homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-87

#1635 2015-01-09 15:22:57

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34

hello
eu am zis ca nu ma bag in comentarii dar nu ma pot abtine smile
anca, de ce crezi tu ca ii faci rau daca il lasi sa planga?
eu as zice ca mai degraba ii faci rau daca nu-l lasi niciodata sa planga
copiii au nevoie sa se descarce prin plans, asa cum si noi, adultii, avem nevoie
ei aduna atatea frustrari din diverse motive incat au nevoie de aceasta eliberare
eu nu zic sa-l lasi sa planga mereu, ar fi si anormal daca ar face-o, dar plansul nu il 'strica'

si, legat de faptul ca-i faci toate poftele ca sa nu planga
va intra, mai devreme sau mai tarziu, in colectivitate, unde nu ii vor fi tolerate astfel de comportamente si va fi sanctionat atat de cadrele didactice cat si de ceilalti copii
iar socul pentru el ca nu poate face tot ce-l lasa mamica acasa va fi, cred eu, de 3 ori mai mare
departe de mine gandul de a iti spune cum sa-ti cresti copilul dar cred eu ca e un lucru pe care ar trebui sa-l iei in seama
inca mai ai timp sa iei atitudine

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1636 2015-01-09 15:30:35

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Reina dar cum sa-i scot laptele din timpul noptii? Nu stiu cum sa procedez, ea il cere clar.
Deno tu cum l-ai scos?

Si eu cred ca e bine sa mai si planga. Si acum clar cand plange dintr-o prostie nu mai am aceeasi mila. Din pacate stau mai pros cu rabdarea si mai ridic tonul la ea, atinci imi pare fff rau

#1637 2015-01-09 15:46:45

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

be , eu de cd l-am intarcat (1 an si 4 luni) primea lapte doar seara si nu s-a invatat sa ceara , doar apa , bea foarte multa cat pt toata ziua. Acum nu stiu sa te sfatuiesc  ,doar sa ii spui sa inteleaga ca laptele se bea seara la culcare , o sa fie o per in care o sa planga pana va uita.

Mamica de 2 pui scumpi

#1638 2015-01-09 15:48:51

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

eu l-am lasat sa isi scoata singur laptele si pe timpul noptii si pe timpul zilei..la 2.8 ani a renuntat de tot... nu imi imginam ca se poate. Pt el laptele era masa principala..acum zice bleh cand il vede

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1639 2015-01-09 16:07:57

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Eu ii dau doar cand cere si bea cu cana

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Publicitate

loading...

#1640 2015-01-09 17:01:00

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eiu as vrea sa renunte la lapte ptr cva din cauza lui mananca f putin spre deloc si in plus are si 2 carii de biberon. N-as vrea sa-i apara si altele

#1641 2015-01-09 17:26:19

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Happy, sambata trecuta s-a trezit ok, doar ca nu a vrut sa manance. La amiaza trebuia sa plecam si era cu stomacul gol, am zis sa-i dam lapte. L-a baut pe tot si la 5 minute a varsat prima data. Apoi a tot varsat pana noaptea tot ce i-am dat(nu lapte), a facut febra si era molesit. Sambata noaptea nu i-am dat lapte deloc, l-am trecut oe ceai de menta, duminica la fel. Duminica deja a fost ca de obicei, un singur scaun moale dimineata, in rest nu a mai avut scaun si varsaturi deloc. A mancat relativ bine pentru cat era de bolnav si duminica noaptea pe la 3 se tot foia de foame, nu avea somnul linistit si am zis sa-i dam putin lapte. L-a baut si a mai dormit pana la 7 cand a baut iar, si a inceput iar cu varsaturile luni dimineata sad iar cu febra, scaune proaste, scaunele persista si acum, febra si varsaturile nu. Dar nu a mai primit lapte de atunci.
Deci l-am scos practic fortat.. Dar nu a plans dupa el, primele zile fara lapte au trecut ok caci oricum nu voia sa manance si sa bea nimic. Si cred ca in felu asta a uitat putin de lapte, doar seara isi aminteste.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1642 2015-01-09 20:15:37

