homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-50

#932 2015-02-20 10:29:55

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

neata

katey invata engleza inainte sa invete romana...  chicot

eu credeam ca fii-miu nu stie legumele dar am avut surpriza sa mergem in auchan si sa luam morcovi, rosii si lamai si el a als codul de cantar, dupa poza, fara ca macar sa ii denumesc eu leguma  big_smile  ...

Ultima oara a fost editat de cmin (2015-02-20 10:37:35)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#933 2015-02-20 11:37:08

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Jaq, nu stiu ce sa zic, daca tot nu esti multumita, mergi si la alt dr.

Sa ma laud si eu cu desteptul meu lol si harnic pe deasupra, aseara a bagat la spalat o masina intreaga de rufe, una cate una si le-a zis la fecare pe nume si a cui e. Nu a gresit niciuna si majoritatea erau pe dos. Ba n-a incurcat nici chilotii mei cu ai sotului lol
" buza moni, pantaonii buni, coioții tati, bagam a păuat, vezi moni? " si tot asa, nu-i tacea gura lol hjarta

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#934 2015-02-20 13:21:22

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Yannick  hjarta

A mea cica ma ajuta sa bag la spalat, indeasa 3 hainute de-ale ei acolo, apoi cica "gata, inchidem acum, a bagat a pauat", inchide usa la masina si isi vede de ale ei.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#935 2015-02-20 13:32:01

denorah00
Insomniac member

Kate lol yannick se supara cand nu mai sunt de bagat ca ar tot baga continuu, eu abia inchid usa la masina, il mituiesc ca il las pe el sa apese pe butoane, doar asa se calmeaza.

Copiii vostri, cam de-o seama cu al meu, deseneaza chestii clare? Si sa si spuna ce deseneaza?

Yannick scrie cifra unu, face cercuri si zice ori cerc ori roata, face triunghiuri. Ma pune pe mine sa ii desenez cate o masina, dar nu ma lasa sa ii fac numai forma, si cand forma e gata, imi ia creta si face roti, faruri, stopuri si fum(in spate la teava de esapament) le deseneaza exact cum trebuie si la locul unde trebuie.
Citeste literele B si K oriunde le vede in vreun cuvant, si cifrele intre 0-4. Descifreaza un peisaj facut numai din contur negru, si zice unde e iarba, animale si de care, masini, descrie toate componentele unui excavator de la roti la cupa, masinile la fel.
Mi se pare nu stiu cum, ca 2 ani m-am chinuit sa-l invat cum arata marul, si lucrurile astea nu stiu daca i le-am zis o data de doua ori si le povesteste singur.
Ce ma sperie sa zic asa este ca face triunghiuri si cercuri perfecte, dintr-o singura linie, si le face exagerat de perfecte, mie nu imi ies asa oricat m-as stradui.
Pe de alta parte el nu reuseste sa faca incastru, puzzle si altele de genul.
Stie toate culorile, numara, a inceput sa si puna cuvinte de legatura in propozitii, dar parca ma nelinisteste ca nu reuseste sa faca puzzle dar face cercuri de parca ar fi facute cu compasul..

#936 2015-02-20 13:50:12

cmin
Addicted member

Demo nici A nu face puzzle ..dar nici nu il prea atrage in schimb pune baterii in masinute perfect asezate (adica +/-) si strange si desface suruburi cu surubelnila reala ... si cate si mai cate ...
Nici de pictat sau desenat in contur nu prea reuseste dar am vazut de curand copiii mai mari care pictau la fel ca el...deci e vorba de viziune...  big_smile

aaa si intr-o zi il intrebau ai mei despre partile corpului ... gen ce e asta: mana, burta etc ..si ajung si la zona mai sensibila (noi i-am spus "putza"  rodnar ...la care el : oite  rotfl
na mai zi ceva ca ne-am tavalit de ras si am facut brainstorming de unde stie copilul asa ceva...

