Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-47
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Cris , alergiile nu se declanseaza de la 'mult' ceva. Se declanseaza de la cantitati infime. Se poate insa sa fie o urticarie la ceva ce nu i-a priit, dar asta nu iese la analizele alergologice. Eu cred ca e insa mai curand piele uscata de la frig, si C are, ca am neglijat sa il mai dau cu cocos pt ca nu pot singura, cand am mainile unsa mi-e frica sa nu il scap. Tb sa fim 2. Da - o cu cocos, vei vedea imediat rezultate. Ma bucur ca ati luat casa si sunteti multumiti. Cand ai timp da-mi te rog frumos un mail la office@pisicamov.ro, ca eu nu mai gasesc nicio adresa de mail in vechea casuta, ca ma intereseaza si pe mine subiectul, desi pana acum am fost reticenta din cauza accesibilitatii. S-o stapaniti sanatosi si fericiti!
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- just_me29
- Hero member
- Inregistrat: 2013-02-24
Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...
- Rose
- Hero member
Just, ce mai faci? Esti bine? Deseori ma gandesc la tine. Te asteptam aici ! Blue, din cate stiu eu janis are scaun maxi cosi si e multumita...noi avem britax king plus si ne plavce. Janis are alt model, nu opal. Ai grija cu tinutul cu spatele la directia de mers, sa nu ajungi sa nu-o mai tii deloc in scaun... Eu nu am auzit de copil peste 1 an care sa stea cu spatele la directia de mers...al meu sigur nu ar sta...pai cum sa piarda el funn-ul , conversatia, distractia...
Ultima oara a fost editat de Rose (2015-02-17 22:47:22)
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Rose, nu cred ca e de la frig, am vazut poze cu dermatita atopica si exact asa arata din pacate.. Si pediatra a zis la fel, ca arata a dermatita atopica. Nu stiu ce a declansat-o , ca noi nu am avut probleme pana acum. O sa vad luni ce zice si dermatologul, dar oricum ii voi lua unt de cocos pana atunci. Cum sa ii dau cu unt de cocos? Sa ii dau si apoi o spal? si cat las untul sa actioneze?
Multumim pt urare, o sa iti trimit mail si iti dau ce detalii vrei. Si eu am oscilat mult timp intre apartament si casa, dar pana la urma m-a convins sotul meu iar acum sunt f impacata cu alegerea facuta. Abia astept sa ne mutam, de cate ori mergem acolo simt ca ma relaxez, parca sunt in vacanta. Nu mai zic ca e altul confortul, plus ca eu sunt traumatizata de zgomotul de la bloc, unde stau acum zilnic cineva ii strica somnul fetei mele, si ma gandeam cu groaza ca s-ar putea sa nimeresc la fel daca ne luam tot apartament.. depinde de noroc, ca nu stii ce vecini vei avea. Oricum, bafta sa faceti alegerea cea mai potrivita pt voi.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Cris, daca vrei acum sunt pe faza, lasa-mi un mail si iti trimit poze cu yannick. Sau ti-l scriu pe al meu si imi trimiti tu prima. Mai bine *
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-02-17 23:15:22)
Viata mea, desprinsa din povesti
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
gata Deno poti edita iti trimit mail acum
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Bluemoon
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2012-02-08
Rose, a mea are 7 luni inca, pana la un an sper sa o pot tine, acum visez si eu
Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Hello gagici! Ce faceti? Noi me acomodam in Ro... Eric a facut infectie in gat si ya antibiotice si mai are si ciuperca de aia alba si besici tot in gura de la nemernicu de zinnat Cum au fost copii vostri la un an?
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Raspuns, cris
Viata mea, desprinsa din povesti
- Rose
- Hero member
Cris, dermatita atopica se declanseaza si de la frig/aer uscat. Si C tot iarna a avut- anul trecut, iar acum da semne. Impropriu spus frig, pt ca ( sper) ca nu ii tinem astfel incat sa le inghete picioarele, ca doar are strampi, salopeta, etc , ci de la factorii specifici iernii. Fetelor, eu scriu cam dezacordat pt ca scriu pe tableta. Mi-e jena, dar ca sa ma intorc la randul respectiv mi-e tare lene.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Am patit si eu ieri ca dintr o data sa ma umplu de bubite si sa ma manance fata. Seara tot ou mancase. A trecut apoi repede dar tot mai ustura putin. Mi am dat tot cu ulei de cocos si am ddormit cu el. Cred ca si de la frig ca zilele trecuta imi sangerau mainile de uscate ce erau...