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

dragelor, copilul meu, universul meu, perfect adevarat, dar exista, din fericire si sateliti...si eu am stat cu fetita mea 4 ani acasa, poveste lunga, altadata, a fost foarte bine pt ea, pana la un punct, dar viata continua, copiii cresc iar noi nu putem sa agatam de ei toata viata...not fair:D
acum are 6 ani, iar eu pregatesc terenul pt o sora/un fratior, sunt la servici de 2 ani, si totul merge de minune, copilul e la scoala, are programul ei, prietenii ei, preferintele ei...eu uremez exe plul mamei mele, copii trebuie lasati sa zboare din cuib, evident, cu noi in umbra ca sa -i ajutam si sa-i indrumam, atunci cand e cazul
cat despre plans, eu si acum jelesc:))
asa sunt eu si asa ne simtim si crestem bine si frumos

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1643 2015-01-09 20:56:06

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Mamici,

Pe 28 am programare la un ginecolog (este femeie). O sa am 12 saptamani si deci primul ecograf, acela in care se uita la tot felul de chestii. Cred ca la voi se numeste morfofetala, nu?

Problema este ca mi-a zis sa beau apa inainte de ecograf, cam 1 l. Este normal ca eu nu mai tin minte? Si mi-a mai zis ceva de dulciuri dar, sincer, nu am inteles: sa mananc sau sa nu mananc dulciuri?

Sunteti vreuna dintre voi care a avut primul ecograf la 12 sapt? Asa sunt de suparata ca nu pot sa imi fac unul mai devreme  sad

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1644 2015-01-09 21:15:53

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Flow, si eu stiu de apa, dar de dulciuri nu.
Si pe sora mea o chema rar la echo, si la 8 luni+ tot rar se ducea. E ciudat acolo.

Anca, Eduard pricepea absolut tot ce ii spuneam cand ii explicam. Daca nu intelegea ceva, face multe grimase:ridica spancenele,  se incrunta, facea ochii mari etc- ii reformulam. La el au aparut toanele prin toamna deci cam la 1.5 ani.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1645 2015-01-09 21:38:45

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

flow, eu nu mai tin minte
dar parca ma punea sa ma duc la wc inainte de ecograf, deci nu as vedea rostul apei lol
cat despre dulciuri, posibil sa-ti fi zis sa mananci ca sa fie mai activ, ma gandesc eu

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1646 2015-01-09 21:46:18

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Flow daca faci asa t?rziu ecograf  iti face pe burta,  nu transvaginal și de asta ti-a zis de apa
La noi se numeste morfofetala de trimestru 1.

Mamica de 2 pui scumpi

#1647 2015-01-09 21:50:16

cmin
Addicted member

Fetelor A este rosu in buric. Parca a si supurat putin. I am dat cu betadina dar ma tot gandesc ce ar putea fi... si se si scarpina...ati patit vreuna?

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1648 2015-01-09 22:09:58

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Bună seara!

Flow, de la dulciuri e mai agitat bebe.

Eu am pneumopatie interstitiala. sad Azi am tusit cu firisoare de s?nge şi i-am scris unui medic de pe grupul "Alo..." de pe fb, care mi-a recomandat radiografie şi asta a fost diagnosticul radiologului, confirmat şi de doc de pe "Alo".
Medicul de fam mi-a zis să continui cu tratamentul prescris...

Ultima oara a fost editat de Katey (2015-01-09 22:11:43)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1649 2015-01-09 22:25:17

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Ca sa nu fie vezica plina, d.aia e treaba cu mersul la baie. O  prietena primea un pahar cu apa sa.l bea inainte. S.ar vedea mai bine fatul.