Ultima oara a fost editat de cmin (2015-02-20 13:52:06)

7+ fericire
totul este si va fi bine 

Publicitate

loading...

#937 2015-02-20 14:09:56

Katey
Addicted member

Deno, a mea mazgaleste, dar imi spune ca e un crocodil, pisica etc.

Deosebeste cercul de triunghi si patrat dar nu le deseneaza. Nu stie litere, stie o parte din cifre, dar in engleza tongue , iar cand numara, indiferent cate obiecte sunt in imagine, ea numara pana la 10. Pune degetul pe fiecare de cate 2-3 ori pana ii ies 10. Daca sunt pana la 4 obiecte si o intreb cate sunt imi spune exact, din ochi, dar daca o pun sa le numere is 10 de fiecare data. lol

Face incastru, puzzle doar din piese putine. Stiu ca Rares al lui Janis facea puzzle din multe piese la doi ani si jumatate. Stie culori, partile corpului, dar inca nu vorbeste clar.

Eu ma gandesc ca depinde de ei, de intereselor lor, ce activitate ii atrage si la aia exceleaza. nustiu Probabil depinde si de noic a parinti, de exemplu sunt unele chestii pe care eu nu am incercat s-o invat, gen sus - jos, sub - deasupra (pe). Am aflat la o sedinta ca au facut asta la cresa, mie nici nu mi-a dat prin cap sa fac asta cu ea. nustiu

A, ii mai place plastilina, face diverse forme (peste, floare, melc) si chiar seamana cu realitatea. smile

Ultima oara a fost editat de Katey (2015-02-20 14:11:48)

Strumful nails  7,5 ani

#938 2015-02-20 14:44:59

denorah00
Insomniac member

Cmin si al meu desface suruburi reale cu surubelnita reale, desface orice capac de sticla, recipient, crema, doar alea care trebuie apasate si invartite scapa, in rest desface orice.

Face mancare la bacataria lui, si imita exact realitatea. Oune oala pe foc, pune carne, branza, apoi se face ca pune sare, amesteca, aprinde focul, apoi ia cu lingura si zice "papa mami" lol si daca eu sunt prinsa cu altceva, ma pune jos si imi deschide gura si zice "chide gua" -deschide gura, si zice "papa mami" "mmmm bună-i papa" lol

Deci nici al tau nu e cu puzzle-ul. Bun.
Azi spalam o cutie de-a lui de jucarii in dus si cica "pauă bine momi" rotfl2

Kate nu stiu ce sa zic ca nu m-am chinuit sa il invat ceva anume, insa face perfect unele lucruri care nu-s de varsta lui. Si-mi suna in cap un copil ce l-am vazut la centrul de psihiatrie care citea ca un adult la varsta de 6 ani si avea autism sad

#939 2015-02-20 17:06:19

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Deno calmeaza-te! Daca nu vorbeste, nu-i bine. Daca face cercurile perfecte, nu-i bine...lasa omu' sa respire ca este okay.
Nici noi nu am fost cu puzzles pana anul trecut - 4 ani. Dar nici nu m-am agitat; fiecare face in ritmul lui.

KAte te-ai scos, nici nu mai trebuie sa investesti in meditatii la engleza ca fata invata singura si va mai da si niste lectii: woof, woof!

Adina este mare casa ta, mai mare decat a mea (sus nu am decat 3 dormitoare, 2 bai, 1 camera de laundry si un dulap pt lenjerii). Dar 2 camere -ale copiilor- sunt mici rau sad. Si noi stam la 3 min de o padurice cu un parc si cam la 10 min de o padure imensa insa pana acolo facem 2 ore ca-s cel putin 3 parcuri in drum smile.

