homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-44

#818 2015-02-16 15:07:38

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

Mamici puss

#819 2015-02-16 15:10:17

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!

Chryss-tina, felicitari pt sarcina!
Nici eu nu te pot sfatui, ca nu am avut greturi pe sarcina, si nici nu stiu ce ai putea lua de greata.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#820 2015-02-16 15:19:48

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Deno, binisor. Am un pui de raceala dar nu e grav Voi ?

Be, Maje kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#821 2015-02-16 15:20:19

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Multumesc fetelor. Nu mi-e greata de ceva anume, mi-e greata de mancare in general cu toate ca mi-e foame. E foarte aiurea senzatia de foame intensa si sa nu poti sa mananci. Mananc mai mult ca trebuie sa mananc. Mai devreme am varsat putin ( pt prima data), ceva lichid verde si amarui. Parca ma simt un pic mai bine. Sper sa treaca si perioada asta cat mai repede.

Sa aveti o zi frumoasa!

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#822 2015-02-16 15:26:00

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Timi, imi pare rau, sa treaca repede!
Noi cu multe, dar in general bine.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#823 2015-02-16 15:41:46

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.

adina, si la noi am familie zilele astea tot cu gripa cu aceleasi simptome.

paracetamol, nurofens si multe fructe cu vitamina C ajuta intr-adevar. sanatate.

puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#824 2015-02-16 15:53:24

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Deno ,.. sa treaca kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#825 2015-02-16 16:23:39

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

carra multumesc, deja sunt multttttttttt mai bine, aproape refacuta zic eu,dar insist in continuare cu fructele si ceaiurile,odihna atat cat pot si cam atat.

la voi cine a patit-o? eu chiar nu stiu cum m-am pricopsit cu ea, un coleg de serviciu a avut-o pe preitena lui bolnava, el a mers cu noi in masina vreo 2 zile, putea fi el doar purtator de virus oare?...in rest doar din supermarket, altfel nu am intrat in contact cu cineva bolnav.

eu azi am dat avansul pentru ca la vara A. sa mearga in tabara cu cei de la gradinita, undeva in Retezat.Sotul nu prea a fost de acord, dar eu sper usurel usurel sa capate putina independenta si curaj, plus ca e ceva nou, sper sa-i placa.Costa o gramada, si facem ceva sacrificii pt asta in conditiile in care avem o serie de evenimente anul asta la care trebuie sa participam.Deocamdata nu i-am spus , mai tarziu sa nu ma bata la cap pana la vara :ce, cum , unde, de ce????!!!

9 ani de copilarie ....

#826 2015-02-16 16:41:51

denorah00
Insomniac member

Timi, nimic de speriat, viroza de care nu mai scapam, plus ca amandoi copiii au facut bronsita spastica dupa ce am lungit-o 3 sapt cu mucii neutral
In rest ne luptam in continuare cu bubitele lui Yannick ca nici tratamentul trecut nu era ok. A inceput sa aiba eruptii sub cortizon, i l-au schimbat cu unul mai tare si tot ieseau bubite. A renuntat, am cautat alt doctor. Alt diagnostic, alt tratament, renuntat total la cortizon. Inca nu ma pot pronunta, dar acum la o saptamana fara cortizon arata ca inainte la 2 zile fara cortizon. Deci mult mult mai bine, ma asteptam sa se faca rana tot, dar are "numai" vreo 20 de bubite pe fata, izolate, fara sa se fi extins si fara rani.

Adina, ce tare, dar mai ales, cat curaj ai! Eu nu as putea in ruptul capului sa-i las si mai ales la varsta asta, sunt prea fricoasa..

#827 2015-02-16 16:48:12

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Pe mine m-au sunat de la munca, vor sa ma intorc la mijlocul lui martie, atat de hotarata am fost pana acum...dar de cand m-au sunat am un nod in gat grater
Mai ales ca am inteles ca se fac ceva modificari si e posibil sa lucrez 9 ore in loc de 8 grater

#828 2015-02-16 16:50:08

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Wow, Adina, curajoasa "miscare" asta cu tabara. smile Dar in sensul bun al cuvantului, te admir. smile

Ce fel de tabara este? Adica stii cam ce activitati vor avea? Cate zile? Si, daca vrei sa spui, cat costa?

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#829 2015-02-16 16:53:26

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

adina scorella a zacut tot weekendul cu simptome similare cu ce descrii tu big_smile

felicitari cu tabara. si de la noi e la gradi particulara unde am fost am vazut pe fb ca au dus copiii la azuga parca, o sapt la initiere ski.
pozele macar au fost minunate.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2015-02-16 16:55:21)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#830 2015-02-16 18:34:00

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

hello,

cmin - cred ca ti-am dat add rotfl

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#831 2015-02-16 18:51:42

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Geo, ti-am dat si eu add smile

#832 2015-02-16 21:21:43

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Fetelor, copiii vostri au/au avut tantrum.uri imediat ce i.ati pus la somnul de noapte? Sau in toiul noptii??
Eduard a avut azi.noapte un tantrum, (el mai avea si inainte sa adoarma) cred ca mi a scos peri albi!! Aruncase din brate un calut cu care doarme si cu care sta si la cresa, si vroia domn'e sa se dea el jos din patut singur, sa si.l ia de pe patul mare si sa se urce singur in patut la loc roll Facuse asta inainte de somn, desi ma impotrivisem initial.

