Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-46
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Hello
Adina asta e una dintre probleme, alaptatul. Ii voi da lp in lipsa mea, numai s-o conving sa-l accepte
Deno, Inoke l-a acceptat din prima? Eu i-am pus lapte de-al meu in biberon si abia a luat o gura-doua. A preferat sa planga de foame
Ancam Deno asre dreptate. si eu am zis de n ori ca sara n-ar face x lucru dar il faceas fara probleme.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Adri, Canesten ovule pentru candida
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
vom incerca si noi, dupa ce luam scaunul. momentan am ales sa stau acasa cu el si circula numai sotul cu masina. in ultima vreme nu mai statea decat daca ii era somn si-l adormeam la san. daca era odihnit, voia sa se joace, sa stea in picioare pe bancheta si sa plimbe masinute pe polita din spate si nu e ok deloc asa. sau daca n-avea chef de joaca dar nici de somn, devenea marait, cerea tzitzi de plictiseala . mai bine stam acasa.
nico, eu i-am dat pana la 2 luni completare si scaunele erau la fel ca dupa, cand am reusit sa alaptez exclusiv. cantitatea de lapte praf nu era mare insa: 3 biberoane de max 60ml / zi in prima luna iar in a doua, unul singur.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-02-17 14:21:19)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Timi
Adina, in poze e nimic ce are.. Acolo e sub tratament cu cortizon, mai bine de atat nu e niciodata. Are perioade cand e rana toata fata, cu sange cu piele crapata, Doamne fereste, numai noi stim..
Happy, a mea a acceptat din prima lp dar era mica. Am trecut prin mai multe tipuri, nu toate i-au placut. Asta ce il bea acum ii place mult.
Viata mea, desprinsa din povesti
- be_happy
- Platinum member
Deno si mai accepta sanul?
- denorah00
- Insomniac member
Nu happy, nu mai alaptez.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Fetele, ati citit "50 de umbre"? Cum vi s-a parut?
Am citit si eu 100 de pag. azi ca am terminat ce aveam de facut la munca si nu mi se pare cine stie ce.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
chryss-tina a scris:Multumesc fetelor. Nu mi-e greata de ceva anume, mi-e greata de mancare in general cu toate ca mi-e foame. E foarte aiurea senzatia de foame intensa si sa nu poti sa mananci. Mananc mai mult ca trebuie sa mananc. Mai devreme am varsat putin ( pt prima data), ceva lichid verde si amarui. Parca ma simt un pic mai bine. Sper sa treaca si perioada asta cat mai repede.
Sa aveti o zi frumoasa!
Si la mine tot pe la 7-8 saptamani au debutat greturile; nodul despre care vorbesti a fost numai pentru o zi-doua dar greata (fara voma) dureaza, din nefericire. Unora dintre mamici le-a trecut in jur de 12-13, altora la 16 si altora deloc, au avut greata si cand nasteau. La fel ca si tine, si eu sufar de foame si nu stiu ce sa mananc. DE asta m-am si ingrasat caci de teama sa nu stau flamanda am mancat paine, singura ep care o suportam. Apa minerala carbogazoasa imi face bine; apoi: struguri, afine, mere (la mine nu merge sa imi fac smoothie); prajituri gen Dobos sau Carpati ; am avut vreo 2 sapt. in care imi prajeam ceapa in suc de rosii si mancam cu paine. Acum sa nu mai vad asa ceva. Hummus cu bete de telina, ochiuri cu muuult suc de rosii. DEci mancaruri mai condimentate. Trebuie sa mananc carne asa ca o mananc cu un sos un pic iute (nu foarte iute) si banane.
Sarcina usoara, [b]Chrysstina. Sper sa nu fie atat de "profunde" greturile astea asa cum le am eu. Poate tu te linistesti mai devreme.
Hello mamici,
Am auzit la radio o emisiune foarte interesanata despre autism si formele acestei boli. Cica sunt 8 si una dintre forme poate fi descoperita relativ tarziu, pe la varsta de 6-7 ani. S-a vorbit si despre o familie cu 2 copii autisti dar total diferiti ca si comportament.
