ca am adormit. Serios acum , la ora aia se vine in vizita ? lol
O zi usoara.
Va pup pe toate smile

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1658 2014-05-27 10:13:31

Lothraine
Insomniac member

alex puss c face bb mic?
nico trombon da un semn  sa stim ca sunteti bine

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#1659 2014-05-27 10:21:10

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Iulia, Loth dar ce nume ati ales?
Si noi ne-am cam decis, eu ptr Amalia, sotul vad ca mai trage cu Flavia dar eu castig sigur lol

Iulia, imi pare rau de seara avuta sad

#1660 2014-05-27 10:25:24

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Neata, frumoasele!

Loth,  puss , off, iti intorc pupicul, sa treaca durereile de spate.
Scarlatel, puss , greu cu voma si cu burta mare, saracuta de tine. supa Sper sa treaca.
Iulia,  puss ve musafiri aia vut si tu... Nu stiu mai, unii parca vor dinadins sa fie enervanti. Ignora-i!
Blue, mie imi place tare mult numele Petra. puss Asa sunt unsa cei din familie, niciodata nu sunt multumiti. Eu ma gandeam sa pun la baiat Maximilian...si surorile s-au pus pe un ras Maxim... forgetit  forgetit  M-am si enervat un pic.
Loth, ce nume vreti sa puneti voi?
Deno,  puss
Alexandra puss
Be, si mie imi palce Amalia. puss

Eu ma simt mult mai bine. Am dormit bine, nu m-a mai durut burtica deact vag, vag si am bagat si aerul conditionat pe modul somn si silentios. A fost bine. De dimineata miscau bebelusii, le-am pus Pink, mie imi place tare mult, cred ca si lor.  dance

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-27 10:26:31)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1661 2014-05-27 10:25:56

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Lothraine, e bine bebe, nu mai am rabdare pana pe 3 sa-l vad ; ma duc la doctorul meu si o sa-l vad mai bine smile, ca la ultima eco n-a avut aia chef de mine grater
Voi ce faceti? Sunteti bine ?
poop

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1662 2014-05-27 10:29:11

iuliabebe
Hero member

alexandra puss am zis ca daca ma loveste somnul plec la culcare, dar eu deja dormeam pe mine cand au venit, ce sa le mai zic ?! era sora lui iub care s-a intors acasa de la munca in afara tarii si am zis ca pentru el indur, nah

happy puss rona puss

happy, Iulia este primul nume smile este numele pe care mi l-am dorit in caz de fetita, de aici si username-ul .. si cum eu nu am avut nume de sfant si mi-ar fi placut sa am, am zis ca ii dam si al doilea nume si oscilam intre Andreea si Gabriela

#1663 2014-05-27 10:30:04

be_happy
Platinum member

Rona puss

IUlia puss e frumos numele, mie chiar imi place.

#1664 2014-05-27 10:31:19

Lothraine
Insomniac member

happy puss Rona puss David sau Sabrina

#1665 2014-05-27 10:35:05

rona_persefona
Sr. member

Loth, imi plac amandoua. tummenupp

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#1666 2014-05-27 10:36:58

be_happy
Platinum member

Ah \Loth si mie mi se par frumoase amandoua. Ma gandeam ca poate ati ales nume mai altfel, dar nu, sunt ff ok

#1667 2014-05-27 10:38:13

rona_persefona
Sr. member

Fetele, intrebare: vad ca in centrul mameloanelor, tesutul are culoare galbena. E normal??? cesafac

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-05-27 10:38:38)

#1668 2014-05-27 11:02:29

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Heiiiii puss
ce fac burticileeeeeeeeee? puss

#1669 2014-05-27 11:07:13

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete frumusete big_smile

stormulache puss  mornincoffee o facui,cu intarziere.de dimineata ma documentez pe net cu plecarile big_smile.calculam disperat  si nu stiam de ce vis zici,dadui repede in urma. par

katey  puss cum m-oi fi visat pe mine? lol Doamne ajuta!

nu citii nimic.da va pup puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1670 2014-05-27 11:25:54

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna fetelor. Sarcina usora, la termen si bebei sanatosi. Am scris si la mamici si vin si la voi cu intrebarea mea poate gasesc aici niste rapunsuri ca am inteles ca s-a discutat aici la un moment dat.

