Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-41
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Fetelor, noi nu stim ce sa ii mai dam lui Eduard pt secretii I.am dat Fluimucil, i.am pus ser cate 30 ml pe zi, i.am pus Vibrocil si in aerosoli si in nari direct, asta seara i.am dat o doza de Sinupret-15 picaturi, ii mai dau si maine, i.am dat in nas cu Pivalone, i.am dat si Prospan. Mi.a baut si ceai de ceapa, miere ii dau dimi, pe stomacul gol. Stiti ca mi.a facut otita si dupa 4 zile de stat acasa, de luni pana joi,vinerea aia l.am dus la cresa, era bine, insa cand l.am luat era infundat. De atunci e asa, deci de o saptamana. Acum pe seara l.am simtit caldut..mi.e teama de secretiile astea din gat
Ultima oara a fost editat de majestik (2015-02-13 06:45:42)
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
Nico, e normal. se numeste criza hormonala. poate aparea si o mica sangerare vaginala, sa nu te sperii. sani siliconati a avut si Stefan si l-a tinut saptamani bune.
maje, sanatate!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata ...si azi
- nico_leta
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-03
gargarita a scris:'neata
Nico, e normal. se numeste criza hormonala. poate aparea si o mica sangerare vaginala, sa nu te sperii. sani siliconati a avut si Stefan si l-a tinut saptamani bune.
maje, sanatate!
ms,ma bucur ca nu sunt paranoica si exista o explicatie
Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Maje, noi i-am dat Salbutamol sirop 1,5 ml dimineata si seara pana au disparut secretiile din gat si haraiala din piept de tot. Adica vreo 2 saptamani. Dar nu stiu ce sa-ti zic, daca sa-i dai fara sa intrebi medicul, pt. ca e ca Adrenalina. Salbutamolul e substanta de baza din Ventolinul pt. aerosoli, iar majoritatea medicilor cica nu-l mai recomanda sub forma de sirop ca nu eficient. Noua ni l-a mai dat pediatra si vad ca are efect.
La 2 ani, cat are E, ii dadeam 0,5 sau 0,7 ml.
A, am uitat sa-ti zic ieri, eu i-am luat acadele cu propolis de la farmaciile Hyperici (nu stiu daca e si in alte orase sau e de-a noastra locala ), fac diseara poza la cutie daca vrei. Sunt 4 acadele parca in jur de 10-15 lei cutia.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Mai sunt si acadelele Ciko Ciko Gola de la farmaciile Dona. Doar varianta Gola este pt gat, celelelalte tipuri au alte indicatii.
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Mamici,
Nici azi nu ajung la analize din cauza ca este foarte frig, minus 34 si nu ma duc cu masina ci cu mijloacele de transport. Prefer sa ma duc luni ca avem liber cu totii.
Am o intrebare: aseara am simtit o arsura puternica in sanul drept. A durat senzatia aceasta cam o ora si apoi am adormit si nu am mai simtit nimic. Este normal? O fi de la sarcina?
Inca o intrebare: mi-a spus doctorita sa iau citrat de calciu in cazul in care nu mananc (si nu mananc) produse lactate multe. Dar nu mi-a zis cat sa iau, ce cantiate. Ati luat careva calciu in sarcina?
Si ultima: am vazut niste pete albe pe fata. Imaginati-va ca apasati cu mana pe fatza si raman niste urme albe. Asa este la mine. Este tot de la sarcina? Ca nu m-am dat cu crema deloc, nu suport mirosul si stau asa, fara creme, fara nimic cosmetice pe fatza.
Am inteles ca au inceput inscrierile in cls 0. Ati inscris careva copilul? La voi la ce varsta se imcepe clasa 0? Tot de la 4 ani?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
flower, eu am avut o durere la sanul drept f puternica, care tinea cu orele. era in trim 3 de sarcina. unoeri plangea de durere. medicul m-a vazut si a zis ca e ok. de la muschi. imi zicea sa iau de durere antiinflamatoare, insa nu am luat.
eu nu am copil de scoala dar stiu ca se inscriu in cls 0 de la 6 ani. la voi scoala incepe de la 4 ani? pana la 4 ani e gradinita?
2 ani +
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
cei care au implinit 6 ani pana la 31 august pot merge in cls 0.eu asa stiu, oricum mi se pare devreme si asa, dar 4 ani, cand sa mai copilareasca si saracii copii.
9 ani de copilarie ....
- flowerpot
- Insomniac member
Adina mereu uit ca in tara se dau teme pentru acasa cu caruta . Adelina multumesc mult tare pentru raspuns.
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
Hello , multumesc pentru raspuns Flower. Eu nu spun "nu" la nici o chestie alimentara dar impun limite ..foarte stricte cateodata. Adica , noi inca mai mancam din ciocolatile primite de craciun pe principiul ceva mic in fiecare zi (aproape ) . Ei ii plac fff mult dulciurile iar mie imi e teama sa o las sa manance pana i se face rau .. Clasa 0 la 4 ani ? si ce fac ?
apropo de scoala, aveti cumva cunostinte care urmeaza scoala waldorf ?
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- flowerpot
- Insomniac member
Geo faci tare bine cu aceste limite. Cel mai mare bine pentru copilul tau. Si eu impun dar vai de capul meu; in fine, nu am fost consecventa, am gresit si gresesc mult la mancare.
Eu am cunostinta cu copil la scoala Waldorf de aici; daca vrei iti dau (in privat) si linkul scolii. Are copil in clsa1a acum si a fost de la inceput (clasa 0/gradinita etc acolo). Iti spun si ce face copilul meu la scoala publica-religioasa(catolica) si faci comparatie numai ca un picut mai tarziu. As alege Montessori pentru ca eu sunt mult mai...practica, pragmatica etc dar si Waldorf este minunata pana la un punct. Iti spun parerea mea mai tarziu.
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
flowerpot a scris:Geo faci tare bine cu aceste limite. Cel mai mare bine pentru copilul tau. Si eu impun dar vai de capul meu; in fine, nu am fost consecventa, am gresit si gresesc mult la mancare.
Eu am cunostinta cu copil la scoala Waldorf de aici; daca vrei iti dau (in privat) si linkul scolii. Are copil in clsa1a acum si a fost de la inceput (clasa 0/gradinita etc acolo). Iti spun si ce face copilul meu la scoala publica-religioasa(catolica) si faci comparatie numai ca un picut mai tarziu. As alege Montessori pentru ca eu sunt mult mai...practica, pragmatica etc dar si Waldorf este minunata pana la un punct. Iti spun parerea mea mai tarziu.
multumesc flower , astept sa vb . eu lucrez acum, dar lasa-mi mesaj .
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Adina, noi nu tot la 6 ani am mers? Şi direct ?n clasa I.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- flowerpot
- Insomniac member
Geo ai mesaj, sper ca l-ai primit.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|