homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-45

#837 2015-02-16 23:15:44

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

Deno, multumesc de raspuns. De unt de cocos imi aminteam si eu... ai idee de unde il pot cumpara? parca chiar Rose vindea, insa nu stiu cand sa o prind pe forum, eu nu mai reusesc deloc sa intru.. sad
Am incercat trixera dar nu vad efecte.. oricum trebuie sa ajungem la dermatolog, dar pana luni mi se pare o vesnicie, si parca zilnic ii tot apar altele, in seara asta i-a aparut si la incheietura cotului, se tot scarpina saracuta.
Am citit de dermatita atopica si m-a luat groaza, cica nu se trateaza, da in astm sau rinita alergica, etc... de aceea m-a luat groaza.
Ea nu a avut niciodata nimic, nu stiu de unde acum.. ce i-ar fi putut-o provoca.

off, greu tare si la voi, cand ii vezi cu bubite saracutii, e tare rau.. sad

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#838 2015-02-16 23:17:59

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Deno, chiar am văzut de cur?nd un articol pe Babycenter cu tipurile de scaun care ?ncap 3 pe bancheta din spate. tongue

Nici nu mai stau cu ea ?n spate, doar c?nd mergem la Sb (250 km) ca să nu se plictisească. Dar la noi G şi tata o duc / aduc singuri de la cresa, nu ar avea cine să stea ?n spate.

Mă consolez cu g?ndul că N ar putea trece drept un copil de 3 ani.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#839 2015-02-16 23:41:42

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Cris, de la ea am avut si eu mult timp, in lipsa untului ei, eu iau de la farmacie, e mult mai scump, dar efectul e acelasi si pe langa asta miroase fffff frumos(cel de la rose nu are miros). Miroase tare a cocos, iti vine sa-l mananci. Dar are un inconvenient. Ne-pastrat la temperaturi optime, se strica. Cel de la rose nu se strica oricat l-am inmuia/intari.
Da, eu mor cand vad si-o buba pe el. Mai ales ca el le are pe fata neutral uneori nu i se vede conturul buzelor, asa rani are in jurul guritei, si in jurul ochilor ii apar lui. Toata lumea crede ca e murdar pe fata sau ca are cearcane, din cauza lor..
Doar dermatita, nu da astm, stai linistita. Daca face bronsite repetate, spastice, bronsiolite etc, atunci se poate sta cu frica. De la niste bube nu face astm, nu te necaji.
Eu sunt astmatica, si mi-a trebuit muuult mai mult decat niste bube ca sa fac astm, poveste lunga smile
Multa sanatate, sa vii cu vesti bune de la dr!

Kate, no serus, cine mai cumpara alte scaune? Si-asa au costat de ma doare capul. Eu nici la drumuri de 400 km nu stau cu el in spate, sta singur. Cu pitica inca n-am facut drumuri asa lungi, dar la 100 km stau singuri in spate amandoi si nu c?r?ie niciunul.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#840 2015-02-16 23:56:27

Katey
Addicted member

Ei, Deno, erau ?n SUA scaunele alea.

Cris, eu am luat ulei de cocos de la un magazin de naturiste. Arată ca untul de la Rose, dar mai moale. Nu ştiu dacă e acelaşi lucru.
Vezi că Rose avea la semnătură adresa site-ului ei, poate o poţi contacta acolo. Sau caută "Pisica mov" aşa se numeşte site-ul.

Dermatita atopica poate debuta la orice v?rstă?

Strumful nails  7,5 ani

#841 2015-02-17 01:05:32

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Ei, fetelor, vorbeati de lup! Si lupul n-are somn! Cris, orice unt de cocos e bun, poti sa iei si de la dm. Eu aveam unul care se foloseste la inghetata, de la importator, si mi s-a parut o calitate mai buna decat altele, dar momentan nu mai am...chiar o sa mai aduc de la Sinaia, cand mai mergem...Dar ia linistita de la plafar/dm.
Chiar voiam sa mai vorbesc cu tine. Ce ati mai facut cu casa? Noi am inceput sa cautam serios, si pana la urma ne-am restrans cautarile la zona in care stam acum + vatra luminoasa pt ca vrem bloc ddin 1985-1990, langa metrou, parc si mare ( ap nostru e mare si nu vrem mai mic, evident, ca abia incapem aici... ) voi ce ati facut? Poate imi mai dai vreo idee.
Deno, help! Mi-am rupt o unghie din carne rau de tot.e sfasiata pana la jumate, si lipseste un colt. Si mai sta si in aer partrea sfasiata. Ce sa fac???

