Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-49
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Deno, nu tot timpul... De ex acu la desene aminate... Nu ma vede Sau cand e cu jucariile, dar nu tot timpul
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Jac, eu cred ca e prea "prins" cu ce face.
Daca bati din palme, de ex, sau faci un zgomot, orice, se uita la tine?
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
katey, si eu o banui de viermisori, cam aceelasi simptome le avem si noi, numai ca noi nu prea manancam si drept dovada e si slabuta...eu i-am facut 2 cure a cate 7 zile de giardiophyt (parca asa se scrie, tot de la plantextrakt), i-am luat si seminte de dovleac dar nu prea le accepta , greu mananca, asa ca am cam lasat-o balta cu semintele.
ceai pt tuse, nu zic ca cimbru de bucatarie nu e bun, dar mult mai bun e cimbrisorul, gasiti la plafar, e ffff bun, facut mai concentrat , cu miere si lamaie cand se raceste cat de cat e super bun la gust.
ulei de cimbru am luat de la Naturalia, nu stiu daca si livreaza, dar in ei am incredere, in rest nuz ic ca la plafar nu este, dar nu sunt sigura ca e doar pt intern, adica mai sunt si uleiuri esentiale pt inhalatii.asta e facut de ei, e recomandat si de cristela georgescu.
9 ani de copilarie ....
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Jaq, eu as merge la un pediatru si i-as spune nelinistea mea.
Kate parul in 2 culori, cum sa traduc.. Il fac finut, doar cateva tonuri mai deschis fata de culoarea mea naturala si trecerea lina. Ceva de genu https://www.google.ro/search?q=ombre+bo … B736%3B647
Viata mea, desprinsa din povesti
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna fetele,
Multumesc pt urari. Intr-adevar casuta asta este pt noi un alt vis implinit, dupa cel de a o avea pe fata noastra.
Adina, lasa ca terminati si voi casuta, important e ca v-ati apucat de ea. Incet, incet, toate se fac. Noi am cumparat-o in Chiajna, e in capatul cartierului Militari. Am vrut sa nu ne ducem departe de oras, si acolo sunt si accesibile preturile. Per ansamblu pt noi a fost cea mai buna alegere. Sper sa ne mutam cat de curand..
o zi frumoasa tuturor!
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Katey
- Addicted member
Aaaa, pricep Deno.
Nu stiam ce inseamna.
Adina, de bucatarie aveam in casa.
- adinagrig
- Insomniac member
cris8 , mersi, sa va bucurati de ea si sa aveti parte numai de momente de fericire.
e bun , katey si asta, eu am si cimbrisor mereu, desi in ultimul timp nu a mai fost nevoie de el....chiar daca a tusit incepand de week-end-ul asta nu a fost asa de puternic ca alta data si asa de mult, oricum doar dimineata mai e,si si atunci vad ca se imputineaza de la o zi la alta.in cursul sapt e mai greu sa bem, caci efectiv nu ne mai ajunge seara sa le luam pe toate : ajungem la 18 acasa, uneori mai stam 30 min pe afara, apoi mancam, apoi o las 10 min si ii dau sucul de sfecla, dureaza vreo 20 min pana in bea, apoi un aerosol daca e cazul si gata e 8.30, hai la spalat pe dinti, la fund si in pat....cand sa ii mai dau si ceaiul, plus ca se aduna o multime de lichide seara si nu e ok, desi nu mai face noaptea de cateva luni, bine nici de trezit nu se trezeste sa faca, face dimineata o oala plina
9 ani de copilarie ....
- cris8
- Insomniac member
multumim adina
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- flowerpot
- Insomniac member
Fetelor cati metri patrati au casele voastre? Aveti si subsol la ele? Sa le stapaniti sanatoase si sa aveti numai impliniri in ele!
Mie Carol imi cere de mancare mult dupa ce vine de la scoala dar nu vrea nimic nou. I-am facut o supa buna de rosii si nici gura nu a pus pe ea . M-am saturat sa gatesc mereu si mereu aceeasi mancare pentru ea, pentru sotz una diferita si mi-e si greata tare.
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Buna
Katey,Adina pentru viermisori e bun Nikvorm e din plante natural.e f bun si noi am luat adica David c?nd ?l suspectam de viermisori tot asa avea bubite la gurita nu manca dec?t Putin si lapte mai muult agiatie mare si cearcane.la el a avut efect.
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2015-02-19 22:13:25)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- cris8
- Insomniac member
Flow a mea are 140 mp construiti pe parter si etaj, insa mai are si mansarda care e super spatioasa, ca e cat amprenta casei plus ca e ff inalta, as putea face si camere acolo daca as vrea. Nu are subsol dar compenseaza cu mansarda. Nu e foarte mare, insa mie mi se pare ca e exact cat avem nevoie.
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Katey
- Addicted member
Maje, faza e ca la analize nu prea ies si altfel decat cu analize n-ai cum sa stii sigur.
- flowerpot
- Insomniac member
este mare, Cris! Important este ca aveti un pic de gradina si se joaca pitica acolo si vara si iarna. Eu ii dau drumul lui C. in gradina iarna si stau si ma uit pe geam caci mi-e frig sa ies si eu (am mai iesit dar era un pic mai bine). DE cateva zile insa nu putem face nicio miscare, numai minus 36 sau minus 42 de grade. Cumplit de frig!