Fetele,
Se poate depista o infectie urinara cand se face check la urina cu batzul acela? Am impresia ca m=a prins infectia si luni am programare la medic. Pana atunci beau apa si sucuri cu vitamina C.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#940 2015-02-20 18:06:27

Katey
Addicted member

Flow, oricum n-as da bani pe meditaţii la engleză, soţul şi eu vb ?n engleză c?nd nu vrem să ne ?nţeleagă pt că am?ndoi o folosim  mult la munca.  tongue

Strumful nails  7,5 ani

#941 2015-02-20 18:28:45

flowerpot
Insomniac member

Super Kate!

Fetele stiti ceva de obiceiul ca la botez sa se poate da un nume care nu este in certificatul de nastere? DEci un nume numai de botez?

bebe

#942 2015-02-20 22:27:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Deno, nu e nici stereotipie, nici interes exagerat ci doar o abilitate (motricitate fina foarte buna). nu vad motiv de ingrijorare, dimpotriva.
pe la 2 ani si jumate desena si stefan chestii pe care le intuiai dupa ce spunea ce sunt tongue tot cam pe acolo a ramas si acum. n-are nici pic de talent dar are imaginatie si face scenarii.   

Flow, eu n-am auzit.

#943 2015-02-20 22:28:21

cmin
Addicted member

Da flow...se poate

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#944 2015-02-20 22:47:16

denorah00
Insomniac member

Flow, drept zici lol sunt paranoia..

Am facut curat toata casa azi, de dimineata, numai acum ne-am oprit. Sunt praf, am muncit ca negru pe plantatie lol am sters pana si plintele de praf, e luna luna.

#945 2015-02-21 09:49:50

gargarita
Moderator

'neata :wave;

#946 2015-02-21 11:52:38

flowerpot
Insomniac member

Buna dimineata, mamici,

Incerc sa imi fac un update la semnatura si nu reusesc!

bebe

#947 2015-02-21 13:21:10

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

buna

flow si eu am auzit de obiceiul asta in Bucuresti , ciudat mi se pare
ati dat la copii LUIVAC , ne-a recomandat pediatra ieri ca am intrebat eu daca ii mai fac o tura de rybomunyl . Cica ar fi mai bun asta, se face cura de 2 luni . 2 cutii costa peste 200 ron si nu stiu daca merita.. l-as mai duce maxim 2 luni la cresa ca apoi luam pauza ca daca tot vine bebe mic nu as risca sa aduca virusi..

Mamica de 2 pui scumpi

#948 2015-02-21 13:23:53

gargarita
Moderator

ce nu merge, flow? te ajut?

#949 2015-02-21 13:39:00

flowerpot
Insomniac member

Incerc sa imi modific nr de saptamani de sarcina, Garga si cand clik pe numele meu era o pagina alba si sus scrie http 616...o fi vreun bug dar nu-i bai.

Copilul are aprogramare la stomatologie de la ora 8.30 dimin. astazi. Este teribil sa fericita pt treaba asta, si-a notat in calendar ziua cand merge la stomato, si-a pus hainele pe scaun de aseara  lol. Mie mi-e frica numai cat aud cuvantul stomatologie si ea s=ar duce zilnic. ce inseamna sa iti duci copilul de mic la dentist si, mai ales, ce inseamna sa iti dea medicul o caruta de cadouase de la bratarele pana la pasta, periuta de dinti, ata dentara etc. Nu va zic cat ne costa (si asta cu tot cu asigurare medicala) dar dau oricat numai sa stiu ca are dintii buni si nu ca mine.

bebe

#950 2015-02-21 14:05:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Hello mamici. Am intrat si eu in randul vostru. Miercuri dimineata la 01:35 a venit pe lume puiul meu, Serban, 4370 grame si 58 cm, nastere naturala cu epiziotimie. Si acum ma mir cum a putut iesi uriasul lol de ieri suntem acasa, recuperarea cam grea la mine ca m-a stors de toate puterile si chiar daca circul prin casa obosesc f rpd si imi bate inima tare. De azi dimi mananca numai san, i-au mai dat completare in spital, insa sper sa ramanem la alaptat. Intre timp mai bag o vitamina, fier, calciu, mananc bine si sper sa ma refac repede

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.