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Publicitate

loading...

#842 2015-02-17 02:13:59

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna mamici!

cum i-ati convins pe copii sa stea singuri in spate? eu nici in scaun nu cred ca il voi convinge sa stea sad, apoi sa ii lipseasca si clovnul de serviciu? hmm...

rose, auch! hmm pana iti raspunde deno, iti zic ce as face eu: as taia bucata care atarna si as pune un plasture, ca sa nu se agate ce a ramas.

#843 2015-02-17 07:00:15

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata
Kateye vreo 40 lei testul ala...ma batea si pr mine gandul dar am zis pas....
Eu stiu ca e asa legea: copii sub 3 ani nu pot sta neinsotiti in masini neprevazute cu scaun -gen taxi-.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#844 2015-02-17 08:40:40

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Scuze rose, ma culcasem. Daca sunt unghiile tale naturale, nu ai ce sa faci mai mult decat sa tai si sa bandajezi cum a zis anca.
Daca ai unghii tehnice, mergi la salon sa ti-o intareasca cu o constructie. Depinde cum e ruptura, uneori nu este posibil ca doare prea rau la pozitionarea sablonului. Dar se poate cu tips fara durere, desi nu-s de-acord cu el, am us si eu o singura data la un deget ca nu s-a putut altfel.
Din ce ai scris inteleg ca ai unghii naturale, am recitit acum. Doar sa bandajezi ca orice alta rana ka deget si sa astepti sa creasca.. sad imi pare rau.

Anca, ai incercat sa il lasi? Nu te gandi ca nu sta pentru ca ii cunosti firea. Asa am zis eu de multe ori despre Yannick. Ef, nu ar face aia nici taiat, ot ca il stiam. Si surpriza, cand eram n fata faptului implinit, el se purta exemplar. Cele mai multe probleme sunt doar in capul nostru. Sa le dam sanse copiilor si sa si perseveram putin, nu ca daca nu a stat o data inseamna ca nu va sta niciodata.
Yannick sta fara probleme aproape mereu la drumuri f luni(300-400 km) doar daca e singur in spate. Daca sunt eu sau oricine altcineva in spate cere in brate de la un moment dat, si nu merge explicatii de niciun fel, nici jocuri nici nimic. Ce e mai rau, e ca odata luat din scaun vrea direct la volan lol
Cand mai parcheaza masina sotul il mai ia in fata, dar deja e mare si se impune si impinge mainile sotului de pe volan, zice "lasa-ma tati" sa il lase pe el, si f greu stapaneste sotul masina. Dar il lasa sa invarta de volan cand stationeaza si parca-i la raliuri asa face lol

Neata lol

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#845 2015-02-17 09:03:35

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

neata

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#846 2015-02-17 09:13:58

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!

Kate, am auzit si eu despre treaba cu copilul neinsotit. O porcarie! Nici nu ma mai consum pt asta forgetit

Deno, multumesc de raspuns puss

Cris, iti tin pumnii sa nu fie nimic grav!

Anca, eu nu l.am convins. Eo singur mi a aratat ca se descurca singur, in ideea ca la 1 an si 2 saptamani, observand eu ca stateam langa el si el nu avea treaba xu min: nu se uita, nu ma solicita nicicum, m.am pus pe scaunul din fata. Nu a protestat si nu a schitat niciun gesr, deci era totul ok pt Eduard smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#847 2015-02-17 09:17:23

Katey
Addicted member

Neata!

Anca, eu am pus-o de la inceput in cosulet / scaunel iar sotul nu m-a lasat sub nicio forma s-o iau in brate chiar daca mai plangea. Prefera sa traga pe dreapta sau in vreo parcare, s-o alaptez sau s-o linistesc cumva. Am stat cu ea in brate pana la 11 - 12 luni, atunci statea cu tati acasa si cand aveau de mers undeva statea singura in spate ca nu avea cine sa stea cu ea. Si de-atunci am inceput s-o mai lasam singura si cand eram si eu in masina.
Sa nu crezi ca acum nu face fite mai ales la drum mai lung, dar... mai oprim, mai cantam, ne mai maimutarim. nustiu

Strumful nails  7,5 ani

#848 2015-02-17 09:50:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

kate, Ferlidona sau testul care vine cu Uractiv. dar nu stiu cat de sigure sunt si n-ai nici antibiograma in caz de ceva. La Uractiv sa zicem ca ramai cu pastilele macar.

