Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34-88
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 34
Katey pentru ?munitate merge excelent tinctura de e propolis.eu iau in fiecare zi cate 30pic si deja ma simt mai bine de 3sapt. Nici n am mai răcit,nici dureri de cap. Le dau si copiilor cate 3-4pic la indicația medicului.avem imunitatea la păm?nt si noi.
Apropo de somn,eu nu i mai culc la pr?nz,pr?nzul la ei fiind la ora 4dupaamiaza..si 7-7.30 seara dorm pana dimi la 9..nu se mai putea.. Stiu ca si somnul de pr?nz e imp insa rezista pana la 7,de fapt pica lati.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna seara!
reina, daca nu ma intorc la 2 ani, nu ma astept sa am locul asigurat peste 2-3 ani, dupa ce intra copilul la gradinita. mai mult ca sigur voi pierde locul de munca si este unul ft bun. in plus, lipsa practicii din anii in care stau acasa, va face dificila angajarea ulterioara. deci dpdv profesional, ar fi o pierdere mare.
bubu, cunosc teoria alethei solter si sunt de acord cu ea in ceea ce priveste plansul din motive pe care eu nu am cum sa le alterez. de exemplu, daca se loveste copilul si plange pt ca il doare, nu o sa-i distrag atentia si nici n-o sa-i explic ca nu e bine sa planga. da, in cazul asta, e ft bine pt el sa se descarce. dar cand stiu ca eu i-am provocat copilului suferinta sau ca i-o pot alina, nu pot sta indiferenta. pt noi pot parea mofturi, insa ei traiesc intens frustrarile astea; lacrimile din ochii lor nu sunt actorie. imi amintesc cum ma simteam eu cand imi interziceau parintii ceva, cum de fiecare data mi-am promis sa nu fiu si eu "rea" cand voi avea copiii mei. nu-ti imagina insa ca daca vrea copilul sa faca ceva periculos, il las. daca ceea ce isi doreste nu e benefic pt dezvoltarea lui, incerc in prima faza sa ii explic de ce nu facem lucrul respectiv. uneori functioneaza, dar atunci cand plange cu tot cu explicatii, ii distrag atentia. seara, nu pot nicicum sa-l pun la culcare cand el inca mai are chef de joaca. daca ii explic ca e tarziu, ca suntem obositi, imi ignora speech-ul si plange pana ne jucam cum vrea el. nu pot sta sa-l vad cum plange pentru ca nu mai am eu chef de joaca iar lui nu ii e somn. eu m-am pricopsit cu o mare sensibilitate la plansul copiilor. ma macina din interior cand ii aud, sufar alaturi de ei si as face orice sa-i vad veseli din nou.
samy, nu am dedus din mesajul tau daca esti multumita cu faptul ca ai stat cu fata acasa 4 ani sau ai schimba ceva daca ai lua-o de la capat. intreb pt ca tind sa procedez la fel, sa stau acasa pana intra baiatul in colectivitate.
flower, eu am facut prima ecografie la15s. planuiam sa o fac la 20, insa am sangerat usor si m-am speriat. e mai bine ca lasi primul trimestru sa treaca fara ecografii .
maje, nu-i vorba de priceput, ci de acceptat. intrebam dupa cat timp de explicatii se linistea eduard? cat trebuia sa insisti?
adina, si mie imi place turcul . nu am insa timp sa urmaresc serialul, am vazut la mama cateva secvente.
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata anca, fiecare si le stie pe ale lui janis, imi pare rau de bona, e aiurea sa aiba pretentii de mariri asa mari oare nu se gandeste ca o sa ramana fara serviciu de tot?
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
salut mamici,
vreau sa va cer parerea intr-o situatie. Piciul meu are 14 luni. El in general e un copil cuminte, daca ii explic ceva asculta, gen nu e voie la priza, se joaca ok, nu tipa, nu face crize. L capitolul mancare a fost un mancacios de la inceputul diversificarii, a mancat tot ce i-am dat, era pofticios, vvroia si de la noi si ii dadeam. L-am ferit de junk, dulciuri etc. In fine, era aliomentat corect, lua in greutate etc etc.
De 10 zile avem urmatoarele probleme, a devenit un rebel care spune nu la orice, tipa cand nu e ca el _ ii trece repede insa pt ca eu imi pastrez calmul si ii explic de ce nu are voie x, in general are lobertate sa umble, sa scotoceasca, insa unde e periculos NU, cu explicatiile de rigoare. Nu merge singur asa ca il plimbam noi prin casa tinut de maini. da acnu mergem unde vrea el, se tranteste si plange. Ii trecwe repede insa.
La capitolul mancare, tot de 10 zile, a inceput sa se schimbe foaia. Cand vede lingurita decoland, sigileaza buzele. Nu vrea nimic. I-am dat bucati sa pape singur, nu vrea, i-am dat lingura sa pape singur, Nu vrea. Nu vrea nimic. Ieri a facut greva foamei la pranz si nu mancat nimic 7 ore. Nu i-am dart niciodata si nici nu intentionez sa ii dau cu avonul, jucarii, plimbat prin casa, ma refer la mancare. Are un progra, de masa (care variaza usor in functie de activitatile zilei, nu mananca intre mese si nu rontaie nimic. Insa de 10 zile refuza mancare si mai si rade la mine. Deja scade in greutate I-am facut un set complet de analize si astweptam rezultatele.
In fine, ce vad eu, este un soi de rebeliune pe toate planurile. Macar noaptea doarme bine.
Voi ati trecut prin asa ceva? O fi o perioada de testare limite, ale lui si ale noastre?
Chiar radeam cu sotul ca toata treba asta a inceput de cand l-am tuns la chelie. Arata ca un baietel rautacios asa
2 ani +
- gargarita
- Moderator
Adelina, nu-i ies canini, masele?
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata
deno, nu, n-am facyt inca. Voi?
Adelina trec prin tot felul de etape copiii
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
da, ii tot ies masele, canini de cateva luni. a fost precoce la dinti si acum are deja 14 cu inca 2 canini pe drum + o masea. dar asa rau sa fie? el era un mancacios convins si acum abia daca mai mananca ceva.
2 ani +
- gargarita
- Moderator
Ar putea fi Adelina... sau altceva, greu de spus cu siguranta.
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Multumesc pentru raspunsuri, mamici.
Anca, dar pliul nucal se masoara intre 11 si 13 sapt. Voi nu ati facut morfofetala 1 de care spun fetele?
Like in ce cantitate de apa se dizolva cele 3-4 picaturi pe propolis pe care le dai copiilor?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- just_me29
- Hero member
- Inregistrat: 2013-02-24
Buna fetelor, Flow, tinctura de propolis se da 2 pic./5kg de corp. daca e extract in alcool, in apa se va face un clei. pui picaturile pe un cub de zahar si e f comestibi. extractul in apa e mai slab, cam jumatate concentratia si atunci trebuie revizuite nr de picaturi. felicitari pt sarcina.
Ultima oara a fost editat de just_me29 (2015-01-11 17:40:01)
Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Deno si eu o tin ff mult in marsupi, sunt zile in care o tin toata ziua, pana seara pe la 7 cand o las sa se trezeasca. Are si zile cand doarme pe pat, dar trebuie sa ies din camera ca sa adoarma..ciudat.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|