homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-40

#742 2015-02-12 13:09:46

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

buna fetelor

maje , acadele din astea au si la farmaciile dona parca, e posibil sa fie aceeiasi chestie, am luat si eu odata demult, nu mai retin efectul .

9 ani de copilarie ....

#743 2015-02-12 13:10:37

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Maje ce dulce hjarta

Eu nu am facut nici un fel de test de sange sau teste pentru sindromul down sau cine stie cate altele. Nu i-am vazut rostul. Ce faci daca iese testul cu risc ridicat de a avea copil bolnav ? Avortezi ? Pentru mine nu s-a pus niciodata problema sa renunt la copil, orice boala ar fi avut. Asa ca nu am aruncat cu banii aiurea.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#744 2015-02-12 13:27:29

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Like, din nefericire nu pot sa ma mai duc astazi pentru ca am o zi foarte grea la serviciu. Maine, vineri, o sa ma duc acolo si iti spun. Imi pare rau ca am uitat denumirea.

Time nu sunt de acord cu tine dar iti respect opinia. Eu am o varsta, tu poate ai facut copilul la 20 de ani, eu sunt mai mare decat tine. Si da, daca in urma a o mie de teste mi se indica ca bebele are sindrom X sau Y atunci recurg la forma drastica de intrerupere a sarcinii pentru ca nu vreau sa aduc pe lume pe cineva care sa se chinuie. Daca eu mor, cine are grija de un copil care nu o sa aiba niciodata capacitatea sa se descurce singur?
Traim intr-un timp in care avem si putem sa beneficiem de puterea tehnologiei. Am o oportunitate sa aflu ceva si totodata o obligatie fatza de mine, fata de familia mea, fata de celalalt copil si fata de copilul nenascut sa fac ceva. Inafara de sindr. Down astfel de  teste depisteaza forme severe de retard mintal. Pentru mine sunt fara plata, altii mai tineri platesc 800 de dolari si chiar scot aceasta suma din buzunar numai sa stie ca este totul okay.

Aceasta este parerea mea. Ti-am mentionat numele pentru ca tu ai spus ca nu vezi rostul testelor si ca nu ai face intrerupere. Iti respect parerea si nu declansez nicio polemica. Ma bucur ca poti sa gandesti asa; eu sunt (mai)pragmatica.

Poate multe dintre voi ati citit niste comantarii legate de vaccinare facute de Olivia Ster. Nu promovez vaccinarea! Fieare face ce crede. Dar vine cineva care de altfel imi place (cum gateste) si comenteaza despre vaccinare asa, sa fie in trendul anti-vaccinarii. Ma intreb doar atat: daca i-ar fi copilul bolnav si trebuie operat si ii trebuie anestezie ce ar face Olivia Ster si alte mame care nu-s de acord cu vaccinarea? Ca si anesezicul are reactii ciudate, nu? Daca si Olivia Ster si alte mame ar avea prieteni carora le-a murit copilul de 1 an din cauza meningitei (si care putea scapa daca ii faceau vaccinul) sau ar avea prieteni care se chinuie cu HPV atunci poate ca ar gandi altfel.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#745 2015-02-12 13:34:58

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
flow cand ne anunti ce ascunde burtica ? surioara au fratior pentru C?

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#746 2015-02-12 13:35:47

adelina_1985
Full member
Inregistrat: 2010-04-06

ai dreptate, flower. si eu o admir pe Olivia si o urmaresc. imi [lace de ea ca om, familia ei, cum gateste etc. insa mi se pare tare aiurea sa iei o decizie pe baza a ce spune Olivia. Sunt f multe mame care isi fac copiii vegetarieni si nu ii vaccineaza pe baza a ce spune Olivia, Cristela Georgescu si Ligia Pop. toate sunt mare care promoveaza  ne vaccinarea si vegetarianismul.

2 ani +

Publicitate

loading...

#747 2015-02-12 13:36:24

timean86
Addicted member

Flower, nu ma deranjeaza ca mi-ai mentionat numele, asta e parerea mea, si la fel iti respect si tie opinia.

am editat ca nu are nici un rost.

Ultima oara a fost editat de timean86 (2015-02-12 13:58:27)

#748 2015-02-12 13:58:25

flowerpot
Insomniac member

Time, jos palaria in fatza ta. Eu sunt mai slaba din punctul acesta de vedere. Dar atat timp cat pot afla anumite aspecte, le iau in consideratie. Ce nu imi sta mie in putinta sa aflu, atunci o sa infrunt (nu se pot afla o gramada de boli mentale si evident nu poti sa stii ce se intampla dupa ce se naste. Dar ce pot sa alfu, aflu acum). Oricum apreciez opinia ta nu numai ca sunt mama dar, am mai spus pe aici, imi lucrez teza iar avortul este focusul meu si stiu ce inseamna decizii ca ale noastre.

Carra
cred ca in martie pe 16 aflu. Adica atunci o sa vada tehnicianul care imi face ecograful dar eu o sa aflu mai tarziu ce am (daca se vede) caci asa-i la noi: nu zice direct ce ai. II comunica medicului tau si numai cand ai programare afli. Stiu, aberatii mari, dar asta-i sistemul si tac si inghit smile. Nu pot sa inteleg cum de am fost atat de linistita 9 luni cu C. si nu am vrut sa stim ce sex are si acum nu mai avem rabdare. Mie, dupa testele babesti, imi iese fata.