#849 2015-02-17 10:27:23

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neatza fetelor

kate, pana iti iei testul, fa urmatoarea miscare: ia ceai de coada soricelului (eu duminica nu mai aveam si am pus galbenele si musetele), fa-l ceva mai concetrant, ia un lighenus mic(eu am unul cu toate jucariile de baie ale anei, l-am luat cand era ea bebe sa o spal la fund, dar am renuntat, foloseam chiuveta), pune ceaiul in el si aseaza-l in vasul de toaleta, pun rama de wc si stai acolo pe aburi cu un prosop peste tine, cat suporti, e bine sa stai cat mai mult, daca simti ca te arde aburul mai ridici prosopul.apoi te imbraci bine si de preferinta te pui in pat, eu nu m-am pus duminica , dar iti zic ca m-a lasat instant durerea (venisesem de afara si incepuse sa-mi fie frig si deja ma ustura jos).

legat de tabara, - ce sa va zic, incep sa am emotii cu carul de pe acum, dar sper sa treaca pana atunci, important e ca vine si patronul graidnitei cu ei  , cu fiica-sa care e la scoala lui privata in cls 2, cu dna administrator de la gradi, deci persoane importan in care am incredere si pe care ana le stie super bine....tabara e de 6 zile/5 nopti, si costa 1300 ron, am un program pe zile, o sa vi-l pun alta data pt cine e interesat asa ca idee, e o imagine si trebuie sa extrag de acolo.

deno, l-am vazut si eu pe yannick intr-o poza pe facebook,si se vedea ce are pe la gurita, saracutzul ....

happy , te cred, amalia e asa mica, offf, nasol, ce o sa faci cu alaptatul?

eu am stat cu ea in spate pana la 3 ani , bine ea in scaun, a avut si perioade cand nu a stat, acum are un inaltator de masina pt drumurile zilnice, la drum lung o punem in scaun., dar de stat nu mai stau nici eu cu ea in spate decat daca avem pe cineva mai mare care nu incape in spate smile .

9 ani de copilarie ....

#850 2015-02-17 10:53:27

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neata fetele.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#851 2015-02-17 12:54:35

Katey
Addicted member

Merci, fetelor!

Adina
, daca nu imi trece cu ceaiul de codite de cires, incerc si cum spui tu. Cred ca mai am ceai de coada soricelului ca mai beam pt. durerile de cm.

Pana la urma imi iau o zi de concediu si merg si la analize...

Strumful nails  7,5 ani

#852 2015-02-17 13:04:56

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

buna fetelor ,
nu am mai intrat de mult pe forum ca nu-mi merge prea bine , e vai de sufletul meu ...colac peste pupaza , saptamana trecuta am fost bolnava si a trebuit sa iau antibiotice , acum am mancarimi in zona genitala ,parca ziceati voi odata pe aici ce trebuie facut ...bai cu nu mai stiu ce ... ziceti-mi va rog ,ca mor si nu-mi aduc aminte !

#853 2015-02-17 13:18:03

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

bai cu coada soricelului si spalaturi cu bicarbonat..dar sa stii ca nu vindeca ci doar calmeaza..tot la doctor trebuie sa  ajungi

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#854 2015-02-17 13:22:33

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

iar la doctor ?? nu se reface singura flora ? e doar un dezechilibru, credeam eu ....

#855 2015-02-17 13:37:58

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

adrriana a scris:

iar la doctor ?? nu se reface singura flora ? e doar un dezechilibru, credeam eu ....

sigur este o candida de la antibiotice ,poti incerca niste ovule cu clotrimazol de obicei nu dau gres

Am si eu o intrebare , cum trebuie sa arate scaunul la o alimentatie mixta?Cea mica are 2/3 scaune pe zi(aici e ok) si aspectul este de scaun moale ca de lapte matern, stiu ca la lapte praf trebuie sa fie mai tare.Dar cand ii dai din amandoua cum trebuie sa fie oare??????? va  va  va  va

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.