La un moment dat au spus ceva despre identificarea autismului (forma ma grava) pana intr-un an de zile si au discutat despre un fel de teste pe care insasi parintii le pot face si realiza daca ceva nu este in regula. Nu am mai apucat sa ascult pana la capt caci trebuia sa plec. Stiti cumva despre astfel de teste?
Sanatate copiilor bolnavi. Adina felicitari pentru decizia de a o inscrie pe Ana in tabara. O sa o schimbe tare mult! La anul o trimitem si noi 2 saptamani (daca nu venim in tara).
Nu stiam ca dermatica atopica poate genera in asa de multe boli .
Geo tin mine ca Katami vorbea odata de o scoala Waldorf. Sper ca ai gasit informatiile care te intereseaza si poate ne spui si noua ce ai decis (cand decizi).
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
flower multumesc, pana la urma decizia finala a fost a mea, sotul inca e sceptic, dar pe mine m-a impulsionat mult si o prietena din grup a carei fetita mai mare cu 5 luni ca A a mers de anul trecut deci avea 4.6 ani, si a fost super bine...o mai trimite si anul asta....
eu nu am auzit de aceste teste, dar posibil sa existe, cunosc pe cineva care de pe la 8 luni a inceput sa-si puna semne de inttrebare , toti din familie o credeau nebuna, insa in final s-a adeverit ca e vorba de autism.acum trateaza, bine trateaza demult, insa nu cu prea multe rezultate din pacate.
katey , eu nu am citit-o , ci doar citit pe net comentariile la film, ca nu se merita deloc, etc...ma batea gandul sa merg la film, dar poate la vara cand o pleca copilul in vacanta la bunici, altfel nu avem la cine apela (de fapt avem la cumnata, dar apelam doar cand suntem constransi, altfel pt placerile noastre nu prea).
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
teste legate de comportament, flow. sa vada daca reactioneaza la nume, face contact vizual, gangureste, are stereotipii etc. legat de forme, exista tot atatea cati indivizi afectati de autism. se pot face oarece incadrari dar nu se vor gasi niciodata doua persoane cu exact aceleasi probleme si manifestari. Sindromul Asperger se diagnosticheaza de obicei tarziu ( chiar si pe la un 12-13 ani uneori) caci copiii au in primul rand probleme de socializare, restul problemelor fiind prea putin evidente.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
katey, eu le-am citit pe toate 3 mi-au placut, sunt bune de pierdut timpul
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
la noi la sv fetele vor sa mergem la film sapt viitoare la 50 shades. acuma nu stiu cat de mult se apropie filmul de carte.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- be_happy
- Platinum member
Am inteles Deno. Nici eu, teoretic, nu tineam cu dintii de alkaptat. dar am un sentiment ciudat cand ma gandesc ca-i voi da lp. Cred ca e chestiune de obisnuinta. In fine, maine stabilesc exact daca ma intorc sau nu
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- denorah00
- Insomniac member
Da happy, e chestie de obisnuinta, de impacare, de multe. Nu-s multumita ca-i asa, da-s impacata, am facut tot ce am putut. Si-s fericita ca ii merge bine asa. Restul, incerc sa nu bag in seama, caci ma doare ca nu e alaptata. Dar e sanatoasa si asta-i tot ce conteaza acuma. Nu te invinovati pentru nimic, fa ce si cum poti, nu e nicio concurenta. Desigur, e ideal, e sanatos e tot ce vrei. Cand se poate. Cand nu, asta e.
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
Flower,
iti multumesc si tie s fetelor care mi-au mai dat pe privat mesaje . Eu caut o scoala alternativa pentru nati , pentru ca : scoala noastra de cartier este fff slaba si invatamantul , in general , da rezultate foarte proaste . Eu nu cred in treaba cu "daca vrea copilu invata" . materia se preda si se intelege, nu se invata pe de rost din carte . si mai vreau ... un sistem mai democratic, sa nu fie copilul privit ca fiind "la mana profesorului " . A si peste toate astea .. nu prea am bani . deci nu imi permit chestii scumpe. Nu vreau sa nu aiba teme deloc, dar nu vreau nici ca tema sa insemne inca o data timpul petrecut la scoala , eventual sa ii fac eu inca o data lectia .. sa terminam toate nebuniile la 12 noaptea . deci .. caut . caut de cand a intrat nati la gradi .. deci .
eu ii fac lui nati supa ed rosii, supa crema de : legume, linte, mazare, supa de vita, cam astea .