Eu nu am mai intrat de mult pe forum, de pe vremea cand eram insarcinata cu primul bebelus. Acum am 15 saptamani de sarcina si m-am intalnit cu o problema. Vreau sa -mi spuneti daca a trecut vreuna dintre voi prin asta sau daca stiti personal pe cineva. Eu stiu ce inseamna dar as vrea cazuri concrete. Asadar problema e urmatoarea, la ecografia de ieri de 15 saptamani mi-a aparut ca am o brida amniotica de 3,7 mm sad. Sunt foarte panicata. Sper sa nu va suparati ca ma bag printre voi tam nesam cum s-ar zice, dar nu stiu unde si pe cine sa mai intreb (in afara de dr care mi-a spus ca nu avem decat sa asteptam sa vedem ce se intampla).
Va pup si va multumesc.

#1671 2014-05-27 11:53:02

iuliabebe
Hero member

ioana, felicitari pentru bebe 2! si la mine s-a descoperit o astfel de brida la morfologia de trim 2 si de atunci am monitorizare lunara cu eco..bebe nu este afectat iar riscul cel mai mare ar fi sa se prinda in ea
si eu am fost la fel de panicata, acum m-am impacat cu ideea ca oricum nu se poate face nimic, iar atata timp cat bebe nu se incurca in ea, ceea ce ma rog la Dumnezeu sa nu se intample, nu sunt riscuri.. am citit f mult pe net, dar nu te sfatuiesc sa o faci pentru ca oricum nu rezolvi nimic.. acelasi lucru mi-a zis si mie drita, ca nu am ce sa fac decat sa astept, ca nu am facut nimic sa apara si nu am cum sa influentez cumva pozitia acesteia.. mai exista o sansa ca bebe intr-o lovitura puternica sa o rupa, sau sa se absoarba in tesutul placentei... ceea ce la tine are timp suficient sa o faca
din ce am citit, depinde de unde este pozitionata, iar in functie de aspecte gen pozitie/dimensiuni/pozitie bebe se poate stabili daca este inocenta sau cu risc... mai citeam ca in afara tarii ar fi posibila interventia, dar nu m-am documentat prea mult pentru ca presupun ca si in cazul acesta sunt riscuri

ca si caz concret, sotia unui coleg a avut asa ceva, s-a monitorizat toata sarcina, iar acum are un bebe frumos si sanatos de 2 anisori

eu zic sa stai linistita, eventual sa te documentezi pe cat posibil si cu Dumnezeu inainte! puss

pup fetele care au mai intrat!

happy puss sar'na

#1672 2014-05-27 11:53:30

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Buna burtici frumoase!
o zi superba va dorim!
Fetelor va dau si eu cateva sfaturi,poate le gasiti utile,eu m-am lovit de ele si vreau sa stiti si voi:
nu va cumparati absorbante de la always cele ultra long de noapte,nu or sa va foloseasca la nimic,sunt prea lungi si ajung la operatie si in plus nu curge asa mult.
incercati sa luati absorbante fara plasticul acela deasupra,irita ca naiba.
faceti-va cat mai multe torsoane de vata sa le puneti deasupra,nu veti mai simti disconfortul produs de absorbante.
luati chilotei 100% bumbac,fara nimic altceva si cat mai inalti posibil, ramane burtica dupa operatie si trebuie tinuta si ea cu ceva ca doare.
luati camasute multe,veti transpira f mult si in plus vine caldura.
eu am lasat doar 6 kg in spital...nu imi venea sa cred cu ce burta ma intorc acasa,dar deja simt ca se retrage.se vede diferenta.
va pupacim!

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.