Deno, Time, sanatate!

Of Be puss ce repede se apropie momentul sa te duci la serviciu!

Adina, chiar ca indrazneata decizia! Tin pumnii sa fie bine de pe acum, desi mai e pana atunci! Eu sunt sigura ca o mama are un feeling mai bun decat tata. Mi s.a demonstrat de multe ori. Asa cred ca se intampla si in cazul tau si al sotului tau cu privire la vacanta asta.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#833 2015-02-16 22:02:51

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici, ma doare burta jos si un pic spatele tot in zona aia, ce as putea lua? sad
Mi-am luat ceai de cozi de cirese...
Imi e destul de peste mana sa ajung la un laborator pt. analize, stiu ca era un test in comert care determina daca este infectie urinara. Stiti cum se numeste? E scump tare?

Voi ati auzit cum ca nu mai e voie sa mergi cu masina cu copil sub 3 ani neinsotit in spate chiar daca e in scaunel?! Cica a auzit tata la radio. Mi se pare aberant dar nu ma mai mira nimic. Voi stiti ceva de genul asta?

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#834 2015-02-16 22:40:28

denorah00
Insomniac member

Maje si al meu face tot felul de crize in somn. Adica se trezeste plangand, si nu zice ce vrea, doar se tot agita prin pat si plange de zici ca-l tai. Trebuie sa ghicesc ce vrea, ca orice il intreb, daca vrea apa, mancare etc, se apuca sa urle si mai tare. Uneori crizele astea il tin noapte de noapte cate o perioada si le are de cate 3-4 ori pe noapte, de mi-e si frica sa ma pun la somn seara, gandindu-ma ce ma asteapta. Se calmeaza extrem de greu, dupa 1-2 ore si nu trece juma de ora si o ia de la capat pe cand credem ca s-a linistit.
De cele mai multe ori motivele sunt sete/foame/vrea in brate.
Dar mai cere si aberatii gen desene la 4 dimineata.

Kate, nu am auzit dar daca e asa mi se pare o tampenie mai mare decat capul lor. Eu am 2 scaune in spate mari cat china, raman exact 30 cm intre ele chiar daca masina noastra e mare mare. Unde sa ma mai bag? Dar care au 3? Bine, ca nu stiu cum ar putea incapea 3 scaune in spate, dar zic..
Oricum eu nu am stat cu y in spate, numai cand era bebe. De la 1 an sta numai singur si eu in fata.acum stau singuri amandoi, alta optiune nu e.

#835 2015-02-16 22:58:06

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Buna mamici,

Deno poti sa imi spui tu cu ce zicea Rose ca a tratat la baietelul ei dermatita atopica? parca imi amintesc ca spunea ca s-a confruntat cu asta..

Imi pare rau ca voi inca aveti problema asta sad

fetei mele i-au aparut niste bubite pe picioruse, si abia luni am programare la dermatolog... pediatra a zis ca arata a dermatita atopica si m-a trimis la dermatolog
offf, mi-e groaza...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#836 2015-02-16 23:07:27

denorah00
Insomniac member

Cris, cu unt de cocos. Daca e dermatita cu adevarat, emolierea ajuta pana la disparitia simptomelor. La noi nu e dermatita ce are pe fata, el are si pe corp leziuni specifice dermatitei, dar cele de pe fata nu arata asa. Desi s-a pus acest diagnostic de catre multi medici, se pare ca nu e, pt ca tratamentele pt asta nu dau randament. Noul diagnostic este de micoza, si cu tratamentul antimicoticse vad rezultate fff diferite fata de pana acum. Mai are multe inca, dar e singurl care a dat rezultate in afara cortizonului.
Acum sa vedem. Dar unde are petele atopice, tot cu unt de cocos il dau si eu. Dar nu oricum, pe pielea uda si apoi clatesc bine cu apa goala, apoi tamponez cu prosop.

Bine, eu mai am un arsenal ineg de creme acasa, dermati-cosmetice, oricare din ele poate merge bine pe copil, dar trebuie sa il gasesti care. Trixera, lipikar, lipobase repair, atoderm pp, topyalise palpebral, emolium.
Acum de vreo 2 luni folosesc atoderm pp gel si balsam dupa baie si vad ca ii merge f bine pe corp, nu a mai aparut nimic. Dar la el pe fata e altceva..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.