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- nico_leta
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-03
anca90 a scris:buna!
vom incerca si noi, dupa ce luam scaunul. momentan am ales sa stau acasa cu el si circula numai sotul cu masina. in ultima vreme nu mai statea decat daca ii era somn si-l adormeam la san. daca era odihnit, voia sa se joace, sa stea in picioare pe bancheta si sa plimbe masinute pe polita din spate si nu e ok deloc asa. sau daca n-avea chef de joaca dar nici de somn, devenea marait, cerea tzitzi de plictiseala . mai bine stam acasa.
nico, eu i-am dat pana la 2 luni completare si scaunele erau la fel ca dupa, cand am reusit sa alaptez exclusiv. cantitatea de lapte praf nu era mare insa: 3 biberoane de max 60ml / zi in prima luna iar in a doua, unul singur.
sper sa iasa bine afara , noi mancam lapte praf la fiecare masa pt ca sanul este doar de aperitiv..Am citit ca normal colostrul acela care curge la inceput din san are efect laxativ. Sunt destul de atenta la igiena si nu as vrea sa ajung iar la spital.desi si prima data am fost dar acum recunosc ca sunt un pic mai exagerata,tot vad bacterii peste tot si tot il atentionez pe sot
deci sa inteleg ca e bine sa iasa moale ?? (scuze dar sunt un pic obsedata)
Ultima oara a fost editat de nico_leta (2015-02-17 20:51:20)
Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea
- Bluemoon
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2012-02-08
Nico, eu cand am trecut fata pe lp, a avut la fel scaunul, nu i s-a modificat, nici cand o alimentam mixt nu era diferenta.
Fetelor, a folosit cineva scaunel pt masina Maxi Cosi (Bebeconfort) opal, cel de 0-18 kg? Ce parere aveti de el? P a mea a iesit din scoica si deja trebuie sa o mut in scaunel, dar as vrea sa o tin cat mai mult cu fata in sensul inveres si nu prea stiu ce sa aleg. Asta mi-a facut cu ochiul, dar parca am o teama ca nu o sa incapa in el, ca e si destul de lunga pt varsta ei, iar pretul e cam piperat pt experimente..
Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna,
Deno, Kate si Rose, multumesc de sfaturi. O sa incerc atunci si untul de cocos.
Deno, m-am linistit cu astmul, saru'mana. Off Doamne ce povestesti de bubitele lui Y... mi se pare cumplit numai cand aud, dar sa vad... sper sa o scoateti la capat cu problema asta.
Eu am insa banuiala ca s-ar putea sa fi dezvoltat o alergie la ou, si asta sa ii fi declansat dermatita, pt ca i-am dat cam mult ou (am avut oua de tara si plus ca ii plac mult, mereu cere "ousol") si exact atunci a erupt puternic. O sa cer sa ii facem testele de alergie cand merg la dermatolog.
Vad ca nu au mai avansat bubitele, insa nici nu s-au retras. Ii dau cu apa termala si cu Trixera in continuare.
Rose, noi ne-am cumparat casa. E casa noua, iar finisajele le-au facut la alegerea noastra, ne-au acordat buget pt ele si ne-am ales noi tot, asa ca a iesit casuta exact cum am visat-o. Suntem ff incantati, curtea nu e f mare dar e, cat sa bagam masinile si sa fac un loc de joaca pt fata. Speram ca in 2 luni sa ne mutam, momentan trebuie sa mai strangem bani pt mobila, ca din apartament nu luam nimic, pt ca il vom inchiria. Daca vrei putem vorbi si pe mail.
o seara buna tuturor!
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|