Kate sad sanatate multa!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1650 2015-01-09 22:36:04

cmin
Addicted member

Flow apa ca sa fie vezica plina sa se vada mai bine. Se merge la baie la echo interna , la externa (si asa se face de pe la 10 +)  se bea apa.
Dulcele il agita pe bebe si se misca astfel se vede mai bine

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1651 2015-01-10 00:32:59

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

katey sanatate multa iti doresc...dupa ce termini tratamentl incearca o perioada de imunizare : sucuri de fructe si legume ar fi ideale.

asta cu plansul , sunt perfect de acord cu voi, nici eu nu o lasam, bine nici nu a plans/tipat, insa acum mai are momente, ii explic ce e de explicat si cu toate astea tot nu vrea sa inteleaga, atunci i dau alternative de genul,, cand te linistesti vii la mama daca vrei, etc,,...e greu , foasrte greu, dar nu imposibil.

eu azi am fost la serv, dupa ce toata sapt am stat cu ea acasa, de luni gata va merge la gradi dupa 3 sapt de stat acasa.
e ok acum, fff rar mai tuseste, muci mai deloc, ne imunizam dimineata cu o lingurita de miere, propolis, echinaceea si ulei de catina, peste zi i-am mai dat un sirop de merisor caci e din ala valabil 3 luni de la deschidere, ii dau si vitamina D-6picaturi, dar vreau sa-i comand de pe iherb din aia de la childlife, seara ne tamponam narile cu ulei de susan si damin gat cu 2-3 spray-uri de gatulet fericit.I-am mai luat si niste cavit caci dr m-a cam speriat ca nu prea a luat in greutate in ultimele 6 luni, dar s-a mai inaltat.

azi la fix 4.6 ani are doar 15kg si 104 cm....trebuie sa insist mereu cu mancarea , dulciuri ar manca , dar si alea doar din comert, daca ii fac eu nu le vrea, bine si pe alea din comert nu le agreeaza pe toate, mai mult ambalajele o atrag.

in rest, ii lucrez un tutu dupa tutorialul pus de garga la bazar, mai am 1/2 si am ramas fara material , maine ma aprovizionez, poate o sa vi-l arat la final, ea face puzze-uri in jur de 60 piese, a fost sapt lor, am descoperit unul nou nedesfacut de la ziua ei compus din 4 puzze-uri incepand de la 36 pana la 72 si in fiecare zi a facut cate unul, am inceput pe etape: intai separam piesele chenarului de cele din mijloc ,, are parte dreapta, o punem deoparte, nu are deocamdata nu e buna,, apoi facem chenarul si apoi mijlocul, e super incantata si se descurca de minune, i-am aratat sa se ghideze dupa detalii, a prins ideea cat de cat.

eu am inceput aerobicul, ieri am fost cu ea la prima sedinta si azi noapte nu am putut dormi de febra la gat si umeri, de sapt viitoare voi icnepe mai intens de 3 ori pe sapt, planul e ca si luna februarie sa fac tot aerobic, incepand ca din martie sa incep sa alerg (asta daca dau si astia drumul la parc odata)...am de dat jos in jur de 10 kg (ehehe, vise taica, vise) + ceva dieta(aici e cel mai greu, dulciurile ma termina).

eu am inceput sa urmaresc serialul ala nou turcesc de pe protv,, puterea destinului,, ...imi place de actorul principal de mor, imi place rolul lui si de el fizic....si actiunea, obiceiurile, etc.

9 ani de copilarie ....

#1652 2015-01-10 01:00:06

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Hello

Subscriu Bubu. Si eu daca urla sau pl?ng ii las sa se descarce si daca vor sa vina la mine,bine daca nu le zic ca ii aștept sunt l?ngă ei. Daca ?ncerc sa i iau eu sa nu mai pl?ngă mai rău pl?ng,așa ca după ce ?și elimina nervisorii sau purvsi simplu după ce termina cu pl?nsul,vin singuri in brațe la mine si ne pupam si dragalim de parca nu s a ?nt?mplat nimic. E mult mai vine sa se descarce.
A. Are o masa de lapte la 12 noaptea si apoi mai bea un biberon la 4-5dimineata,cu toate ca măn?ncă in timpul zilei..
Deno.,sănătate lui Y!?ncearcă sa i dai entrolactis,sunt foarte bune,mai ales in episoade din astea,si pentru poftă de m?ncare inclusiv,la noi a avut efect.dintre toate probioticele..au si alte propietati..
Katey,sanatate

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1653 2015-01-10 01:05:05

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Merci de sfat, Adina! Cred ca am imunitatea la pamant. sad

Eu ascult Calin Geambasu Band pe youtube. Canta demential oamenii astia. smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.