Va povestesc ceva care m-a terminat efectiv dar m-a facut sa fiu mai atenta si cu C si cu bebelica 2. Un baietel de 3 ani nu mai este gasit in casa cand se trezesc cei cu care innoptase (unchii lui). Disperati au anuntat politia etc si au verificat si camerele de security. Stateau in apartament si am vazut ca la 4 dim. baietelul iese din casa numai in diapers, cu cizmulitele si cu un tricou. Deci deschide usa de la apt, deschide usa de la bloc (usa grea) si iese afara. Erau minus 36 de grade, el dezbracat. Abia cand s-au trezit rudele au realizat ca nu mai este in casa, trecuse timp o gramada. L-am gasit fara semne vitale, ghemuit saracu'...in fine, a murit pana la urma. Carol ma intreaba cum este posibil sa iasa afara noaptea si uite ca-i posibil. Cine stie ce o fi visat sau o fi fost somnambul dar pe mine m-a tulburat rau povestea asta. I-am spus lui sotzi sa puna zavoare la usi, cat mai sus si noaptea o sa le incuiem. Nu este posibil sa nu aud ce se intampla pt ca dorm cu C. si o sa dorm si cu bb dar paza buna...
Si am o intrebare asa, mai a la mine: cum adica le miroase gura copiilor. Mereu? Sau numai dimineata cand se trezesc? Le miroase si dupa ce se spala pe dinti? Si dupa ce mananca? Ca si mie imi cere mancare, dulciuri mai ales si simt un miros deosebit numai dimneata imediat dupa trezire dar atat. Ni vad cearcane. Iar pe fatza are bubite dar de la frig, mergem 200 m pana la school bus cu fatza in paturi si tot inghetam.
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Katey daca bat din palme se uita... Deno, painam fost la pediatru si acolo era ok...acasa cand vine asa face Chiar i am spus si de cap care cica nu e in grafic(e un pic mai mic) si mi a zis ca * vezi copilul asta sa aiba probleme neurologice? Nu vezi cate Face??* Mno, el e pediatru cel mai renumit aici, nu stiu ce sa zic
Ultima oara a fost editat de Jacqui (2015-02-20 08:08:05)
- adinagrig
- Insomniac member
neatza
flower eu am observat ca doar dimineata ii miroase gurita, si e normal, dar in rest nu, cearcane cam are, parca de vreo sapt se cam scarpina la nasuc...offf...mai facem o tura cu giardiophyt si incerc ca iau si ce a zis like.
a mea nu stiu cat are casa, dar are cat ne trebuie : living marisor, bucatarie , baie si o biblioteca-camera jos , sus 3 dormitoare si o baie si un living, curte cam putina ca asa a fost terenul, dar suficient cat sa stai la aer, de alergat-putem alerga pe camp (ca e destul de jur imprejur -asta pana se vor mai construi case, caci incepe sa se populeze, sau in padure ca e la 5 minute de mers pe jos).
jacgui voi ati revenit definitiv in romania, ca am pierdut firul ev.
maje , asa e, la analize super greu, adica daca nu-i vezi cu ochiul liber in caca, la analize daca sunt din aia minusculi de nu se vad, rar ies, cica ar mai fi si amprenanta fesiera , dar nu stiu cum se face si parca nu m-as incumenta.ea e un copil care sta fara probleme la luat sange, la exudate, nu as vrea sa o traumatizez cu ceva si sa nu mai stea la nimic dupa(cazul prietenei mele care s-a speriat rau la o recoltare pt analize , era cam ciudata asistenta si de atunci nu mai sta deloc).
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-02-20 09:29:44)
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- Katey
- Addicted member
Neata!
Flow, dimineata, da, dar cateodata parca ii miroase gurita si cand se trezeste din somnul de pranz. Acum cateva luni a avut gura, mana, picior si, nu stiu daca legat de asta sau nu, o ciuperca in gurita. Atunci ii mirosea groaznic si continuu. Respira in somn pe gurita pt. ca avea afte si saliva pe cearsaf si pana si ala mirosea, il schimbam zilnic.
Dar aia am tratat-o.
I-am luat un set de carti de joc gen Pacalici, perechile sunt animale si pasari domestice iar "pacalici" e lupul. Fiecare pereche are si un numar in colt. Si o intreb ce e in poza si cica "cocosu' si one". Am intrebat-o unde e "one" si mi-a aratat cifra 1, in colt. Am vazut ca e interesata de numere si i-am luat un puzzle incastru de la 1 la 10. M-a intrebat asta ce e? la 6 si 7 si i-am zis, apoi mi-l arata pe 8 si cica "si asta e eight".
Iar ieri m-a intrebat ce culoare are geaca ei, i-am zis ca mov. A zis: "e papal" (purple).
Aseara l-a pus pe taica-su sa-i cante "Old McDonald" si cand a ajuns la "in that farm he had a dog", G cica "ham-ham" la care ea, "nu ham-ham, tati, woof-woof".
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|