homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-48

#894 2015-02-18 17:03:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

Garga, am luat de la ei tot ce mi s-a părut interesant. Am mai găsit acum pe elefant o colecție drăguță, sa vedem Cum o fi.

Samy,  noi suntem ?ncă la povesti. Mai avem pana la școală.

#895 2015-02-18 17:47:15

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Fetelor, revin cu alta problema.  grater  grater  De cateva ore ma doare o masea care, culmea, e plombata si cu nervul scos din vara lui 2013. E penultima din dreapta jos. Faza e ca toata partea dreapta o am plombata in aceasi perioada. Ma doare toata partea, cu ureche si cu ochii. Ce pot sa fac?  cesafac  Momentan mi-am bagat un catel de usturoi in ureche, dar nu vad nicio ameliorare  grater  grater

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#896 2015-02-18 18:08:53

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Mamici puss

Chryss, e delicata problema, ar trebui obligatoriu o radiografie, singura pe care se vede adevarul. Faptul ca acel molar are nervul scos si e obturat, si acum te doare cu iradieri, poate sa fie un semn destul de urat, adica poate fi vorba de un granulom apical, din cauza subobturarii, sau din cauza depasirii.
Mai pe romaneste, un chist, care numai prin operatie se poate rezolva.
Dar in sarcina nu stiu cine se risca sa faca radiografii, si in primul rand nu cred ca te-ai risca tu..
Cel mai bine sa consulti un doctor bun.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-02-18 18:09:40)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#897 2015-02-18 18:21:47

chryss-tina
Full member

Off, numai asta nu-mi trebuia acum.  supa  Maine ma duc la un cabinet sa intreb ce se poate face. Daca stau bine sa ma gandesc nu sunt 100% sigura ca am nervul scos ca am facut mai multe lucrari in perioada aia. Dar parca asa as crede. E a doua plomba pe maseaua asta. Prima am pus-o prin scoala generala si atunci mi-a pus un tratament dintr-ala ca sa omoare nervul si apoi plomba si in 2013 am schimbat toate plombele vechi si am impresia ca mi-a scos si nervul. Stiu ca a durat ceva lucrarea, plus ca am fost tot timpul cu anestezie.  cesafac

#898 2015-02-18 19:13:19

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

te doare tare sau ai doar o sensibilitate?eu am mai avut pe perioada sarcinii zile cand ma deranjau maselele darnu era o durere foarte mare si trecea in 2/3 zile de la sine si tot masele care erau plombate si chiar cu nervul scos ,banuiesc ca era tot maxilarul mai sensibil
Nu ii face nimeni radiografii,daca este insarcinata este prima intrebare, stiu ca exista (de la dr mea) in cazuri exceptionale posibilitatea sa faci cu un șorț special , dar nu stiu detalii

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

Publicitate

loading...

#899 2015-02-18 19:30:21

denorah00
Insomniac member

Sorul ala se pune oricum si nefiind insarcinata. Oricum, nu e de facut in sarcina, desi stiu multe care au facut. Eu nu as face.

Chryss, n-ai solutie decat sa consulti un dr, la o adica toate cele plombate pot sa fie deschise iar si sa se vada daca de sub una din ele vine problema. Insa un chist nu se vede, ala numai pe baza radiografiei se descopera. Daca e o carie secundara, se poate descoperi si fara radiografie. De-aia zic, pana nu te vede cineva, sunt dari cu presupusul.

#900 2015-02-18 22:11:03

chryss-tina
Full member

Fetelor, acum m-am intors de la la medici. Prima data am fost la un cabinet aproape de casa mea. Nu m-a consultat, nu nimic, mi-a zis doar ca e posibil sa am o infectie si doar matroana (medicul care imi urmareste sarcina) poate sa imi prescrie antibiotice si atat. Sa ma duc si la farmacie sa intreb daca exista ceva pt durere. La farmacie nu mi-au dat nimic si m-au trimis la urgente. La urgente m-a vazut medicul de garda si mi-a dat sa iau paracetamol de 1gr odata la 8 ore dar sa fiu sigura ca nu-mi face mare lucru si sa mai merg la un dentist ca el imi poate prescrie antibiotic si ca e mult mai recomadat sa tratezi infectia decat sa stai cu ea ca, Doamne fereste, poate duce chiar la un avort.  M-am oprit la alt cabinet, primul care mi-a iesit in cale, la receptie mi-a zis ca nu prea au ce-mi face dar ca arunca o privire. Dupa consult mi-a zis ca imi trebuie un antibiotic recomandat tot de medicul meu, ceva permis, si ca ar putea sa umble pe acolo, dar e totul la ghici, ca fara radiografie nu afla mare lucru. E posibil sa nu fie nervul scos si asta sa-mi faca probleme sau sa fi ramas ceva "nefacut" bine pe acolo. Acum astept ziua de vineri cand am programare la matroana sa vedem ce-mi zice.

Ceva remedii naturale stiti??  kram

Ultima oara a fost editat de chryss-tina (2015-02-18 22:12:47)

#901 2015-02-18 22:29:47

denorah00
Insomniac member

Cum ziceam si eu.. Imi pare rau ca treci prin asta sad din pacate remedii naturale care chiar sa functioneze nu cred ca sunt. Doar antialgice.
Daca e infectie(granulom apical) el nu e de ieri-azi, ci de mai demult. Doar ca atunci cand apare durerea, se acutizeaza. Faza acuta trece si de la sine dupa cateva zile. Daca nu, e nevoie de antibiotic.
Infectia e acolonlocala si e mica, cam extremist sa spuna ca pune sarcina in pericol. Desigur, nu e ok nicio infectie in organism, dar asta nu inseamna ca pierzi bebele de la un dinte, fii linistita.