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
cris8 sa o stapaniti sanatosi, ma bucur ca ati reusit sa va luati si e pe gustul vostru sa zic asa, poti scrie in ce zona este?noi lucram in continuare la ea, bine nu avem resurse sa o terminam repede , ci in timp, dar asta e, acum ne chinuim sa mai punem geamuri la inca o parte din ea(are doar o mica parte).daca reusim , mai raman doar geamurile de la living.la interior are unele zone destul de avansate, dar si unele in urma gen-nimic sanitar, tavane, etc...electricul cam este...in fine, poate candva vom reusi sa ne mutam si noi, A.isi doreste nespus de mult un catel, si i l-am promis cand ne vom muta, chit ca va avea 10-15-20 ani : ) (desi eu sper la 10 ).
jacgui, sanatate, cred ca in gura a facut stomatita de la antibiotic, ii dai probiotice, offf ...noi nu am avut probleme pana la 2 ani cand a mers in colectivitate...si desi dupa sunt fete pe aici care zic ca a mereu ma plangeam ca are ceva, asa e, dar vad acum copii pana in 2 ani mereu raciti si cu probleme.
A e mult mai bine, oricum e o diferenta mare dupa 4 ani sa zic asa, fie s-a mai imunizat ea, fie ii dau eu diverse chestii care o ajuta, nu stiu, chit e ca mai tuseste putin dimineata la trezire (bine nici nu a tusit foarte mult,), dar nu ne lipseste sucul de sfecla,morcov si mar din meniu, miere cu propolis, echinacea si catina(o lingurita dimineata) si ii dau si ulei de cimbru, de care iau si eu de altfel si care cred ca a contribuit mult la refacerea mea (ei ii dau 1 picatura de 3 ori pe zi intr-o lingurita de ulei de floarea soarelui, eu am inceput cu 1pic/3 ori pe zi si am ajuns la 3pic/3ori pe zi).
9 ani de copilarie ....
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
buna
Dermatita se declanseaza de la frig , chiar este principalul motiv la copilasii mai mari. Noi inca nu am reusit sa ii dam de cap , de fapt am fi reusit daca am fi acceptat sa ii tot dam cu creme cu corticoizi dar nu am vrut pantru ca ii era bine doar in perioada aia. Am fost la mai multi dermatologi , cred ca i-am luat la rand pe cei de la Medlife si ne-au zis ca nu prea avem ce face , acum functioneaza un pic crema /gel dus Atoderm intensive(cea simpla era apa de ploaie) , fata de altele astea ne-a mers ai am incercat muuulte. De alergie nu se pune problema ca i-am refacut panelul si nu i-a iesit nimic , fata de atunci cd avea 8 luni si ii iesise alergie la 2-3 chestii.
Mamica de 2 pui scumpi
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Cris, s-o stapaniti sanatosi!
Blue, noi am avut 0-18 kg dar de la DHS si a incaput lejer cu spatele la directia de mers pana la 11 luni cand am mutat-o noi invers ca ajunsese la 10 kg. Ulterior am citit ca e de preferat sa stea RF cat mai mult, dar nah, mai mut-o invers cand s-a obisnuit asa. Totusi, in functie de cat e de inalt copilul, mie mi se pare incomod sa stea cu piciorusele incrucisate mai ales la drum lung... Pe de alta parte, nu dai banii degeaba, noi abia acum i-am luat altul, deci l-am folosit pana la 2 ani si 8 luni (bine, nu are inca 18 kg ) si inca il mai folosim in masina la tata.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Buna, mamici!
Adina, spune-mi te rog cat suc ii dai pe zi? Bea si apa sau numai suc? Uleiul de cimbru e pt imunitate sau pt tuse? Cum prepari mierea cu echinaceea, propolis si catina? Sub ce forma le cumperi? Oare baiatul meu e mic pt astfel de cure? Mierea parca nu e indicata pana la nu stiu cati ani... Desj nu vad de ce. Sucul din sfecla, mar si morcov se face in proportii egale? Nu stiu daca il conving sa bea, nu-i place sfecla rosie si mai nou nici marul
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Buna!
Fetelor, ce colectii de carti ati mai cumparat pentru copii? Nu stiu ce sa mai iau pentru ai mei si ma gandeam ca poate mai fur ceva idei de la voi.
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
rruxxy, noi am inceput curand sa invatam sa citim , am luat colectia stiu sa citesc de la editura pedagocica, pt initiere in citire, recomand..a mea are 6 ani si 4 luni si e la clasa 0: ).
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'hello
cris, sa stapaniti sanatosi casuta si sa locuiti fericiti in ea!
just, multumesc este pe baza formularului de 2% din impozit, deci tot parintii aduc fonduri. oricum noi nu putem beneficia de varianta asta. sper ca esti bine
apropo de carti, am fost azi in Cora si pusesem in cos cateva carticele cu povesti clasice pe care nu le aveam si am constatat la un moment dat, acasa fiind, ca nu sunt pe nicaeri. ma uit pe bon, nici acolo nu apareau. de pus in cos sigur le-am pus, si imi aduc aminte ca si pe banda de la casa de marcat, am pus inclusiv delimitator fata de clientul din spate... ceva acolo cred ca s-a intamplat dar nu stiu ce.
rux, la Editura Cartea Copiilor te-ai uitat? au carti foarte frumoase daca vrei povesti.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|