Adelina imi plac amandoua si Olivia si Ligia si am avut perioade in care m-am inspirat mult din munca lor. SUnt sigura ce ele cred in ce spun si ca s-au documentat bine din perspectiva lor. Dar eu sunt sceptica. Nu sunt nici pro dar nici contra vaccinarii. Insa imi vaccinez copii pentru ca ma obliga cumva sistemul. Nu as putea sa o inscriu la vreo scoala daca nu are carnet de vaccinari cu totul la zi. Iar daca dau o scrisoare in care spun ca am ales sa nu vaccinez atunci, al primul semn de epidemie in oras, copilul o sa fie trimis acasa pana trece epidemia. De protejat, protejeaza impotriva unor boli destul de grave (poliomelita, de ex) dar mereu apar boli noi...

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-02-12 13:59:17)

bebe

#749 2015-02-12 14:04:27

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici  wave

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#750 2015-02-12 15:04:03

timean86
Addicted member

Flower kram

Kate  kram

Ultima oara a fost editat de timean86 (2015-02-12 15:15:12)

#751 2015-02-12 15:15:18

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

vai ce chef 0 am..  cascat

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#752 2015-02-12 15:38:48

timean86
Addicted member

vai si mie mi-e un somn

#753 2015-02-12 16:31:30

flowerpot
Insomniac member

Eu am fost la scoala la C. si am lasat cadouri de Valentin pentru profesoare si pentru colegii de clasa ca asa se obisnuieste. Si m-a dus sotzi pana la serviciu unde am indraznit sa imi fac o cafea.
Profesoarelor principale (2) le-am luat o cana cu o farfuriuta mica, un set deci legat cu o fundita, o cutie de ceai negru cu fructe si o cutie de bomboane frantuzesti din ciocolata. Am uitat cum se numesc, ceva cu T. Celorlalte profesoare le-am luat numai cate o cutie de bo,boane. Maicutelor care o supravegheaza la pranz le-am luat cate o carte de povseti (ele asta vor, ca sa le citeasca celor mici). Pentru fiecare copil am facut cate o punguta in care am pus 5 ciocolatele in forma de inima, o cutiute mica cu niste abtibilduri cu inimi:), un creion tot cu inimi si niste chestii sub forma de inima ca un fel de abtibilduri dar mai cauciucate.
Maine o sa fie teroare acasa si nu numai. O sa vina cu 26 de cadouase de la colegi si de la profesori, o sa si le scoata in mijlocul camerei, se aseaza langa ele si da-i si infrupta-te din dulciuri. Apoi, intra in criza aceea de la prea mult zahar...

Nu am chef de nimic si trebuie sa imi vina rotfl2

bebe

#754 2015-02-12 16:53:51

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Maine e vineri.  dance

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#755 2015-02-12 17:22:12

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

flower, tu o lasi sa manance "cat cuprinde" cand primeste cu nemiluita ? ca acum sau de craciun ?

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#756 2015-02-12 18:24:44

flowerpot
Insomniac member

O las trei produse, orice vrea ea. Asta-i regula. Dar iese urat rau, face crize de plans cand i le iau pe celelalte.  De Valentin, de Halloween, Paste si Carciun nu am nicio sansa sa ma lupt cu ea. Mereu iese cu scandal. Si am inteles ca asa-i in multe case. Exista si case unde copii inteleg ca au parinti destepti. Eu astept sa o doara burta si cateva zile nici nu se mai atinge de dulciuri. Nu faceti ca mine; eu reusesc sa fac multe dar nu la sarbatori din acestea. Si Valentin-ul este pe locul intai mereu. am numai inimi prin casa, coacem paine in tava sub forma de inima etc etc. Nu stiu de ce are "chemarea" asta spre Valentin lol.

Uite aseara, cand faceam pachetele pt copii, a zis ca ma ajuta. Nu stiu cand si cum a furat ciocolatele si le-a mancat. Cand am vazut ambalajele am intrebat-o si a recunosct ca le-a mancat. Si eram langa ea.

Copilul nr.2 nu o sa stie ce-i ala zahar pana la 3-4 ani si nici Tv smile.

bebe

#757 2015-02-12 20:11:53

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

o intrebare pt mamele de fetite
am obs de cand am venit din spital ca sani ei sunt un pic unflati si tari parca ca at cand incep sa creasca
sunt eu paranoica:o fi vrun raspuns la tratamentul din spital?

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#758 2015-02-12 20:27:53

flowerpot
Insomniac member

Nico este firesc sa aiba asa; este hormonal, se regleaza curand. Dar sa intrebi si un medic ca sa te linistesti de tot.

bebe

#759 2015-02-12 20:54:02

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Multumim de grija, e... bine, cred.

L-am dus la 9 la gradi, l-a luat sotul de 12, ca a reusit sa plece mai devreme. N-a facut febra acolo, dar a facut acasa pe la 4. abia acum i-a scazut de tot, facuse 39. Nu stiu ce-o fi, analizele ce i le-am recoltat luni *(exudat nazal, faringian, copro si urina), au iesit curate toate. Cred ca-i un virus de la gradi (sper virus!!!), ca azi a mai facut un copilas febra. A toit zis educatoarea ca tot cerea la buda sa faca kk si nu putea, si de aici se duce barbata0miu sa0i ia nu stiu ce sirop laxativ de la plafar, pe care i l-a si dat copilululi bang. Macar maine e liber sotul si ramane cu el.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#760 2015-02-12 20:58:30

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Tme puss

Apropo de zahar, eu tocmai i.am facut lui Eduard un blat de tort din pandispan la care nu am pus zahar ci sirop de agave. Imi place cum a iesit ca si apect, nu stiu ca gust.
Eu ma straduiesc (si reusesc) sa ii gatesc fara zahar desi ce e din comert..e din comert smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.