#902 2015-02-18 22:49:27

chryss-tina
Full member

Multumesc Denorah  si Nico pentru implicare. Mi se pare ca durerea a mai scazut in intensitate. Nu mai sunt zvagnirile alea care le simteam pana in creier. Acum e o durere " suportabila" sa zicem. Sper sa trec cu bine de noaptea asta, sa ma pot odinhni si de maine om vedea. Va pup si aveti grija de voi!  puss

#903 2015-02-19 09:19:31

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Cris, tu vroiai sa vb nu?
Scrie'mi aici smile pe fb nu m ai gasit, nu? N ai pe nimeni de pe forum pe fb?
Pff eu nu stiu ce i cu Eric a meu dar il strig si nu ma baga in seama, nu stiu dar il vad
Orcine il striga cand se joaca nu baga in seama, dar nu tot timpul
Va cereau ajutorul copii vostri de  1 an? Sau poate ii cer prea multe

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2015-02-19 09:21:26)

#904 2015-02-19 09:54:10

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele. puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#905 2015-02-19 10:00:15

denorah00
Insomniac member

Neata!

Ii ceri prea multe jaq.. Ce ajutor, al meu pana pe la 1,10 ani nu mi-a cerut ajutorul, si atunci din mimica, imi lua mana si mi-o punea pe ce nu putea el sa faca/ajunga.

Azi ma duc sa ma fac ombre happy am niste emotii cat mine de mari disperat

#906 2015-02-19 10:05:50

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#907 2015-02-19 10:10:12

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Aa, serios? sad
Ok, un An si 10 luni...
Ca de exemplu face ceva gen se joaca cu masinuta si il strig si nu se uita...

#908 2015-02-19 10:12:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

Deno, sa pui poze big_smile bafta!

#909 2015-02-19 10:21:29

denorah00
Insomniac member

Dar niciodata cand il strigi nu se uita? Stii ca in cazul in care nu raspunde, se verifica intai auzul.

Garga, daca iese bine big_smile

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-02-19 10:21:56)

#910 2015-02-19 11:23:04

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Deno, m-ai pierdut, ce te faci? Ca n-am inteles. tongue

N era putin ragusita aseara si azi-noapte a tusit de vreo 2 ori. Sa-i dau cu Tantum pt. raguseala? Sau acadea cu propolis?

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#911 2015-02-19 11:25:06

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

anca90 a scris:

Buna, mamici!

Adina, spune-mi te rog cat suc ii dai pe zi? Bea si apa sau numai suc? Uleiul de cimbru e pt imunitate sau pt tuse? Cum prepari mierea cu echinaceea, propolis si catina? Sub ce forma le cumperi? Oare baiatul meu e mic pt astfel de cure? Mierea parca nu e indicata pana la nu stiu cati ani... Desj nu vad de ce. Sucul din sfecla, mar si morcov se face in proportii egale? Nu stiu daca il conving sa bea, nu-i place sfecla rosie si mai nou nici marul cesafac

neatza
anca, ii dau, undeva cred, aproximez asa din ochi la 100-150ml zilnic, adica intr-un pahar de 200 zic eu ca are, aproape plin sau mai putin depinde cat de mari sunt ingredientele.Sucul e recomdata sa se faca dintr-un mar , sfecla micuta si un morcov, dar toate cam de aceeiasi marime sa zic asa, eu iau un mar mediu spre mic, sfecla cat mai micuta, cand nu am gasit mici sa le pun pe toatew odata, am taiat dintr-una mare, asa din ochi.La suc obligatoriu se adauga si apa pt diluare.Il bea cu chiu cu vai in timp ce facem altceva.
Uleiul de cimbru e bun pt multe: viermisori, raceli, gripe, si cred ca si pt tuse.
Mierea o prepar astfe (reteta de la medic homeopat): 20-25ml de tinctura de echinaceea,20-25 ml tinctura de propolis, 20-25ml ulei de catina sau catina cruda(eu am folosit ulei de catina, caci catina cruda nu prea o mai accepta).Pui toate astea intr-un borcan de 800gr, si pana sus completezi cu miere.Amesteci bine si pui la frigider.Ii dai o lingurita zilnic, noi o luam dimineata ca sa nu uitam de ea, dar nu e regula gen nemancate, asa mi-a zis dr ca se absorbe oricum.Tinctura de propolis si echinaceea o iau de la plantextrakt , iar ulei de catina de la hofigal.Miere eu am dat dupa 1 an, mai nou vad ca se zice dupa 1.5 ani.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-02-19 11:25:59)

9 ani de copilarie ....

#912 2015-02-19 11:42:23

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Si eu tot dupa un an am dat miere.

Cimbrul e bun pt. tuse si dureri de gat, dar eu n-am gasit ulei. sad Am facut ceai din cimbru din ala de bucatarie si i-am dat si lui N cateva lingurite cand a fost nevoie.

Mamici, eu ma gandesc daca nu cumva N are viermisori... Ar manca in continuu, cateodata are cearcane, tot cateodata ii miroase gurita si cam de 2 ori pe luna ii apar niste bubite mici in jurul guritei. Cica toate ar fi printre simptomele asociate cu paraziti intestinali. sad Deocamdata i-am luat seminte crude de dovleac si stiu ca se dau pe stomacul gol, dar nu stiu ce cantitate. nustiu Aveti idee?

Ultima oara a fost editat de Katey (2015-02-19 11:42:34)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.