Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-39
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Camy eu nu am purtat nimic, iar burta s-a retras complet.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Neata! Nici mie nu mi.a dormit bine Eduard, viseaza urat, plangea dupa masina la o trezire..si la 06.15 s.a trezir, el, de care zilele trecute trageam la 06.45 sa se trezeasca si dormea lemn
Camy, eu am purtat burtiera, din aia, cum purta si mama. Nu stiu daca burtiera a fost, insa s.a retras complet pielea. Poate e si pielea mea elastica, pt ca nu am nicio vergetura, si ca sa ma laud nici riduri nu am. E buna totusi pt ca e senzatie foarte ciudata atunci cand simti ca se plimba mațele pe acolo, asta vine de iti tine burta la locul ei. Eu o voi folosi si la bebe 2
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Multumesc pentru raspunsuri, mamici. Eu am facut ecograful de 12 sapt. si mane ma duc sa imi fac testele pt T....., splina bf si inca ceva. Este un test destul de nou pe piata de aici (o fi si in alte parti dar nu stiu) care este aproape la fe de exact ca amiocenteza dar nu este invaziv. Va zic amanunte maine. Ca sa il faci pe gratis (caci costa 800) trebuie sa te califici la guvern, sa ai o varsta (35 cand nasti) sau un istoric sau un..consilier genetic bun care sa iti faca o scrisoare foarte buna catre guvern V-ati prins voi.
Camysh, nici eu nu am avut burtiera si s-a retras burta toata (gandeste-ta ca eu am luat 40 de kg in sacrcina). O sa pun curand o poza si cu burtica (burtoiul) de acum. PAre ca are niste proportii imense, ma dau rar cu o crema facuta de mine cu shea si coca butter.
Emy cred ca Maia plange de la dinti daca spui ca si baleste .
Smart nu stiu ce sa spun despre desene lui A. dar la noi a fost cam asa: la varsta de 3 ani toti copii din jur desenau, C. nici nu se atingea de creion. Aproape de 4 ani a inceput as deseneze dar ciudatenii, niste chitibuse, nu pricepeai nimic dar cand mi le explica intelegeam ce "vedea" ea. In jur de 4.2-3 ani a inceput sa deseneze okay; ma iintai oameni fara ochi, apoi fara gura, acum, la 5 ani nu am nicio treaba cu ea. Dar nu decupeaza decat daca este obligata pentru test, la scoala. Rar daca decupeaza acasa. Nu poate. Nu stie sa tina foarfecul desi i-am aratat. Am citit ca asa sunt copii stangaci. Si de atunci ii spun doar ca"fii tu desteapta la alte materii, ca nu este obligatoriu sa decupezi". Asa se relaxeaza. Nu te lua dupa educatoare, zic eu. Vezi ce simti TU! Si ai incredere caci cu varsta o sa deseneze foarte frumos. O sa vezi peste 1-2 ani
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-02-11 13:05:16)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Neata
Nici D nu colorează doar mazgaleste..are 3,9luni.si acum de ce ar trebui sa coloreze frumos toti copii?ce educatoare..auzi e nemultumita ma faci sa rad Smart. Parca ar fi la scoala. Hellou , pai sunt la gradinita inca hai sa i facem roboti . Mai ramane sa i dam la scoala de la 3ani. Pe bune??la cat areAlex? 3ani si cat? Daca asa simte el sa mazgaleasca deocamdată..poate nu l pasioneaza nu i place f mult sa deseneze. Nici lui D nu i place
Smart , poate vroia ceva "mărunt" prin buzunare..de fapt nu stiu de ce cred asta
Geo eu le dau miere cu lăm?ie. Le place lamaia .mierea nu prea. Beau toti limonada. Sănătate !
Camy,eu am.purtat burtiera mult vreo3luni dupa fiecare nastere fiind si cald afara vara..si m a ajutat f mult am scăpat de burta. Mi a zis doctorul sa port ca sa se duca burta si sa se retragă tot pe acolo
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2015-02-11 13:32:36)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
salut
stiu si eu de testul acela precum amniocenteza. Eram insarcinata in trim II cand mi-a zis medicul meu, de aici din RO. Acum un an sau 2 era nou in RO si se facea doar la o singura clinica. Imi amintesc ca mi-a spus ca e ca un test de sange , insa costa ff mult. Undeva la 200-300 euro. Nu retin detalii pentru ca nu ma interesa. Si spunea ca este similar cu amnio insa neinvaziv.
2 ani +
- timean86
- Addicted member
Si noi agitati azi noapte... ciudat
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
adelina_1985 a scris:salut
stiu si eu de testul acela precum amniocenteza. Eram insarcinata in trim II cand mi-a zis medicul meu, de aici din RO. Acum un an sau 2 era nou in RO si se facea doar la o singura clinica. Imi amintesc ca mi-a spus ca e ca un test de sange , insa costa ff mult. Undeva la 200-300 euro. Nu retin detalii pentru ca nu ma interesa. Si spunea ca este similar cu amnio insa neinvaziv.
Exact Adelina. Test de sange, la mine costa 800 de dolari. Am uitat cum se numeste, avea o prescurtare dar aflu maine dimineata.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Multam de pareri, si eu cred cam la fel.
M-am certat iarasi cu astia la munca. Daca indraznesti sa comentezi ceva esti "obraznic" . Nu cred ca-i mai pot rabda. Oamenii astia iti toaca psihicul, cu cat esti mai bun in ceea ce faci, cu atat isi bat mai rau joc de tine. Nu cred ca ma mai apuca sfarsitul lunii la ei
Fi-miu vad ca e subfebril . Daca o tine asa si maine, va trebui sa raman cu el. Sa vezi scandal la munca
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
Geo, Smart, sanatate!
- timean86
- Addicted member
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
neata!
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Neata
Smart ,sănătate! Cum se simte ?
Flow spune mi si.mie te rog cum se numeste acel test de s?nge. L ai facut? 800de dolari acolo..eu zic ca se merita oricum. Nu stiu cat o fi aici.
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2015-02-12 11:21:02)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|